Minkälainen elämäntilanne häitä suunnitellessa


maddy

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Ollaan oltu yhdessä kohta 2,5 vuotta, kihloihin mentiin viime kesänä ja häitä tanssitaan kesäkuussa 2018 :) meille syntyi viime syyskuussa esikoinen ja (minä kohta 28v.) olen äitiyslomalla näillä näkymin häihin asti, mies 30v. on yrittäjä. Asutaan maalla miehen omistamassa omakotitalossa ja meiltä löytyy myös koira :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ollaan oltu yhdessä 1v2kk, häiden aikaan yhteiseloa 1v10kk. Iältään ollaan vähän alle 30v. Molemmat vakitöissä, mutta parhaillaan kouluttaudutaan toiselle alalle yhdessä. Yhteisiä lapsia ei ole, mutta mulla itsellä häiden aikaan ekaluokkalainen neiti, joka elää ja asuu 24/7 meidän kanssa. (jos ei isovanhempien luona yökyläilyä lasketa :D )  

Muokattu: , käyttäjä: annima
Link to comment
Share on other sites

Kaksi päälle nelikymppistä, vakitöissä olevaa, lapsetonta entistä ikisinkkua. Yhdessä on oltu vajaat kolme vuotta ja naimisiin mennään kun fiilis iskee - se saattaa tapahtua vielä tänä vuonna tai sitten vuonna 2020... Viimeistään piikiksi tilastoon, eli naimisiin 49-vuotiaana leskeneläkkeen takia :) Mulla vanhenee passi 2021 ja haluan vaihtaa sukunimen äitini tyttönimeen, eli tuo voisi olla sellainen sopiva vaihe viimeistään :D

Muokattu: , käyttäjä: PlaSo
Link to comment
Share on other sites

Ollaan seurusteltu noin puolitoista vuotta, mutta naimisiin meno tuntuu molemmille luonnolliselta, joten häät odottavat ensi vuoden toukokuussa. Iältämme alamme lähestyä kolmeakymmentä ja olemme molemmat oman alamme töissä. Tosin mies lähtee kohta erikoistumaan(mikä tarkoittaa tulojen vähenemistä seuraavaksi neljäksi vuodeksi) ja itse olen osa-aikainen työntekijä, joten palkat eivät ole hääppöisiä. Olemme asuneet vuokra-asunnossa yhdessä jo yli vuoden ja tällä hetkellä säästöistä osa suunnataan häiden lisäksi omaan asuntoon. Seuraavat vuodet tulevat siis olemaan säästämistä ja säästämistä. Lapsia ei ole (vielä), mutta yksi karvainen haukkuotus löytyy.

Link to comment
Share on other sites

Me olemme olleet yhdessä pian 8,5 vuotta ja asuneet yhdessä 7,5 vuotta. Kohta vuoden verran asuttu omassa asunnossa ja ikää meillä molemmilla pari vuotta alle kolmekymmentä. Molemmilla vakituiset työt omalta alalta. Häitä olemme suunnitelleet juhlivalle keväällä 2019. Ei lapsia, mutta ikuinen koirakuume päällä. 

Link to comment
Share on other sites

Vuosia takana vajaa 9, joista suurin osa asuttu yhdessä. Molemmat lähestyy jo 30 vuotta (hui kauhea :o). Tällä hetkellä molemmat opiskelijoita ja häiden suunnittelu vielä lähinnä alustavaa ideointia. Joistain jutuista on jo aika selkeät visiot, mutta aika moni asia on vielä ihan täysin auki. Todenteolla suunnittelu päästään aloittamaan, kunhan toinen meistä valmistuu (ja löytää toivottavasti mahdollisimman pian töitä).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heh, yhdessä oltu 3v, kihloissa alta viikko. Mä olen opiskelija ja teen kahta työtä ja mies on vakkariduunissa. Perheeseen kuuluu pian 10v täyttävä miehen poika. Vastahan sitten mennään naimisiin, kun on tuota rahaa tarpeeksi kasassa, eli varmaan 2019? Mutta visiot on jo melkoisen selvät :P

Link to comment
Share on other sites

Ollaan tosi vanha pari, yhdessäoloa tulee kesällä kuluneeksi 19 vuotta. Ollaan nelikymppisiä. On talo ja yksi lapsi. Hääsuunnittelu ei oo mun vahvuus, koska en oo mikään juhlaihminen, mutta halutaan kuitenkin pitää pippalot sukulaisille ja kavereille. Ollaan kumpikin sen tyyppisiä, ettei tykätä olla valokeilassa ja ihmisten ympäröiminä, siksi valittiin maistraatti kahdestaan, kohtuullinen vierasmäärä ja pyritään rentoon tunnelmaan. Häät on toukokuun lopulla, suunnitteluaikaa kihlauksesta häihin 5 kk.

Link to comment
Share on other sites

Minä olen 30, mies 32. Yhdessä olemme olleet 10, vuotta. Itse opiskelen vielä yhteisöpedagogiksi, ja tavoitteena olisi valmistua mielellään ennen häitä vaikka tuskin onnistuu. Mies on vastavalmistunut matematiikan aineenopettaja ja etsii nyt töitä. Molemmilla opiskelu on venynyt kun sopivaa alaa ei heti löytynytkään, ja omalla kohdallani en tiedä onko tämä nykyinen vieläkään se oikea. Tässä välissä olen ollut työelämässä vähän yli 3-vuotta, ja opiskelujen jälkeen haluaisin löytää mahdollisimman pian töitä, oman alan tai muun. Meilläkin on agenda, että lasta ei tehdä ennen häitä. Esikoista yrittämään ehkä ruvetaan jo aiemmin koska ehkäisyn poisjättämisestä kulunee tietty aika ennen kuin raskaaksi tulo on kunnolla edes mahdollista. Vauvakuume on kova joten onneksi 2018 pääsee tätä haavetta toteuttamaan. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Yhdessä ollaan nyt oltu ja asuttu 8 vuotta. Molemmat täyttää tänä vuonna 25vuotta ja meillä on kaksi yhteistä lasta. Pojat ovat 5v ja 1,5v. Mies suorittaa siviilipalvelusta raskaankalustonasentajana ammattikoulussa ja minä olen vielä kotona lasten kanssa.  Ammatiltani olen merkonomi,töihin haluaisin palata ennen kun nuorin poika täyttää 3vuotta. Kihloissa ollaan oltu jo 7vuotta, joten läheisille ei tullut meidän naimisiin meno yllätyksenä :Daika pienellä budjetilla järjestetään häät tässä elämäntilanteessa, mutta onneksi läheiset auttavat järjestelyissä :)

Link to comment
Share on other sites

 

Meillä on yhteiseloa nyt 5v takana, kihloissa 2v. Minulla on vakituinen työ, miehellä piti olla opiskelut jo kasassa, mutta päättikin suorittaa pedagogiset, koska koulutuksenmukaista työtä ei tunnu saavan muuten kuin opettajan asemassa :D. Minulla on vakituinen työ.

Neljä karvavauvaa ja kohtapuolin yksivuotias ihmislapsi löytyy. Aikoinaan ajattelin että haluan lapsen vasta kun ollaan naimisissa, mutta hääbudjetti tuntui niin suurelta ja häät sen myötä kaukaisilta, että lapsi päätettiinkin tehdä ennen häitä. Budjettia katsoessa toivotaan että jos nyt ei ihan vielä löytyisi sitä unelmakotia (vaikka ollaan jo pari vuotta etsitty) :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Häät meillä 09.06.2018 ja niiden aikaan mä oon reilu 23v ja mies vajaa 22v, yhdessä oltu sillon 2v 5kk, josta kihloissa 1v 10kk. Mä toivottavasti valmistun häitä edeltävänä keväänä, mutta se riippuu enää ainoastaan opinnäytetyöstä ja mies yrittää saada opiskelupaikan lääkkiksestä, jota varten on lukion jälkeen säästellyt ensikertalaisuuttaan, mutta ollaan todettu, että ehkä ensi vuonna olisi paras vaan päästä johonkin opiskelemaan. Mies on nyt määräaikaisessa työsuhteessa ainakin maaliskuuhun asti, mutta työpaikalta on lupailtu, että jos vaan on kiinnostusta, niin voi saada jatkoakin työsuhteelle, saa nähdä miten toteutuu. Hääbudjetti ei ole valmiina säästössä, vaan säästellään sitä mukaa, kun rahaa tulee, itse maksetaan kaikki. Opinnäytetyön sujumisesta riippuen yritän itsekin päästä johonkin töihin vielä ennen häitä. Lapsia ei tule ennen naimisiinmenoa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Minä 29, mies täyttää vielä ennen häitä 33. Meillä on yhteinen 1,5-vuotias lapsi, yhdessä ollaan oltu 4,5 vuotta :) yhteinen koti ollut reilu 3 vuotta, kaksi koiraakin löytyy. Kihloihin mentiin vuosi sitten. Molemmilla vakityöt, tosin minä olen hoitovapaalla vielä hetken ja mies jää hoitovapaalle kun minä palaan töihin. Pidetään pienet, intiimit häät, läheisimmät vaan paikalla :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mies on vakituisessa työsuhteessa ja itse opiskelen uutta alaa, valmistua pitäisi häiden aikaan kesän alussa 2019. Tutkinto on näyttöperusteinen ja työllistyminen toiveissa opiskeluiden aikana. Lapsia kaksi aiemmasta liitosta, yhteisiä ei ennen häitä ole suunniteltu. Yhdessä olemme häiden aikaan olleet reilu neljä vuotta, joista kihloissa kaksi. Oma talo rakenteilla ensi vuoden aikana, joten tasapainoilu häiden ja talon rakennusprojektin kanssa todennäköisesti tuskaa täynnä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ikää on 25&26 ja yhteistä matkaa takana 7v. Opiskelut on opiskeltu (AMK/alempi korkeakoulututkinto) ja molemmat on koulutustaan vastaavassa vakiduunissa ollut jo pari vuotta. Miehen työpaikalla tosin yt-neuvvottelut meneillään :/ Vuokralla asutaan koiran kanssa ja lapset eivät kuulu vielä lähivuosien suunnitelmaan.

Häiden suunittelu alkoi ihan vasta, joten aikataulu on vielä auki. Ehkä loppukesästä 2018, alkuvuodesta 2019 tai kesällä 2019.

Link to comment
Share on other sites

Olemme molemmat määräaikaisissa hommissa ja mies opiskeleekin vielä. Häitä juhlitaan kesällä 2019, jolloin olemme olleet 5 vuotta yhdessä. Häiden aikaan mies on juuri täyttänyt 29 ja minä olen vielä 28. Kihloissa olemme häihin mennessä olleet 4 vuotta. Asumme vielä toistaiseksi vuokralla ja ASP-tiliä kartutamme hitaasti, mutta varmasti. Määrätietoisemman häiden suunnittelun olemme vasta aloittaneet paikan varauksella ja kirkon valinnalla. Onneksi on vielä suht runsaasti aikaa miettiä pukua, koristeluita ja menyytä. ^_^

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Meillä häät heinäkuussa 2019. Itse olen juuri valmistunut ja töissä (ei vakipaikkaa), mies toimii yrittäjänä ja tekee siinä sivussa muitakin hommia. Yhdessä ollaan oltu 7,5 vuotta ja kihloissa seitsemän vuotta. Meillä on yhteisiä lapsia kolme (minulla lisäksi kaksi vanhempaa edellisestä liitosta). Eletään ns. ruuhkavuosia, joten paljon muutakin härdelliä on ja tässä lomassa yritetään järkkäillä häitä.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...