Jump to content
Naimisiin.info

WCssä käyminen puvun kanssa


Loca Profesora

Recommended Posts

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Minä jännitin vessassa käymistä etukäteen ja treenasin sitä sen mitä pystyin. Puvussani ei ollut mitään hehtaarilaahusta, mutta helmaa kuitenkin sen verran että jännitti. Itse hääpäivänä ei kuitenkaan kertaakaan tarvinnut vessassa käydä :D Kävin viimeiseksi vessassa klo 12 ennen kuin lähdettiin kirkkoon ja seuraavan kerran lähes 12 tunnin päästä kun päästiin kotiin :D Hääpäivän aikana ei vain yksinkertaisesti tullut hätää... Ehkä jännitin koko päivän niin paljon. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kävin vessassa yksin. Äiti ja kaaso oli kyllä joka kerta oven takana vaikka en pyytänyt :D Varustauduin polvisukilla ja alkkareilla jotka pysty vaan vetäisemään sivuun (vaikka se halppis tekokynsillä ei ole ihan helppoa). Mekossani oli laahus ja 4 kerrosta kangasta+vannehame. Pöntölle kannattaa istua kasvot pönttöä kohden ja nostaa etuosaa vannehameen avulla. Ja toivoa ettei pöntön edessä lattialla ole roiskeita :D Pientä kikkailua se oli, mutta yksin suoriutui kyllä yksi käsi vapaana (toinen mekolla).  

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nonniin, nyt on hääjuhlakin sitten takana ja vaikka vaihdettiinkin rennommat vaatteet illasta päälle, niin muutaman kerran piti käydä rakko tyhjentämässä. Meillä oli siis mökkihäät ja siellä oli vain ulkohuussi. Minä ronskina morsiamena en käynyt siellä kertaakaan, vaan painelin nurkan taakse, nostelin helmat korviin ja kyykkypissalle :D Helppo kun mikä!

Link to comment
Share on other sites

Voiko samaa ketjua käyttää hieman.. Hmm.. naisellisimmista asioista puhumiseen?

Kuinka monella on sattunut olemaan menkat hääpäivänä? Vai onko kaikki siirtäneet pillereillä? Vai onko häät onnellisesti sattuneet sopivaan kohtaan joten pelkoa ei ole ollut? :D

Mietin tässä juuri ailahtelevaa kiertoani ja pohdin kuinka hauska hääpäivä olisikaan edessä mikäli se olisi jokin niistä neljästä ensimmäisestä päivästä kiertoa..

Edit// Googlen kautta törmäsin tähän olemassa olevaan ketjuun.

http://www.naimisiin.info/yhteiso/topic/12200-menkat-haeaepaeivaenae/

Muokattu: , käyttäjä: Annas kun
Link to comment
Share on other sites

Mekossani oli aika muhkea helma ja kangaskerroksia useita. Laahusta ei kuitenkaan ollut. Hyvin onnistui vessassa käynti yksin, vannehameen avulla kampesin helman kerrokset ylös. Sukkahousuja ei ollut, se helpotti tietysti myös. Vaikeinta oli hamuta wc-paperia kun kapeassa vessassa rulla jäi sivulle kaikkien tyllikerrosten alle :D

Link to comment
Share on other sites

Mietin ennen juhlaa valmiiksi eri taktiikoita, mutta kuinka ollakaan, aika kului kuin siivillä eikä mun tarvinnut kertaakaan käydä vessassa illan aikana! Olin ihan hämmästynyt, kun yleensä oon se joka joutuu ravaamaan vessassa jatkuvasti. Vihkiminen alkoi siis klo 15 ja juhlapaikalta lähdettiin miehen kanssa 01.30.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mulla sujui vessassakäynnit kaason avustuksella, ekan kerran pääsin treenaamaan kirkon takahuoneessa juuri ennen vihkimistä! Onneks ehdin käydä siinä välissä (plus on myös joitain kirkkoja, joissa ei ole vessaa), koska oltiin kierrelty jo pari tuntia valokuvaamassa ympäriinsä ennen kirkkovihkimistä, niin ei tarvinnut kaiken muun alttarijännityksen lisäksi olla vessahätäinen :)

Ja juhlissakin kyllä varmaan 3 kertaa kävin, toi on niin yksilöllistä, kuinka usein pitää käydä. Ja sellainenkin pointti, huomasin jossain vaiheessa iltaa, kun oltiin oltu juhlapaikalla ehkä 3 tuntia, että pää oli tosi kipeä. Tajusin, etten ollut koko päivänä juuri juonut vettä, juhlapaikallakib vaan tervetulomaljan ja ruoan kanssa viinit yms. Että pitää muistaa myös tankata ihan vettä, vaikka olisi se pissapelko! Onneks oli Buranaa mukana, pari lasia vettä ja sitten juhlat jatkui iloisesti yöhön saakka, toki myös muiden juomien saattelemana ;)

Mulla oli stay upit ekaa kertaa elämässäni jalassa, en ollu aiemmin edes koepukenut niitä. Ne valui illan mittaan, mutta koska oli sukkanauhaliivit ja pitkä helma kumminkin, niin eipä sillä väliä. Mutta voin kuvitella mikä sähellys olisi tullut sukkahousuista niiden helmakankaiden kanssa, eli suosittelen stay uppeja kaikille morsioille, joilla on wc-aikeita häidensä aikana!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...