Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta ei-kutsuttua on ilmoittautunut?


Nonna

Recommended Posts

Meilläkin kaveri tuo puolituntemattoman tyttöystävänsä mukanaan..argh! Ja mies otti ilmoittautumisen vastaan eikä sanonut mitään, kun kaveri sanoi, et hän sit tuo myös tyttöystävänsä..ei voi enää näin jälkikäteen rueta sanomaan, ettei voikaan tulla. Ärsyttävää. Salaisesti toivon, ettei ne enää seurustelis syksyllä hahha ;)

Link to comment
Share on other sites

Meille on tulossa yhteensä 5 kutsumatonta vierasta. Erään pariskunnan kaksi aikuista lasta ja toinen näistä aikuisista lapsista ottaa oman lapsensakin mukaan. Lisäksi tulee toiseltakin pariskunnalta aikuinen lapsi mukaan sekä hänen deittinsä. (näitä emme oikeastaan tunne kumpaakaan, toisen olemme nähneet ihan vilaukselta, toista emme koskaan.)

Lähetimme kutsut pariskuntien nimillä, ei mitään +perhe-lisäyksiä. Silti vain kummasti tuntuu koskevan koko perhettä nämä... Vaikka olimme päättäneet rajata kutsutut niin ettei miehen serkkuja kutsuta ketään, koska heitä on miljoona ja sitten kaikki pitäisi kutsua. No, nyt sitten osa serkuista tuleekin.

Edit: Anteeksi siis 6 kutsumatonta... sillä tämän ensimmäisenä mainitun pariskunnan aikuisten lasten mukana tulee siis vielä toiselta oma (pieni) lapsi ja toiselta AVOPUOLISO, jonka unohdin mainita.

Muokattu: , käyttäjä: pétillant
Link to comment
Share on other sites

Varmaan tulee ihan luontevasti tähän ketjuun että meillä ei ole kukaan ottanut omiin käsiin tuota ylimääräisten ilmoittamista, mutta siis meillä on muutama sukulainen ottanut omiin käsiin kutsua myös näitä kissan kaimoja. Meillä saldo noista on 2 tällä hetkellä, saas nähdä kuinka paljon sitten vielä tulee. Eli siis tosiaan kutsuttu henkilö on kutsunut muutaman oman sukulaisensa :hysteric:

Noh, onneksi juhlapaikalle mahtuu ja pitopalvelulta on tilattu reilusti ruokia.

Link to comment
Share on other sites

APUA! Kortit on postitettu, ja nyt aloin lukemaan tätä ketjua näistä "kuokkavieraista". Anoppi ottaa vastaan sulhasen puolen sukulaisten ilmoittautumisen, ja on luonteeltaan sellainen, joka varmasti päästää mukaan myös kissan kaimat. Ja itse kun en ole tajunnut hänelle mainita, että VAIN kutsutut saavat tulla. Tosin me olemme kyllä kutsuneet serkutkin perheineen, joten uskoisin ettei näitä kutsumattomia pikkuserkkuja ole edes ilmoittautumassa, ainakaan omasta suvustani. Pitääpäs kuitenkin muistaa mainita asiasta hänelle...

Ja sitten toiselta kantilta asiaa katsottuna... Itse olen kerran ollut kutsumattomana vieraana häissä. Kyseessä oli tulevan aviomieheni sukulaisen häät, joihin edes avopuolisoni ei ollut saanut kutsua. (Olimme tuolloin asuneet yhdessä jo pari vuotta.) Kutsun olivat saaneet appivanhempani, jotka kuitenkin olivat asiasta sitä mieltä, että myös me kuulumme kutsuun. Anoppi varmisti asian vielä hääparilta (tai ainakin niin meille kertoi), mutta itse en siitä huolimatta olisi halunnut häihin osallistua. Kutsua kun ei meille varsinaisesti ollut tullut. No, pakkohan se oli mennä kun anoppi käski...

Tällä haluan tuoda esille sen, että välttämättä ne kutsumattomatkaan eivät ole "tyrkyttämässä" itseään sinne häihin, vaan toisinaan asialla saattavat olla ihan muut henkilöt... kuten anopit :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

^ Vähän OT, muuta ei minnekään ole pakko mennä. Itsekin jätin viime kesänä väliin äitini sukulaisen häät sillä meille ei ollut tullut omaa kutsua, ja mielestäni olisi ollut todella epäkohteliasta lyöttäytyä mukaan toisen kutsuun, vaikka äitini sitä pyysikin. Ei ollut kyllä hääparikaan kysellyt häissä meidän perään eli varmaankin ihan oikein oltiin toimittu. :)

Link to comment
Share on other sites

Meille ilmoittautui 14 ihmistä, joista 8 varsinaisten kutsuttujen lapsia (kuoressa vain vanhempien nimet) ja 6 aivan jostain puun takaa ilmoittautuneita. Heidän talouteensakaan ei kutsua lähetetty.. No, päädyimme siihen ratkaisuun että lapset voivat tulla, he ovat keskenään serkuksia joten saavat viihtyä ns. lastenpöydässä. Itse olin ajatellut ettei häihin tulisi lainkaan lapsia, mutta en hennonnut kieltääkään. Nämä kuusi vapaamatkustajaa kyllä saivat vastauksen, että valitettavasti ette ole kutsuttujen joukossa. Välillä miettii, kuinka tyhmiä ihmiset voivatkaan olla..

Link to comment
Share on other sites

Olin juuri vähän aikaa sitten todistamassa tilannetta, jossa lapsettomiin häihin (kutsussa erikseen mainittu) tuotiin hääparin toiveesta huolimatta useita lapsia. Kun morsian sitten asiaa ihmetteli, kerrottiin hänelle häiden olevan "tapakasvatusta" ja "eiväthän ne muuten opi käyttäytymään". Olen jollain palstalla (ehkä myös täällä) lukenut näistä tyypeistä, mutta ensimmäistä kertaa todistin asiaa itse. Ja ainakin näiden lasten kohdalla tapakasvatuksessa oli vielä tekemistä, siellä ne juoksivat ja kirkuivat väsymättä... :wacko:

Jos omiin (lapsettomiin) häihini joku yrittäisi ilmoittaa lapsia, saisi jäädä itsekin tulematta jos ei ystävällinen muistutus aikuisten juhlista tepsisi. Tiedustelut asiasta ymmärrän kyllä, mutta hääparin toiveita pitää ehdottomasti kunnioittaa. Sama koskee kutsumattomia aikuisia. Tietenkin jos joku on kutsuttu yksin ja ehtii ennen häitä vaikkapa pamauttaa kihloihin jonkun kanssa, voihan sitä aina kysyä pääsisikö uusi kihlattu mukaan. Ja jos ei mahdu niin ei mahdu. Aika käsittämättömiä tarinoita nämä omatoimiset ilmoittautumiset :)

Link to comment
Share on other sites

Yksi tähän menessä.

Tiesin kyllä, että niistä serkkujen tyttö/poikaystävistä tulee ongelmia.

Mutta, jos annat yhdelle luvan niin.. :girl_mad:

Link to comment
Share on other sites

Meidän häihin tulee tasan tarkkaan vain kutsutut ja siitä pitää huolen sitten se henkilö joka ottaa ilmoittautumiset vastaan. Minua ei haittaa vaikka joku minulle loukkaantuisi siitä, että ei pääse häihini, mutta ihmisten täytyy ymmärtää, että häät ovat jokaisen omat ja erittäin kalliit järjestää.

Tiedän, että suvussani on sellaisia ihmisiä, jotka yrittävät päästä paikalle ilman kutsua. Rajaamme sukuni kutsumisen täteihin ja setiin (tietysti heidän vaimot ja kotona asuvat lapset) ja muutamaan serkkuun perheineen. Minulla on äidin puolelta parisen kymmentä serkkua joten ei ole mahdollista kutsua heitä kaikkia vaikka kuinka haluaisinkin. Tiedän jo etukäteen tapaukset, jotka yrittävät tunkea mukaan vaikka eivät kutsua tule saamaankaan.

Muokattu: , käyttäjä: Lilla My
Link to comment
Share on other sites

Mä niin toivoin, ettei mun tarvisi tähän ketjuun omalta kohdaltani palata, mutta kuinkas kävikään!! :girl_mad:

Kutsut on nyt olleet perillä 4päivää ja ensimmäiset 2 (jo) ovat ilmoittautuneet kutsuttujen ulkopuolelta. Oli miehen sukulaisperhe sitten kutsunut omatoimisesti pikkuserkkujen mitkäliepoikaystävätkin mukaan. Ei siinä mitään, mutta jos 73 kutsusta sieltä täältä tulee 2ylimääräistä mukaan, niin huhhuh.

Ja vielä kun ei tämä koko nuorisosakki oo millään lailla tekemisissä tulevan mieheni kanssa...

Noh, just laitettiin sitten viesti heille takaisin, että kiitos ilmoittautumisesta, mutta kutsu koski vain kuoressa mainittuja henkilöitä (perhe oli siis nimellä). Niin vastaukseksi saatiin, että "ei sitte".... WTF?!?!

Tämä oli kuulemma ihan odotettua käytöstä kyseisen perheen äidiltä. Mä ainakaan en heitä ketään nyt sitten laske ilmoittautuneeksi, kärvistelkööt juhlatilan eteisessä ihmettelemässä miksei heillä ole istumapaikkaa, jos vielä joku perheestä on kuitenkin tulossa. Ja mä ihan oikeasti voin näin tehdä, ei tee edes tiukkaa :girl_blum:

:skilletgirl:

Link to comment
Share on other sites

Meillä kutsuttii 165 ihmistä (73 kutsua), ja vain yksi ilmoitti ylimääräisen vieraan mukaan. Sulhasen serkku ilmoitti itsensä yhteydessä myös tyttöystävänsä, jota emme ole koskaan tavanneet, emmekä siksi kutsuneet häntä (ovat seurustelleet ~puoli vuotta, ja päätimme olla kutsumatta seurustelukumppaneita, joita emme ole tavanneet). Ei siinä mitään, koska juhlapaikalla oli tilaa ja tämä oli ainoa tapaus, niin päätimme että emme huomauta asiasta serkulle vaan saa ottaa tyttöystävänsä mukaan. Taas sarjassamme asioita, että en jaksanut stressata tästä :D Tosin jos ylimääräisiä ilmoittautumisia olisi alkanut tullut enemmän (nyt siis ks. serkku oli viimeisiä ilmoittautujia joten tiedettiin ettei tule), olisi täytynyt varmaan sanoa, että pahoittelut, mutta kutsu on vain kuoressa mainituille henkilöille.

Link to comment
Share on other sites

Tota me kanssa just mietittiin, etteihän ne 2ihmistä nyt liikuta juttuja mihkään suuntaan, mutta kun tosiaan olivat lähes ekoja ilmoittautuneita niin ei voi ottaa sitä riskiä, että sitten tosiaan joka toinen tekstarilla ilmoittaa, että meitä tulee 6 henkilöä vaikka 4nimet on kutsussa :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Just yks miehen kaveri soitti ja ilmottautu häihin. Kysyi, että saako ottaa avecin mukaan. Ja minä lupasin. Musta on vaan aika hienoa, että joku vieras ihminen haluaa tulla meidän häihin. Ja tiedän jo valmiiksi, että kaikki 141:stä kutsutusta ei kuitenkaan tule, niin vallan hyvin on tilaa yhdelle kutsumattomalle neitoselle.

Mutta mä tunnun ottavan nää asiat muutenkin aina aika löysin rantein. Kaikki vaan mukaan. :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

^ Mekin toki voitais olla tässä asiassa löysin rantein (as if :girl_haha: ), mutta kun lisäihmiset tarkottaa sitä et hääparille ei riitä enää istumapaikkoja :girl_wink: yks kaveri on sanonut et vois tulla yhden tytön (kaverinsa?) kanssa. Mies ei oo varmaan vieläkään saanu sanottua sille et VAAN siinä tapauksessa, et joku kutsutuista jää pois ja jää tyhjä paikka <_< pitäiskin muistaa taas rohkaista sitä infoamaan kaveriaan, koska se varmasti luulee et onnistuu kun mies ei ollu heti sanonu ei.. Jos kyseessä olis tyttöystävä, sekotettais valmista pakkaa ja kutsuisin ihan mielelläni, kunhan ylimääräiset jäis tosiaan tähän yhteen..

Link to comment
Share on other sites

Ei toistaiseksi yhtään, mutta kutsutuistakaan kaikki eivät ole ilmoittaneet tulostaan ja tänään on viimeinen ilmoittautumispäivä. Pittää siis soitella perään, huoh :girl_sigh:

Niin ja siis sukulaisia ei olla kutsuttu ketään (vanhemmat+sisarukset ainoastaan), joten niistäkään ei oo osannut kukaan ruveta änkeämään vieraiksi kun 99% suvusta ei ole koko häistä edes tietoinen. Ystäville taas ihan paria "ikisinkkua" lukuunottamatta lähti avec-kutsut, ja nämä muutama aveciton ei ole ollut änkemässä ketään "ylimääräistä" mukanaan meille. Hyvä näin!

Link to comment
Share on other sites

Meille ei tule ketään kutsumatonta. Kutsutut ilmottavat tulostaan suoraan meille, ja jos joku yrittää tuoda ylimääräisen avecin niin sanotaan samantien että ei onnistu. Yksikään lisäihminen ei yksinkertaisesti juhlapaikkaan mahdu ja olemme tarkasti miettineet ketä kutsutaan. Harmittaisihan se, jos joukossa olisi kutsumattomia, kun meille läheisempiäkin jäi ilman kutsua. Yksi kutsuttu kysyi onko kutsu henkilökohtainen, ja kun kerroin että on, niin se oli täysin ok hänelle. Luulen, että meinasi onko lapset (eli mun serkut) myös kutsuttu. Kuulin isältäni että hänen toinen veljensä oli myös miettinyt, koskiko kutsu lapsia. Eli ei se aina ole selvää koskeeko kutsu vain kuoressa mainittuja.. mutta nämä kyllä varmasti asian ymmärtää.

Link to comment
Share on other sites

Kyllähän niitä kutsumattomia sitten ilmaantui. Ja minultahan paloi päreet!!

Kyseessä on tätini, jolla ei ilmeisesti ole mitään käytöstapoja ja etiketin tuntemusta, vaikka onkin olevinaan niiiiiiin helkutin hieno ja tärkeä.. :( Äiti sitten siskonsa pelossa pyysi, että annan tädin tuoda häihin vaikka puoli sukuaan, koska äiti ei halua loukata siskoaan. Tähän tuli minulta tietysti aika tavalla tulikivenkatkuinen vastaus, mutta muutaman päivän asiaani mietittyä, päätin yrittää ymmärtää äitiäni ja olla laittamatta häntä epämukavaan tilanteeseen. Äiti sitten maksaa nää ylimääräiset vieraat, joten olkoot.. En jaksa stressata näistä jutuista, vaan yritän keskittyä olennaiseen :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä näitä kutsumattomia vieraita oli 10! Ja kutsuttuja oli 75 eli aika iso prosenttimäärä tämä kutsumattomien osuus oli vierasmäärässämme.. Mrrr.. Muutama oli meille tuntematon tyttö/poikaystävä, mutta suurin osa kutsumattomista oli lapsia, joita häihimme ei kutsuttu ja kutsussa myös selkeästi todettiin, että juhlat ovat vain aikuisten, mutta ei niin ei!

Omat ystäväni eivät lapsiaan tuoneet, koska asiasta olin heidän kanssaan etukäteen jo ennen kutsuja jutellut, mutta mieheni ystävät ja sukulaiset eivät tätä pyyntöä viitsineet noudattaa. Nämä tietysti olivat ilmoittautuneet miehelleni, joka ei ollut uskaltanut sanoa, että ei käy. Itse olin soittamassa jo kyseisten henkilöiden perään, mutta mieheni ja äitini saivat pidettyä minut aisoissa. Tarkoitus oli pitää bileet kavereille (sukua ei ollut kuin ihan lähimmät), joten voin kertoa, että hääpäivänä kyllä vieläkin ketutti, kun lapset välillä varastivat shown omalla toiminnallaan. Ja mitähän niiden kavereiden mielessä oli, jotka olivat itse lapsensa kotiin jättäneet. Toivottavasti ymmärsivät, että ei heidän lapsiaan syrjitty, vaan nämä paikalla olleet olivat kutsumattomia.

Kannatan siis sitä versiota, että kutsuun laitetaan, että tämä kutsu koskee vain sinua ja ainoastaan sinua matti meikäläinen.

Link to comment
Share on other sites

Meille on tähän mennessä kutsumattomia ilmoittautunut 4..vp on 7.7 että saas nähä tuleeko vielä lisää.

Kahteen kysyttiin ihan luvat.ja 2vaan ilmotti että tulee.. <_<

Link to comment
Share on other sites

Jaettiin meidän kutsuja viikonloppuna ja saimme jo ilmoittautumisia samalla. Miehen täti sanoi heti kutsun käteen saatuaan, että me tulemme ja että varmaan pojatkin (miehen teini-ikäiset serkut, joita ei siis ole kutsuttu) pääsee mukaan. Me sit selitettiin, ettei olla kutsuttu kaikkia serkkuja (miehellä serkkuja reilusti päälle 20), mutta varmaks en voi sanoa, että viesti olis menny tädille perille.. Nyt sit mietityttää, että mitäs jos juhlapäivänä paikalle ilmestyykin liuta serkkuja, jolle ei ole varattu istumapaikkaa.. Miten olette tällaisissa tilanteissa toimineet?

Link to comment
Share on other sites

Meille ilmoittautui 14 ihmistä, joista 8 varsinaisten kutsuttujen lapsia (kuoressa vain vanhempien nimet) ja 6 aivan jostain puun takaa ilmoittautuneita.

:blink:

Link to comment
Share on other sites

Vein eilen kutsun yhdelle työkaverilleni kenen kanssa muutenkin olen paljon tekemisissä.. Laitoin kutsun hänelle ja hänen miehelle, vaikka mietin sitäkin että kutsunko miestä ollenkaan mutta sitten päätin kutsua kun olen hänenkin kanssa kuitenkin tekemisissä monesti. Olen tälle työkaverille puhunut paljon häistä ja että muutenkin pakko rajata porukkaa poissa niin en lapsia kutsu enkä edes omia serkkuja kun yhden. No nyt sitten kun kutsun vein niin heti ilmoitti että varmasti tullaan häihin, tuumasi vielä perään että lapset voitas EHKÄ jättää kotiin. Olin ihan että mitä helkuttia, kutsu oli vain vanhemmille :hysteric: Muutenkin heidän lapset on 17v ja 15v, enkä näitä edes tunne niin miksi raahais ne mukana? Toivottavasti ei oikeasti ota mukaan, pitää kyllä sanoa vielä kun seuraavan kerran nähdään. Tästä tämä sitte vissiin lähtee, eka ilmottautuja ja heti saa raivota :girl_cray:

Link to comment
Share on other sites

Meillä neljä ylimääräistä ilmoittautui. Yksi on ok, sillä he kysyivät että voiko tyttären poikaystävä tulla mukaan, mutta voi jestas ne kolme muuta, tuli sähköpostiviesti että "kiitos kutsusta, meiltä on tulossa..... Eli nyt myös kahden pikkuserkun tyttöystävä ja poikaystävä on tulossa vaikken ole ikinä nähnytkään ja siksi ei heitä haluttukaan mukaan koska ei olla nähty...!!! Raivostuttavaa! :angry:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...