Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka monta ei-kutsuttua on ilmoittautunut?


Nonna

Recommended Posts

Meidänkin olisi varmaan kannattanut rajata nuo avecit avo-/aviopareihin. Eli että kutsu ei koske Maijaa, jonka Pekka on tavannut 3 viikkoa sitten baarissa........
Lähetittekö tälle suuttuneelle sukulaiselle avec-kutsun vai kutsuitteko pelkästään tämän sukulaisen ja jätitte tyttöystävän kokonaan pois? Jos kutsu on osoitettu pelkästään tälle sukulaiselle, niin onhan se selvä viesti siitä, että tyttöystävä ei ole juhliin tervetullut. Kyllä minullekin tulisi vähintään paha mieli, jos minut kutsuttaisiin ja sulhastani ei.

Missään kutsussa ei lukenut avec, sillä ei ajateltu tätä ihan loppuun asti. Olisi pitänyt laittaa selkeästi, että kenet saa tuoda ja kuka on kutsuttu. Nyt jälkikäteen ärsyttää kun tosiaan joku voi pahoittaa mielensä. Tälle suuttuneelle sukulaiselle lähti siis kutsu, missä oli vaan hänen nimi kirjekuoressa. Tyttöystävänsä kanssa on ilmeisesti ollut jo pidempään. No mutta sulhaseni sanoi ettei häntä kyllä haittaa vaikka tämä sukulainen ottaisikin nokkiinsa, ei kuulemma ole niin läheinen, eikä maailma kaadu jos hän ei tule häihin.

Vähän kyllä harmittaa ettei tullut selvitettyä asiaa enemmän ennen kutsujen lähettämistä. Häät taitaakin olla tulenarempi tapahtuma kuin osasin odottaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Voi Apua! Kiitos tästä ketjusta, pitää olla todella tarkkana omien kutsujen kanssa!! Ei tullut pieneen mieleenikään, että ihmiset voisivat toimia näin. :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Mää ajattelin selvitä näistä ongelmista ottamalla itse ilmoittautumiset vastaan.. Toivottavasti en onnistu suututtaa kenenkään kummin kaimaa :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Kamalan stressaavaa, jos ihmiset käyttäytyy näin vailla mitään käytöstapoja. Hääjärjestelyissä nyt muutenkin on paljon puuhaa ja stressiäkin niin en haluaisi kyllä lisää sen takia, että joku saattaa vetää pultit hänen mielestä vääränlaisesta kutsusta. Apua! Onneksi osaan olla aika topakka tarvittaessa, mutta täällä oli hyvä vinkki antaa ilmoittautumisrumba jollekin puolueettomalle. Oon vain kuullut, että kaikki ei noudata kutsun ohjeita vaan ruinaa kutsua sitten anopilta tms.

Erään ystäväni häihin punki kahdeksan (!) alunperin kutsumatonta vierasta. Ne tiedettiin kyllä etukäteen, mutta ei ystäväni olisi niitä halunnut kutsua. Joku oli samaa kaveripiiriä, mutta etäinen, jotkut kaukaiset sukulaiset halusi lapsensa mukaan jne.

Riitojen välttämisen takia ystäväni lopulta suostui, mutta käsittääkseni aika pitkin hampain. Kahdeksan on helposti noin 10 prosenttia vieraista. Se voi tarkoittaa esim. 400 euron lisäkuluja ja kun häät on muutenkin monelle kallis juhla ei tuo summa tosiaan ole pieni lisä varsinkaan vieraista, joita ei edes itse halunnut kutsua. En muista, toiko edes kunnon häälahjoja, mutta toivon todella, että tämän verran edes tajusivat.

Link to comment
Share on other sites

Heti ensimmäiset ilmoittautuneet ottavat kaksi lasta enemmän mukaan kuin kutsussa luki. Kutsuin vain kummityttöni 7 v, mutta mukana seuraavat pikkusisko 4 v ja pikkuveli 7 kk. Seuraava pariskunta oli ottamassa myös lastansa mukaan. Olen niin huono sanomaan ei. Ei kai siinä muuta, mutta maksamme lapsista lisävuoteen, jota emme ole budjetoineet ja illallisen ja aamupalan, jota emme ole budjetoineet. Seuraavalle kyselijälle joudun sanomaan että mietin asiaa, jotta voin sitten sanoa ei kiitos enemmille lapsille.

Link to comment
Share on other sites

Heti ensimmäiset ilmoittautuneet ottavat kaksi lasta enemmän mukaan kuin kutsussa luki. Kutsuin vain kummityttöni 7 v, mutta mukana seuraavat pikkusisko 4 v ja pikkuveli 7 kk. Seuraava pariskunta oli ottamassa myös lastansa mukaan. Olen niin huono sanomaan ei. Ei kai siinä muuta, mutta maksamme lapsista lisävuoteen, jota emme ole budjetoineet ja illallisen ja aamupalan, jota emme ole budjetoineet. Seuraavalle kyselijälle joudun sanomaan että mietin asiaa, jotta voin sitten sanoa ei kiitos enemmille lapsille.

Anteeksi nyt, mutta itse olisin kyllä kutsuttuna tehnyt ihan samalla tavalla, tai ainakin ihmetellyt sitä, että vain osa lapsista kutsutaan (eikä siis kaikki tai ei ketään). Onhan tuota jo ihan mahdoton perustella lapsillekin että miksi yksi saa tulla, mutta muut joutuvat hoitoon. Jos siis ihan standardina teillä on ollut kutsua vain osa muidenkin perheiden lapsista niin kannattaa varautua useampiinkin yllätysvieraisiin.

Link to comment
Share on other sites

Minäkin ymmärrän sen, että tuon ikäisten lasten vanhemmat ottavat joko kaikki tai ei ketään mukaan. 7kk lapsi tarvitsee myös äitiään. Jonkun yläasteikäisen lapsen voi mielestäni jättää kutsumatta. Itsekin aion minun puolelta kutsua muutaman vanhempani ystäväpariskunnan, mutten heidän lapsiaan. Eli kutsussa lukee vain pariskunnan nimet. Kaikki lapset siis yli 12-vuotiaita. Teinejä tuskin muutenkaan kiinnostaa tulla.

Link to comment
Share on other sites

Eli virheeni oli kutsua edes kummityttö :girl_sigh: . Hääpari on kuitenkin vastuussa tilojen riittävyydestä ja rahan riittävyydestä. Jokainen lapsi maksaa meille noin 80 euroa ja tietenkin suunnitellun budjetin ulkopuolelta. Enkä olisi halunnut vihkimiseen itkeviä/juoksevia/höpöttäviä kolmevuotiaita. Mutta point taken: jos ei lapsia, niin sitten ei mitään poikkeuksia tai homma lähtee lapasesta. Tässä on vaan vähän selittämistä sulhasen suvulle: minun suvustani on nyt paikalla jokainen lapsi, heidän puoleltaan otettiin asia vakavammin ja kaikki lapset jäävät kotiin. No, tässä on vielä hetki aikaa, ehkä perhe muuttaa mielensä. Ja jos he tulevat, pitää järjestää lapsille jotain tekemistä. En voi "sallia lapsia" ja sitten jättää heitä heitteille.

Link to comment
Share on other sites

Kultsin siskon teinipoika ei tule ilman tyttöystäväänsä. Jota emme ole edes tavanneet. Joten jääköön poika kotiin, vaikka sen tyttöystävänsä kanssa. Eipä sillä, sulhon siskon mieskään ei ole tulossa, on niin pitkä matka. Eikä sisko yksinään lähde. Koska sulhon isän saaminen paikan päälle on epävarmaa, niin eipä ole tulossa sukua sulhasen puolelta.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä on kanssa tulossa pienet häät, noin 40 - 50 vierasta. Olen jo pitkään sukulaisille kaijuttanut, että meille tulee ihan lähin perhepiiri, joten kaikki kutsun saaneet ovat olleet positiivisesti yllättyneitä. Oma lähisukuni on TODELLA laaja, pelkistä tädeistä, sedistä, enoista ja serkkuista ja heidän perheistään tulee helposti 100 henkeä. Joten karsimista olen joutunut tekemään paljon ja jättämään läheisiäkin sukulaisia pois. Äitini suku ymmärtää, mutta isäni puoleinen suku ei, joten heistä jouduin kutsumaan kaikki tädit, sedät ja serkut, vaikka monet äitini puoleisista sukulaisista ovat minulle läheisempiä. He ovat kaikki olleet ihan ok, ainakaan omiin korviini ei ole kantautunut mitään nurinaa.

Todelliseksi ongelmaksi on kuitenkin muodostunut sulhasen suku. He ovat alunperin kotoisin toisesta maasta, mutta sulhasen perhe on muuttanut Suomeen jo yli 15 vuotta sitten. Nyt tieto häistämme on kantautunut joidenkin kautta myös sinne heidän alkuperäiseen kotimaahansa, ja nyt monet tuikituntemattomat sukulaiset ovat ajoittaneet Suomen matkansa (käyvät Suomessa 10 - 20 vuoden välein) "sattumalta" häidemme ajalle, jotta myös heidät kutsuttaisiin. Nämä sukulaiset käsittävät mm. sulhasen vaarin sisaruksia (!), jotka eivät ole reilu parikymppistä sulhastakaan nähneet 20 vuoteen tai joitakin tätejä, jotka eivät ole nähneet sulhasta 12 vuoteen, mutta jotka ovat joskus 20 vuotta sitten "auttaneet sulhasen vanhempia", joten heidät "pitäisi" kutsua. Itse en tällaista ymmärrä. Sulhasen vanhemmat ovat kuulemma kunnolla painostaneet, että kaikki nämä sukulaiset pitää kutsua, kun he kerran ovat silloin Suomessa. En voi ymmärtää, miten he ovat arvokkaampia kutsuttavia kuin esimerkiksi nuo omat poisjätetyt sukulaiseni, jotka ovat aina asuneet Suomessa ja olleet oikeasti tekemisissä minun kanssani koko elämäni ajan ja tavanneet sulhasenikin useaan otteeseen.

Eniten ärsyttää nämä puheet "kyllä sinne pari mahtuu" tai "me maksetaan, jos se on siitä kiinni". Pidämme häämme ravintolassa, ja ruoat ja juomat maksavat noin 80 euroa hengeltä. Kyllähän sinne pari tietenkin mahtuu ja kyllä budjettimme siihen venyy, mutta pikemminkin mielestäni kyse on periaatteesta. Kyllä omista sukulaisistanikin tuntuisi aika oudolta, jos he kuulisivat, että heidät on jätetty pois, mutta sulhasen puolelta kaikki mummin ja vaarin sisarukset ovat olleet paikalla. Enkä ymmärrä sitä, jos ihmiset ovat kerran päättäneet tulla lomailemaan Suomeen 20 vuoden tauon jälkeen, niin kyllä he varmaan yhden lauantain pystyvät puuhastelemaan jotakin kaupungilla ilman koko Suomessa asuvan muun suvun läsnäoloa. Sitä paitsi olen nyt menossa käymään viideksi päiväksi heidän kotimaahansa sulhaseni perheen kanssa siihen kaupunkiin, josta he ovat kotoisin. Yksikään häihin punkeva sukulainen ei ole meitä edes kahville kutsunut, vaikka olemme käymässä tuossa kaupungissa. Mutta häihin pitäisi päästä.

Olenko kamala morsian, kun olen sanonut kaikille tiukasti "ei"?

Link to comment
Share on other sites

Vähän tulee pelottamaan tuo, kuinka monta "kuokkista" on tulossa :S

Nimellä ajattelimme kutsut lähettää (perheineen kutsutut mainitaan toki erikseen), niin ei tule väärinkäsityksiä.

Ärsyttää eniten eräs vanha koulukaveri, jota en todellakaan ajatellut kutsua (ihan siitä syytä kun ei olla moniin vuosiin julteltu taikka edes nähty.) sen sijaan yhteinen ystävämme kouluajoilta saa kutsun (kutsuttu savethedate viestillä), kutsumaton osapuoli on alkanut käymään mahdottomaksi. Kokoajan kysyy tältä kutsutulta, ottaako tämä hänet sitten aveciksi häihimme ja muutenkin yrittää kerjätä kutsua minulta :S

Link to comment
Share on other sites

Olenko kamala morsian, kun olen sanonut kaikille tiukasti "ei"?

Musta jokainen saa olla just niin kamala kun itestä tuntuu hyvältä :lol: Oiskohan tuossakin joku kulttuurien välinen kuilu kyseessä, jos vanhempien kiitollisuudenvelan vuoksi pitäisi kaukaisempien sukulaistenkin häihin päästä tms.

Link to comment
Share on other sites

^Nain asia varmaan on. Monissa kulttuureissahan on perinteisesti tapana kutsua ihan jokaikinen sukulainen, ja jopa sellainen voi olla normaalia ettei haihin varsinaisesti kutsuta ihmisia, vaan paikalle saa tulla kuka vaan joka jollakin lailla kuuluu (tai kuvittelee kuuluvansa) haaparin elamaan.

Link to comment
Share on other sites

Minusta on todella törkeää yrittää väkisillään toisen häihin jos ei ole itse kutsuvieraana. Minut kutsuttiin avokkini kaverin häihin vaikke emme olleet ikinä tavanneet ja olemme sen jälkeen olleet paljonkin tekemisissä. Me olimme siinä vaiheessa seurustelleet vakavasti n. 1.5 vuotta ja muutimme yhteen viikko häiden jälkeen ja arvostin todella hääkutsua.

Toinen tilanne oli se kun avokki kutsuttiin toisen kaverin häihin ja minua ei kutsuttu ollenkaan vaikka asuimme silloin jo yhdessä. Asia oli minulle täysin OK eikä minulle tai miehelle tullut edes mieleen alkaa soittelemaan hääparille että "saako se ja se nyt kuitenkin tulla". En tuntenut hääparia joten minulla ei ollut mitään erityistä intohimoa ottaa osaa heidän juhlaansa, vaikka tykkään häistä kyllä kovasti ja tietysti olisi ollut kiva olla mieheni mukana. Mutta kuten sanoin asia oli minulle täysin OK ja olen myöhemmin tavannut kyseisen parin.

Kouluaikainen kaverini meni naimisiin pari vuotta sitten ja sulhasen kaveri toi mukanaan paikallisen nuoren naikkosen jonka kanssa oli seurustellut varmaan sen pari kuukautta, ja hän oli pukeutunut VALKOISIIN FARKKUIHIN ja tukka oli likaisena ponnarilla. Morsian oli jo aikaisemmin valittanut minulle asiasta mutta ei antanut sen pilata päiväänsä. Tämä pari erosi vähän ajan päästä.

Minun ja miehen häät pidetäänkin Iso-Britanniassa missä asumme, joten tälläkin saadan kivasti rajattua serkun siskon kaimat pois listalta! Harva haluaa maksaa lentoliput ja hotellit vain ilmaisen ruoan takia:) Ne jotka siis oikeasti välittävät meistä vaivautuvat saapumaan paikalle.

Link to comment
Share on other sites

Minun ja miehen häät pidetäänkin Iso-Britanniassa missä asumme, joten tälläkin saadan kivasti rajattua serkun siskon kaimat pois listalta! Harva haluaa maksaa lentoliput ja hotellit vain ilmaisen ruoan takia:) Ne jotka siis oikeasti välittävät meistä vaivautuvat saapumaan paikalle.

Toisalta ei välttämättä voi sanoa, ettei joku välitä, jos ei vaikka ole varaa maksaa niitä usean satasen lentoja hotelleineen ja muine kustannuksineen. Me saatiin miehen kanssa kutsu häihin Amerikkaan, ja vaikka olisi ollut ihana mennä, niin kun jo pelkkien lentojen hinta oli toista tonnia, ei vaan voinut mitenkään mennä :(

Link to comment
Share on other sites

Meille ei vielä ainakaan kukaan ole ilmoittanut ylimääräisiä tyyppejä, onhan häihin vielä aikaakin, mutta mutta... en tiedä meneekö tämä valitus väärän keskusteluun, mutta raivostuttaa, kuinka mieheni täti soittelee ja kyselee, "miksi tätä ja tätä tyyppiä ei ole kutsuttu" "ja kun sekin olisi kaupungissa juuri silloin"... Onneksi suurin osa minun sukulaisistani jätettiin kutsumatta (niitä siis todella paljon), niin voimme käyttää sitä "teko"syynä tilanpuutteen ohella. Minä, kun luulin, että ei näissä suvuissa ole ketään höperöä, joka tunkee nokkansa asioihin, jotka eivät kuullu heille ollenkaan. Olin väärässä :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on ilmoittautunut vain yksi ei-kutsuttu vieras. Äitini ei kehdannut sanoa, että tätä kyseistä tyyppiä ei ole kutsuttu -_- Ensin äitini itse sanoi minulle, että minun ei tarvitse hyväksyä sitä, että isäni yrittää saada häihin muutamaa ei-kutsuttua vierasta. Nyt sitten äiti itse antaa yhden tulla sen takia, että ei kehdannut sanoa ei... Onneksi tämän vieraan saapuminen ei ole kovin todennäköistä, koska hän on jossakin reissussa.

Link to comment
Share on other sites

Mä en löytänyt tästä keskustelua, mutta kiinnostaisi tietää:

kuinka monta ei-kutsuttua teidän häihin on tulossa / ilmoittautunut?

Me kutsuimme yhden kaveripariskunnan pariskuntana, ilman kotoa pois muuttaneita lapsia mutta he ilmoittivat itsensä ja 2 aikuista lastaan ja toisen seurustelukumppanin. angry.gifhuh.gifdry.gifohmy.gif

Yksi vieras oli myös kysynyt, etteikö hän voi tuoda aveccia, jota on jo pari kuukautta tapaillut, tyyliin "kun muutkin tulevat AVIOpuolisoidensa kanssa". blink.gif

Me jätimme jopa yhden kaverin AVIOpuolison ja toisen kaverin AVOpuolison kutsumatta, koska ei ole varaa eikä tilaa kutsua kaikkia (ja vedimme rajan siihen, että kutsumme ihmisiä, jotka tunnemme...).

Muilla samoja ongelmia? Mä oikeasti mietin kauhuissani nyt kuinka paljon vieraslista voi PAISUA - mä kun luulin, että se voi vain pienentyä, kun osa ei kuitenkaan pääse paikalle.

Sinänsä mua ei harmita jos nuo 4 ei-kutsuttua tulevat, ei lainkaan vaan mua ottaa se päähän (ja pahasti) ettei kutsuamme kunnioiteta. Eikö väki osaa lukea kirjekuoresta, kenet on kutsuttu?? :mad: Niin kuin ei muuta rahanmenoa häissä olisi kuin maksaa neljän aikuisen catering- ja juomakuluja..

Vaikka postaus oli ikivanha, täytyy sanoa, että mun mielestä on tosi tökeröä laittaa kutsu yhdelle ihmiselle niin, että avokkia/aviopuolisoa ei saa ottaa mukaan. Ja ilmeisesti aloittaja ei tajunnut, että se "yks vieras" halus tuoda seurustelukumppaninsa siks, että olis aika orpo olo, kun kaikki muut on pariskuntia ja ite joutu jättämään rakkaansa kotiin.

Sanokaa ihmeessä, jos jotkut on ottamassa aikuisia lapsia mukaan ja teillä ei tilat riitä. Se on ihan ymmärrettävää, kyllä ne pärjää ilman lapsiaankin. Jos ei ole varaa kutsua kaikkia, niin äly hoi, eiks olis paljon fiksumpaa kutsua vaan osa pariskunnista (siis kokonaisena) ja jättää osa kutsumatta? Joo, haluutte kutsuu vaan omia tuttujanne, mut miettisitte vähän, kyllä vieraidenki pitää voida nauttia juhlista. Kyllähän te hääparina istutte tyytyväisinä omassa pöydässänne, ettekä todellakaan oo pitämässä seuraa niille yksinäisille, joiden ette antanu tuoda toista puoliskoaan mukaan. Ootte vaan ahneita, kun pelkäätte, että avecit tulee ilman lahjaa. Eikä se läheskään aina ees ole niin. Useimmat maksaa oman ruokailunsa edestä, mikä on mun mielestä oikeesti aika jaloa, meinaan monille toisten häät ei ehkä oo sen lahjan arvoset...

Olen kanssasi jonkin verran samaa mieltä. Mielestäni pariskunnat kuuluu kutsua kokonaisina eikä vain toista. Itse jään pois koko häistä jos miestäni ei olisi kutsuttu. Itse ainakin omissa häissä tahdon että vieraat myös viihtyy eikä kekenkään tarvitse tuntea oloaan yksinäiseksi. Enhän minä heidän kanssa ehdi koko aikaa häissä olemaan,

Olen joskus aikoinaan saanut kutsun serkun häihin jossa avokkia ei oltu kutsuttu. Soitin ja kysyin asiaa ja sain vastauksen että tottakai saa tulla. En sitten tiedä oliko vastaus vilpitön vain onko tässäkin tapauksessa morsian käynyt täällä asiaa ruikuttamassa. Myös kutsujat voivat olla ttietämättömiä eivätkä ymmärrä laittaa kutsuun kuin vanhempen nimet vaikka lapsetkin on ollut tarkoitus kutsua.

Noh, katsotaan miten käy omissä häissä. Meille lapset ovat tervetulleita eivätkä he todellakaan varasta showta minulta niin kuin joku ketjun varrella valitti lasten tehneen. Toki toivomme, että perheen pienemmille löytyy hoitaja kotona mutta jos ei löydy niin kyllä koko perhe voi tulla sillä loppujen lopuksi ystävien lapset ovat osa ystäviäni ja myös minulle niitä läheisiä ihmisiä.

Link to comment
Share on other sites

Myös kutsujat voivat olla ttietämättömiä

Tietämättömyys saattaa myös olla syy usein, että vain toinen puolisoista on kutsuttu.

Jotkut pitävät isot häät ja kutsuvat kaikki kaverit (nykyiset ja entiset), eivätkä tiedä sitten onko tämä naimisissa/avoliitossa/seurustelee, kun eivät ole jutelleet aikoihin. :D

Aina on hyvä kysyä, onko ok jos puoliso/seurustelu kumppani tulee mukaan, ei siinä mitään menetä :)

Mielestäni on törkempää ilmoittaa suoraan, että tulen avokkini ja tämän tyttären ja hänen poikaystävän kanssa..

Link to comment
Share on other sites

Hui, onpas pelottava lukea täältä näin paljon kokemuksia kutsumattomista vieraista! Meillä on häät vasta ensi vuonna ja rupesi jo nyt pelottamaan, kuinka moni yrittää tuoda ylimääräisiä mukanaan. En halua juhlia kuin läheisten kesken.

Link to comment
Share on other sites

Mullekaan ei tullut mieleenkään, että tällaiseen pitäisi varautua!! No, luulen että laitan ilmoittautumiset menemään äidilleni (häät reilun vuoden päästä vasta) ja hänelle ohjeistus, että ketään listan ulkopuolista ei saa "hyväksyä" ellei erikseen ole meiltä kysytty. Mun sukulaiset aveceineen on yhteensä n. 20 henkeä, enkä keksi kuka sieltä suunnalta enää edes voisi tulla "ylimääräisenä", mutta sulhasen setien ja tätien keskuudessa on enemmän epäselviä parisuhdetilanteita, deittejä, on-off-pariskuntia, lasten äitejä ym. joiden osalta en ole vielä varma miten kutsujen kanssa toimitaan. Itse en missään tapauksessa kehtaisi mennä häihin, joihin minua ei nimenomaisesti olisi kutsuttu (ellen olisi selkeästi kutsuttu avec) enkä todellakaan kehtaisi kysellä voinko tulla, jos minua ei olisi kutsuttu!

Link to comment
Share on other sites

Hui, onpas pelottava lukea täältä näin paljon kokemuksia kutsumattomista vieraista! Meillä on häät vasta ensi vuonna ja rupesi jo nyt pelottamaan, kuinka moni yrittää tuoda ylimääräisiä mukanaan. En halua juhlia kuin läheisten kesken.

Samoin!

En halunnut kutsua äidin puolen sukulaisia, sillä en koe, että olisimme erityisen läheisiä. Sanoin äidillenkin, että ketään ei kutsut ohi listan. Jos yks saat tulla, kohta siellä on kaikki ja homma levinnyt käsiin. Ei minulla mitään heitä vastaan ole, mutta jos näemme kerran vuodessa tai jos silloinkaan emmekä ikinä soittele tai muuta, niin en laske heitä lähimmäisiimpini. Isän puolen sukulaisten kanssa olemme enemmän yhteyksissä ja se oli heti selvää, että heidät kutsutaan.

Itse olen vähän odotellut, että koska joku mieheni kavereista kysyy saako "deitin" ottaa mukaan, mutta onneksi ei ole kysytty... vielä. :D Kutsuimme hyvät ystävämme puolisoineen, mutta tälläiset säädöt ja deitit jättäisin mielelläni ulkopuolelle.

Viime talvena mieheni sai kutsun ystävänsä häihin ja kutsussa ei ollut minun nimeä, vaikka olimme olleet yhdessä jo useamman vuoden. En ollut moksiskaan, ymmärrän toki, että olen hieman ulkopuolinen ja en paria edes tunne, tiedän nimeltä ja kerran törmännyt kaupungilla, miehen nähnyt pari kertaa paremmin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...