Mitä teille tulee hääkarkeiksi?


Samsara

Recommended Posts

mä haluaisin meille hääkarkeiksi organza pussukoihin sellaiset karkki-kaulakorut/rannekorut. siis ihan niitä perus kuminauhassa olevia pieniä renkuloita, millähän nimellä niitä voisi etsiä netistä tai muualta.. mä en kertakaikkiaan keksi niiden nimeä!!! taikka sitten sellaisia vaaleanpunaisia,päältä bähän röpelöisiä ja pehmeä sisustaisia nameja... täytyy varmaan lähtee kauppaan irtokarkki hyllylle nimet kyttäämään jos ei muu auta! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

tuleeko kenellekään mieleen mitään paperiin käärittyjä hedelmäkarkkeja? sellasia viinikumityyppisiä pehmeitä siis, sais laittaa karkkibuffettiin olen sittenki päättäny haluta sellasen.

Ei suoranaisesti ole viinikumikarkkeja, mutta pehmeää hedelmää kyllä: En tiedä tarkkaan, mutta lätkäliigoja "vastaavat" hedelmäkarkit (esim. makuunissa usein lätkäliigojen vieressä ja ABC/karkkitukut myy näitä kahta samassa isossapussissa). Ohuen, suorakaiteen mallinen hedelmäkarkki, jossa läpinäkyvä paperi ja väreinä keltainen, vihreä ja punanen. Hyviäkin ovat!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Päädyttiin ostamaan hääkarkeiksi Pandan Suomi mustikka -konvehteja n. 1kg ( :-X) joita laitetaan isoon kulhoon kakun viereen. Emme väkerrä jokaiselle vieraalle omaa karkkia, sillä en oikein tajua niiden "oikeiden hääkarkkien" ideaa :girl_impossible:

Meillekin tulee kahvipöytään jotain konvehteja. Minä en jaksa alkaa askartelemaan hääkarkkeja, eikä miehenikään niiden ideaa ymmärrä :) siispä hyvä ja helppo vaihtoehto laittaa reilusti konvehteja pöytään, josta jokainen voi valita haluamansa namin :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Äh. Nyt vasta huomasin, että mullehan on esitetty täällä kysymys. Koski siis macaroon-leivoskeksien pakkaamista. Luin erään ammattilaisen suusta tulleen jutun, että ne voisi pakastaa täyttämättöminä. Sitten laittaa sellofaaniin pari kappaletta/vieras. Täytyy vielä testata todellisuudessa tämä suunnitelma. Jos ei onnistu niin sit jotain muuta. Ei tämä mikään kynnyskysymys meille ole :)

Link to comment
Share on other sites

Mä haluaisin hääkarkeiksi joko kiss kiss -karkkeja tai lauantaipussin autokarkkeja. molempia on vaan aikas vaikee löytää mistään. :girl_impossible:

Tarjoustalo myy noita autokarkkeja :) Ainakin täällä Riihimäellä.

Meille tulee karkkibuffet ja teemavärinä ois mintun/vaaleenvihree. After eight ja fazermint sekä ehkä vihreet kuulat tällä hetkellä mietinnässä... Myös ne muumipatukat päärynä-van. vois olla kivat (tai ainakin on vihreet :D)

Link to comment
Share on other sites

Itse menossa naimisiin kesällä 2012.

Olemme kaason kanssa miettineet päämme puhki, että millaisia karkkeja tarjoamme.

Itse haluaisin suklaata, mutta ei olisi kiva antaa sulanutta suklaaklönttiä kenellekkään ja jotkut kovapintaiset karkit on aika epämielyttäviä, kun niitä ei viitsi purra...

Onko jollain kokemusta joistain karkeista, jotka eivät sula helteellä ja jotka ei olisi kovia...

Link to comment
Share on other sites

Ensin mietin että meillä ois lakupatukoita hääkarkkeina, mutten keksiny että miten askartelisin niistä hienoja. Sitten keksin että hitsi vieköön neekerin pusuthan on valmiiksi suht hienoissa kuorissa niin säästyy askartelemisen vaivalta ku ostaa niitä! :) Hullut päivätki ens viikolla niin saa kivasti alennuksella.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...