Mitä teille tulee hääkarkeiksi?


Samsara

Recommended Posts

Mä kun en ite haluaisi mitään bokseja myöskään, niin ehkä ne kiskisit sitten jää pois, kun kaipa ne pitäisi johonkin sellaiseen laittaa, että näyttäisi hyvältä. Joku suklaa olis kyllä ihan kiva juttu kans. NOOO onneks on aikaa pohtia näitä asioita, ei vielä ihan hetkeen hääkellot kilkata xD

Me itse kierrettiin toi sillä tavalla, että koska ajatus koristelluista karkkihässäköistä tuntui lähinnä todella vaivaannuttavalta eikä lainkaan meidän tyyliseltä (mutta kuitenkin haluttiin pöytiin laittaa pientä makeaa mussutettavaa), laitettiin pöytiin pienenpienissä kipoissa niitä karkkeja sitten, yksi pikkukippo neljää ihmistä kohden. Lisäksi meillä oli maljallinen käärekarkkeja kakkupöydässä vapaasti otettavaksi.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee Ferrero Rochereita. Oon vaan aina pitäny sitä itsestään selvyytenä, et mun häissä on karkkeina Ferreroita. Mun mielestä ne on häihin sopivan juhlavia ja maistuu ihanilta. Askartelen niille vielä sellaset nätit pussukat, jotta näyttävät siltä kun hääkarkin mun mielestä pitääkin. Nams! :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Pitääkö miettiä mistä karkeista vieraat piittais? Me tykätään vihreistä kuulista mut pelkään, ettei kukaan muu piittaa. Hakusessa voisi olla myös vihreeseen paperiin kääritty suklaa, mutta mitä se olisi?? Royal teki konvehteja vain punaisesta suklaasta. Vihreitä vinkkejä siis otetaan vastaan!

Link to comment
Share on other sites

Olen tässä pohtinut hääkarkkeja...laittaakko pöydille jokaiselle omat vai laittaakko karkkibuffan. Miltei päädyn kummankin yhdistelmään. :girl_wink: M&M karkkeja ainakin...sillä sukunimemme tulee olemaan M -kirjaimella alkava. Niistä varmastikin pöytiin jokaiselle oma. Ja sitten joitakin muita karkkeja buffettiin. No..onneksi on vielä aikaa suunnitella ja pohtia =)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli karkkibuffet - tai oikeastaan buffetpöytä oli täynnä karkkia, 20 kiloa. Vieraille annoimme kiitokseksi heidän lähtiessään häidemme teeman mukaisesti kaatoryyppypullot ja snapsilasit, jossa oli oma etikettimme sekä lapsille itsetehtyä omenahilloa pilttipurkkeihin laitettuna. Pullot tilattiin täältä: http://www.miniatureglassbottles.co.uk/index.html

Palvelu oli mahtavaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Meillä oli hääkarkkeina kirkkaan oranssit jelly beansit ja pienet hopeiset suklaasydämet. karkit (muistaakseni 4 + 6 kpl) oli laitettu pieneen sellofaanipussukkaan, joka sidottiin hopea-valkoisella lahjanarulla. pussukat sitten laitettiin snapsilaseihin, joihin oli kirjoitettu hopeisella lasitussilla vieraan nimi. Nämä toimivat myös siis paikkakortteina :girl_smile: Yritin ettiä kuvaa tänne laitettavaksi, mut eipä ollutkaan sellasta mis ois näkyny kunnolla. Mutta ihanat oli :tender:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Noniin, meille ei tule varsinaisia hääkarkkeja ollenkaan, mutta tilasin juuri 5kg kultaisia suklaasydämiä, jotka tulevat pöytiin ikäänkuin koristeeksi, ja tokihan niitä saa myös napostella. En halunnut perinteisiä hääkarkkeja, koska niiden olisi pitänyt olla erikoisia ja meidän näköisiä, eikä ns. valmiita kaupasta saatavia... Keksimme siis jotakin muuta vieraille kotiin vietäväksi! :)

Link to comment
Share on other sites

Mä olin ajatellut mun lempisuklaata, Guylian Sea Shells 65 g rasiat/pöytä. Yhdessä tuommoisessa rasiassa on 6 suklaata ja helppona vaihtoehtoja ajattelin vain laittaa pakettina pöytään, ja ehkä pieni teksti mukaan, jotta kaikki uskaltavat avata ja syödä ne. Itse en perusta niistä "otetaan kotiin ja säilytetään vuosia"-suklaista. Toinen juttu on, että haluan päästä mahdollisimman vähällä näpertämisellä.

Link to comment
Share on other sites

Mun äidin ainoa toive meidän häiden suhteen on hääkarkit. Joten uhraudun näperrykseen. Turun Presentosta sai tilattua edullisesti haluamaansa kartonkiin pikkulaatikoita, jotka tarvii sitten itse taitella. En tiedä vielä mitä sinne sisälle laitetaan. Vihreät pienet rasiat ja valkoinen kukka päälle.

Link to comment
Share on other sites

Koska häämme ovat ennen kaikkea hyvät bileet, ajattelimme hankkia jokaiselle vieraalle jonkun pikkupullon (salmaria, ouzoa jne...) pöytään (vieraan mieltymysten mukaan), samalla saavat heti kurkunkostuketta saapuessaan :girl_wink: Ehkä koristelemme pikkupullot jollain tavoin tai sitten teemme näihin nimilaput, jolloin ne toimivat myös "paikkakortteina".

Link to comment
Share on other sites

Aika perinteistä meillä, eli kultapäällysteiset suklaasydämet käärittynä kuitusilkkipussukkaan ja pussukka suljettu vaaleanvihreällä nauhalla. SItten nauhassa roikkuu vielä kutsukorttien teemaa mukaileva koriste jossa meidän nimet ja hääpäivä. Väsääminen ei ihan helpoimmasta päästä, mutta kyllä oli sitten tyytyväinen tämä tyttö kun näki lopputuloksen :wub:

... virheitä pois

Muokattu: , käyttäjä: Meij
Link to comment
Share on other sites

Pidemmän aikaa olen jo miettinyt, että meidän karkit vois tulla ns. lääkepurkkeihin, kun molemmat ollaan ainakin aloitettu hoitoalaa opiskelemaan... No, Sinellissä poikettiin tänään ja sieltä löytyi kivoja purkkeja, jotka muistuttaa lääkepurkkeja. Vaan kun sitten iski pihiys :girl_haha: Euron per purkki plus karkit... En ollut ajatellut ihan sellaista summaa.

Mutta siis jospa asiaan. Mä haluaisin hääkarkeiksi niitä Tictac-karkkeja, mitä löytyy semmoisissa kirkkaissa rasioissa. Näyttäisivät sopivasti lääkkeiltä.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee pienet rasiat, joissa on 4 erilaista karkkia. Mulla on kaksi lasta ekasta avioliitosta, eli lapset, minä ja sulhaseni valitaan jokainen oma lempikarkki ja laitetaan niitä vieraille. =) Meillä on myös ohjelmanumerona kysely miten hyvin vieraat tuntevat meidät ja siinä on yhtenä kysymyksenä kuka perheenjäsenistä on valinnut minkäkin karkin. =)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...