Mitä teille tulee hääkarkeiksi?


Samsara

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

En millään jaksanut lukea koko ketjua, mutta onko kenelläkään tietoa mistä saisi ostaa irtokarkkeja mahdollisimman halvalla? Jos toteuttaa esimerkiksi karkkibuffan niin videovuokraamoiden ja tavallisten ruokakauppojenkin irtokarkkien hinnat ovat aivan liian korkeita!

Mistä irttareita halvalla?!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

2010 kun olin kaasona, oli häissä karkkeina sydäntikkareita.

Tilasimme koko laatikon ( olisiko ollu 60kpl ) karkkikauppaan ja saimme sen siis sillä tukkuhinnalla, mikä oli jotain 6€ luokkaa.

Eli kannattaa kysellä suoraan sieltä missä myydään irkkareita että ottaisivatko tilaukseen mukaan..

ja tällaisen sivun löysin, hintoja ei kaikista esillä mutta kysymällä selviää :)

Näytti sydäntikkarit olevan 25€ / 200kpl

http://www.hky-palve.../haakarkit.html

Muokattu: , käyttäjä: elo2013
Link to comment
Share on other sites

Ihan aluksi ajateltiin että tekisin itse konvehteja, mutta meille tuleekin karkkibuffet, joten tuntuisi hassulta antaa "vielä yksi karkki / pari karkkia lisää, olkaapa hyvät" :girl_haha:

Mietittiin myös jonkun pienen jutun (luokkaa heijastin) antamista, mutta ehdittiin luopua jo siitäkin. Ei haluta antaa vierailla mitään *krääsää*, jolla ei oikein välttämättä tee mitään, mutta jota ei kehtaa ehkä poiskaan heittää.

MUTTA nyt melkein puolivahingossa keksittiin, että viimeistellään kattaus sitomalla lautasliinat rullalle jonkun kauniin paperin/kangassuikaleen, nyörin ja napin avulla, tähän tyyliin:

http://s15.photobuck...xl.jpg&newest=1

Jokaiselle vieraalle tulee omanlaisensa nappi, ja sen saa sitten halutessaan ottaa mukaan muistoksi jos haluaa :)

Kävin juuri valikoimassa läjän erilaisia nappeja nappikaupasta, olipas erityisen hauskaa, voi kerrankin valita ihan kaikista upeimmat ja kreiseimmät :lol: Idea on siinäkin mielessä osuva, että meidän kutsuissa on kuva ja tekstinpätkä Hosulista ja Sosulista, jotka tunnetusti keräilee nappeja :curtsey:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Näitä keskusteluja katsoessani sain mielestäni loistavan idean meidän "hääkarkeille". Olin jo aikaisemmin ostanut meille pieniä kangaspusseja (luonnonvaalea?), joihin olen painanut kangasvärillä meille vartavasten teetetyn logon. (Menee nyt vähän ohi, mutta logo (=leimasin) on ostettu Etsystä ja maksoi vaivaiset 8e. Logossa on meidän nimikirjaimet ja hääpäivän päivämäärä. On todella upea) Pusseista tuli upeita ja aikaisemmin ajattelin, että pusseihin voisi laittaa erilaisia teepusseja, joista tulisi tuoksua ohuen kangaspussin läpi.

No, nyt sain idean, että mitä jos laittaisinkin pusseihin pienen nimilapun, jolloin pusseja voisi käyttää paikkakortteina ja samalla voisin laittaa pusseihin sisällön saajan persoonallisuuden mukaan. Esim. bestmaneille pikkupullot, lapsivieraille jokin kiva karkkiyllätys ja vaikka vanhemmille rouville (jotka pitävät puutarhanhoidosta) kukkasipulit. Näin voisin suunnitella jokaiselle saajalle omanlaisen "lahjan" kuitenkaan ulkonäön kärsimättä. Samalla ajattelin, että sisällöstä voisi tulla mukavaa keskustelua pöytään, kun ihmiset kertoilevat toisilleen pussiensa sisällöstä.

Link to comment
Share on other sites

Guest onnellinen

Meillä on pöydissä koristeena vaaleanvihreäksi värjättyä hallaharsoa (vähän kaitaliinan tapaan, mutta kieputetaan löyhästi kiemurtelemaan pöydän päästä päähän) ja sitä kun jäi reilusti yli, niin tekaisin siitä hääkarkkikääreitä. Leikkasin noin 15 cm x 15 cm paloja, kääräisin niihin 2 Fazerin sinistä ja sidoin paketin kasaan hopeisella lahjanauhalla ja kiharsin nauhan päät. Harmi ettei nyt kuvia ole, mutta nättejä niistä tuli :)

Tosin jälkeenpäin on mietityttänyt että olisiko niihin pitänyt joku mietelause tms. ujuttaa, mutta saapa nähdä saanko ajoiksi (häihin 3 päivää)...

Link to comment
Share on other sites

Me meinataan pistää hääkarkit vaan tarjolle isoihin kulhoihin, vaikka tykkään askartelusta niin pussien tai laatikoiden kanssa näpertely ei jotenkin iske :/ . Valittiin karkeiksi ne Brunbergin sinivalkoiset tryffelit, ei kyllä sovi väriteemaan ollenkaan (punainen/valkoinen/hopea) mutta me tykätään niistä ja meidän häät on Porvoossa, niin Brunberg oli luonnollinen paikka ostaa karkit ^_^

Kysymys vielä: kuinka paljon karkkia kannattaa varata vierasta kohti? Tai siis, jos meille on tulossa n. 110-120 vierasta, niin montako kiloa karkkia sitten pitäisi ostaa?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...