Jump to content
Naimisiin.info

E-pohjanmaan alueelta bändi häihin?


zade

Recommended Posts

Eli mistä saisimme häihin, jotka pidetään vasta heinäkuulla 2010, hyvän mutta edullisen bändin. Veljeni tuttu lupasi tulla cover bändinsä kanssa 150 eurolla soittamaan, mutta ne ei soita valssia.. eli se on sitten jo unohdettu. :girl_impossible: Humppaa me ei sinne haluta, vaan enemmänki sellasta menevää musaa jota voi tanssia ilman tanssikurssiakin eli ei mitään lavatansseja. En tarkoita siltikään mitään raskasta rokkia, vaan esim. jotain lauri tähkän tyylistä musaa jne.. saa olla omaakin musiikkia kunhan on vaan hyvää. Mutta muutamat valssit sielä on pakko olla. Osaisko joku suositella jotain hyvää bändiä? Hinta ei saa olla ihan mahoton!

Link to comment
Share on other sites

Googlaa Duo Parimarkkaa. Tämä oli kavereilla ja tulevat meillekin. Häävalssin lupasivat opetella jos ei se ennestään kuulu heidän repertuaariinsa. Ja siihen loppui ns. humppaosuus! Biisilistasta saat osviittaa duon kotisivuilta, mutta soittavat mm. Lauri Tähkää ja muuta menevämpää. Kavereiden häissä porukka joraili enimmäkseen ihan vapaamuotoisesti, mutta toisaalta moniin biiseihin sopivat foxin askeleet, eli halukkaat saivat tanssia niitä paritanssejaan.. :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

Tässä olisi yksi hyvä bändi joka nytkin kiertelee pohjanmaalla häissä. Soitti Vaasan taiteidenyössäkin museon pihassa. Itse aiomme varata heidät omiin häihimme ensivuodeksi. Nyt on kuulemma 3 viikonloppua varattuna.

Bändin nimi on POPNITE. Kaikkea perinteisestä häämusiikista kovimpaan rokkiin. Tavanomaiseten soittimien lisäksi soi mm. saksofoni, huilu ja haitari.

Yhteyttä voi ottaa vaikka puhelimitse o4o 72oo 211 / Jukka tai o4o 502o664/ Hasse tai fin2cv (ät) saunalahti.fi.

Tän ylläolevan laitoinkin eilen tonne häämusiikkia osioon, mutta nyt laitoin tännekkin :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Oon tästä jo jonnekki kirjottanu, mutta mainostanpa tännekin. Kaustisen musiikkilukiosta löytyy paljon innokkaita, lahjakkaita ja taitavia muusikoita laidasta laitaan. Laittakaa ilmotusta sinne suuntaan, jonkunlainen kokoonpano löytyy varmasti ihan teidän toiveiden mukaan ja tuskinpa tarvitsee paljoa opiskelijoille maksaa :)

Link to comment
Share on other sites

Meidän häissä oli soittamassa trubaduuri Vesa Ollinmäki.

Ei ihan perinteinen trubaduuri (mies ja kitara ja that's it). Soittaa musiikkia aivan laidasta laitaan ja kuuntelee hääparin toiveita ja opetteli jopa pyynnöstämme erään kappaleen. Korvaa todellakin vaikka miten monihenkisen bändin -> ja yksi mies on tietenkin halvempi kuin kunnollinen bändi. Sai aivan mahdottomasti kehuja vierailtamme.. Niin ja mukana myös ihana valoshow ja savukone :).

Vesa Ollinmäki

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meille tulossa Ajattomat -bändi soittamaan. Olen kuullut paljon kehuja kyseisestä bändistä, soittavat toiveiden mukaan kaikennäköistä musiikkia. Hintakaan ei ollut mahdoton. Jonkun ohjelmatoimiston avulla heitä saa varattua (nimi ei nyt tuu mieleen, mut löytyy googlettamalla muistaakseni. :D)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...