Jump to content
Naimisiin.info

Juhlatilan koristeluun varattava aika


juujuu

Recommended Posts

Hei!Kaipaisin kokemuksia juhlatilan koristeluun ja siivoukseen kuluvasta ajasta.Meillä on häät käpylän työväentalolla jossa vuokra määräytyy vuokrattavien tuntien mukaan.Eli myös koristelu ja siivoustunneista maksetaan. Yritän täällä kovasti pähkäillä kuinkahan paljon aikaa tulisi siis varata koristeluihin? Meillä tulee pöytiin vain kaitaliinat ja kynttilöitä sekä paikkakortit ja karkit sekä ikkunalaudoille todennäköisesti myös tuikkuja tms. Riittäisiköhän pari tuntia?Kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

minulla ei ole kokemusta, mutta kyllä nyt uskoisin, että luettelemiisi koristeihin pari tuntia riittää.. varatkaa vaikka varoiksi kolme tuntia, parempi niin päin, kun että joltain puuttuisi liina ja karkki kokonaan :girl_haha:

kiinnostuksesta kuitenkin haluan kysellä, miten tuo sitten käytännössä "toimii", siis milloin varaatte sen koristelu ajan? kun jos hoidatte sen hääpäivän aamuna, niin eikö se tila ole koko päivää teidän käytössänne vai? vai menettekö edellisenä päivänä ja silloin aika on varattava?

olen kyllä kovin tyytyväinen, meillä on juhlapaikka varattuna pe-su (paikassa menetellään ilmeisesti aina näin) ajalle, joten perjantaina rauhassa koristellaan, lauantaina juhlitaan, ja sunnuntaina muut siivoaa ja me olemme matkalla etelän lämpöön :girl_haha: on suuri helpotus kun tietää ettei tule, tai siis ainakaan pitäisi tulla, kiirettä!

Link to comment
Share on other sites

Tuon koristeluajan voi varata myös edelliselle illalle jos tilassa ei ole muita juhlia silloin.Muuten koristelut joutuu tekemääm ennen juhlia mikä on kyllä aika tyhmää,koska en itse tietenkään pääse paikalle koristelemaan ja katsomaan lopputulosta. No, onneksi on mahtavia avustajia jotka ovat luvanneet koristelut hoitaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meilläkin kans vuokra määräytyy tuntien mukaan, joka on todella kettumaista. :girl_mad: Olis kiva mennä koristelemaan jo edellisenä iltana, mutta silloin joutuis maksaa vuokran yötunneiltakin. :girl_mad: Ja kun meille tulee vielä ihan sikana koristeita... Mutta onneksi vihkimisemme alkaa vasta klo 16 ja avustajiksi on lupautunut PALJON taitavia ihmisiä, niin eiköhän se riitä jos aloitamme vuokraamisen klo 07 tai klo 08 aamulla... Kun laittaa vaan kaikki koristeet etukäteen niin valmiiksi kun ne vaan voi laittaa ja jakaa vastuualueet selkeesti.

Link to comment
Share on other sites

yhtään en osaa sanoa kuinka paljon aikaa kannattaa varata, mutta muutamissa vuosijuhlissa auttaneena vinkki: laittakaa plaseerauskortit valmiiksi pöytien mukaisesti pusseihin etukäteen. Säästää paljon aikaa juhlapaikalla kun yhden pöydän nimikortit on yhdessä pussissa/kirjekuorissa tms.

Kiitos vinkistä! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Heippa!

Meillä oli Tapanilan työväentalolla juhlat ja koristelemassa oli 3 miestä ja 4 naista. Aikaa kului melko tarkkaan 3 tuntia, viimeinen varaamamme tunti sitten vain pyöriteltiin peukaloita kun piti odotella talon avainten haltijaa sulkemaan ovia, eikä hänen numeronsa ollut sattunut mukaan... ;)

Meillä oli myös kaikki mahdollinen tehty valmiiksi ja tavarat oli selkeässä järjestyksessä laatikoissa, eli paikan päällä tarvitsi vain järjestää pöydät ja tuolit haluttuun järjestykseen, kantaa ylimääräiset tuolit lavan taa piiloon, laittaa pöytäliinat ja koristelut sekä tehdä kukka-asetelmat (teimme ne siis kokonaan itse). Mukavan rennosti puuhastelimme, ei tullut kiire!!

Hyvällä valmistelulla voi säästää paljon hermoja, aikaa ja rahaa :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...