Venluus

Ehdoton EI-lista omiin polttareihin

203 viestiä aiheessa

Ei kolmen päivän rykäisyä halpis-lentokohteessa - valitettavasti näin taitaa päästä käymään :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse toivon ainoastaan, ettei järjestelyvaiheessa kenenkään hermo pala, toisin sanoen kaikki pysyisivät sovussa keskenään ja kaikilla olisi mukava päivä. Kivointa olisi jokin vähän extreme, jos kaikki ovat siihen halukkaita. Muuten olen todennut, että antaa palaa, kunhan nakkisillaan/puolialasti ei tarvitse esiintyä julkisella paikalla. Saa laulattaa ja tanssittaa ihan niin paljon kuin lystää, kun muutenkin auon naamaani kovin mielelläni. :D

Saunomisesta en juuri välitä, mutta olen kaasoille sanonut, että jos muu porukka haluaa saunoa niin eipä se minua haittaa. Kunhan minua ei lauteille väkisin revitä. Myös ylenmääräinen alkoholin juottaminen ei ole kovin fiksu ajatus, ihan vaan koska mun viinäpää... noh, sanotaan että sitä ei ole. Olisi nimittäin ihan kiva muistaakin omista polttareistaan jotain.

Listalle päätyvät siis seuraavat:

-Järjestäjien riitely/kyräily keskenään.

-Alastomuus/puolialastomuus julkisella paikalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Multa ei oo vielä kyselty mitä haluaisin/en haluaisi tehdä polttareissani.

Muokattu: , käyttäjä: Venla_84_

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tykkäisi noloista vaatteista enkä ylipäätään tarpeettomasta nolaamisesta polttareissa. En myöskään halua laulaa mitään yksinäni, koska mulla ei ole minkäänlaista lauluääntä. En myöskään haluaisi hypätä benji-hyppyä.

Itse tykkäisin kovasti jostain yhteisestä tekemisestä (esim. liikunnallinen), jostain hemmotteluhoidosta ja rennosta mökki-illasta erilaisten seurapelien, hyvän ruuan ja juoman parissa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei kiitos:

- strippari/eroottinen hieronta

- nolaaminen julkisesti

- tavaroiden tms. myyminen

- kaatokännit

Muokattu: , käyttäjä: Ms A

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

EI kiitos:

-stripparit ym.

-nolaaminen

-hölmö pukeutuminen

-extremejutut kuten benjihyppy

-mikään, missä on ilmiselvä loukkaantumisvaara, en halua olla häissä käsi / jalka paketissa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

- kaikki nolaaminen, tavaroiden/pusujen yms myynti ja nää kliseiset huuhaat. Kaikki sellanen, missä mä oon julkisen huomion kohteena olis ahdistavaa.

- stripparit.

- joku tehojumppa, ei kuulu mun polttareihin. Keilaaminen olis urheilullisinta mitä mä haluisin :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaasoni minulta taannoin kysyi, mikä on ehdoton ei. Mulla ei oikeastaan sellaista olekaan. Kerroin vain, että benjiä en välittäisi enää hypätä, kun olen tehnyt sen jo neljästi aiemmin.

Ohimennen minulta "lipsahti", että haluaisin joskus istua ralliauton kyytiin ja ehkä jopa ajaa...

Stripparit sun muut eroottiset jutut ovat ihan ookoo (mutta en usko että kaverini yltävät noihin mauttomuuksiin) mutta olen jopa yllättynyt jos mieheni polttarit eivät päädy tissibaariin. Viihtyvät siellä kaveriporukassaan noin välillä muutenkin :)

Enemmän olen bm:llejoutunut latelemaan ehdottomasti ei-listalle kuuluvia asioita. Mieheni on ilmoittanut, ettei halua polttareita, jotenka väkisin hänelle sellaiset järjestävät salaa. Olen kyllä juonessa mukana, mies näkee niin harvoin kavereitaan että kunnon rykäisy miesten kesken tekee ihan hyvää. Mieheni on täysin minun vastakohtani - kammoksuu korkeita paikkoja ja muutenkin viihtyy rauhallisimmilla vesillä. Esimerkiksi huvipuistojen vetkuttimiin häntä ei saa kirveelläkään. Kerroin myös toki mieheni pitkäaikaisesta haaveesta - laitesukelluksesta. Ehkäpä pystyisivät jotain sellaista järjestämään

Mun mielestä on ihan älyttömän hienoa että viitsivät edes tiedustella mitä ei mielellään tehtäisi. Olisi äärettömän kurjaa, jos väkisin pakotettaisiin tekemään jotain sellaista mikä ei sovi luonnolle. Mihinkään korkealle ukkoani ei siis saa raahata, reppana pelkää kuollakseen ja varmastikin pyörtyisi nosturissa ennen hyppyä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

EI kiitos

- polttareita häiden aattoiltana

- myymistä, kerjäämistä tai yleistä nolaamista

- polttariristeilyä

- naurujoogaa

Kiitos kyllä

- Mökki

- Sauna

- Uinti mahdollisuus

- Piknic

- Extreme

- Hyvät ruoat ja juomat

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei:

-kännäämistä

-nolaamista

-pukeutumista/morsian-roolia

-juoksentelua paikasta toiseen

-erilaisia tehtäviä

-kaikkien kaukastenkin kavereiden kutsumista

Sen sijaan toiveissa on (kaasolle ja siskolle kerrottu):

-rento päivä parhaimpien ystävien kanssa

-jotain hemmottelua

-morsian osallistuu kustannuksiin (vaikka sulhasen kautta)

-hyvää ruokaa ja juomaa

-jotain erilaista mitä morsian ei ole aikasemmin tehnyt tai ainakin tosi harvoin

-kaikki osallistujat viihtyvät ja saavat kanssa osallistua mitä sitten järjestetäänkin (esim jos on hemmotteluna manikyyrit, kaikilla pitää olla mahdollista manikyyriin paikan ja ajan puitteissa, jos ei itse halua ei pakoteta)

Tää vois olla mun kirjottama, joillakin pikku muutoksilla :)

Tehtäviä voi olla, mutta ei mitään mukahauskaa rastisuunnistusta, mutta jos vaikka paikassa A on jotain hemmottelua ja pitää siirtyä paikkaan B ... noh, sanotaan vaikka korupajalle, kun en muuta nyt keksi, niin se on ihan ok. "Ei, kiitos" -listalle joutuu siis kuitenkin tällaiset "etsi seuraava rasti, jossa kuuluu hyppiä kymmenen tasahyppyä". Tän vois varmaan niputtaa siten, että ei rasteja, missä minä suoritan ja muut seuraa vieressä, mutta kaikille vapaata osallistumista voi olla :)

Ei lista kasvaa myös siitä syystä, että oma sairauteni ei salli ihan kaikkea mahdollista, joten esimerkiksi benji-hypyt jäävät kyllä suoraan pois. :)

Oma listani näyttäisi siis kutakuinkin tältä:

Ei:

- kännäämistä

- kenenkään nolaamista

- hassun hauskaa pukeutumista/perinteinen morsian polttareilla-roolia

- juoksentelua kiireellä paikasta toiseen

- erilaisia rastitehtäviä, jossa muut seuraa kun yksi suorittaa

- kaikkien kaukastenkin kavereiden kutsumista, läheisimmät kaverit riittää (huimat 6 henkeä, kun kaaso lasketaan mukaan :) )

Toiveissa on:

- rento päivä parhaimpien ystävien kanssa

- jotain hemmottelua - esimerkiksi hiusten tai kynsien laitto ...

- morsian osallistuu tarvittessa kustannuksiin, en oleta vieraiden pulittavan omaisuuksia polttareihin

- hyvää ruokaa ja juomaa

- jotain erilaista mitä morsian ei ole aikasemmin tehnyt tai ainakin tosi harvoin - näitä löytyy paaaaljon, esimerkiksi ratsastus, carting, korupajat, savenvalanta ...

- kaikki osallistujat viihtyvät ja saavat kanssa osallistua, mitä sitten järjestetäänkin.

- morsiussauna voisi olla lisäksi kiva juttu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä toivon, että polttareissa ei ole

- korkeita paikkoja

- käärmeitä tai muita matelijoita

Nää on kaksi asiaa mitä oikeasti pelkään varmaan enemmän kuin kuolemaa :P Muuten sitten toivon että tapahtumassa on "järki sallittu" eli ei mitään yletöntä kerjäämistä/nolailua, mutta en nyt noita kokonaan pois sulje. Ja tietysti sitä toivon, että kaikki viihtyy ja saa osallistua!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yksi asia:

- laulamista en halua! ( melkein mitä vain muuta voin tehdä ja olen varma että tuon joudun kyllä tekemään :girl_cray2: prkl.. no kerrankos sitä sitten :girl_cray: )

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omalla EI-listalla oli alunperin kun kaasojen kanssa juttelin pelkästään ei nolaamista eikä vieraille juttelua. Valitettavasti oon nyt sitten telonut jalkani eikä tule todennäköisesti parantumaan täysin kuntoon ennen häitä joten listalle tuli kurjasti myös ei mitään liikunnallista eikä alkoholia koska ei sovi yhteen kipulääkkeiden kanssa. :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en missään nimessä halua itelleni stripparia, en oikeesti pystyis katteleen sellasta :S Koen aivan uskomattoman herkästi myötähäpeää, joten siks aivan ehdoton ei. En myöskään halua mitään tämmöstä "perinteistä" polttarimeininkiä - mä en halua, että ketään nolataan, mä en halua juoksennella kaupungilla tyhmässä asussa ja tehä jotain hölmöjä tehtäviä. Mä haluan viettää mukavan ja rentouttavan illan kavereitten kanssa, mielummin oikeesti joku sellanen et kaunistaudutaan oikein pitkän kaavan mukaan yhessä ja sit lähetään ulos nauttimaan Helsingin yöstä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt kun tarkemmin mietin että mitä en haluaisi polttareihini, tuli listasta seuraavanlainen:

- EI manikyyriä/hemmotteluhoitoa/muuta lässynläätä

- EI morsiussaunaa (vois kai se olla huvittava kokemus, mut kiitos ei)

- EI rentoa lässynlääyhdessäoloa vaan kunnon menoa ja meininkiä!

- EI mökkeilyä

- EI polttareita ilman alkoholia - pahin painajaiseni!

Mä kai kuulun siihen vähemmistöön joidenka mielestä polttareissa kuuluu örveltää ja heilua pellekostyymissä ympäri kyliä ja myydä kortsuja. Toivottavasti kaasoni on tulkinnut minut oikein... Polttarit vasta edessäpäin jotenka mielenkiinnolla odotan. En kyllä vedä hernettä nekkuun muuten kuin silloin jos joudun olemaan kuivin suin ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdoton ei mulle olisi.. Ööhm. Nolaaminen sen monissa muodoissaan. Kuitenkin esimerkiksi kortsujen tai pusujen myyminen ei minusta niin hirveän noloa ole. En mä nyt sitä välttämättä TOIVOKAAN, mutta se ei herätä kovinkaan suuria tunteita puolesta eikä vastaan. Ja jos mua puetaan johonkin asuun, se on hankalampi juttu.. Tietyistä syistä olen aika tarkka siitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun ainoa ihan ehdoton ei on benjihyppy. Tämä siis edes jokseenkin realistisista vaihtoehdoista, sillä missään ei taideta onneksi järjestää mitään syvänmerenkrottien tai meduusojen kanssa uimista. :girl_prepare_fish:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mullakin ei-listalta löytyy nolaaminen (mun rajoja saa koetella mutta jos hommasta ei voi selviytyä ilman ittensä nolaamista niin ei oikeen innosta), morsiussaunan sotkemiset (ne jauhot ja munat ja mitkä lie), perushemmottelut (en oo mikään manikyyrien, pedikyyrien yms. ystävä, joskaan en nyt nokkiini ota jos tämmösiä nyt tuleman pitää) ja sitten tuo lindaw:nkin mainitsema benjihyppy... Benjihyppyä en vaan kertakaikkiaan oikein voi kokeillakaan, kiitos herkästi sijoiltaan lähtevän lantioni. :girl_impossible: Myöskään morsiamen pakkojuottamista en katso hyvällä, absolutisti kun olen, mutta eipä kyllä kukaan ystävistäni sellaista haluaisi yrittääkään, joten turha pelko. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onneksi luotan ystäviini täysin, enkä usko, että he järkkäävät polttareihini mitään sellaista, mistä en pidä. Ehdoton ei-lista olisi tämmöinen:

- julkinen nolaaminen

- tylsyys, ei mitään kunnollista tekemistä ja polttariväki ei olisi innoissaan

- strippari, sylitanssi, eroottinen hieronta tms.

- ei mitään kynsihoitoja tms., koska en ole niistä millään tasolla kiinnostunut

- ei mitään sellaista, mitä pelkään - suuttusin ikihyviksi, jos minut esimerkiksi pakotettaisiin uimaan kalojen kanssa akvaariossa, sillä pelkään niitä kuollakseni

- alasti hyppiminen julkisella paikalla

- ei mitään tylsää ja kulunutta, esim. joku kortsujen myyminen torilla on niin nähty jo

- polttariväen keskinäiset riidat

- polttarit samalla viikolla kuin häät - tahdon toipua niistä hyvän aikaa ennen suurta päivää

Muuten olen varsin kaikkiruokainen ja avarakatseinen! Minulla on kolme niin ihanaa kaasoa ja muutenkin mahtavia ystäviä, että he kyllä tietävät, mistä pidän ja mistä en :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä esitin 2 toivetta; en halua myydä mitään koska mun mielestä tommoset rahankerjuut on lähinnä säälittäviä ja toisekseen en halua laulaa, koska tiedän etten osaa. Molemmat toiveet oli otettu huomioon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei mitään suukkojen myyntiä tai yleensäkään mitään kaupittelua, se on minusta tylsääääääää. Ei mitään pervovaatteita eikä strippareita. Jos häihin enää viikko tai kaks aikaa, ei mitään mustelmia aiheuttavaa. Muuten meno vapaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei stripparia eikä mitään mitä en uskaltaisi tehä eli benjihyppy tai laskuvarjohyppy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle ei kiitos Baaria, Kännejä taikka Pusumyyntijä, kaikille muille olen avoin :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Etsin ideoita kaverin polttareihin ja pakko sanoa, te olette todella tylsiä ja kuivia ihmisiä. Jos nyt suoraan saa sanoa, en IKINÄ osallistuisi yhdenkään teidän polttareihin. Ei alkoholia, ei seksivälineitä, ei kaupustelua, ei pukeutumista, ei aamuherätyksiä, ei sitä, ei tätä. HUOH.

Kaiken huippu on muutaman kommentti ALASTOMUUDESTA! Miten helvetissä te kehtaatte olla alasti tulevan aviomiehenne edessä? Voin oikein kuvitella mitä itsetunnottomia riippatissejä ja läskiperseitä siellä näpyttää EIEIEIEI-listaansa tänne. Huh että tekis mieli kouluttaa neideille, tuleville rouville pari asiaa, nimittäin ITSETUNTO ja HUUMORINTAJU. Myöskin pieni oppitunti kiitollisuudesta saattais olla paikallaan, uskomatonta miten törkeästi te listaatte mikä ei kelpaa ja mikä kelpaa. Jokaisen kuuluu olla kiitollinen siitä, että joku edes järjestää ja maksaa polttarit teille!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään