Venluus

Ehdoton EI-lista omiin polttareihin

203 viestiä aiheessa

Polttarikriisi on nyt ohi. :) Oli maailman parhaat polttarit ja kaasot oli ilmeisesti lukeneet tän palstan tarkasti ja tunnistaneet mut, tai sitten muuten vaan ei ollu tarvetta noihin juttuihin  mistä skitsoilin :)

Tsemppiä kaikille omiaan odottaville pelkotiloihin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottomasti ei mitään julkisia nolausjuttuja. Mun on vaikea kuvitella, että se ois juuri ainut ja ehdoton osa polttareita, mikä tekisi niistä hauskat polttarit, joten ehdoton ei (itse en ainakaan nauti julkisesti nolatuksi tulemisesta). En tosin osaa kuvitella, että kaaso(t) ehdoin tahdoin mulle tällaista järjestäisikään. :) Toinen ei menee kalliille budjetille. Joillekin polttareihin osallistuminen voi olla myös rahakysymys, mikäli osallistumismaksu on kovin suuri. Musta tuntuisi pahalta, jos jonkun osallistuminen jäisi siitä kiinni. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jee hauska kuulla että on polttarit mennyt hyvin! Mie oon vähän eri linjalla kuin täällä moni, sillä ehdottomasti haluaisin extremeä ja nolausta, oikeen semmosta muhahahaha nolausta. :) Mutta extremessä tosiaan ongelmana vähän se, että mun Ei-listalla on juuri toi, että minä yksin suorittaisin ja muut kattois. Joku koskenlasku tai joku ralliautoilu/mönkijäsafari tai vastaava vois olla ihanaa, jännää mutta sillei että kaikki pääsis osallistuun. Ja haluaisin mun polttareissa juuri semmosta älytöntä nolausta jätesäkki päällä, potta päässä myydä piparia tuolla aamulla klo 10. :D

 

 

Mun Ei-lista siis:

- aktiviteetit joissa mie yksin suoritan ja muut oottaa/kattoo.

- liika känni alkuillasta, loppuyöstä voi antaa mennä.

- liika "söpistely" ja "emäntäjutut" (sisältää morsiussaunan, kalliit kynsihoidot & kasvohoidot, kaiken vaaleanpunaisen, prinsessapäivä pois minusta se on sitten hääpäivä, saatikka olen kuullut semmosta kauhujuttua, että joskus polttareissa tuleva morsian joutuu 'emäntäkokeeseen' leipomaan ja siivoamaan VOI KAMALA ei minun juttu.)

 

Onneksi armaat kaasot yleensä tuntee morsiamet niin hyvin, että varmasti osaa järjestää huipun päivän. :) ja polttarit on hyvä tapa myös hiukan töniä morsianta mukavuusalueen ulkopuolelle, miekin innolla odotan mitä kaikkea kasvonaamiota ynnä muuta päivä pitää sisällään!

Muokattu: , käyttäjä: Peikk0

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun ei-lista:

 

- Ei mitään nolausjuttuja (tyhmät asut jne, eikä mitään tehtäviä mihin liittyy tuntemattomat ihmiset)

- Ei korkeita paikkoja, pelkään niitä 

- Ei strippareita

- Ei väkisinjuottamista - haluan itse päättää mitä juon ja missä vaiheessa

 

Otin nämä kaason kanssa puheeksi, ja sain vastaukseksi "Mutta eihän se sulle kuulu mitä sun polttareissa tehdään". Vähän alkoi harmittamaan, koska ajattelin kaasojen tuntevan minut niin hyvin, että osaisivat kunnioittaa toiveitani. Kyse on kuitenkin luottamustehtävästä, johon en ketä tahansa edes pyytäisi... Ja tuo ei mielestäni ole mitenkään liikaa vaadittu, että luulisi vaihtoehtoja olevan riittävästi. Saa nähdä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei mauttomuuksia.

Ei stripparia, ei olis ehkä mitään mieltä. Minua ei kiinnosta miesstrippari ja muuta seuruetta tuskin kiinnostaa naisstrippari. 

Ei mitään extreme-hullutusta. Haluan selvitä hengissä.

Ei ympäri-ämpärikänniä kellekkään. En kyllä usko, että semmoisen vaaraa olisikaan.

 

Tai ehkä sittenkin vain ytimekkäästi: ei polttareita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdottoman EI

-Nolaus

-Kauppaaminen

-Laulaminen

-Muu julkinen pelleily

-Stripparit (sekä omissa että miehen)

-Ideaton päivän läpivienti ilman suunnitelmaa (mm baarikierros)

-Riidat

 

Plussaa tulee seurueelle jos pääsen kokeilemaan jotain extremeä tms mitä en ennen ole testannut. Jopa hauska pukeutuminen, jotta ulkopuolisetkin tietää meidän olevan polttariseurue, on mun mielestä kivaa. Kunhan se puku ei ole joku simpanssin asu, sellaisenkin nimittäin olen nähnyt!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nolaaminen, erikoiset asut, kauppaaminen, julkinen laulaminen tms., ryyppääminen... Toiveena olisi mukava ja hyväntuulinen päivä. Jotain pientä hemmottelua tai extremeä ja hyvä porukka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en olisi halunnut mitään nolaamista omiin tai muiden polttareihin, enkä kännäämistä. Jotain hassunhauskaa hulluttelua saa laittaa tekemään, mutta jos järjestäjät tuntevat päivänsankarin hyvin, he tietävät, missä raja menee. Vähän saa sysiä mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta ei pakottaa tekemään mitään vastenmielistä. Silloin kaikilla pysyy hyvä fiilis.

Omissa polttareissani mua jäynättiin niin, että juuri ennen kuin minut "kaapattiin" polttareihin, yksi kavereista näytti minulle videon, joka alkoi sanalla "Valmistaudu..." ja siinä oli (hyvällä maulla tosin) juuri kaikkea sellaista, mitä ehkä en ihan ensimmäisenä olisi polttareihin halunnut. Annettiin ymmärtää, että tätä on luvassa.

Myöhemmin selvisi että se oli vain höynäyttänistä eli mitään niistä asioista ei polttareissa oikeasti tapahtunut. videolle on saanut nauraa monta kertaa jälkeenpäin. Onneksi kaverit tuntee mut niin hyvin ja kaikki oli todella hauskaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1. Ei missään nimessä liian lähellä häitä. Varsinkin kun miehillä on aina tapaturmariski. Kiva mennä naimisiin pandan kanssa.

2. Ei liikaa tekemistä. Polttareissa on kiva keskustella kaikkien kanssa.

3. Ei yksilösuoritteita liikaa. Polttarit on yhteinen tapahtuma.

4. Nöyryyttävä pukeutuminen on ehdoton ei.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei noloja tehtäviä jossain kaupungilla nolossa asussa. Ei todellakaan. Kaikesta muusta olen valmis nauttimaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En halua kokeilla mitään extreme-lajeja enkä mielellään mitään muutakaan urheilullista tai sitä, että koko päivä ollaan liikenteessä siirtymässä paikasta toiseen. Kavereita näkee porukalla niin harvoin, että hauskinta olisi olla, syödä, juoda ja jutella rauhassa. Viinan juominen, huorahtavat vaatteet tai muuten vaan hassut asut on ihan ok, kivempi tietty jos sitten koko seurueella olisi jotain erikoista päällä. Itseäni ei mitkään stripparit kiinnosta yhtään, miehen taas melkein toivoisin "pääsevän" johonkin strippiluolaan kerrankin, kun ei se ole ikinä sellaisessa paikassa ollut. Minä puolestani olen ainakin kolme kertaa ollut strippibaarissa, siis nimenomaan sellaisessa missä naiset esiintyvät, miesstrippareita en ole koskan nähnyt. Kuulostan varmaan oudolta, mutta ne tapaukset nyt olivat vähän sattuman summia. Jotenkin tässä viitekehyksessä olisi hupaisaa jos mieheni nyt sitten lopulta kävisi jossain vastaavassa paikassa, että enpä ainakaan mustasukkaiseksi tuosta äityisi. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei mitään "itsensä voittamista" eli tiedossa olevien pelkojen kanssa leikkimistä. Nähnyt tällaisetkin polttarit, ei jäänyt varmasti kiva mieli kenellekään.

Kaikki hassuksi pukeutuminen, mietelauseiden myyminen/kalastelu, jopa stripparit yms menee. Pokka pitää. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Julkisissa paikoissa tapahtuvat
- Typerä pukeutuminen
- Vieraiden ihmisten kanssa tapahtuvat temput(mm.'myy haleja', 'myy kukkia' etc.)
- Laulaminen/tanssiminen


Sosiaaliset tilanteet ovat vieläkin hiukan haasteellisia, kun olin kiusaamisen kohde ala-ja yläasteilla (onneksi suurinosa tietää tämän).

Lisäksi aion tehdä selväksi, että minua EI voi pakottaa tekemään mitään, jos alkaa ahdistamaan liikaa.

Ystävälläni oli aivan ihanat polttarit viime vuonna, saunomista maalla, merenrannalla ja pieniä tehtäviä. Paikassa oli saunaosaston yhteydessä poreamme. Jotain tällaista minäkin toivoisin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Miksiköhän ihmeessä sellaisia pukeudu-hassusti-nolaa-itsesi-myy-jotain-laula-julkisesti-polttareita järjestetään, kun kukaan ei niitä halua? Ketä ne on ne kaasot jotka sellaisia suunnittelee....minulla siis Ei-listalla nuo kaikki. Miten olis hauskanpito kaikkien ystävien kanssa, jotka kerrankin saa kaikki samaan paikkaan ja samaan aikaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

1. Ei nolaamista - haluan pitää hauskaa, eikä nöyryytetyksi tuleminen ole hauskaa.

2. Ei heräämistä aamutuimaan, koska sitten väsähdän ennen klo 23. Mieluusti aloitus vaikka iltapäivällä, koska haluan jatkaa yöhön asti tai mieluiten vaikka mökillä parikin päivää

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nolatuksi tuleminen julkisesti ei ole varmastikaan kuten sanottu, kenenkään mielestä kivaa. En olisi myöskään omissa polttareissani halunnut baariin, koska siellä porukka hajoaa. Tätä toivetta kunnioitettiinkin, kiitos siitä kaasoille :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aion tehdä näitä ehdottomasti ei- asioita kaasolle selväksi, uskon että toiveitani kunnioitetaan eikä niitä nyt mikään mahdoton lista ole :)

 

- Ei nolaamista (julkinen laulaminen, typerä pukeutuminen, jonkin myyminen/rahan kerääminen, idioottimaiset tehtävät)

- Ei baariin

- Ei mitään extremeä kuten benji- hyppy tai laskuvarjohyppy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ehdoton ei kaikelle typerältä myyntipuuhalle ym. Parasta olisi jokin kiva puuha oman porukan kanssa, viini-iltaa, aktiviteettia ja saunaa. Ja EHDOTTOMASTI strippari, mitä olisi polttarit ilman stripparia. :D strippibaarissa pitää siis pyörähtää. :D onneksi omat on suunniteltu kaverin tomesta jo ennen kosintaa, ja päikkäriaikakin on kuulemma huomioitu :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei noloa asua, ei myymistä tai rahankeruuta tai mitään missä pitää pysäytellä ihmisiä kadulla, ei strippibaaria, ei nolaamista eikä karaokea :D 

Myöskin ehdoton no-no on riitely polttariporukan kesken ja se, että joku joutuisi jäämään tulematta siksi että polttarit tulevat liian kalliiksi. Mitä jää jäljelle? Rentoa, mukavaa yhdessäoloa ja jotain kivaa aktiviteettia johon kaikki voivat osallistua :) Ja tietty skumppaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ilmeisen samaa mieltä muiden kanssa. Nolaaminen on ehdoton EI. On kyllä katukuvastakin vähentyneet moiset polttariseurueet vuosien varrella, hyvä niin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä en juurikaan tiedä polttareita, joissa _ei_ oltaisi harrastettu näitä nolausleikkejä kaupungilla naamiaisasuissa. :huh:  Voiko tosiaan olla niin, että suurin osa morsiamista tämmöistä haluaa ja niistä kieltäytyville ei sitten järjestetä mitään..? :P Sen verran hyvin kaaso (luulisi) minut tuntee, että julkisilla paikoilla ei harrasteta mitään mitä ei voisi normiarkenakaan tehdä. Yllytyshullu kyllä olen, mutta se saa rajoittua johonkin ennalta suunniteltuun aktiviteettiin. Ehdoton ei teemapukeutuminen, morsiussauna, julkinen nolaaminen ja juomapelit. Jotain muutakin saattaa mieleen juolahtaa matkan varrella, mutta nämä listan kärkipäässä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos kaaso olisi saanut päähänsä esimerkiksi kutsua paikalle silloisen Facebook-kaverilistani kaikki ihmiset (ja he olisivat paikalle myös saapuneet), niin olisin saanut slaagin. 

(Toim.huom. tapahtui muinaishistoriassa ja olen sittemmin kehittänyt vähän tolkullisemman FB-kaverilistan - jopa ihan pidän näistä nykyisistä ihmisistä)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulle ehdoton ei olisi rahan kerjääminen vierailta ihmisiltä ja onneksi tiedän että kaaso on tässä täysin samoilla linjoilla. Periaatteessa toivon että osallistujiltakaan ei menisi kauheasti rahaa johonkin jonka vain minä saan tehdä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään