Jump to content
Naimisiin.info

Pohjolanhovi (Järvenpää)


kielo10

Recommended Posts

Hei,

Onko kellään kokemuksia hääjuhlista Pohjolanhovissa Järvenpäässä? Millaisen tunnelman vanhaan kivinavettaan sai luotua?Oliko hankala järjestää tanssiminen ja ruokailu eri kerroksiin? Muita näkökulmia? Meillä juhlat ensi kesänä siellä ja olisi mukava kuulla kertomuksia siellä juhlineilta :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Jee, kiva kun löytyi "kohtalontoveri"!Me ainakin ihastuttiin paikkaan. Aika tyyrishän se on kun vertaa monien vuokria mutta sen maksaa mieluusti noin kivasta paikasta. Talon ulkoasu kyllä ensiks vähän arvelutti nimittäin oven yläpuolella oleva katos oli vähän ruosteessa mut ajateltiin, että sitä vois ehkä sit vähän "somistaa" eli peittää jollakin. Kerro sit mitä tykkäsitte ja päädyittekö siihen!?

Link to comment
Share on other sites

Sama juttu, tykästyttiin siihen että omissa oloissa saadaan juhlia, ei naapurustoa lähellä ja ihana maalaispaikka. Yläkertaan saa tunnelmalliset "latotanssit" vaikka aika nykyaikaista musiikkia meinataankin soittaa. Tilaa on mahtavasti vaikka vieraslista muuttuisi ja yöntunneistakin pystyy joustavasti sopimaan :girl_haha: Oletteko ehtineet jo niin pitkälle miettiä, että mikä voisi olla hyvä jatkopaikka? Vai aiotteko viettää kokonaan juhlat siellä Pohjolanhovissa? Entä vihkiminen: missä kirkossa /paikanpäällä? Me ollaan alustavasti mietitty Tuusulan kirkkoa ykkösvaihtoehtona vihkimiselle, Kellokosken kirkko voisi myös kelvata, mutta Järvenpään kirkkoa ei haluta. Jatkopaikan valitseminen tuntuu jotenkin tosi vaikealta, kun kyseessä on kuitenkin noin tunnelmallinen juhlapaikka: ei haluais pilata illan fiilistä lähtemällä johonkin baariin. Myös kyytiasiat mietityttää: onko kirkoilta liian pitkä matka juhlapaikalle eli pitääkö meidän järjestää joku kyyti vieraille...Mut olis tosiaan kiva kuulla, millasia ideoita teillä :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Se on kyllä kiva, kun siellä saa tosiaan omassa rauhassa olla, eikä ole naapureita lähettyvillä.

Ei olla jatkopaikkaa vielä mietitty, enkä tiedä huvittaako sitä tosiaan minnekään baariin lähteä jatkoille. Tila on nyt varattu meille klo 02 saakka. Näillä näkymin siellä juhlitaan vaan, ja morsiuspari lähtee viettämään sitten hääyötä ;)

Meidät vihitään Vantaan Pyhän Laurin kirkossa, eli matkaa tulee kirkolta juhlapaikalle, mutta ei onneksi paljoa :) Itsellä on myös käynyt mielessä, että pitäisikö vieraille järjestää joku bussikyyti kirkolta, mutta en sitten tiedä...

Meinaatteko jonkun bändin ottaa soittamaan, vai miten meinaatte tuon musiikin hoitaa? :)

Link to comment
Share on other sites

Lucky You!!!mekin oltais haluttu Pyhän Laurin kirkko, mutta kun kaikille ei riittänyt hyviä aikoja: oltais saatu klo 18 aika joka tuntui meistä liian myöhäiseltä! Nyt kuultiin ettei Tuusulan kirkossakaan ole aikoja, eli näillä näkymin ehkä Sipoon kirkko...se on kyllä ihan hieno mutta en ollut mielessäni kuvitellut uusgoottilaista kirkkoa vaan jotain vähän perinteisempää. Pyhän Laurin kirkko on kyllä best of the best :girl_smile:

Me ajateltiin hommata sinne bändi kun siellä on niin mahtavat tanssitilat, bändille oma esiintymislavakin. Meidän vieraiden ikäjakauma on laidasta laitaan, joten varmaan täytys olla sellanen bändi joka soittaa monipuolisesti sekä iskelmää että menomusaa.

Täytyy sitä bussikyytiä miettiä...hääkutsun infolehtiseen vois laittaa pyynnön vieraille että ilmoittelisivat jos tarvitsevat kyydin juhlapaikalle. Vieraiden ilmoitusten mukaan vois kattoa pitääkö järkätä tilataksi/bussi vai ei. Jokatapauksessa ajateltiin, että juhlapaikalta jokainen joutuu järkkäämään itselleen kyydin kotiin joten voi olla ettei mitään bussikyytiä tarvitse järkätä, paitsi jos jotku jatkot jossain järkätään. Huh, kyllä sitä suunnittelemista riittää!

Asutteko muuten Vantaan suunnalla, kun Pyhän Laurin kirkon varasitte? Me asutaan Vantaalla, mutta haluttiin vihkipaikka vähän kauempaa idyllisestä ympäristöstä. Ei Vantaan ja Järvenpään välimatka onneksi niin kauheen paha ole.

Link to comment
Share on other sites

Sipoon kirkko on kyllä hieno! Tosin sisällä en ole käynyt...

Vantaalla asustellaan, joten haluttiin sitten tuo Pyhän Laurin kirkko. Itse olen kyllä Porvoosta kotoisin, joten Porvoon Tuomiokirkko olisi ollut myös hieno! Mutta ne ottaa ulkopaikkakuntalaisilta varauksia vasta tammikuun puolessavälissä, joten sen sai sitten unohtaa, kun ei olisi varmaan saanut mitään hyvää aikaa kesälle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Moikka Irjuska! Paikan vuokra on 900 e + siivous 100 e+ lisätunnit klo 24 jälkeen 52 e/h, eli onhan paikalla hintaa, mutta toisaalta eipä pääkaupunkiseudulta montaa tuollaista paikkaa löydy...Omat ruoat ja juomat saa/on pakko viedä, eli ruoka ja juoma asioissa voi säästää (juhlapaikassa onkin muuten upea baari :girl_smile: ).

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Naapurikuntalaisina tämä tuntui tosi kiinnostavalta vaihtoehdolta ensi kesäksi, joten onko kellään tuoreempia kokemuksia paikasta, miten hoitui esim. yhteistyö, tuliko hintaan muutoksia, mihin asti juhlitte? Mennään varmaankin torstaina katsomaan millainen paikka on. Tänään sinne soittelin, ja sanoivat, että tiloja on rempattu netistä löytyvien kuvien oton jälkeen.

Vaikka onkin hieman hintavampi kuin esim. nuorisoseuratalot, niin tässä yhdistyy monta hyvää juttua:

-läheinen sijainti

-saa viedä omat juomat ja ruuat (toivottavasti vieläkin?)

-siivouspalvelu

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Meidän häitä tanssittiin juuri Pohjolanhovissa. Vuokran laskutapa on hieman poikkeava, 900€ + 100€ siivous on siis hinta, jos vieraita on max 100. Seuraavat 50 vierasta on 250€ lisää hintaan. Meillä kokonaishinnaksi tuli 1229€ (125 vierasta + 2 lisätuntia).

Juhlatilan sai vuokrattua korkeintaan klo 02 saakka, jos ei lisätunteja osta, niin sitten kemut päättyy puolilta öin.

Omat tarjoilut saa edelleen viedä. Meillä oli juhlat järjestetty niin, että alakerrassa oli ruokailu ja yläkerrassa sitten tanssia ja baari. Hyvin toimi.

Vuokranantajan kanssa saatiin sovittua kaikki tarvittava melko kivuttomasti.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...

Me varattiin se ns. päärakennus meijän juhlapaikaksi kesälle 13, jotenki sai sen kuvan ettei sitä rytmiriiheä kauheesti häitä varte vuokrata, et lähinnä yritystapahtumiin tai johonki.. Mut kannattaa kysästä! Ja jos kysyt ni kerro et millanen vuokra siinä rytmiriihessä on? :) Onkohan se samanhintanen ku se toinenkin. Ite aattelin et ne kaikki rakennukset kuuluis siihen vuokraan mut ei kuulukkaan, tosin ei me kyl tarvittaiskaan sitä rytmiriiheä..

Käytiin kattomassa ennen vappua ja sillo oli jo mun päivä varattu, (heinäkuun eka la), piti vaihtaa hääpäivää :/ Selkeesti aika suosittu paikka siis.

Link to comment
Share on other sites

Meillä kanssa häät Pohjolanhovissa kesällä 2013. Olisi ihanaa kuulla siellä jo häitään juhlineilta ja juhlia suunnittelevilta ideoita!! :) (meilläkin mm tuo majoitus/kyyti puoli mietintämyssyssä.)

Link to comment
Share on other sites

Hei, vihitäänkö teijät siellä paikanpäällä vai kirkossa? Ootteko jo miettiny sellasta? :)

Me tultii siihe tulokseen et vihitään siellä, ku puitteet kuitenki mahollistaa sen ja ei ollu missään lähellä niin hienoa kirkkoa et se olis kelvannu mulle :D Tosin lapsesta asti aina unelmoinu kirkkohäistä mut eikai se nyt niin tarkkaa oo... Lisäks meille tulee tuttu pappi, ni helppo hoitaa hänet paikalle :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Yritetään saada kirkko, mutta saas nähdä miten käy kun kirkot joihin haluaisimme ovat niin suosittuja. Vähän jännittää se asia, kun en ole edes ajatellut että kirkottomuus olisi vaihtoehto. :/ Mutta onneksi on aina se takaportti, että vihitään paikan päällä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Moikka!

Nostelen aihetta. Häät suunnitelmissa 2016 kesälle ja Järvenpää-Tuusula-Mäntsälä akselille olisi tarkoitus järjestää sellaset lähemmäs 200 hlö häät. Eli tilalta tämä vaatii aika paljon ja kiva olis jos sais tuoda omat eväät ja juomingit. Ollaan katseltu tuota Pohjanhovia. Se vaikuttaisi aivan ideaalipaikalta meidän tarpeisiin. Joku tuolla aikaisemmin laitto jotain hintoja. Hinnastoa sivulta en löydä. Onko nykyaikaisempaa tietoa? Meitä ei haittaa vaikka tilavuokra olisikin nelinumeroinen summa jos plussana tulee se, että saa tuoda omat juomat.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Nettisivuja ei enää ole ja mistään ei löydy tietoa että onko vielä toiminnassa vai ei. Oletan että toiminta on lopetettu :( Näytti ihanalta paikalta ja ehdin jo innostua että jos se olisi meidänkin hääpaikka. Jos jollakin on tietoa paikasta niin jakakaa :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...