Häämessut


Jane2010

Recommended Posts

  • Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oltiin marraskuun häämessuilla Helsingissä ja aika pettymys oli kun sormuksetkin oli jo hankittu. hääpukunäytös oli kyllä hieno. Odotan innolla ensi viikonlopun messuja Wanhassa Satamassa, kaverini kertoi, että siellä on paljon firmoja mukana -Häämessuja muualla Suomessa on Salossa, Oulussa, Turussa, Porissa, Tampereella, Vaasassa, Muuramessa ja Hämeenlinnassa ainakin tämän linkin mukaan. http://www.morsiuspari.fi/index.php/fi/haa...levattapahtumat

Toivottavasti loppujärjestelyihin saadaan hyviä ideoita Helsingin messuilta ensi viikonloppuna. :-))

Link to comment
Share on other sites

Jei, minäkin lauantaina menossa Wanhaan Satamaan häämessuilla. Odotan kyllä näiltä messuilta aika paljon. Sulhanen joutuu tulemaan mukaan kun en ketään kaveria saanut houkuteltua. Eipä tuo tosin kovin harmissaan ollut. Täytyy vaan samalla reissulla käydä Biltemassa niin on sulhokin tyytyväinen;)

Link to comment
Share on other sites

^Ihana, Biltemassa häämessujen vastapainoksi :girl_haha: Mekin menemme miehen kanssa, tarkoitus silmäillä sormuksia kun on kerta saman katon alla useempi firma. Ei kyllä kovin innoissaan enään eilen ollut tuosta messuille menosta, olisi varmaan halunnut löhötä koko vkl sohvalla kiireisen viikon jälkeen. Mutta ei auttanut sanoa vastaan tälle vaimolle kun kerta poikakin saatiin messujen ajaksi hoitoon :girl_wink:

Muokattu: , käyttäjä: Vihqu
Link to comment
Share on other sites

No nyt oli hyvät messut. Vaikka kaikki muu meillä olikin selvänä niin muutama idea alkuperäsen jalostukseksi tuli, ja löytyi sormus. Aivan ihana sellainen :-X Ja löysinhän mä myös kivat kengät, yhdellä promotytöllä oli sellaiset mitkä mä haluan sinisenä. Sain myös udeltua mistä oli ostanut, paljon makso ja saiko muina väreinä. Nyt ei muuta kuin ostamaan sellaiset :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Helsingin Wanhan sataman messut tsekattu ja hyvät olivat! Varsinkin kun vertasi syksyllä messukeskuksessa olleisiin niin tuolla oli paljon ja monipuolisesti näytteilleasettajia. Varsinkin sormukset ja korut ylipäänsä olivat hyvin edustettuina, samoin valokuvaajat. Pelkäsin aivan hillitöntä ryysistä, mutta menimme kaason kanssa heti aamulla messujen auetessa paikalle ja hyvin mahduttiin kiertelemään & katselemaan. Ainoa miinuksen annan siitä, että kukkia (hääkimput, pöytäkukat yms.) ei ollut näytteillä juuri lainkaan. Itse suurena kukkien ystävänä siis jäin kaipaamaan esim. kimppuvinkkejä

Link to comment
Share on other sites

Jäi vähän huono maku suuhun Oulun messuista. 7e maksaneessa kakkubuffassa oli puoli kolmen aikaan tasana kolmea kakkua jäljellä, eli ne perinteiset mansikkakermakakku, kinuskikakku ja sacherkakku. Eivätkä olleet edes hyviä, ällömakeita ja esanssisia >:/ Harmitti, kun aikaisemmin tarjolla oli ollut myös mm. valkosuklaakakkua, mariannekakkua ja juustokakkua. Ja buffa sisälsi tasan ne kakut, kahvi ja muut juomingit piti vielä ostaa erikseen. Edelläni kulkeneille ihmisille jämäbuffa myytiin puoleen hintaan, mutta jo ovella buffan maksaneet eivät saaneet mitään korvausta :/

Link to comment
Share on other sites

Wanhan sataman häämessut olivat todella kivat ja tarpeeksi kattavat, varsinkin jos vertaa syksyn Häät&Rakkaus-messuihin (voi elämä...). Häihin on vielä aikaa mutta tunnelmaa lähdettiin sulhasen kanssa hakemaan, tosin löysin yllätyksekseni aivan täydellisen vihkisormuksen (vaikka en edes etsinyt sellaista!). Pyysin kultaseppää ehdottamaan jotakin kihlasormukseeni sopivaa vihkisormusta ja annoin muutaman vinkin, ja eiköhän hän kaivanut heti esille minun unelmasormuksen.

Nyt olen kyllä niin onnellinen! :-X

Link to comment
Share on other sites

Tuli käytyä tänään Wanhassa satamassa ja sain houkuteltua tulevan sulhon mukaan. :) Tykkäsin niistä muotinäytöksistä ja sain uutta ajateltavaa hääpuvun saralta, vaikkei tässä mikään kiire ole pitkään aikaan häiden suunnittelua aloittaakaan. Mutta oli se kiva käydä vähän katselemassa, ens vuonna sit ehkä uudestaan enemmän into päällä. :)

Link to comment
Share on other sites

Tuleville hääpareille sanoisin, että jättäkää ne messukeskuksen Häät & Rakkaus -messut suosiolla väliin ja menkää Vanhaan satamaan. Kaikki samat näytteilleasettajat on vanhassa satamassa ja vielä paljon, paljon muita. Tunnelma ja miljöö on myös ehdottomasti hienompi. Häät & rakkaus-messuista ei tullut kuin vihaseksi, kun tuhlasi rahaansa ja aikaansa sellaiseen roskaan. :angry:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...