Jane2010

Häämessut

397 viestiä aiheessa

Osaako joku kertoa Vaasan häämessuista, että minkälaiset ovat olleet esim viime vuonna? :girl_smile:

Mietin, että pitäskö kävästä vai ei ensi viikolla :girl_sigh:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Porissa ois nyt sunnuntaina 31.1. Pripolissa häämessut. Taidan mennä käymään, jos löytys jotain tiaraa tai huntua samalla.

http://www.porinjuhlava.fi/haat3.htm

Onko kellään kokemuksia noista Porin Pripolin häämessuista? Suunnittelimme vähän mieheni kanssa, että kävisimme siellä kun lähellä asumme, mutta olisi kiva kuulla, että kannattaako lähteä vai ei. Lisäksi en löytänyt tuolta nettisivulta mitään mainintaa pääsylippujen hinnoista, minkäköhän hintaisia ne ovat vai maksaako sinne lainkaan sisälle?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Juhlavan kautta kun menee messujen sivulle osoitteeksi tulee http://www.porinjuhlava.fi/haamessut2010.htm

Lipun hinta on 7 €

No niinpä näkyy, kiitos paljon kun viitsit linkata tuon osoitteen! :) Ei kyllä olla vielä päätetty että mennäänkö, on niin paljon muutakin ohjelmaa viikonlopuksi ja häät ovat kuitenkin näillä näkymin vasta parin vuoden päästä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oon kaks kertaa käyny, ekalla kerralla oli tosi paljon kaikkea mielenkiintosta, viime vuonna pettymys. Näyttelyalueen kiersi muutamassa minuutissa ja täts it. Sitte oli iso sivuhuone jossa jotain ylijäämä alennuspukuja, aika simppeleitä kolttuja ja bridezillat kynnet terävinä repimässä parhaat päältä. En saanut kyl mitään irti, mut aattelin silti mennä huomenna käymään. Asutaan muutenki ihan Pripolin lähellä. Toivottavasti on tänä vuonna parempi ku viime vuonna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tampereen häämessut tänä viikonloppuna olivat meidän mielestämme todella hyvät! Me löysimme kaiken, mitä kaipasimme ja saimme useita huippuhyviä uusia kontakteja. Näytteilleasettajia oli ihan mukava määrä ja ennen kaikkea monipuolinen valikoima. Meidän tavoitteenamme oli tutustua kuvaajiin, etsiä hyvää kakuntekijää ja luoda ensimmäinen silmäys hääkukkiin. Tavoitteet täyttyivät ja muun muassa varasimme itsellemme kuvaajan suoraan messuilta ihastuttuamme sekä hänen tyyliinsä kuvata että olla vuorovaikutuksessa. Tampereen seudulla avioituvat hyötyvät messupäivästä varmasti - kannattaa mennä ensi vuonna. ^_^

Muokattu: , käyttäjä: Iki

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko joku muukin jääny kaipaamaan häämessuilta semmosta koristelupuolta? Mä itse kävin joskus muutama vuosi sitten Wanhassa satamassa ja Häämuotimessuilla, mutta mun mielestä semmosta tarjontaa valmiista koristeluista ei juurikaan ollu. Tarkotan paperitarvikkeita (valmiit kutsukortit, menukortit, kiitoskortit), pöytäkoristeet, kukat, kakkukoristeet, kakut, valaistus, kattaukset yms. Mä en niinkään kaivannu Sinellin tai Tiimarin tee-se-itse -osastoa, vaan ostovalmiita tuotteita ja ideoita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^

Ainakin tänä vuonna sekä Wanhassa satamassa että Tampereella oli useampiakin valmiita kortti- ja koristetuotteita tarjoavia näytteilleasettajia, suurimpana kai Calligraphen. Lisäksi Wanhassa satamassa oli muun muassa joku design-vuokraamo, josta sai vuokrata ilmettä juhlapaikalle. Eli ilmeisesti tarjonta on lisääntynyt.

Muokattu: , käyttäjä: Iki

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lahden Valimon häämessut tänään käyty läpi, ja olisihan siellä voinut enemmänkin olla näytteilleasettajia, kun kerran sisäänpääsymaksu oli kympin! Toisaalta, meillä on häät kahden viikon päästä joten ehkä me käytiin siellä vaan fiilistelemässä :-X Pienet oli messut ja muotinäytöskin olisi kaivannut enemmän malleja ja enemmän pukuja. Pieni pettymys, mutta se oli ennakoitavissakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me käytiin tänään sulhasen kanssa Keski-suomen hää- ja juhlamessuilla. Odotukset eivät olleet korkealla kuopion messujen jälkeen, mutta yllätyttiin positiivisesti. Kuopion messuihin verrattuna oli enempi näytteille asettajia ja tarjonta oli monipuolisempaa, oli tehty jopa muutamia kattauksia. :) Löysimme samppanja-lasit, hääpussukan, sekä mikä tärkeintä sormuksen (tillanderin sormus -25%), sekä paljon ideoita ja tunnelmaa. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minkälaisia alennuksia messuilla on annettu sormuksista? Olen löytänyt itselleni vihkisormuksen Sandbergilta ja cityshopparilla näistä saa -30%. Onko messuilla siis tiedossa vielä tätä parempia tarjouksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me mennään Helsingin Messukeskukseen Häät&Rakkaus-messuille (15-17.10). En ole ennen ollut millään häämessuilla, joten odotan mielenkiinnolla :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pikku-Possu: Sama täällä en oo ennen ollut ja nyt olen menossa, miesparka ei sitä vaan vielä tiedä :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Itsekin aion pyörähtää nämä messut lävitse.:) Ei kuitenkaan kannata odottaa liikoja sillä ainakin viime vuonna ne olivat surkeat (ainoastaan sormuksia oli paljon mitä nyt lähden sinne itsekin metsästämään), toivottavasti ovat edes yhtään tasoaan nostaneet tänä vuonna. Häät&Rakkaus-messut ovat siis ainoastaan 1 osasto kauneus ja terveys -messujen yhteydessä. Ne todelliset häämessut ovat sitten tammikuussa wanhassa satamassa jota tämä morsian odottaa innolla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos linkistä!

Me ollaan ainakin menossa mieheni kanssa Häät & Rakkaus -messuille, toivottavasti on tänä vuonna hyvät messut. Täytyy katsella sitten keväällä jos toisillakin messuilla käväisisi. Noita tulevia messuja odotan ainakin kovasti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään tietoa Uudenkaupungin Juhla- ja häämessuista? http://www.tahdenlennot.fi/index.php?article_id=323&__from_id__=21 Kannattaakohan tuonne lähteä yhtään kauempaa?

Oliko kukaan Uudenkaupungin messuilla? Oliko siellä mitään mielenkiintoista?

Entä tietääkö kukaan mitään Turun messuista? Siellä on näköjään kahdet messut tulossa marraskuun alussa joku uudenlainen tapahtuma - onko kenelläkään tietoa tästä? En löytänyt mistään muualta tietoa kuin morsiuspari.fi sivuilta

http://www.morsiuspari.fi/index.php/fi/haaopas/ajankohtaisiatapahtumia/tulevattapahtumat

Kumpi mahtaa olla parempi? Tuo marraskuun tai sitten tammikuun?

nimim. hääideoita haussa, kun on vielä aikaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kans sellainen käsitys, että Wanhan Sataman messut ovat paremmat. Itse olen kuitenkin menossa ainakin Häät&Rakkaus -messuille, kun en malta tammikuuhun asti odottaa. :girl_haha: Mutta todennäköisesti tulee käytyä molemmilla messuilla.

Tietääkö kukaan muuten, koska Turussa on häämessut? Ilmeisesti kuitenkin on, kun aikaisempina vuosina järjestetyistä messuista löytyi useampikin maininta...

Hei, minäkin olen kiinnostunut enemmän varsinais-suomen messuista. löysin tietoa seuraavista messuista eli marraskuussa on joku uusi juttu http://www.morsiuspari.fi/index.php/fi/haatapahtumat/270-haasuunnitteluilta2010tku ja ilmeisesti perinteisempi tapahtuma tammikuussa http://www.morsiuspari.fi/index.php/fi/haatapahtumat/258-haamessutturku2011 - ainakin mainostavat että Suomen vanhimmat häämessut. Naantalissakin on lokakuussa ilmeisesti joku pienitilaisuus, tiedot löytyvät samalta sivulta. Muualta en ole oikein löytänyt tietoa turun messuista.

pitää katsoa saisko miehenkin vielä mukaan messuilemaan!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mekin ollaan menossa tuonne viikonlopun häämessuille siipan kanssa.. sopivasti saadaan juhlistettua vuosipäivää siinä samalla :) En ole ikinä käynyt häämessuilla, ja olen tosi innoissani. Mies itse näitä messuja ehdotti, mutta eilen sitten ilmoitti että ihan periaatteesta sitten ei innostu joka asiasta :D

Mitään vinkkejä ensikertalaiselle, mihin kannattaa kiinnittää huomiota?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

pakko hehkuttaa, juuri tupsahti luukusta kirjekuori seurakuntayhtymältä ja mä ihmettelin jo et yrittääkö ne saada mut tilaamaan taas kirkko ja kaupunki -lehteä mut siel olikin yksi kutsu häät ja rakkaus messuille :D eka aattelin et kirkko on ruvennut vakoilemaan mua kun ei ollut mitään muuta kuoressa selittämässä mut sit tajusin et osallistuin johonkin arvontaan (googletin noita) seurakunnan sivuilla ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haha, voi että, kohtalo on mun puolella.. viime viikolla ei oltu vielä siipan kanssa päätetty et mennään tonne messuille, ja sitten aattelin osallistua siihen Helsingin seurakunnan arvontaan mistä voi voittaa lippuja. Sillon meinasin et jos lipun voitan niin sit on ainakin pakko mennä, se on sit jo kohtalo (koska en ikinä voita mitään). Sitten alkuviikosta sovittiin että joo mennään.. ja tänään sitten oli postiluukusta tipahtanut kirje, jossa oli lippu tuonne messuille. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekin odottelen vkonlopun messuja jo innolla, on meinaan mun ensimmäiset häämessut!

Hyvä tosiaan kyllä etukäteen tietää, ettei ne välttämättä kummosetkaan ole, ettei tule pettymystä. Mutta pääsenpähän fiilistelemään tulevia häitä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään