Jane2010

Häämessut

397 viestiä aiheessa

Tammikuussa taas ne aidot ja oikeat Häämessut Helsingin Wanhassa Satamassa.

Muita näille messuille menijöitä?

Tämä päivä meni plörinäksi, mutta huomenna messuilen ihan varmasti. :) Väkeä on kuulemma tällä hetkellä erittäin riittävästi. ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häämeissuilla käyty! Messuiluun käytettiin aikaa 5h, eikä kyllä tylsää tullut ja aika kului todella nopeasti. Olin todella postiiivisesti yllättynyt messun tarjonnasta, eikä ihmismääräkään mietkään kamalasti ahdistanut. Mukaan tarttui useamman ammattilaisen käyntikortti, muutama meikki ja kaunis kampaus! Oli todellakin käynnin arvoinen päivä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaako joku vinkata kuinka paljon aikaa olisi hyvä varata Wanhan Sataman messuille (Helsinki)? Kuinka paljon nähtävää siellä on, ovatko messut isot? Mietin vaan että kannattaako mennä heti kymmeneksi että varmasti ehtii nähdä kaiken, vai riittääkö jos menee vähän myöhemmin. Kiitän jo etukäteen jos joku osaa vastata! :girl_smile:

En tiedä, ethditkö jo tänään messuilla käydä, mutta itselläni ja kaasollani kului tänään aikaa siellä vähän päälle 3,5h. Monet sormuspaikat kyllä jätimme väliin, sillä sen hoidan sulhasen kanssa. Samaten moni juhlapaikka oli Helsinkiläinen, ja koska itsellä juhlat muualla, kävin yleensä vain esitteen noutamassa (ja tietty kilpailuun osallistumassa muuten vain), josko joitain ideoita kattaukseen ym näykyisi. Tuohon 3,5h kuului meillä muotinäytös ja yksi infoisku sekä tietty vierailu shampanja loungessa. :girl_wink:

Menimme tosiaan puoli kahdeltatoista ja väkeä oli ihan mukavasti (ei liikaa).

Käteistä kannattaa varata mukaan. Jos haluaa ostaa lehtiä ym. käteinen oli lähes joka paikassa ainoa maksuväline.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, käytiin miehen kanssa messuilla tosiaan jo heti lauantaina. Aikaa saatiin kulumaan n. 5 h ja kuten Kaleykin sanoi, niin tuntui että nähtävää oli paljon ja aika kului nopeasti! Olisin ehkä halunnut sovitella sormuksia enemmänkin, mutta kovin tuntui sormuspisteillä olevan ruuhkaa. Väkeä ei silti ollut messuilla mitenkään häiritsevän paljon, vaan ammattilaisten kanssa pääsi kyllä juttelemaan. Vinkkejä saatiin varsinkin juhlapaikoista ja kuvaajista ja myös muutama uusi kultaseppä löytyi. Me käytiin yhdellä luennolla ja hääpukunäytöksessä. Olen tosi tyytyväinen messuihin! Nyt pitää vielä setviä tuo suuri esitepino joka raahattiin sieltä kotiin. :grin:

Niitä häälehtiä muuten pystyi kyllä ostamaan kortillakin, ensin maksu lipunmyyntiin ja sitten kuittia vastaan siitä lehtipisteestä olisi saanut lehdet. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös kaason kanssa tuli messut lauantaina koluttua. Oltiin heti kymmenen jälkeen paikalla, mikä oli ihan hyvä. Saatiin ilman tungosta kiertää alkuun. tungos ei nyt kovin paha ollut muutenkaan, mutta esim. juuri sormuksia kokeilemaan sai vähän jonotella.

Itse olin kovinkin tyytyväinen tarjontaan :) Löysin mm. sukkanauhan, hiuksiin koristeet, askarteluoppaita ja juuri SEN sormuksen! Paljon paremmat messut, kuin esim. messukseskuksessa järjestetyt. Tällä viikolla siis sormuskaupoille hakemaan SE <3

Muokattu: , käyttäjä: emmyli_

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä kans wanhan sataman messuilla käynyt! Sulhasen kanssa oltiin (vaikkei sitä niin hurjasti kiinnostanut :D).

Olen sitä mieltä, että messut sopivat parhaiten a) helsinkiläisille ja b ) niille, joilla häät vasta ihan suunnitteluvaiheessa (ei juhlapaikkaa/sormusta/hääpukua/hääyöpaikkaa).

Meillä nuo suurimmat on jo ok, joten messuilta sai lähinnä materiaalia hääpäivän suunnitteluun sekä tietysti edullisesti askartelutarvikkeita, now and foreverin häätavaraa, asusteita yms.

Olimme messuilla 3h, katsoimme upean hääpukunäytöksen, luennoilla ei käyty kun mies ei halunnut. Kokonaisuudessaan messut olivat pienemmät kuin kuvitellin ja alue nopeasti kierretty läpi. Sormuksen olis saanut edullisesti messuilta, olis voinut jättää sen oston sinne mutta ostettiin jo joulukuussa kun saatiin kanta-asiakkaina -25% kultajousesta.

Itse ostin mm. ruusunlehtiä 4 pussia kolmen hinnalla, kuusi hääaskartelulehteä 10 eurolla sinooperin pisteestä, vanhoja mennään naimisiin -lehtiä hintaan 3.5e, tiaran puolella hinnalla, kakunkoristeen, hääsuunnittelu- ja leikki/ohjelmakirjoja 2kpl 20 eurolla (ihan erilaisia leikkejä/valmiita pohjia mitä netistä olen löytänyt). Joka pisteessä oli arvonta, mihin osallistuttiin ja nyt vaan odottamaan jos jotakin voittais! :)

Seurakuntapisteestä sain esitteen avioliittolaista sekä häämarsseista kirkkoon. Pari ruusua saatiin ja joka pisteestä erilaisia karkkeja, jee :D Ne selvästi tietää, mistä morsiamet tykkää.

Ehkä eniten messuilla harmitti se, että sinne oli tullut yrityksiä kauppaamaan omia tuotteitaan eikä siellä ollut hääideakokonaisuuksia esim. kattauksista yleisesti juurikaan, tai askarteluideoita, erilaisia hääkarkkeja... ei myöskään kenkiä juuri ollenkaan. Kaupallinen tilaisuushan tuo oli.

Täytyy miettiä, jos vielä käväisisi kuun lopussa Turun Caribian häämessuilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Annetaan 2kpl lippuja Turun häämessuille. Voitin kilpailussa, mutten itse pääse niitä käyttämään. Laittakaa yksityisviestiä jos liput kiinnostavat.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Wanhan Sataman messuilla kävin sulhon kanssa, vaikka olen aina vannonut ettei minua saa koskaan lähtemään häämessuille. Sulho lähti mukaan ihan innokkaana ja löytyihän sieltä kaikenlaisia vinkkejä. Nyt olen menossa viikonloppuna Turun häämessuille eli ei pitäisi koskaan sanoa ei koskaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan sulhon kanssa menossa tänne Tampereen häämessuille, jotka järkätään 5.-6. helmikuuta, eli ensi viikon viikonloppuna. Toivoisin löytäväni sieltä ideaa sormukseen, mutta saa nähdä mitä muuta sieltä löytyy. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on miehen kanssa suunnitelmissa mennä tuonne Tampereen häämessuille. Sormusideoita lähden katsastamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

turun messuilla käyty ja seuraavaksi sitten jyväskylän messuille 19.-20.2 :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jyväskylän messuille olisi itsekin tarkoitus mennä. Vaikka suurimmat päätökset etc on jo tehty, niin täytyyhän sitä käydä kurkkailemassa sitten vielä paikallisia messujakin. Saa nähdä tuleeko mentyä yksin vai uskaltautuuko sulho mukaan.

edit. pakko sanoa, että itselleni messut oli vähän pettymys. jos kaikki suunnitelmat olisivat ihan alussa, niin silloin noista messuista olisi varmaan enemmän iloa, mutta nyt... :/

Muokattu: , käyttäjä: snowfairy

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Millainen tarjonta häämessuilla on? Kannattaako odottaa sinne saakka esim hääkuvaajan etsimisessä tai sormuksen etsinnässä kun häät on kesällä? Tyylillisesti toki tiedän mitä esim kuvilta haluan ja kultaliikkeissä on jo tullut kierreltyä "sillä silmällä", mutta olisi kiva esim kuvaajia tavata henk.koht. että toimiiko kemiat. En millään viitsisi soitella "turhaan" miljoonaa kuvaajaa läpi kun olen vasta tiedusteluvaiheessa. Onko messuilla miten hyvä tarjonta? Kuinka moni on päätynyt messujen perusteella valitsemaan kuvaajan tai löytänyt puvun/sormuksen yms?

Pelkään että jos odotan messuille saakka eikö siellä sitten olekaan riittävästi valikoimaa ja sitten olisi jo liian myöhäistä saada kuvaajaa.

Olisi kiva kuulla kommentteja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itseäni kadutti etten katsellut sormuksia ennen messuja, enkä sitten siellä ihmisvilinässä ja kiireessä osannut valintaa tehdä, siitä kun olisi saanut hyvät alennukset. Eli jos mahdollista, kannattaa sormus valita ennen messuja ja hoitaa tilaus ja maksu messuilla. Monet liikkeet tosin jatkavat tarjouksiaan vielä messujen jälkeenkin. Minäkin sain 25 % alennuksen sormuksestani messuilta saamallani kortilla, messuilla alennus olisi ollut 30 %. Valokuvaajista en osaa sanoa.. varmaan kannata kuulostella puskaradiota ja naikkareita hyväksi havaituista kuvaajista. Näppituntuma on, että messuille eivät tule kaikki taitavat kuvaajat, mutta kalliit ehkä kylläkin (ei sillä että se taitoa sulkisi pois). Saatan toki olla väärässäkin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tarkistanu, mut tammikussa ne kait yleensä on. Mietin tässä itsekin, että kannattaako sinne asti odottaa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Helsingin häämessut on 14.-15.1.2012.

Osaisiko joku sanoa saako messuilta sormusalennuksia ainoastaan valmiista malleista vai saako alennuksia (tai alennuskuponkeja tms.) myös erikseen morsiamelle teetettävistä sormuksista?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Jyväskylän messut ovat olleet perinteisesti helmikuussa. Häämessujen nettisivuilta löytyy suunnittelun aloittamiseksi hyvät listat kuvaajista, sormuksista, juhlapaikoista ja pitopalveluista. Oma aikomus on tutustua niihin ennen messuja huolella netin kautta ja mahdollisesti sähköpostilla lisätietoja kysellen. Ehkä messuilla tai niiden jälkeen vasta lopulliset varaukset ja tilaukset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksista! Tietääkö kukaan millainen tarjonta Hesan messuilla on kuvaajista? Onko kukaan valinnut kuvaajaa messujen perusteella? Ja onko messuilta kuvaajaa saanut halvemmalla kuin mitä muuten kustantaisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Messuille asti ei kannattaa jättää kuvaajan hankintaa, sillä parhaimpien kuvausajat ensi vuodelle alkavat pikkuhiljaa täyttyä. Me saatiin haluamamme kuvaajakun oltiin ajoissa. Samoja kuvaajia niiltä messuilta löytyy, mitä voi löytää netistä etsimällä. Messuilla niillä vaan on myydä ei-oota.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Syksyisiä häämessuja Messukeskuksessa (Häät & Rakkaus vai mikä niiden nimi olikaan...) ei näköjään tänä vuonna järjestetä. Ainoat pk-seudun messut ovatkin sitten tammikuussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Virallisia häämessuja ei tosiaan oo enää Messukeskuksessa syksyllä, mutta Kauneus&terveys-messuilla on silti hääjuttuja vähän. Esimerkiks eri kultaseppiä ja on siellä häät.fi:n ja Häät-lehden osastot. Koruja siis ainakin on ja niihin liittyviä juttuja. En tiiä onko niissä juhlapukunäytöksissä hääpukuja, mutta juhlapukuja ainakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No voi vitsi, ilmeisesti kahdet saman alan messut samalla paikkakunnalla ei vaan kannata? En ehtinyt koskaan käymään näillä syksyn häämessuilla, mutta kuulin kyllä että ne olivat paljon pienemmät kuin tammikuun messut. Harmi joka tapauksessa, nyt pitää odottaa tammikuuhun asti! :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään