Häämessut


Jane2010

Recommended Posts

Tännekin tiedoksi, että

Kuopiossa on 22.-23.10.

Savon Hää- ja juhlamessut. Paikkana hotelli Puijonsarvi. :girl_smile:

Harmi kyllä, että messukeskuksessa ei olekaan syksyllä isompana noita "toisia" häämessuja. Viime vuonna jäivät väliin, ja ajattelin josko nyt syksyllä kävisi... No pitää harkita uudelleen, jos on vain muutama ständi luvassa...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Mitä tykkäsitte Savon Hää- ja Juhlamessuista? Omasta mielestä oli melkoisen pienet tilat. Lämpötilakin nousi tukalaksi, mutta missään ei näkynyt narikkaa. Valvotusta narikasta olisin maksanut ilomielin! Useassa paikassa oli väkeä tungokseksi asti ja näin ollen iso osa messujen tarjonnasta jäi näkemättä :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

^ Mun mielestä siellä oli viime vuona lähes kaikista sormuksista -30%. Aika kiva siis :)

Oletteko ehtineet katsella Wanhan Sataman messujen näytteilleasettajia? Jotenkin tuntuu että niitä olisi huomattavasti vähemmän kuin viime vuonna, varsinkin pitopalveluita ja kauneudenhoitoalan yrityksiä? Harmittaa jos näin on!

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Kaley! Jatkokysymys vielä, eli onko tarjoukset voimassa ainoastaan messuilla vai vielä niiden jälkeenkin? Mulla olisi tarkoitus löytää sormus itselleni nyt tammikuun aikana ja toki ajattelin hyödyntää messutarjouksia, jos vaan se oikea osuu kohdalle. Jos tarjoukset on voimassa vain messuilla, täytyy mun ottaa mies mukaan sinne huokailemaan, enkä pääsekään kaasojen kanssa kolmistaan fiilistelemään ja suunnittelemaan. Huomasin kyllä saman, että näytteilleasettajien listasta puuttuu monta keskeistäkin yrittäjää?

Link to comment
Share on other sites

Uusi naikkari ilmoittautuu mukaan keskusteluun:) Olen viime vuonna käynyt katselemassa päällisinpuolin molemmat Helsingin häämessut läpi, ja nyt harkitsen Wanhan sataman messuille uudelleen menoa sormusalennukset mielessä. Tietääkö kukaan onko nuo messutarjoukset yleensä olleet vain messuilla esillä olevista sormuksista vai mistä vaan kyseisen myyjän malliston sormuksesta?

Link to comment
Share on other sites

En nyt ihan sataprosenttisen varmasti uskalla sanoa, mutta sellainen muistikuva on että (sormus)tarjoukset olisivat voimassa vielä vähän aikaa messujen jälkeenkin. Ainakin Lahden häämessujen sormustarjoukset olivat, sillä sieltä sain viime vuonna useammankin kupongin, jolla messualennuksen olisi saanut liikkeestä vielä messujen jälkeenkin tietyn ajan. Helsingistä en nyt tosiaan tarkkaan muista. Mutta noin yleisesti, eiköhän suurin osa näytteilleasettajista ymmärrä, että kyseessä on arvokas päätös eikä kaikki välttämättä pysty sitä tekemään heti samantien messupaikalla.

Helsingin messuille menossa taas ensi viikonloppuna! :) Saa nähdä mikä on anti tänä vuonna, itsellä kun alkaa olla jo moni asia häiden suhteen päätetty. Viime vuonna messuista oli selkeästi hyötyä, kun suunnitelmat olivat vielä juhlapaikkaa myöten ihan auki.

Link to comment
Share on other sites

Minä jo odottelen Porin tämän kuun lopulla olevia häämessuja. En muista miksen viime vuonna mennyt mukaan, mutta äitini ja kaasoni olivat joten löytyy suht hyvät oppaatkin matkaa :) Jotenkin olen häähumuni saanut asioihin (aikaahan nyt on vielä syksyyn 2013) mutta taitaakin taas lähteä irti kun messut on käyty :girl_haha:

Millaisia kokemuksia muilla Naikkareilla mahdollisesti on Porin häämessuista?

Link to comment
Share on other sites

Turussa on Caribialla häämessut 28.-29.1.2012. Onko joku käynyt Turun messuilla, kannattaako mennä?

Itse en ole aiemmin käynyt, ja olen kuullut vähän ristiriitaistakin palautetta kävijöiltä, mutta aion silti mennä! :) Mitään ei oikeastaan enää ole hirveästi auki häitä ajatellen, mutta ehkä sieltä jotain viime hetken ideoita voi saada! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...