Jump to content
Naimisiin.info

Kumpi on hääpäivänne?


Breda

Kumpi päivämäärä on teidän hääpäivänne?  

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • 2 months later...

Luulen että hääpäivää meillä tullaan juhlimaan elokuun viimeinen viikonloppu riippumatta siitä miten päivämäärät milloinkin sattuvat, tuolloin kun täällä juhlitaan venetsialaisia ilotulituksin. Maistraatissa käymme päivää ennen juhlaa ja juhla on tähdätty tuon elokuun viimeisen viikonlopun lauantaille ensi vuodelle.

Link to comment
Share on other sites

Meidät vihitään maistraatissa 1.4.2014 ja juhlat pidetään kesällä. Hääpäivää juhlimme aina vihkimispäivänä :)

 

Edit: tai tuskin mitenkään erikoisesti juhlimme sitä enää muina vuosina(paitsi varmastikin sitten tasakymmenin) eli paremminkin voisi sanoa juhlistavamme.

Muokattu: , käyttäjä: ajno
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Maistraattipäivä 5.6. on hääpäivä, silloinhan sitä on virallisesti vihitty aviopuolisoiksi. Simppeliä varsinkin kun ei ole mitään siunauksia tai edes sellasia oikein perinteisiä hääjuhlia, vaan enemmänkin isolla kaveriporukalla pidetyt pirskeet :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 7 months later...

Me käytiin maistraatissa juhlia edeltävänä päivänä ja se päivämäärä myös kaiverrutettiin sormuksiin. Ei olla vielä pahemmin mietitty, että kumpana päivänä juhlitaan hääpäivää, sen näkee sitten ensi kesänä :D Varmaan se, kumpi sopii aikatauluihin paremmin :)

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan pohdittu kovasti mikä päivä kaiverretaan sormuksiin.. juhla/siunaamispäivä kuitenkin päätettiin yhdessä ja sitä harkittiin pitkään, mikä päivä olisi sopiva. Maistraattipäivä tuli varattua vain sen perusteella että milloin oli sopivia aikoja. Tod näk laitetaan se siunaamispäivä sitten, kun se on yhdessä päätetty ja silloin on kaikki rakkaat paikalla todistamassa. Maistraattiin menemme kahdestaan edellisen viikon perjantaina.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Meidät on siviilivihitty kohta 4 vuotta sitten ja siunaus sekä hääjuhla on suunnitelmissa kesälle 2016, kun olemme olleet 5 vuotta naimisissa. Hääpäivänä juhlimme luonnollisesti tuota vihkipäivää, mutta ehkäpä myös siunaus/hääjuhlapäivä tulee huomioitua sitten jatkossa. Samalle päivämäärälle ei juhlia valitettavasti saada, kun osuu arkipäivälle sinä vuonna, eikä haluta jäädä odottelemaan, että minähän vuonna se osuisi viikonlopulle. Kesältä 2016 kuitenkin löytyi sopiva lauantai, joka noudattaa samaa kaavaa päivämääränä kuin vihkipäiväkin, joten tuntui heti omalta.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Vihkipäivä on se meidän hääpäivä, tottakai :)

30.10 käytiin maistraatissa, 31.10 sitten jujlittiin. Olisi se hitusen hölmöä sanoa juhlapäivää hääpäiväksi ainakin tässä meidän tilanteessa :P

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meillä hääpäivä tulee olemaan se juhlapäivä, sillä kyseessä on päivämäärä, jonka halusimme hääpäiväksemme. Koska tuo päivä kuitenkin sattuu olemaan lauantai, ei siviilivihkimistä voi silloin suorittaa (ilman lisäkustannuksia). Marssimme siis maistraattiin jo perjantaina, mutta hääpäivä on sitten tuo lauantai - ja sitä päivämäärää tulevina vuosina juhlistellaan  :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...