HenkkaU

järjestyksenvalvoja häihin?

5 viestiä aiheessa

Olimme tuossa syyskuussa kavereidemme häissä ja heillä oli siellä järjestyksen valvoja joka juhlapaikan vuokraajan mukaan tulee olla häissä. siitä tulikin mieleeni kysäistä täältä asiasta koska en ole ennen siitä kuullut. Eli tarvitaanko häihin järjestyksenvalvoja? "Hupilupa" jonka saa poliisilta tarvitaan sen tiedän, mutta en tosiaan koskaan kuullut että häissä olisi ollut järjestyksenvalvojaa. Eikä meille juhlapaikkaa vuokraava henkilö maininnut asiasta mitään kun varasimme juhlapaikan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei tarvitse yksityistilaisuuteen - jos bileet ovat ravintolassa, vuokraaja saattaa haluta paikalle järkkärin. Ja silloinkin lähinnä siinä tapauksessa, että paikkaa käyttävät samaan aikaan muutkin kuin vuokraajat.

Tietty jos haluaa järkätä häänsä julkisena tilaisuutena, homma on täysin eri. :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

häät joissa olimme syyskuussa eivät olleet missään baarissa vaan "metsän" keskellä olevassa talossa. eivätkä häät mielestäni olleet mitkään yleiset juhlat.

"hupiluvalla" tarkoitin juuri tuota alkoholi-ilmoitusta.

kiitos vastauksista. ei tarvitse onneksi sitten sellaista stressata. Ihmetyttää vain että miksi juhlapaikan vuokraaja oli ilmoittanut, että sellainen tarvitaan. Olikohan joku ylimääräinen rahan nyhtämis keino..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Monet paikat mitä ollaan ite katsottu edellyttää vahtimestarin paikallaoloa (ja palkat siitä tietysti erikseen, kaikkine lisineen..). Eli juhlapaikasta kiinni, jotkut vaatii, toiset ei. Ei ole ymmärtääkseni mitään lakiin perustuvaa velvoitetta taustalla.

Monet vuokraajat varmaan haluaa oman vahtimestarinsa paikalle katsomaan että sääntöjä taikka paikkoja ei rikota. Toisaalta voi usein myös auttaa käytännön ongelmissa, esim. jos lamppu sammuu, äänentoistoa ei osata käyttää, joku asia on kadoksissa.. Tavallaan siis molemmille puolille vakuutus hommien toimimisesta sovitulla tavalla, toisaalta tosi kypsää maksaa jos ei vahdilla tunnu olevan mitään virkaa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään