vuonna2010

Haiharan kartano (Tampere)

46 viestiä aiheessa

Minulla olisi myös kysymys teille Haiharassa juhlineille varauksen pituudesta. Vuokraehdoissa sanotaan että "lauantaina tai pyhäpäivänä alkavissa varauksissa avaimet luovutetaan perjantaina tai pyhäpäivää edeltävänä arkipäivänä klo 16.45." Tarkoittaako tämä siis sitä, että sinne saa mennä jo perjantaina laittamaan paikkoja kuntoon, huolimatta siitä, mihin aikaan varaus lauantaina alkaa (olettaen että perjantai-iltana ei ole varauksia)?

Muokattu: , käyttäjä: kesä2014

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Asia kannattaa varmistaa vielä siltä talonmiesnaiselta. Silloin kun me aikoinaan teimme varausta, ei tuota mainitsemaasi asiaa missään lukenut. Varauksemme alkoi perjantaina klo 19, mutta sitten kun talonmiesnaisen kanssa olimme tekemisissä kävikin ilmi, että avaimien luovutus on suoritettava tosiaan viimeistään 16:45 (johtuen kyseisen naisen työajoista, joista hän ymmärrettävistä syistä haluaa pitää kiinni). Sinä meidän perjantai-iltanamme ei kartanolla varauksia ollut, joten saimme jäädä suoraan avaintenluovutuksesta sinne paikkoja järjestelemään. Mutta, kannattaa tosiaan asiaa kysellä ja varmistella, saattaa olla käytäntö muuttunutkin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Olisin kysellyt onko jollain ollut jo toukokuun alussa häät haiharan kartanossa, millainen miljöö on noin aikasin keväällä ollut?? - kiitos-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko täällä ketään, joka aikoo juhlia häitään Haiharan kartanolla tulevana vuonna?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, täällä yksi kesäkuussa 2013 Haiharassa häitään juhliva! :) Onko sinulla -Bambi myös Haihara-juhlat tiedossa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka!

 

Täällä yksi joka meinaa viettää häitään Haiharassa toukokuussa :) Täällä kovasti pohditaan minkälainen määrä vieraita järkevästi saadaan mahtumaan juhlapaikkaan ja mihin sijoitetaan bändi ja miten pöydät. Onkos teillä muilla jo selvät suunnitelmat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Uutta tietoa / kommenttia / kokemuksia Haiharasta :)? Itseäni mietityttää ihan sama kuin nähtävästi suurinta osaa Haiharaa hääjuhlapaikaksi pohtivia: tilan koko. Vieraiden määrä tulee olemaan jotain 50-70 välillä, nähtäväksi jää kun häitäkin tanssitaan vasta 2015... Haiharassa toki harmittaa se, ettei heinäkuu näemmä ole käytettävissä. Mutta noh, kesäkuulle jos viikonlopun saa varattua niin sekin taitaa olla oikea lottovoitto, jos vasta lokakuussa 2014 saa alkaa varailla...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä häät Haiharassa kesäkuussa eli vajaan kuukauden kuluttua! Vieraita tulossa yhteensä 65 ja mielestäni saimme pöytäjärjestyksen suunniteltua mukavan väljäksi niin, että kaikki ovat isossa salissa. Noutopöytä laitetaan yhteen sivuhuoneista. Bändiä meille ei tule, mutta tanssitilaa tietysti tarvitaan ja sitä saadaan järjestettyä yhtä pöytäryhmää siirtämällä. 

 

Haiharan varaaminen ei tosiaan ole ihan kätevimmästä päästä, ei ajankohdan eikä systeemin puolesta. Mutta kun on skarppina puhelimessa silloin lokakuun ensimmäisenä aamuna, niin saattaa onni potkaista! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä myös suunnitteillä häät kesälle 2015 ja juhannus olisi ollut toiveena, mutta se ei ilmeisemmin Haiharassa onnistu  :girl_cray:

"Hieman" myös jänskättää tuo varaussysteemi ja sen myöhäinen ajankohta.

Todella mielelläni kuulisi lisää kommennetteja paikasta ja kuvatkin on terevrulleita :girl_pinkglassesf:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietimme häitämme Haiharassa viime viikonloppuna, ja tulin kertomaan vinkkejä tuleville Haiharan juhlijoille.

Pöytäjärjestyksestä:
Meillä vieraita oli 71 henkeä ja hyvin mahduttiin isoon saliin, mutta eipä olisi mielestäni kovinkaan paljon lisää mahtunut. Johtui osaltaan siitä, että meillä oli bändilava rakennettu erkkeriin, joten siellä ei pöytiä ollut. Meillä pöydät oli järjestelty siten, erkkeristä katsottuna salin takaosassa pöytiä oli 3 x 3 pöytää riveissä. Eli siinä oli 12 henkeä/rivi.  sitten oli pieni kulkuväylä ja keskellä salia neljän pöydän rivi (16 henk) . Takan edessä kaksi pöytää ja toisella seinustalla myös kaksi pöytää. Kaikki rivit samansuuntaisesti. Pöytien välistä mahtui kulkemaan hyvin, mutta jotenkin olin kuvitellut, että yhteen pöytään mahtuu 6 henkeä, mutta tuolit olivatkin sen verran leveitä, että niihin menikin vain neljä henkeä. Pöytäjärjestys meni siis uusiksi vielä edellisenä iltana.

Ensimmäisessä pikkuhuoneessa, salista katsottuna, meillä oli juoma ja herkkubuffet. Sinne mahtui ikkunaseinälle 2 pöytää juomille ja vastapäiselle seinälle 2 pöytää herkuille. Seuraavassa, isommassa huoneessa oli sitten pitopalvelun pöydät ja ruokajuomapöytä. Takimmaisessa huoneessa oli muutama pöytäryhmä ja nojatuoliryhmä istuskelua varten.

 

Yksi onnistuneimmista ideoista oli photobooth, eli valokuvauspaikka. Haiharassa sille oli erinomainen paikka siinä pienessä välikössä, jossa seinään on piirretty harmaa suorakulmio. Kamera sijoitettiin jalustalle sitä harmaata aluetta vastapäätä ja ihmiset ohjeistettiin seisomaan harmaan rajauksen eteen. Se oli rauhaisa nurkkaus, josta kukaan ei kulkenut läpi, ja katossa oli valmiiksi spottivalo.

 

Valaistus:

Miellä katossa oli parikymmentä valoketjua, joista tuli illallakin tarpeeksi valoa ja tunnelmaa, ettei tarvinut sytyttää kattovaloja. Haiharassa kulkee joka seinän vieressä katonrajassa näyttelykiskot, johon saa hienosti ripusteltua koristuksia.  Itse siunaus meillä oli erkkerissä bändilavalla. Kaikki näkivät sinne pöydissä istuen.

 

haiharassa on loistavasti varastotilaa ja säilytystilaa juomille. Kynttilöitä ei saa polttaa mutta ledikynttilät tuikkukipoissa toivat tunnelmaa.

 

Suosittelen Haiharaa hääpaikaksi. Ihanan tunnelmallista ja ainakin meidän väkimäärälle juuri sopivan kokoinen. Parasta oli paikassa se, että tila oli käytössämme niin pitkään kuin juhlia halusimme. Juhlat jatkuivat neljään railakkaina eikä tarvinnut jännittää kuuluuko ulos melua. Seuraavana päivänä meillä oli kolmeen asti aikaa roudailla kamoja, ja lattioita ei tarvinnut/saanut pestä, kunhan korjasi tavaransa pois. Lisätunteja tarvitsimme perjantaille pari bändin harjoitteua varten. Niitä sai muutaman kympin lisähintaan.

 

 

 

cleardot.gif

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Iiris2013 ISO kiitos kokemuksistasi Haiharasta!

Meillä oli jo varauksessa toinen juhlapaikka, mutta... En tiedä mikä se mutta oli, kuitenkin olemme uudelleen alkaneet kallistumaan Haiharan puoleen.

Me haluamme myös bändin ja kiinnostaisi vielä kuulla tarkemmin, olisko se toimiva tuossa tilassa ja millaisen bändilavan olitte rakentaneet?

Onko vielä jotain vinkkejä joista voisi olla hyötyä? Minkä kokoisia pöydät olivat?

Kiitos paljon jo nyt! :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse olisin kaivannut lisää vinkkejä Haiharasta, joten toivottavasti näistä on hyötyä. Tilahan on aika matala ja pieni ajatellen bändiä ja sen äänentoistoa, eli koroke oli siinä mielessä hyvä, että sillä saatiin bändi pois tanssijoiden joukosta. Soundit saivat kuntoon laittamalla valkoiset lakanat erkkeriin soiton ajaksi, koska ikkunoista kaikuva ääni ei tarkkakorvaiselle kuulostanut toivotulta. Kovin massiivista äänentoistoa ei kannata hankkia. Meillä bändi soitti vain yhden setin, sillä meillä oli DJ, joka soitti myös korokkeella. Lavapalat, 6 kpl, olivat kokoa 2m x 1 m. Erkkeri on 7 m leveä, joten meillä edessä oli 3 palaa 40 cm jaloilla ja takana 3 palaa 60 cm jaloilla. Kuvasta näkyy sommittelu tarkemmin.

 

Haiharan sivuilta löytyy nuo pöytien koot. Olisko ollut 70 x 150.

 

Siellä on myös langaton mikki, joka toimi tosi hyvin. Myös valkokangas oli hyvä lisä. Itse paikan äänentoistoon saa yhdistettyä tabletin, puhelimen, läppärin, joten soitimme ruokailun aikana musaa kännykästä. Hyvin kuuluu isoista kaiuttimista.

 

 

 

 

post-45699-0-48124100-1396458786_thumb.j

post-45699-0-79494100-1396458792_thumb.j

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onkos ketään tänä kesänä 2014 Haiharassa juhlineita? Tai joku, joka juhlii syyskuussa? Kaipailisin kokemuksia ja varsinkin vinkkejä pitopalvelun suhteen, olisi kiva valita yrittäjä, joka on ennenkin kestinnyt Haiharassa. Meillä tulee myös parisuhteen siunaus Haiharan portaille (tai sateella sisälle), tähänkin liittyen olisi hauska kuulla kokemuksia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haiharan kartanon varaus on siirtynyt sähköiseen arvontaan. Vielä viikko sitten jännitettävä saako tilan vuokrattua vai ei! :rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on Haiharan varausbingo suoritettu. Mites muille kävi, saitteko toivomanne päivän? Itsellä kävi hyvä tuuri, saatiin syyskuulta viikonloppu. Näin jälkikäteen ajatellen tuo arvontasysteemi on kuitenkin ihan ookoo, vaikka alkuun sitä kirosin. Ainoa, että mielestäni tuo viikon mittainen ilmoittautumisaika on hiukan turhan pitkä, kun muutenkin joutuu niin myöhään jättämään kaikki varaamiset tuon takia, yksi vuorokausi olisi ihan sopiva aika toivepäivien jättämiselle. Mietin myös, kuinka moni sitten teki niin että laittoi ystävät ja sukulaisetkin antamaan oman "arpansa" peliin oikean päivän metsästyksessä. Nyt vain innolla suunnittelemaan juhlia kun vihdoin on päivä selvillä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin kävi tuuri ja saimme toivomamme viikonlopun kesäkuulle :) Viikko tuntui minustakin liian pitkältä ajalta! Systeeminä kuitenkin varmaan parempi. Tuntui hieman epätodelliseltakin, kun vihdoin sai konkreettisen päivämäärän milloin voi alkaa varamaan kirkkoa ym. Tähän mennessä varaukset menneet nappiin muuallakin, vaikka pelkäsin, että näin "myöhässa" kun on liikkeellä, että kaikki palvelut on jo varattuja :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan järjestänyt talvihäitä Haiharan kartanossa? Me nimittäin haaveiltaisiin häistä tammi-helmikuulle 2016 ja ollaan tänään menossa katsomaan Haiharaa. Mutta mutta, jos tuosta varauskäytännöstä ei yhtään jousteta niin ei ole todellakaan mahdollinen, sillä pitopalvelun ja vihkijän varaamista taas ei oikein voi jättää lokakuulle jos haluaa helmikuussa juhlia. Jos ei sitä paikkaa sitten saakaan. :D Lokakuussa pitäisi olla melkein kutsutkin jo tilattuna, vähintään suunniteltuna, vaikkei sentään ehkä postitettuna vielä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Haiharan Kartanossa huhtikuun alussa ja omasta kokemuksestani paikka oli täydellinen. Meillä oli vieraita n. 90 pääjuhlassa, jotka kaikki saatiin ihmeen kaupalla mahdutettua isoon saliin vaikka salin toisessa päässä oli bändin kamat odottamassa iltaa. Ja mitä noista aikatauluista niin keväisin häiden järjestäminen onnistuu pikavauhdillakin. Itse päätimme tammikuussa tarkan päivän ja silti kaikista pitopalveluissa oli vapaata, josta tarjousta kysyimme. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mukava kuulla, että teillä onnistui :) Itse en luottanut siihen, että tuo loka-helmikuu väli riittää ja varattiin toinen paikka. Tosin tuossa helmikuussa tuntuu täällä olevan melko paljonkin juhlia. Ilmeisesti se on talvihäiden sesonkiaika. Viime kuussa kun pitopalveluita kyselin, niin osa helmikuun viikonlopuista oli jo mennyt. 

 

Kaunis paikka kyllä tuo Haihara oli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko täällä ketään, jotka aikoivat osallitua noihin viikonloppuarpajaisiin vuoden 2016 viikonlopuista? Itsellä olisi kiikarissa vuosi 2017 erityisesti kesäkuu, mutta mietityttää, että uskaltaako jättää varauksia niin myöhälle, jos ei saakkaan viikonloppua tuolta toivomaltaan kuukaudelta. Nykyään kun kesäkuu on ainoa kesäkuukausi, joka on tarjolla. Kertokaa miten kävi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on jo varattu juhlapaikka, mutta Haiharan kartano oli aluksi mun suosikki, ja vieläkin olen kahden vaiheilla, että osallistunko kesän -17 viikonloppujen arvontaan. Haihara olisi täydellinen sijainnin ja ympäristön suhteen, mutta sisätilat voisivat sittenkin tulla meille ahtaaksi (vieraita tullee 70-80, mutta haluaisin järjestää pöydät sellaisella tavalla, etteivät ehkä maihtuisi yhteen saliin). Pidän myös korkeista saleista, mitä Haiharan suurin sali ei näköjään ole. Olen tavallaan ihastunut jo varattuun paikkaan, joka on tosin puolen tunnin ajomatkan päässä kirkosta. Ähh, pitäisi syksyyn mennessä päättää, mitä teen :girl_impossible:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään