jomppa78

Koh Samuin hotellit

19 viestiä aiheessa

Ensi kesän häämatkakohdetta kovasti mietimme. Olemme päätyneet Thaimaan Koh Samuihin, mutta hotellia emme millään saa päätettyä. :girl_sigh:

Hintatasolta sellaista keskihintaista, vähän normaalia hienompaa, mutta budjetti ei hirveästi anna myöden. Kauniin hotellin nyt löysin kohtuuhinnalla, mutta sijainti mietityttää. Hotelli on Baan Talay resort ja Nora Beach resort. Monet ovat sanoneet Chaweng rannan olevan kovin meluisa ja täysi. Onko siellä käyneitä? Minkälainen ympäristö on, entä hotelli?

Muut vaihtoehdot ovat Bo Phut rannalla, Samui Heritage resort ja Peace Resort.

Olisin kiitollinen, jos jollakin olisi näistä tietoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin viime kesänä häämatkalla Samuilla.

Hotellina oli Bo Phut Resort & Spa joka oli sijainniltaan ja muutenkin meidän mielestä täydellinen, joskin melko hintava.

Hotellista pääsi kivasti rantaa pitkin kävellen Fisherman's Village nimiseen kylään, jossa oli pikku kauppoja ja lukuisia ravintoloita.

Rantana Bo Phut oli juuri ihanan intiimi ja rauhallinen häämatkaa ajatellen.

Ranta on hyvin hoidettu koska rantahotelleilla on omat aurinkotuolit ja pitävät alueen siistinä.

Hiekka on melko karkeaa, mutta pidimme sitä ainoastaan positiivisena juttuna, ei nimittäin tarttunut niin helposti varpaisiin :girl_wink:

Vesi ei valitettavasti ollut kovinkaan kirkasta, mutta se ei ainakaan meitä haitannut.

Kävimme yhtenä päivänä Chaweng rannalla pyörähtämässä ja olemme ikionnellisia ettemme valinneet hotelliamme sieltä.

Vaikka aurinko oli jo laskemassa ranta oli aivan täynnä örveltäviä turisteja ja teinejä.

Hiekka oli kyllä hienoa, mutta tarttui niin hemmetin lujaa kiinni ihoon ja tavaroihin, että meinasi hermo mennä.

Hiekassa oli käsittämätön määrä pullonkorkkeja, tyhjiä pulloja ja tupakan tumppeja!

Rauhasta ei tietoakaan.

Yleisarvosana kamala turistirysä.

Tutkailin karttaa ja Peace Resort on tuon meidän hotellin naapurissa.

Näytti iltaisin aivan ihanalta :girl_sigh: menkää ehdottomasti sinne!

restaurant.JPG

Samui Heritage resort on enemmän sisämaassa.

Jos päädytte Chawengille menkää Nora Beach Resortiin.

Se sijaitsee vähän väljemillä vesillä pohjoisosassa rantaa.

Tässä on muuten tosi hyvät Thaimaa sivut

http://www.sawadee.com/hotel/samui/peace/

Tuolta löytyy myös hirmu hyvä Samuin kartta :girl_wink:

Ihanaa matkaa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hotelleista en osaa sanoa, mutta en myöskään voi suositella Chawengia. Itse majoituimme pari vuotta sitten Lamaille ja olimme valintaamme tyytyväisiä. Kävimme Chawengilla, jolloin huomasimme, että rauhallisempi Lamai oli meidän juttu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos paljon vastauksista. Tuo Bo Phut Resort olisikin suosikki, mutta sen hinta on kyllä hieman korkea. Vaihtoehdoiksi karsiutui nyt Peace Resort (tästä tosin löysin negatiivista palautetta tripadvisorilta) ja Nora Beach.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi Jomppa78,

Me ollaan menossa naimisiin ilmeisesti viikko teidän jälkeen ja ollaan kanssa pohdittu Koh Samuita :) Ootteko varannut lennot jo ja miltä lentoyhtiöltä? Lennättekö Bangkokin kautta? Saanko kysyä paljonko tuli lennoille hintaa? Kiitos tuhannesti! :) Munkin täytyy käydä vilkaisemassa nuo yllämainitut hotellit!

-Roxy

Ps. OT, kyllä tää naikkarit on vaan niin ihanan selkeä forum, kun kaikkeen löytyy niin helposti vastaus :D Selailin juuri pari tuntia kaiken maailman sivuja, mutta ei olis pitänyt lähteä merta edemmäs kalaan, kun täällä oli paljon selkeämpää tietoa, kiitos :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänä aamuna viimein varattiin matka. Päädyttiin nyt tuohon Nora Beachiin ja sieltä Nora Villa. Lennot ovat Finnairilta ja Bankok airlinesilta. Reissun hinta yhteensä 3400 kahdelta, 12 päivän matka. Helin matkoilta tuli vastaavaan paikkaan tarjous 1000e kalliimpi. Rohkeasti otettiin ebookersin kautta, kun on melko iso erotus.

Ja matkaan lähdetään heti häiden jälkeen :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ollaan menossa naimisiin heinäkuussa ja häämatkalla suunnataan Thaimaaseen :D Hommasimme lennot sekä hotellin itse, reissussa olemme 2 viikkoa. Hotellimme on The Passage Samui Villas & Resort, josta saimme hyvän hintaisen huoneen, lennot hommasimme Rantapallon kautta.

Voisitteko kertoa minkälaista ilmaa Koh Samuilla on ollut heinä-elokuussa ja mitä otetaan mukaan matkalle?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lulu ja muru, olette valinneet erittäin hyvän hotellin! Tuttavani oli siellä viettämässä hääpäiväänsä ja kehuivat paikkaa erittäin paljon.

Thaimaassa matkustaneena suosittelen matkalle mukaan erittäin pieniä ja mukavia vaatteita, sillä siellä on erittäin kuuma! Iltaisin ei todellakaan tarvitse mitään pitkiä vaatteita, vaan ihan lyhyillä shortseilla ja hameilla sekä topeilla pärjää loistavasti. Heinä-elokuu on hieman sateista, mutta ei kuitenkaan sadekausi.

Suosittelen ottamaan Suomesta mukaan ison määrän aurinkorasvaa. Itse käytän 30 suojakerrointa siellä, ja sitä oli erittäin hankala löytää. Kaikki olivat 20 tai sitten 50. Meillä taisi miehen kanssa mennä kahden viikon reissulla ainakin 4 purkkia.

Rahaa kannattaa vaihtaa vasta paikan päällä, koska huomattavasti parempi kurssi kuin Suomessa. Tietysti joku pieni summa kannattaa vaihtaa jo täällä ettei heti tarvitse mennä rahaa vaihtamaan.

Kannattaa muuten mainita lähtöselvityksessä että olette häämatkalla, on mahdollista saada paremmat paikat koneessa! (ainakin Finnairilla)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me lähdetään heti häitä seuraavana päivänä 2 ja puoleksi viikoksi Thaimaaseen! :) Ja ensimmäisiksi viideksi yöksi Mantra Samui Hotelliin! Aivan ihana häämatkan alku :) Sitten otammekin rinkat selkään ja lähdemme seikkailemaan :)

Menemme heinäkuussa joten saa nähdä miten sää hellii meitä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Clarify, mitä pidit Mantrasta? Meillä on sama hotelli varattuna kolmen viikon päästä ensimmäisiksi öiksi samaten. Sieltä jatketaan sitten reissua lähisaarille ja Indonesiaankin. Oliko hotellin lähellä mitään vaellusmahdollisuuksia tai lintubongausretkiä Samuilla? Yritin etsiä netistä, mutta en oikein löytänyt kumpiakaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

mitens jengillä mantra samui -loma suju?

 

Meillekin on nyt varattu sieltä hääloma. Oli vaan niin hyvänoloinen tarjous ollakseen viiden tähden hotelli pois rantojen melskeestä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minne suuntaatte? Minä olin noin vuosi sitten Mae Namissa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varattiin häämatka Koh Samuille Peace Resort Samui hotelliin syyskuun ja lokakuun vaihteessa.

Ei olla matkusteltu ihan kahdestaan koskaan, eikä kumpikaan puhu sujuvaa englantia, joten vähän alkaa pikkuhiljaa jännittää, että mihin me vielä joudutaan. :girl_impossible: Kauhistuttaa, osataanko edes vaihtaa konetta Singaporessa mennessä ja palatessa Bangkokissa. Sitten pelottaa jos bungalowiin tulee käärmeitä tmv. örkkejä..ja uskallanko uida meressä..entäs altaassa..voihan sielläkin olla käärmeitä. :girl_prepare_fish:

Tiedetään..olen kova murehtimaan asioita. :unsure:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsian-15 Singaporen kentällä on hyvät opasteet, älkää huoliko :) Googlailin ja huomasin, että teidän hotelli on Bo Phutissa. Siellä on perjantaisin hienot markkinat! Suosittelen lämpimästi :) Varsinkin ostokset kannattaa tehdä silloin, sillä silloin siellä on paljon myyjiä ja edulliset hinnat. Viikolla hinnat ovat huomattavasti kalliimmat - tosin tinkiä voi ja ehdottomasti kannattaa AINA. 

 

Samuin kenttä on tosi symppis. Ihanan erilainen! Kannattaa hyödyntää sen loungea. Siellä oli suolaista ja makeaa välipalaa sekä erilaisia juomia. Jotkut turistit vain vilkuilivat sinne suuntaan, mutta eivät uskaltaneet käydä siellä. Me lensille Bangkok Airwaysilla ja pääsimme sinne loungeen ihan ilmaiseksi. Todennäköisesti se on ilmainen kaikille...

 

Majailin viikon siinä viereisellä Mae Namin rannalla emmekä nähneet yhtään käärmettä tai hämähäkkiä koko aikana. Pariin pieneen söpöön liskoon törmättiin. Kulkukissat on siellä tosi symppiksiä ja hellyydenkipeitä, mutta kannattaa suhtautua pienellä varauksella... Niissä on lintukirppuja. Niistä ei taida varsinaista vaaraa olla, mutta ne puremat osaavat olla todella kutisevia! 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Amidala! :girl_smile:

Millähän malttais koko viikon olla ostelematta perjantaihin saakka :lol: Saavutaan aamuyöllä lauantaina ja lähdetään sunnuntaina. Vähän lyhyt reissu, mutta mies ei voi olla kauempaa poissa töistä...

 

Me lennetään Finnairilla, mutta Samuille operoi tuo Bangkok Airways.

 

Katselin kuvia meidän hotellin bungaloweista tripadvisorilta ja luin arvosteluja. Ihan tiiviiltä mökeiltä ne näytti, joten kai uskallan siellä nukkua. Kunhan olen tarkistanut kaappien ja sängyn alustat. :mellow:

 

Kissoista ja koirista tykkään vähän liikaakin..ennen matkaa päätän aina etten koske niihin, mutta niin vaan Turkissakin oltiin pari vuotta sitten ja hotellin pihalla oleville kissoille ostin raksuja, ja rannalla oleva kulkukoira sai jonkun herkkupalan, niin seurasi minua loppupäivän uuden herkun toivossa. :wub:

 

Tinkiminen on kyllä just hauskinta..kauppias sanoo hinnan, niin sen voi huoletta puolittaa ja lähteä siitä vastaan. :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samui on pieni saari ja viikko riittää mainiosti! :) Me saavuimme sine perjantaina ja suuntasimme markkinoille pikaisen hotellikierroksen jälkeen. Koska oli ensimmäinen Samui-päivä, ostimme markkinoilta vain yksittäisiä juttuja. Ajattelimme, että lomaa on vielä jäljellä ja että ehtiihän sitä sitten loppulomasta ostella Bangkokistakin. VIRHE! :D Niitä kivoja juttuja ei enää löytynytkään sieltä kalastajakylästä, joten kävimme Chawengissa ostoksilla. Siellä riittää kauppoja ja markkinatunnelmaa. Jopa siinä määrin, että olimme varsin onnellisia, ettemme ottaneet hotellia sieltä...

 

Samuilta kannattaa ostaa (trendikästä) kookosoljyä. Se on siellä laadukasta ja edullista! Luulin, että löytäisimme sitä helposti ja edullisesti Bangkokinkin suurmarkkinoilta, mutta eheiiii. Yhden kojun löysin ja siellä oli kiskurihinnat joita ei saanut edes tigattua. Ostin kuitenkin :D Samuilta olisi samat putelit saanut paaaaljon halvemmalla, sillä Samui on tunnettu kookoksistaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täytyy tulla tänne vielä hehkuttamaan, että aivan upea paikka tuo Samui. Menkää ihmeessä.

Varsinkin Peace Resort Samui -nimistä hotellia voin suositella ihan kaikille! :-X

Matka meni siis hyvin ja ilman kommelluksia. Paratiisi, jonne tahtoisin palata uudelleen. :wub:

 

Oltiin pikaveneellä snorklaamassa, viidakkosafarilla vuoristossa....että se niistä örkkipeloista ja muista. :rolleyes:  Mitään pikkuliskoja kummempia en nähnyt.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään