Jump to content
Naimisiin.info

Kampaaja & meikkaaja kotiin/hotelliin


Marenki

Recommended Posts

Onko kenelläkään kokemuksia missä hinnoissa Helsingissä pyöritään jos haluaisi kampaajan ja meikkaajan kotiin (tai hotelliin tms. missä ikinä haluaakaan valmistautua tärkeään päivään) hääpäivän aamuna? Toki maksaa jotain ekstraa, matkakuluja jne. Osaisitko suositella jota kuta?

Se tuntuisi vaan jotenkin ihanan luxukselta: saisi heräillä rauhassa eikä tarvitsisi hötkyillä kovalla kiireellä kampaamoon :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Myös minut meikkasi Minna GMC-studiolta. Hän tuli tekemään meikin hääaamuna kotiin, ja samoin koemeikin ennen hääpäivää. Koemeikki oli 20 e ja häämeikki 60 e + irtoripset 5 e. Kaason meikki oli 50 e. Matkakuluja tms. ei tullut. Häämeikistäni tuli upea. Sekä minä että kaasoni olimme todella tyytyväisiä meikkaukseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko muita kokemuksia siitä jos kampaaja ja meikkaaja tulevat asiakkaalle sopivaan paikkaan? Itse tarvitsisin kampaajan ja meikkaajan juhlapaikalle.

Onko suosituksia kampaajasta/meikkaajasta joka tekisi molemmat? :) Ei tarvitsisi kahdesta paikasta palkata.

Onko kukaan kokeillut palkata kampaajaksi/meikkaajaksi opikelijoita? Mietin vain, jos saisi samaan hintaan pari opiskelijaa, saisi kaasoilleki kampaukset ja meikit. Toki hyvillä hinnoilla ne voi ottaa ammattilaiseltakin :) mutta aika voi olla ongelma jos on vain yksi kampaaja/meikkaaja, mutta useampi laitettava.

Kokemuksia? ehdotuksia? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Minä olen myös kiinnostunut kampaajista ja meikkaajista (pk-seudulla), jotka voisivat tulla kotiin. Parasta olisi, jos kyseessä olisi yksi ja sama henkilö.

Onko kukaan muuten miettinyt mitä tehdä, jos tällainen kotiin tuleva ammattilainen esim. sairastuu? Useinhan ovat (kai) yksityisyrittäjiä, joten onko niillä mitään backup-suunnitelmaa sen varalle, etteivät pääsisikään tulemaan? Normaaleista kampaamoistahan esim. voitaisiin kai ottaa joku toinen tekijä tilalle....?

En halua olla pessimisti, mutta en myöskään haluaisi tärkeimpänä päivänäni joutua paniikkiin... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Voisin päivittää tänne muutamia löytämiäni vaihtoehtoja:

Kirsi Sala Unix Stylestä on ns. liikkuva kampaaja joka tulee esim. kotiin tekemään hääkampauksen ja -meikin. Hinta-arvioksi hän antoi tämän vuoden toukokuussa kampaus+koekampaus 120 euroa (sis alv 8%) ja meikki+koemeikki 100 euroa (sis alv.22%).

TS-salongista vastattiin myös, että kampauksen ja meikin teko esim. kotona kyllä onnistuu. Lisätietoja voi kysyä: Suvi Rantaharju TS-Runeberginkatu, puh. 09 2410800 tai Jaana Pietarinen TS-Freda, puh. 09 608552.

Muistaakseni myös Nina Orell olisi ollut valmis tulemaan kotiin/hotellille tekemään kampauksen ja meikin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Vastailenpa taas tännekin ketjuun.. Hääkampauksen ja meikkauksen minulle tekivät Olet ihana-liikkeen Suvianni ja Jessica, ja he tulivat siis hotellihuoneeseemme tekemään kampaukset ja meikit sekä minulle että kaasoilleni. Kaikki sujui todella nopeasti ja kampaukset ja meikit kestivät hienosti koko päivän. :give_rose: Hintaa morsiamen hääkampaukselle ja -meikille (sis. koeversiot) tuli 220€ (mitään matkakuluja ei tullut) ja kaasojen kampauksille ja meikeille 85€/kaaso (kampaus+meikki).

Muokattu: , käyttäjä: Delia
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

ylläolevan viestin piti tulla minulta, en tiedä mitä sekoilin, minä olen siis kiinnostunut tiedoista saada kampaaja/meikkaaja juhlapaikalle. Pk-seudun alueelta.

Minulle tulee Minna gmc-studiolta, koe meikkaus meni ihan nappiin, ja uskon että hääpäivänä menee myös, olen todella tyytyväinen, ja hän tulee meikkaamaan juhlapaikalle.

Sain myös todella hyviä vinkkejä meikkaamiseen ylipäätään, ja hänen neuvoista osasin käydä ostamassa aivan mielettömän hyviä puuterilappuja stockmannilta, todellakin toimii! :)

Kampaaja tulee Hotelliin hääpäivän aamuna, Mari Salon Simonetasta, koekampaus meni hyvin, tuli juuri mitä pitikin ja oli tosi rento meininki, suosittelen :)

En malta odottaa hääpäivää... :-X I'm going to be so pretty :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...

Minut ja yhden kaasoistani meikkasi hotellilla Pinksu eli Johanna Marjomaa. Suosittelen Pinksua täydestä sydämestäni, sillä molempien meikit olivat todella upeat ja kestivät ongelmitta koko päivän! :) Kampauksia hän ei tosin tee, jos joku haluaa molemmat samalta henkilöltä.

 

Edit. Tämä siis Helsingissä.

Muokattu: , käyttäjä: Sugar Plum Fairy
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mä tulin tänne nyt kaasona kiittämään tätä ketjua ja täältä bongattua Kirsi Salaa. Morsian oli oikein tyytyväinen niin kampaukseen kuin meikkiinkin kotikäynnin stressittömyyteen. Kirsi on myös ihana ihminen. Morsiamen lisäksi laittoi tämän äidin ja toisen kaason, joka varasi hänet samantein omiin häihinsä ensi syksylle :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...