taitsu

Polttarit Tampereen seudulla (yhdistetty)

71 viestiä aiheessa

Pyynikillä on minigolfia. Todella kaunis paikka järven rannalla. Hinta 5-7 euroa. Manse ratagolfsivuilla on lisää siitä. Itsellä oli tankotanssia ja seinäkiipeilyä, mutta näiden hinnoista en osaa sanoa sen kummemmin mitään.

Hei, oliko sulla siis jossain Tampereen suunnalla tuota tankotanssi. Missä päin Tamperetta on sellainen mahdollisuus??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllä oli ihan Tampereella. Tammelassa oli se paikka. Tässäpä linkki Tankotanssi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin, nyt on löydetty 30e mökki nokialta :) Rastiseuran maja

Mutta mutta, mitä tekemistä vois keksiä päiväksi, kun rasteja ei oikeen voi pitää sillä morsian ei ole treeltä kotoisin eikä siellä ole mitään esim parisuhteen kannalta tärkeitä paikkoja eikä mitään. Mitä lähes ilmaista tekemistä suosittelisitte?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Menkää vaikka Viikinsaareen piknikille ja uimaan. Se on tosi kiva paikka ja maksaa vain laivalipun hinnan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos tykkää vähän sporttisemmasta meiningistä, niin Seikkailusepät Ylöjärvellä järjestää mm. polttareita.

Tekemistä on monenlaista, esim. kiipeilyä, jousiammuntaa, laskeutumisia kalliolta jne...

Itse ainakin tykkäisin tuollaisesta päivätoimintana ja sitten illalla saunomista, kaunistautumista ja vaikka ilta kaupungilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voiii, täälähän on vaikka mitä hauskaa :girl_haha:

Itse olen käynyt paikassa nimeltä studiomove teemabiletanssitunnilla 70- 80-90-luvun, tai vaikkapa jonkun artistin Madonna, Jackson etc musan tahtiin! Sikäli hauskaa, että kaikki pääsevät osallistumaan! Samanlaisia koko porukan tanssitunteja järjestää myös salsa pasion-tanssikoulu Finlaysonlla. Ja opettajakin on aika hottis:) Hauskaa on ollut varsinkin kun sankari on puettu tunniksi teeman mukaan!

Liikuntakeskus Varalassa järkätään kalliokiipeilyä, Lempäälässä koskikelluntaa, pirkkalassa pääsee taitolentokoneen kyytiin(tosin voi monille ehkä olla liiankin extremeä), sitten on tietenkin hohtokeilausta mm. eliaxia-urheilukeskuksessa ja kaupin keilaradalla, Lännen ratsastusta joko arabihepolla tai sellaisella tekosonnilla(!) Vesilahdessa Hovin tilalla.

Oon myös joskus ollut paloasemalla ihmettelemässä, kun komeat palomiehet järkkäävät morsmaikulle tehtäviä mm. tankoa pitkin laskeutumista :girl_haha: Näsijärvellä on jos jonkinlaista vesileikkiä- veneen perässä pääsee vetovarjolla, renkaalla tai patjalla. Tätä järkkää trexperience-niminen yritys. Tampereella on myös useita cartinghalleja, siis niitä mikroautoiluhalleja. Ja hervannassa on kans upea köysiseikkailurata+melontaa Merunlahden matkailukeskuksessa.Matkat paikasta a paikkaan b voi taittaa vaikka karaoketaksilla!!!!

Ja tietenkin on sitten aina hauska Särkänniemi...

Picnikkiä voisi ajatella esim. Hatanpään arboretumin ruusutarhaan tai sateen sattuessa mennä vaikka pyynikin näkötorniin munkkikahville :-X ja syömään voisi mennä johonkin vähän erikoisempaan paikkaan esim. Harald-viikinkiravintolaan tai maailman parhaimpaan meksikolaissapuskaa tarjoavaan ravintolaan pancho villa:)

Toivottavasti näistä on jotain hyötyä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omissa polttareissani oltiin hotelli Tammerissa sumopainimassa! Se oli aivan sairaan hauskaa :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minigolf, hohtokeilaus, piknik Viikinsaaressa tai Arboretumissa... nämä olis ainakin todella edullisia vaihtoehtoja, alle 10 e/hlö. Voihan sitä vierailla vaikka jossain museossa, kuten Vapriikissa, Muumilaaksossa tai Vakoilumuseossa (morsian valheenpaljastustestiin ;) ). Tampereen nettisivuilla lienee noita nähtävyyksiä listattu. Tampereella on kesällä myös tapahtumia, kuten Tammerfest, Kukkaisviikot ja Kukkaisrock sekä Tampereen teatterikesä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen itse ollut polttareissa mukana missä menimme varalan urheiluopistolle ja siellä kaikki halukkaat sai harjoitella kallio kiipeilyä/laskua + siellä oli sankarille vielä sellanen bonus rasti missä piti kiivetä korkeaa puomia pitkin ylös ja hypätä sieltä ylhäällä roikkuvaan tankoon. (olipas vaikea selittää :)). Sen jälkeen meille oli varattu tullintorille hyvän olon saunaan aika missä kaikki saunoimme ja teimme hunajasta ihohoidon itsellemme. Jälleen polttarisankari sai vielä extraa ja hän sai kasvohoidon ja päähierontaa. Lopuksi menimme erotiikka liikkeeseen missä meillä oli tuoteesittelyä...

Sitten on myös suosittua tuo tankotanssi ja varmasti kaunis paikka picnikille on arboretum.

Härmälän partolakeskuksessa on hyvät saunatilat minkä voi varata itselleen ja yhteydessä on kauneushoitola missä voisi morsiammelle voisi järjestää vaikka kasvohoitoa.

Toivottavasti saat jotain keksittyä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onko ideoita / tietoa, mistä löytyisi halpa mökki yöpymistä varten Tampereen seudulta? Katselin GoTampere-sivuilta, mutta olivat aika kalliita kaikki. Tulossa meitä olisi kymmenisen henkilöä polttareihin, kaikki jäävät yöksi.

Muokattu: , käyttäjä: hippi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

http://www.tampere.fi/tiedostot/5gVx0rzAt/sauna40.pdf

Tuolta listalta Majaranta eli TAmpereen Poliisien sauna, joka sijaitsee Hervannassa. Pidettiin kaverin polttarit siellä. Olen ollut kyseisessä paikalla sekä isommalla että pienemmällä porukalla ja tila on aika jees. Me majoituttiin polttareissa tuolla makuupusseissa ja tilaa oli runsaasti. Ja parasta oli, että tilaa oli niin paljon, että kaikki mahtuivat kunnolla saunaan kerralla ja naapurit olivat kaukana. Paikka on lisäksi järven rannalla. Hintaa en nyt valitettavasti muista, mutta olisko ollut jotain 150-200e, joka on halpa paikasta, jossa voi yöpyä. Paikalla oli takka, jota sai käyttää, astiat, uuni, av-vehkeet.. Oltiin tosi tyytyväisiä! Kannattaa varmistaa tuo hinta, koska en ole varma muistanko oikein ja onhan se voinut muuttuakin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Kiitos vinkistä, soittelin tuonne, mutta hinta on kirinyt tänä vuonna jo 300e... :/ Lisää ehdotuksia siis kaivattaisiin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oho.. onpas noussut :-o Tosin se olikin todella halpa silloin pari vuotta sitten, kun sitä vuokrasimme verrattuna muiden saunojen hintoihin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oo, kiitos paljon linkeistä :) Toivottavasti niistä tärppää! Kauhee ongelma ollu minulla siinä, että kun vihdoinkin löytyy kiva ja sopivanhintainen mökki, ei sitä vuokratakaan viikonlopuiksi, vaan aina vaan viikoiksi :( Mutta sormet ristissä ja tuntosarvet pystyssä - eiköhän se sopiva mökki vielä eteen töpsähdä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi,

Kangasalla on sellainen pieni yritys joka vuokraa muutamaan mökkiä, sieltä on toki Tampereelle matkaa mutta kurkkasin että hinnant on n.120-150e vuorokausi. Mökkejä oli 6 hengen ja 8 hengen. Yritys on nimeltään loma roine. katso josko siellä olisi tarvetta vastaava.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä on kiva paikka.

http://www.huvila.net/702/

muoks. vuokrattiin tuota kivijalkaista aittaa ja siellä mahtui pitämään isot bileet. Omistaja on tosi leppoisa ja joustava kaveri, paikka on lähellä Tamperetta (35min autolla) ja hinta on edullinen.

Muokattu: , käyttäjä: EmSSIm

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katselin tuota Lomaroinetta aiemminkin, mutta ne eivät valitettavasti vuokraa enää kesällä kuin vain viikoiksi :( Tosi harmillista, niillä oli nimittäin hyviä mökkejä. Kiitokset myös muista vinkeistä, katselen josko niistä löytyisi..tulossa meitä on 12 henkilöä, jotan se on oikeastaan ainoa asia, mikä vaikeuttaa tuota yöpymistä. No mutta, sormet ristissä ja peukut pystyssä etsimään vielä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt löytyi mökki! Maksaa viikonlopulta vain 260e, mikä oli halvimmasta päästä mitä katselin...mökin nimeä en kuitenkaan kerro, mikäli morsian eksyy tänne polttarisivuille hieman vakoilemaan...kiitokset kuitenkin todella paljon kaikille ihanilla ihmisille, jotka laittoivat linkkejä ja antoivat apua ja neuvoja! Olette korvaamattomia! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään