Jump to content
Naimisiin.info

Vieraiden majoitus (yhdistetty ketjuja)


meve

Recommended Posts

Emme maksa. Suurimmalla osalla vieraista tiedämme olevan majoitusmahdollisuuden paikkakunnalla muutenkin, tai sitten asuvat paikkakunnalla tai lähiseudulla. Muutamalle kysyjälle olemme antaneet infoa hotelleista, mutta ei kyllä tullut edes mieleen, että me olisimme varsinaisesti alkaneet asiaa organisoida. Eivät kai ihmiset nykyään tällaista edes odota. Kaasolle ja bestmanille majoitus toki järjestettäisi mikäli olisivat sen tarpeessa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

me toivomme että kaikki (etenkin kaverit) jäävät juhlapaikalle yöksi, koska juhlat jatkuvat vielä seuraavanakin päivänä. (toivottavasti)

emme kuitenkaan maksa vieraiden majoitusta, joka tulee mökeissä maksamaan ehkä n. 13 euroa/henkilö, mikä on vielä aika kohtuullista..

majoitustiloja n. 100 hengelle.

avustajien majoitukset tietysti maksetaan!

Muokattu: , käyttäjä: Elisa25
Link to comment
Share on other sites

Maksetaan mun valokuvaaja-serkun, niin saadaan hyvin aikaa ottaa kuvat (ja kantaa niitä kamoja). Muista ei vielä tietoo, joku saattaa majoittua meille (?). Hirveästi ei oo kyllä varaa muiden yöpymisiä maksella, mutta eipä niitä ole meillekään kustannettu, kun toisten häihin ollaan menty.

Jee! Nyt on parempaa tietoa - edelleenkään ei makseta, mutta vaihdettiin hääpaikka sellaiseksi, jossa on uusia kuuden hengen mökkejä hyvällä varustelutasolla, oma sauna jne. :) Varataan ne ennakkoon ja laitetaan siitä kutsuihin, ja vieraat saa kerätä porukan ja varata ne itse. Osalle varmasti infotaan puhelimitsekin. Pyritään myös sopimaan mökeistä juhlapaikan kanssa siten, että kun ennakkovarataan ne kaikki (menee ihan varmasti), niin saataisi niihin liinavaatteet ja muut kaupan päälle, normaalisti pitäis viedä omat. Eli helpoksi ainakin koetetaan järjestää.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meidän häihin on tulossa vieraita kaukaakin, mutta ei olla heidän majoitustaan maksamassa. Juhlapaikan yhteydessä on majoitusmahdollisuuksia osalle ja ollaa jo sovittu että kutsuun laitetaan numero johon vieraat voivat soittaa ja varata itse huoneen/mökin. Lisäksi ennakkovaraan keskustan hotellista meidän nimellä huoneita, mutta nekin vieraat saavat itse soittaa, varata ja maksaa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Miehen suku ja muutama minunkin tulee kauempaa ja itse saavat järjestää majoituksensa. Jos voitetaan kunnolla lotossa ennen häitä niin sitten voidaan maksaakin. :)

Link to comment
Share on other sites

Me maksamme kaason ja bestmanin majoituksen. Majoitus on hääpaikan yhteydessä, jolloin heidän on helppoa jäädä sinne häiden jälkeen. Saamme majoituksen heille aika edullisesti. :)

Link to comment
Share on other sites

Emme maksa vieraiden majoitusta. Olemme järjestäneet kimppatarjouksen hotellista, joten saavat halutessaan siitä hotellista huoneen melko edulliseen hintaan. Vieraat hoitavat kuitenkin varaamisen ja maksamisen itse.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei!

Olen kesän 2012 tuleva morsian ja mietiskelin tässä sellaista asiaa kuin vieraiden majoitus. Asun itse pois kotipaikkakunnaltani, jossa häät kuitenkin pidetään. Matkaa tulee minultakin sellainen 700 kilsaa kun menen käymään kotona, mutta kuinkas sitten se häävieraiden majoitus?

Kysymykseni siis on, että jos järjestän majoitusta vieraille, niin onko väärin pyytää vieraita maksamaan siitä? Emme ole kuitenkaan mitään rikkaita ja silleen, ja vaikka häistä on tulossa pienet, niin silti majoitettavia ihmisiä on luultavasti aika monta...Joten antakaahan tulla mielipiteitänne :)

Link to comment
Share on other sites

Kysy jostakin lähihotellista majoitustarjousta. Kutsussa voi mainita että pitkänmatkalaisille on mahdollisuus saada edullisesti hotellihuone ja jokainen varaa itse kiintiöstä jonka olet neuvotellut hotellin kanssa esim varaamalla 20huoneen kiintiön josta tulee sovitulla hinnalla varata tiettyyn päivään mennessä.

Link to comment
Share on other sites

Just tollasta minä mietinkin, et "varaan" paikan, mut vieraat saa itte kuitenkin maksaa siitä :) Ellen sit voita lauantaina lotossa 7 miljoonaa ;)

Link to comment
Share on other sites

Hih, kyllä budjetti paukkuis, jos vieraille majoituskin maksettais :girl_wink: musta ei oo kohtuutonta, että vieraat maksavat oman majoituksena. Varsinkin, jos majoittujia on monia. Varataan toki yöpymispaikkoja ja kutsun infoon tulee sit tietoa, kuinka majapaikan saa omakseen ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vähän samanlainen tilanne, että häät on mun kotipaikkakunnalla ja puolet vieraista tulee sitten kauempaa. Kutsuissa vihjataan majoitusmahdollisuudesta hääpaikalla (jossa on siis myös hostelli), mutta vieraat itse toki majoituksen maksavat. Koitetaan tähdentää vieraille, että meille paras lahja on se, että jokainen pääsisi tulemaan. Mieluummin siis jättävät lahjat ostamatta, jos rahanmeno hirvittää.

Link to comment
Share on other sites

Juuh, onneksi suurin osa yöpyjistä on meidän ystäviä, joten ollaan ajateltu, et tarjotaan mahdollisuus majotukseen ja järjestetään kyydit tms. mut siitä sit saa pulittaa jotain rahaa :) Mut kuulemma ei haittaa, on sen luoka ihme kysees, että kaikki haluaa olla mukana :)

Link to comment
Share on other sites

Emme maksa vieraiden majoitusta, rahat loppuis hyvin nopeasti muuten :girl_smile: mutta olen itse hotellissa töissä ja ajattelin sinne sopia jonkun hyvän hinnan millä vieraat saisivat majoittua. Suurin osa kyllä asuu tässä lähistöllä ja osa kauempaa tulevista pääsee myös sukulaisten luo majoittumaan.

Link to comment
Share on other sites

Itsekin hotellissa työskentelevänä voin kertoa, että ajankohdasta riippuen voi tulla tosi hyviäkin tarjouksia. Siis jos on muuten suht hiljainen kausi eikä mitään suurta tapahtumaa samalla tai lähipaikkakunnilla häiden kanssa samaan aikaan. Henkeä kohden majoituksen voi saada ihan hyvätasoisessakin hotellissa 30-40eurolla. Ja varsinkin jos pystyy lupaamaan varmasti vaikka kymmenenkin huonetta niin luulisi onnistuvan. Kilpailuta eri ketjuja ja muista mainita se kysellessäsi hintoja suoraan hotellilta ;)

Link to comment
Share on other sites

Meillä meni suunnitelmat vähän uusiksi, kun juhlapaikalle ei mahdukkaan kaikki vieraat majoittumaan. Nyt yritetään löytää jotain paikkaa suht. läheltä mihin ajattelin sijoittaa sukulaisista ne, joiden en aivan välttämättä tahdo olevan kanssani aamuyön tunteina järven rannalla (punaviinipullo kädessä).. Kaverit ja muut erityisen tärkeät ovat kyllä sitten juhlapaikalla yötä. Ja kuten jo aikaisemmin taisin tässä ketjussa sanoa, niin saavat tietysti itse kaikki maksaa oman majoituksensa. Ei meillä ole valitettavasti varaa maksaa.. :(

Link to comment
Share on other sites

Kyllä se meilläkin niin on!!! Jotta pitkän matkan takaa juhliin saapuvat maksavat itse majoituksen tai nukkuvat kuka kenenkin nurkissa :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Meillä pähkäillään myös tätä vieraiden majoitusasiaa. Menemme naimisiin pienellä paikkakunnalla, jos ei ole hotellia tmv. Naapurikunnassa 10km päässä on pieni hotelli (tarpeeksi iso kylläkin vierasmäärällemme), mutta sinne on kuulemma alustava varaus hääpäivällemme jollakin toisella. Seuraavat majoitusvaihtoehdot ovat n.40km päässä kaupungissa. Nyt mietimme, että ainoa vaihtoehto lienee muuttaa hääpäivää siten, että saamme tehtyä lähimpään hotelliin alustavan varauksen jollekin muulle viikonlopulle. Emme joka tapauksessa ole maksamassa vieraiden majoitusta, mutta koska yöpyjiä on varmasti tulossa useita, en halua jättää tätä majoitusasiaa täysin vieraiden omaksi asiakseen. Tuntuu vaan näköjään niin hankalalta saada kaikki asiat osumaan yhteen!

Link to comment
Share on other sites

Meillä pitkänmatkan tulijoita on onneksi vähän - sijoitetaan ne täällä asuvien sukulaisten luo !! Jos olisi enemmänkin tulijoita kaukaa jotka tarvitsisivat hotellihuoneet yms , en maksaisi kaikkien majoitusta :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Me yritetään saada juhlapaikaksi iso mökki, johon aika suuri osa vieraista mahtuisi majoittumaankin. Ja myös toivotaan, että mahdollisimman moni jäisi yöksi. Ainakin yksi meidän paikkavaihtoehdoista kuitenkin veloittaa yöpyjien määrän mukaan, vaikka kyseessä onkin kuitenkin koko ajan yksi ja sama tila, väen määrästä riippumatta. Ollaan ajateltu sitten, että yöpyjät saisivat maksaa oman majoittumisensa. Kallista se ei ole, ja jos vähän tultaisiin vielä vastaan, niin ei olisi montaa euroa per naama.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...