Jump to content
Naimisiin.info

Villa Näsirinne (Tampere)


harley84

Recommended Posts

Guest Hande_2011

Täälläkin yksi mahdollisesti häitään 2012 Näsirinteellä juhliva.. Tietojeni mukaan vapaana olisi enää 13.10.2012, jonka jälkeen Näsirinne menee kiinni talven ajaksi. Itse olemme tehneet alustavan varauksen, jonka vahvistamme vielä kun olemme nähneet paikan.

Onko kenelläkään tietoa kuinka häät tai muut juhlat ovat tänä kesänä Näsirinteellä sujuneet? Olen lukenut niin paljon hyvää sekä myös aikapaljon kurjia juttuja kyseisestä paikasta..

Löytyykö täältä Näsirinteessä kesällä 2012 juhlijoita? Onko kenelläkään tietoa tämän hetken varaustilanteesta?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Onko kelläkään 2012 tulevalla morsiammella kokemuksia minkälaisia menuita ja hintoja paikasta? Ovatko kuinka joustavia järjestelyissä yms? Olisi kiva kuulla kokemuksia!

Meidän häät on Näsirinteellä muutaman kuukauden päästä :) Omistajat ovat tosi ystävällisiä ja palvelualttiita, kannattaa laittaa sähköpostia suoraan sinne niin saat menuehdotuksia ja muutakin infoa juhlien järjestämisestä siellä, en viitsi tähän niitä alkaa pasteemaan. Käytiin siellä testimielessä syömässä viime kesänä ja ruoka oli mun ja kulinaristi-sulhon mielestä tosi hyvää kautta linjan, ei mitään OMG-reaktioita hyvässä tai huonossa mielessä mutta niin hyvää että voidaan syödä sitä hääpäivänämme. :)

Link to comment
Share on other sites

Varattiinkin paikka kesälle 2013 ja menut saatiin. Hinnat ovat hieman kallistuneet tästä vuodesta ja hirvittävän ajoissa joutuu jo ensi vuoden menut päättämään, mutta onneksi valinta ei ollut vaikea ja varmasti muutoksia tulee kun aikaa kuluu heidänkin puoleltaan. Äitienpäivälounaalle olemme menossa koemaistelemassa ruokia. Ainakin hyvää palautetta niistä ruoista olen kuullut.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest Morsmaikku-2013-

Voin suositella Villa Näsirinnettä todella lämpimästi kaikille. Meillä oli oikein onnistuneet häät siellä! Ruoka oli uskomattoman hyvää ja kaikki sujui moitteetomasti. Voin kertoa enemmän kokemuksia, jos jotakuta kiinnostaa! :)

Meillä on varaus häihin keväälle 2013. Kuulisin mielelläni kokemuksiasi paikasta/illan kulusta/tarjoiluista yms. lisää :) Oliko teillä esim. yöpalaa erikseen ihmisille tanssisalin puolella tarjolla/miten omatoimisuus siellä sujui? Tekisitkö jotain toisin nyt?

Link to comment
Share on other sites

Morsmaikku-2013:

Kaikki sujui hyvin ihan ekoista tapaamisista saakka. Meidän mielipiteet ja toiveet otettiin vastaan asiallisesti ja saatiin kyllä rahoille vastinetta. Tehtiin lähes kokonaan oma menu ja se toteutettiin just sellasena kuin haluttiin (näkyi tietty hinnassa :lol: ) Saatiin myös hyviä vinkkejä henkilökunnalta millainen on hyvä aikataulu jne.

Tanssitaloon siirtyessä Näsirinteen henkilökunta kantoi sinne kaikki meidän tavarat, juomat jne, joten niistä ei tatrvinnut stressata. Riitti, että itsensä muisti sinne viedä. Tanssisalissa meillä oli yöpalaksi pizzaa ja oli muuten hyvä ja edullinen vaihtoehto! Tilattiin yhdestä Ylöjärven pizzeriasta etukäteen ja oli kyllä loistava valinta ja kaasot sen laittoivat yöllä esille.

Meitä jäi häiden jälkeen 18 henkeä yöksi juhlapaikalle ja sitäkin suosittelen. Aamulla oli tosi mukava syödä kunnon aamupala, uida ja saunoa ennenkuin alettiin siivoamaan tanssisalia.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Wedsy: Riippuen paljonko ihmisiä on syömässä ikkunasalissa? jos sali laitetaan täyteen ei jää kyllä tilaa tanssille. Salista täytyisi jättää ainakin kaksi 14hengen pöytää pois jos meinaa saada tanssipaikkaa... Suosittelen tanssitaloa.. 

 

Mvho: Facebookissa sanovat, että kesä-heinä-elo ovat varattuja. Näsirinteen kanssa kantsii olla todella ajoissa jos haluaa kesälle häänsä..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hei,

 

minua kiinnostaisi kanssa onko kokemuksia lokakuun häistä Villa Näsirinteessä? Lähinnä mietityttää onko kuinka kylmä, onko järvinäköalasta niin paljon iloa kun illat pimenee ja muutenkin miten meno veneellä onnistuu? Näyttää niin suositulta paikalta, että pitäisi olla paljon aikaisemmin liikenteessä jos haluaisi häät järjestää siellä kesäaikaan tai edes keväällä (ja nyt puhutaan vuodesta 2014..). Myös toukokuun kokemukset kiinnostaa.

 

Tarjouksessa luki että bändin on lopetettava 00.30 ja juhlien 01.00, onko teillä ollut näin? Ymmärsin että aiemmin on saanut olla kahteen saakka, mutta sitäkin nyt ilmeisesti tiukennettu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

^ 2014 on Facebook sivun mukaan täynnä oliko yhtä lokakuun viikonloppua lukuunottamatta. Mielestäni Tampereen parhaimpia juhlapaikkoja jos ei parhain ja se näkyy myös varauksissa.

 

Ja eihän kesällä illat pimene juuri ollenkaan joten järveä saa ihastella lähes koko päivän. On se vaan kaunis ruokasalista katsottuna. Ja kun ilta pimenää juhlia juhlitaan tanssitalossa jossa järveä ei sisältä näe. Eikä ole ollut koskaan kylmä kun ollaa käyty mukavan viileä joka on kesällä vain plussa.

 

Meillä bändi lopettaa juri 00:30 ja juhlat loppuu 01:00 jolloin ainakin nuorempi väki lähtee varaamamme baariin jatkoille

Muokattu: , käyttäjä: Hemera
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Olen ollut Villa Näsirinteellä vietetyissä häissä vieraana kesäkuussa 2010. Päivä sattui olemaan sateinen ja kolea, mutta huvilalla ei ollut laisinkaan kylmä, miltei päinvastoin. Vieraita oli 100-120, ja tämä oli liian iso määrä tuohon tilaan. Huvila on kuitenkin melko pieni, ja jos vieraita on paljon, tulee auttamattoman ahdasta!

 

Tällöin bändi soitti "tanssitalossa" muistaakseni puolen yön kieppeille. Huvilalla oli lisäksi piano, jolla soitettiin muutamia kappaleita.

 

Kannattaa huomioida, että huvilassa ei ole vessoja, vaan vessat ovat erillisessä, omassa rakennuksessaan.

 

Villa Näsirinne on viehättävä ja tunnelmallinen paikka. Miljöö on ihana!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...