Jump to content
Naimisiin.info

Sukunimet hääkutsuun?


keijukaneli

Recommended Posts

Olen tässä miettinyt, että tarviiko kutsussa olla myös meidän sukunimet vai riittääkö vain etunimi?

Tuntuu vaan jotenkin hölmöltä laittaa kavereille ja sukulaisille joita näkee melkein viikoittain jotenkin niin ylivirallisen tuntuinen kutsu..Mä kuitenkin oletan, että kaikki nekin sukulaiset jota näkee harvoin niin muistais kuitenkin etunimen perusteella...

Link to comment
Share on other sites

Kyllä suosittelen laittamaan sukunimetkin. Ukkini kerran ihmetteli, kenen hääkutsun oikein sai, kun ei muisti enää raksuttanut niin että olisi etunimien perusteella onnistunut päättelemään tämän. :lol:

Mutta oikeastaan tuo riippuu teidän nimistänne. Jos nimenne ovat tavallisia, esim. Mari ja Ville, niin sukunimi kannattaa laittaa. Monet kun tuntevat useita Mareja ja Villejä. Jos etunimenne ovat erikoisia, ei sukunimellä ole niin väliä.

Itse en vielä tiedä laitetaanko kutsuun sukunimet, kun en ole tuota asiaa vielä ajatellut yhtään.

Link to comment
Share on other sites

Tästä aiheesta meilläkin keskusteltiin kutsujen suunnitteluvaiheessa. Emme halunneet kutsuista virallisentuntuisia, kun kuitenkin kutsumme vain lähisukua ja läheisiä ystäviä, joten kutsujiksi laitoimme vain etunimemme.

Kun nimemme (tai erityisesti sulhasen nimi) ovat kohtuu yleisiä, halusimme varmistaa, että kaikki ymmärtävät heti ensisilmäyksellä, keneltä kutsu on tullut. Laitoimme sen vuoksi vastausta pyydetään -kohtaan puhelinnumeroidemme yhteyteen myös sukunimemme. Sukunimet halusimme mainita kutsussa myös sen vuoksi, etteivät kaikki sulhasen sukulaiset ja ystävät tiedä minun sukunimeäni ja taas minun puolen kutsutut eivät taas tiedä sulhasen sukunimeä. Monet ihmisethän ovat kiinnostuneet siitä, minkä nimisen kanssa sitä ollaan menossa naimisiin, vaikkei se sukunimi ennen olisikaan niin kovasti kiinnostanut.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...