Olut tynnyrissä


LeisKuu

Recommended Posts

Ruokajuomaksi tulee ainakin viiniä, mutta tiedän osan vieraista juovan mielummin olutta ruoan kanssa ja sitä kun tulee jokatapauksessa tarjolle jossain vaiheessa iltaa, niin miksei myös ruokajuomaksi.

Seuraaviin asioihin en ole vielä keksinyt ratkaisua:

Miten oluet esille? Tölkeissä ne tulevat olemaan jääkaapissa ulkokatoksessa jossa tulee olemaan myöhemmin illalla juomapiste booleineen päivineen. Mutta ovatko tölkit vähän törpön näköisiä ruokajuomien seassa? Mielestäni ne ovat jotenkin juntti näky ruokapöydissä. Onhan sitten niitä viinitonkan lailla toimivia tynnyreitäkin mutta niihin pitänee hankkia lasit erikseen, aivan kuten viinillekin. Eikai hanakaljaa "kuulu" normijuomalaseista juoda? Ja lasit tarvinne hankkia vaikka joisi tölkeistä, ruokaillessa lienee hankala juoda tölkin suusta. Viini siis tulee olemaan tonkassa. Mietin sitäkin, että viiniä kävisi tarjoilijat pullosta kaatamassa pari kaatoa/vieras ja kaljanhimoiset juokoot kotikaljaa :) Se taas taitaa mennä liian hankalaksi ja hienosteluksi?

Onko jollain ollut vastaavaa ratkaisua ruokajuomien kanssa?

Link to comment
Share on other sites

Tynnyri kuulostaa kyllä tölkkejä juhlavammalta vaihtoehdolta. Tai ehkä juomapöytään voisi värvätä tarjoilijan kaatamaan juomia valmiiksi laseihin, niin tölkkejä ei tarvitse olla paljoa näkyvillä ja ne eivät kulkeudu ruokailupöytiin. Olutta olen nähnyt juhlissa juotavan ihan tavallisista juomalaseistakin. On se ainakin parempi tapa kuin suoraan tölkistä ryystäminen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Vanhan aiheen nosto (ja otsikon muutos)!

 

Eli kokemuksia 5 litran oluttynnyreistä juhlissa? Onko maku/kuplakestävyys ym. samaa kuin tölkissä/pullossa?

 

Tynnyreitä puoltaisi tuo alkuperäinen aloitus, eli olisi vähän fiinimmän näköistä, jos olut olisi lasissa, varsinkin ruokapöydässä tölkin/pullon suusta ryystäminen..  :unsure:  Lisäksi tulisi varmaan vähän halvemmaksi myös litrahinnaltaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...