Jump to content
Naimisiin.info

Sri Lanka / Malediivit


AbFab

Recommended Posts

^ Samat ehdot siellä on kuin suomalaisissakin toimistoissa. Voit uskoa, että me ollaan tankattu niitä edestakas ennen matkojen varaamista ;)

Ja tohon mun edelliseen viestiin vois vielä lisätä, että oltiin viime vuonna Indonesiassa JT Touristikin ( http://www.jt.de ) matkalla ja sen matkan järjestelyt oli paremmat kun missään koskaan. Jokaisella kentällä meitä odotti yksityinen kuljettaja B) Eikä kyse todellakaan ollut mistään ökyluksusmatkasta, vaan luultiin varanneemme ihan perus pakettimatkan.

Nyt kun katselee noita matkoja taaksepäin, niin me tosiaan taidetaan matkustaa ainoastaan saksalaisten toimistojen matkoilla. Ensi kesäksikin katsellaan reissua Kuala Lumpuriin ThomasCookin kautta. Mutta en mä voi kyllä kun suositella niitä. Tietysti se vaatii aina sen lennon johonkin Saksan kaupunkiin, mutta me ollaan jo totuttu siihen, että meillä on aina pieni stopover ihanassa Frankfurtissa :-X

Link to comment
Share on other sites

Neckermannille meinasi jo varaus lipsahtaa... :girl_haha: Mulla on vaan lukion aikainen saksa aika pahasti ruosteessa, joten en oikein päässyt jyvälle, että pitääkö nuo hinnat sisällään myös vesitasolla siirtymisen saarelle? Olitko sinä Rayelle varannut matkat jonkin infosähköpostin kautta vai tuolta sivulta löytyvän varauslomakkeen kautta?

Jotain beach villan tasoista majoitusta kiikaroin eri kohteista ja näyttäisi väkisilläkin hinnat menevän n. 5000 euroon 2vk/2 naamaa, kun lisää HeVa-Frankfurtinkin mukaan. Ajankohtana siis lokakuu 2012. Tosi vähän on tarjolla all inclusivea, täysihoidolla enemmän vaihtoehtoja. Pitäisikö vielä odottaa parempia tarjouksia (Finnmatkat? :grin: )?

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan varattu sekä että, sähköpostilla ja suoraan varauslomakkeella. Viimeisimmällä kerralla varattiin suoraan tuolla varauslomakkeella. Ensin tosin varattiin sähköpostilla, mutta kun löydettiin suoraan netistä edullisempi tarjous, peruttiin sähköpostivaraus (ja saatiin varausmaksu takaisin heti). Muistaakseni me ollaan sitten erikseen varmistettu, että kuuluuko hintaan vesitasokuljetus. Viimeksi ei kuulunut vaan mentiin veneellä ja paluumatkalla maksettiin vähän ekstraa, että päästiin vesitasolla takaisin. Sitä en muista, että sanotaanko noissa koskaan erikseen jos hintaan kuuluu vesitasokuljetus.

Meillä on siis suunnitelmat suurin piirtein samalle ajankohdalle, ensi vuoden loppupuolelle ;) Ei vaan vielä tiedetä lähdetäänkö loka-marraskuussa, jouluksi vai mahdollisesti vasta tammi-helmikuussa 2013. Nuo tammi-helmikuun matkat on vaan aika paljon kalliimpia.

Viimeksi me maksettiin kahdesta viikosta all inclusivella lentoineen Saksaan muistaakseni n. 2300e/hlö ja sekä Velidhulla että Summer Islandilla meillä oli oma bungalow aivan laguunin äärellä. Joku kuukausi sen jälkeen kun varattiin, hinnat tipahtivat aika reippaasti, alle 2000 euroon/hlö/2 vkoa/all inclusive (ja sama saari siis). Hiukan syletti :P Nythän sieltä saisi sen aikaisen varaajan edun jos varaisi tuonne ensi vuoden syksylle, mutta me ollaan päätetty vielä odottaa...

Niin ja meidän seuraava suosikkikohde olisi ollut Meedhupparu, mutta koska se on tarjolla myös Finnmatkoilla, ei missään tapauksessa varata sitä :grin:

Muokattu: , käyttäjä: Rayelle
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Onnea snorkkelille jo etukäteen :)

Piti heti käydä vähän katsomassa kuvia Meedhupparulta.. Hyvältä näytti!

Oltiin siis miehen kanssa Kuredulla huhtikuun lopussa häämatkalla ja vähän on jo alkanut

mietityttää uusi reissu Malediiveille. Tosin jollekin toiselle saarelle, kun aina

tykätään käydä uusissa paikoissa. Häämatka oli tosi onnistunut ja ihana. :)

Oletteko jo varannet siis matkan tuonne Meedhupparulle? Ja jos olette, mitä kautta

varasitte matkan ja (jos sopii kysyä.. minkähintainen matkanne on?) :D

Link to comment
Share on other sites

^^ Ihqua :-X:-X

Tuo Meedhupparu vaikuttaa ihan taivaalta :-X Se oli itseasiassa meidänkin seuraava vaihtoehto, mutta sitten me huomattiin yhteys Finnmatkojen kanssa. Meillä kun on se pakkomielle vältellä muita suomalaisia reissussa :grin:

Link to comment
Share on other sites

Olisiko kellään kokemusta saaresta nimeltään Kandholhu? Tätä kyseltiin täällä jo aiemmin, mutta kukaan ei vastannut. Vaikuttaa niin fantastiselta paikalta, että olen vakuuttunut jonkun käyneen siellä. Olisi kiva kuulla kokemuksia, sillä paikka on vakavassa harkinnassa.

Link to comment
Share on other sites

Missäs päin Kuredua on ne parhaat rannat? :)

Kaikkialla. :) No jos pelkkää uimista meinaa, sitten paras on ehdottomasti laiturin molemmin puolin.

hannaemily: Ihanaa matkaa. Kirjoittele sitten kokemuksista ja kuvia olisi kiva nähdä!

Luin Tripadvisorista kokemuksia Meedhupparusta ja muutamia kuviakin saarelta bongailin. Yhdessä kuvassa oli sänky koristeltu tekstillä happy honeymoon - miten sellaisen saa? Olisi aika kiva koristelu. Senkin puolesta olisi kiva saada sellainen koristelu sängylle - voitaisiin sitten sukulaisille lähettää terveiskuvat saarelta. Meillä on nimittäin salahäät ja aateltiin vasta Meedhupparulta ilmoitella, että ollaan häämatkalla. :girl_haha:

Ei malttaisi millään odottaa reissua!

Muokattu: , käyttäjä: snorkkeli
Link to comment
Share on other sites

Yhdessä kuvassa oli sänky koristeltu tekstillä happy honeymoon - miten sellaisen saa?

Me oltiin aikoinaan ihan ekan kerran Malediiveilla (Kuredulla) häämatkalla. Silloinen Töölön Matkatoimisto ilmoitti etukäteen saarelle, että ollaan häämatkalla. Saatiin upeiden koristeluiden lisäksi kuohuviiniä, hedelmäkori ja honeymoon -t-paidat.

Toissa kerralla mun miehellä oli reissun aikana synttärit ja henkilökunta oli sen ihan itse bongannut jostakin ja mies sai illallisella upeasti koristellun pöydän lisäksi synttärikakun.

Kai siitä voisi itsekin olla yhteydessä saarelle etukäteen, vaikkapa mainitsemalla, että haluaisi bungalowin jollakin tietyllä, esim. rauhallisella sijainnilla, koska on häämatkalla...tai sitten vaan paikan päällä mainitsee asiasta roomboylle, joka taatusti tarttuu syöttiin ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Täällä yks kuumeilija..eli matka malediiveille varattu. Häämatkalle mietittiin mauritusta ja malediivejä...päädyttiin Mauritiukselle 2009. Nyt niin ns. second honeymoon..Malediiveille siis Paradise Island..onko kokemuksia? Meeru oli meidän ykkös vaihtoehto ja se olikin äkisti täynnä joten otettiin sitten tuo MrTravelin ehdottama Paradise island. Puolihoito ja bungalow (erillinen tönö rannassa). Kovasti odotetaan meidän 13 päivän matkaa Maaliskuun alussa. Toivottvasti kelit suosiollisia...karsee laihis menossa...

Link to comment
Share on other sites

Vihdoinkin!! Häämatka varattu Malediiveille :girl_in_love: Heinäkuussa ollaan lähdössä Constance Moofushille seitsemäksi päiväksi ja siitä suunnataan vielä pariksi päiväksi Dubaihin! Olisi ollut kiva olla hieman pidempään reissussa mutta meidän lomat asetti hieman rajoituksia lomailuun. Mutta näin alkuun on kyllä aivan ihanaa päästä edes seitsemäksi päiväksi paratiisiin :girl_smile:

Matka varattiin Helinmatkoilta ja voin vain hehkuttaa meitä palvelleen virkailijan ammattitaitoa ja ystävällisyyttä!!

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan kanssa innostuttu malediiveista ja olen lähetellyt saksaan viestiä. heinäkuussa 2012 maksaisi 2266e/hlö neckermanilla yksi viikko waterbungalowissa all inclusive resortissa chaaya lagoonissa ja yksi viikko rantabungalowissa täysihoidolla summer island villagessa. Kokemuksia noista paikoista??

Matkan varaaminen on vielä tekemättä, koska epäilyttää se, miten toimitaan jos lento Helsinki-Frankfurt peruuntuu tai on myöhässä? Käykö sitten niin, että koko matka menee sivu suun eikä rahoja saa takaisin, koska Finnair ja neckermann ovat kuitenkin ihan toisistaan riippumattomia yhtiöitä, eikä se ole neckermanin vika jos emme ole ajoissa kentällä. Ja joutuuko kaikki tekemään välilaskun colomboon tai muscatiin? Laskin, että per sivu tulee matkustusta yli 24h, se on kyllä aika paljon...

Link to comment
Share on other sites

Välilasku riippuu lentoyhtiöstä. Esim. Condor lentää suoraan Frankfurtista Maleen. Neckermannilta en löytänyt yhtään ainoaa suoraa lentoa omilla spekseillä, vaan kaikki kiertää jostain jeerasta asti. Noh, aina ei voi voittaa. Pitkä matkustusaika on kyllä hanurista, mutta on se ehkä sen arvoista. 8 kk + risat ja sitten mennään taas! :girl_in_love:

Jokohan "hannaemily" on muuten kotiutunut Meedhupparulta? Oliko ihq paikka? Tripadvisorissa rutistaan siitä aallonsärkijästä (seawall) hirveesti...

Muokattu: , käyttäjä: snorkkeli
Link to comment
Share on other sites

Matkan varaaminen on vielä tekemättä, koska epäilyttää se, miten toimitaan jos lento Helsinki-Frankfurt peruuntuu tai on myöhässä?

Me ollaan ratkaistu tää niin, että ollaan yleensä mennessä yksi yö Frankfurtissa (joka on aivan ihana kaupunki ja aivan päärautatieaseman viersetä löytyy loistava hotelli hintaan 50e/yö). Tullessa ei sitten niin väliä olekaan vaikka lennot olisi myöhässä :P En tiedä oletteko vertailleet Hki-Frankfurt hintoja, mutta me ollaan aina menty Lufthansalla, joka on ollut ylivoimaisesti edullisin, 99e/hlö/meno-paluu.

Me kärsimättöminä odotellaan vaan, että ensi joulunajan matkat tulisivat Saksassa jo myyntiin :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Rayelle, mistä saat tuon 99e/hlö/meno-paluun? Yritin katsoa lufthansan sivuilta ja vertaa.fi:sta, mutta en löytänyt yhtään noin halpoja lentoja, halvin taisi olla 180e/hlö/meno-paluu (heinäkuussa siis matka)..

Link to comment
Share on other sites

^ Me ollaan varattu matkat aina niin paljon aikaisemmin, että saadaan Helsinki-Frankfurt väli sillä halvimmalla, eli 99e/hlö/meno-paluu. Viimeksi varattiin yli 8kk ennen lähtöä ja sitä ennen melkein vuosi ennen lähtöä. Mitä lähemmäksi ajankohta tulee, sitä kalliimmat nuo lennot ovat. Katsoin Lufthansan sivuilta ja siellä oli tosiaan enää muutama päivä kun lentoja sai tuohon halvimpaan hintaan :(

Link to comment
Share on other sites

Meedhupparusta kotiuduttu vajaa viikko sitten! Oi että, kyllä se vaan ottaa koville palata semmosesta paratiisista Suomen paukkupakkasiin... Noh, päivä kerrallaan ja kesää odotellessa (tai jotenkin silleen).

Me matkattiin siis ihan Finnmatkojen reissulla, ja sinällään heistä ei mitään valitettavaa. Lufthansalla hurautettiin Frankfurttiin, mistä Condorilla Maleen. Siellä päässä oli jotain häslinkiä meidän varauksen kanssa, koska mun nimeä ei löytynyt mistään listoilta, ja jouduttiin odottaan superkauan vesitasolentoa Meedhupparuun. Lopulta saivat minutkin kuitenkin systeemeihinsä lisättyä, ja päästiin nautiskelemaan matkan loppupätkästä. Vesitasomatka kesti n. 40 minuuttia, ja oli kyllä elämys sekin. Turkoosi meri ja loputtoman monet saaret olivat hirmuisen kaunis näky.

Oltiin laitettu hotelliin etukäteen pari meiliä, juurikin tuon "Snorkkelin" mainitseman seawallin takia. Pyydettiin siis bungalowia, joka ei olisi muurin äärellä, mutta arvatenkin sen kupeeseen meidät oli majoitettu... Otettiin asia heti saavuttuamme puheeksi, ja käytiin respassa täyttämässä huoneenvaihtolomake. Parin yön jälkeen meidät siirrettiinkiin etelärannan toiseen päähän, jossa paratiisi aukeni heti ovien takana. Se seawall on kieltämättä aika karun näköinen, sukellusmestan omistaja viittasi siihen osuvasti DDR-alueena :D Kaikkia se ei varmaan häiritse, mutta meille oli iso juttu matkustaa noinkin kauas (ja aika isolla rahalla), niin toki sitä haluaa mökin sellaisella näköalalla kuin haaveissaan pohdiskeli. Plus, toki on paaaljon näppärämpää ottaa aurinkoa ja suunnata snorkkeloimaan suoraan ovelta, kuin että raahata rojunsa ensin toiselle puolelle saarta.

Päivät paratiisissa kuluivat arvatenkin rennoissa tunnelmissa; auringossa makaamista, uintia ja snorklaamista. Moninaiset ruokailut rytmittävät näppärästi päivää (t. nimim. housut ahdistivat oudosti kotiin palatessa) ;) Housereefiltä löytyi yllinkyllin ihailtavaa (nähtiin mm. kilppareita, pikkuhai ja rauskuja + lukemattoman paljon kaloja), mutta käytiin myös erillisellä snorklausretkellä ja autiosaari-retkellä, joissa saatin tutkailla erilaisiä merenpohjan maisemia. Koko reissun ajan oli suht voimakas tuuli, eli aallot sekoittivat harmiksemme aika paljon vettä. Suurin haaveeni oli nähdä delfiinejä matkan aikana, mutta valitettavasti meidän delfiiniretki peruuntui, koska oltiin ainoat ilmoittautuneet (tosi outoa) :(

On niin kiirus kirjoittaa, että jää mooonia asioita kertomatta, mutta jos tulee jotain kysyttävää, niin vastailen mieluusti :)post-34568-0-78128100-1327941209_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

^ Hassua, ettei sitä aallonmurtajaa maisemoida mitenkään, kun siitä kerran niin paljon keskustellaan? Hyvä kuitenkin tietää tuo, että siellä voi täyttää huoneenvaihtolomakkeen, jos maisema tympäsee.

Jos vaan mahdollista, lataile kuvia jonnekin lisää. :)

Link to comment
Share on other sites

Auttakaa morsianta ja sulhasta hädässä :girl_impossible:

Täräytimme ja varasimme matkan neckermannilta malediiveille. Hypittiin jo riemusta kunnes... Tuli varausvahvistus ja se, että 25% matkasta pitäisi maksaa heti. Ok, no ei siinä mitään, mutta varausvahvistus ei sisältänyt lentoja eikä kuljetuksia. Kerroin, että haluan ne paperille, ettei tule sitten mitään epäselvyyksiä ja sitten maksamme. Nyt sitten on alkanut kauhea selittely ja kiemurtelu heidän puoleltaan. Lentotiedot voivat kuulemma antaa 24h ennen lähtöä ja ne voivat muuttua mihin aikaan vain. Sanoin ettei onnistu, koska täytyyhän meidän varata lennot Frankfurtiin jo sitä ennen.

Toinen murheenkryyni olivat nämä kuljetukset. Yhtäkkiä niistä ei haluttu puhua tai kirjoittaa niitä auki mihinkään, mutta kun niitä tarpeeksi jankkasin selvisi, ettei hintaan kuulukaan vesitasokuljetus kuin yhteen suuntaan. Hotellin vaihto puolivälissä lomaa ja toisesta hotellista takaisin lentokentälle ovatkin veneellä. Matkaa 188km ja aika siis noin 12h. Siis mitä?? Ei ehkä ihan inhimillistä touhua, olin koko ajan siinä uskossa että vesitasokuljetuksilla mennään. Nyt olen yrittänyt tapella, että saisimme vesitasokuljetukset ja lennot paperille, mutta ei vaan tule. Ei siis varmaan uskalleta nyt sitten sitä 1100euron varausmaksua maksaa ja matka menee sivusuun.

Te, jotka olette asioineet neckermannin kanssa, antakaa neuvoja meille untuvikoille miten nyt tulisi toimia ja onko tämä tosiaan siellä ihan normaalia käytöstä...? Olen yrittänyt kyllä kauhean ystävällinen olla ja tunkenut please-sanaa joka lauseeseen, että heidän ei pitäisi olla kettuuntuneita meille, mutta jotenkin tuli nyt sellainen olo, että meitä viilataan linssiin ja pahasti. :girl_cray: Huolettaa myös tämä varaus sikäli, että jos se menee puihin ja kieltäydytään siitä, ollaanko velvollisia maksamaan jotain, kun on jo kerran sanottu, että otamme matkan ennen kuin varausvahvistus tuli.

Link to comment
Share on other sites

^ En ole asioinut Neckermanin kanssa, mutta yleisesti. Tilaanteenne kuulostaa kyllä hieman oudolle.

Lentotiedot voivat aina muuttua vielä viime tipassa, mutta kyllä ne joka tapauksessa kuuluvat varausvahvistukselle. Valmista pakettia ilmeisesti olette ostamassa. En maksaisi varausta, jos lentotiedot eivät ole mukana vahvistuksessa. Kun varausmaksu on maksettu niin tällöin maksu on hyväksytty ilman lentoja ja ilman vahvistettua tietoa alustavasta lennon aikataulusta ja hinnasta. Ei kenenkään pidä joutua ostamaan sikaa säkissä.

Vesitasolennot ostimme Kuredulla käydessämme erikseen, ne maksavat jonkin verran. Venekuljetus on huomattavasti edullisempi, joten jos vestitasolentoa haluaa pitää varmasti maksaa lisää. Meillä kyllä ne olivat varausvahvistuksella, mutta ostimme omatoimimatkan Tjäreborgin kautta aikoinaan.

Frankfurtin lennoista teidän pitää itse huomioda (kun lennot eivät kuulu matkapakettiin) jatkoaikataulunne, jotta Frankfurtin lentojen muutokset eivät estä eteenpäin lähtöä. Esim kuten Rayelle on huomioinut ja mennyt Frankfurttiin päivää aiemmin.l

Teidän pitää selvittää matkatoimiston peruutusehdot, mutta oletettavasti ei kai matkaa ole vielä lopullisesti vahvistettu, kun varausmaksua ei ole maksettu.

Kun lähdimme syksyllä Kiinaan, niin meiltä kysyttiin maililla haluammeko heidän vahvistavat tietyt Kiinan sisäiset lennot, Ne vahvistettiin ja maksettiin erikseen aiemmin kuin muu matka. Varausvahvistus tuli maksun yhteydessä.

Link to comment
Share on other sites

Namppu, musta toi ei ole mitenkään normaalia Neckermannilta. Me ollaan asioitu heidän kanssaan aika paljon ja palvelu on aina loistavaa ja kaikki on sujunut juuri niin kuin me ollaan haluttu.

Miten te varasitte ton matkan? Neckermannin nettisivuilta kun tekee varauksen, niin siinähän valitaan ne matkustuspäivät ja samassa näkyy tarkat lentoajat, lentoyhtiö, välilaskut jne. Lisäksi näkyy kaikki mitä matkaan kuuluu. Toki nuo lentoajat voivat muuttua ja todennäköisesti muuttuvatkin jos matkustusajankohtaan on vielä useita kuukausia aikaa. Mutta meillä nuo ajat ovat muuttuneet maksimissaan muutamalla tunnilla. Mä en ikinä uskaltaisi lähteä Suomesta samana päivänä kun pakettimatka lähtee Saksasta. Takaisin päin tullessa sillä ei ole niin väliä jos myöhästyy, mutta mennessä mä ottaisin kyllä varman päälle ja menisin nauttimaan Frankfurtin ihanuudesta yhdeksi illaksi :)

Tietenkään te ette ole sitoutuneet vielä mihinkään. Sitten vasta kun olette maksaneet varausmaksun. Me maksettiin Neckermannille viimeksi varausmaksu, joka palautettiin meille kokonaisuudessaan kun vaihdettiin matkanjärjestäjä ITS:n. Joten sikälikin kaikki on toiminut paremmin kuin hyvin heidän puoleltaan.

Tuo vesitasokuljetus on sellainen juttu, mikä kannattaa aina selvittää erikseen, ei parane olettaa mitään. Me maksettiin viimeksi vesitasokuljetus erikseen ja se maksoi 30km etäisyydellä lentokentästä olevalle saarelle 70$/hlö/suunta.

Miksi ette varaisi matkaa suoraan nettisivuilta (oletan, että ette ole näin tehneet, koska ette tiedä lentoaikoja), siellä saatte päättää ihan kaikesta ja kaikki myös tulostuu paperille varauksen yhteydessä. Tosin tuollaista kahden saaren yhdistelmälomaa voi olla mahdotonta varata suoraan netistä.

Link to comment
Share on other sites

Mä kävin Neckermannin sivuilla ja etenin sinne varaukseen asti. Siellä näkyy matkan tiedot tällaisina:

Summer Island Village

Ort:

Kaafu (Nord Male) Atoll

Region:

Malediven

Land :

Malediven

Leistung:

14 Tage, 2 Personen, Vollpension, Flug

Zimmer:

Doppelzimmer, Doubleroom

Veranstalter:

Neckermann XNEC(Neckermann Reisen)

Anreise:

Frankfurt , Di. 04.09.2012

Abreise:

Male , Di. 18.09.2012

Flug:

voraussichtliche Flugdaten:

Hinflug

Frankfurt (FRA) - Abu Dhabi (AUH), 22:25 - 06:45

Etihad Airways (EY) 8

Abu Dhabi (AUH) - Male (MLE), 09:20 - 14:40

Etihad Airways (EY) 278

Rückflug

Male (MLE) - Abu Dhabi (AUH), 20:40 - 23:55

Etihad Airways (EY) 279

Abu Dhabi (AUH) - Frankfurt (FRA), 02:15 - 07:00

Etihad Airways (EY) 1

Namppu, teilläkö ei sitten noita lentotietoja näkynyt? Vai onko matka varattu ehkä niin kauas, ettei lentotietoja ole vielä saatavilla?

Muokattu: , käyttäjä: Rayelle
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...