AbFab

Sri Lanka / Malediivit

449 viestiä aiheessa

Ollaan sähköpostilla tehty varaus juuri siksi, että lomaa, jossa puolivälissä vaihtuu hotelli, ei voi varata netistä itse. Ajateltiin, että kun kerran menee niin haluaa nähdä kaksi paikkaa kerralla :girl_smile: Matkavaraus on tehty tämän vuoden heinäkuulle, eli kyllä kai lentotiedot pitäisi olla jo selvillä..?

Kun saatiin se varausvahvistus sähköpostiin siinä oli vaan lentopäivät ja hotellit mainittu, mutta lentoajasta, välilaskuista, lentoyhtiöistä eikä tosiaan niistä saarten välisistä kuljetuksista yhtään mitään. Oon yrittäny laittaa sinne, että tarviisin sellaisen vahvistuksen missä selkeesti lukee kaikki lennot ja kuljetukset mukaan lukien, ettei mee maksamaan ja sit selviikin, että nää ja nää ei kuulukaan hintaan. Se on kumma, etteivät he voi laittaa siihen varausvahvistukseen niitä, kun silloin matkatarjousta tehdessään he kuitenkin antoivat lennon tiedot :girl_impossible: Tarvittaessa me voitais mennä sinne edellisenä iltana, mutta paluu meneekin sitten aika tiukille mikäli lento ei olekaan silloin kun pitäisi.

Joo ja tosissaan en oleta enää yhtään mitään, täytyy kaikki kysyä ja vaatia kirjallisesti, luojan kiitos älysin lukea sen varausvahvistuksen ennen kuin maksoin mitään :D Onneks ei olla siis vielä sitouduttu mihinkään.

Oon taas laittanu sinne viestiä, että saisko siihen vahvistukseen kaiken mitä matkaan kuuluu ja selkeästi, katotaan mitä sieltä vastataan. Voin tulla tänne sit lopuks kertoilee että tuliko meille matkaa vai ei B)

Muokattu: , käyttäjä: Namppu

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Toivottavasti onnistaa :) Kyllähän nuo lennot pitäisi heinäkuulle olla jo tiedossa, en käsitä miksei niitä voisi printata paperillekin.

Me ollaan aina varattu matkustuspäivät ja ajat sen perusteella, milloin saadaan Hki-Frankfurt-Hki lennot hintaan 99e/hlö/meno-paluu. Mahdollisimman tiukalla budjetilla siis ;) Vielä varmaan pari kuukautta, niin sitten tulee Saksassa ensi joulun matkat myyntiin. Ei vaan malttaisi odottaa.

Tuo kahden saaren välinen vesitasokuljetus on varmaan aika kallis, koska yleensä kai vesitasot kulkee vaan lentokenttäsaaren ja resortin väliä. Saako kysyä mille saarille te olette menossa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo siis meillä kohteet on Chaaya lagoon waterbungalow 5 yötä ja sitten summer island village beachbungalow 6 yötä. Ja jos tää matka nyt tyssää tähän niin täytyy alkaa kattelee jotain omatoimimatkaa sitten...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me oltiin viimeksi Summer Islandilla B) Ehdottoman fiksua ottaa sieltä mieluummin beachbungalow kuin waterbungalow, ne eivät olleet kovinkaan kivassa kunnossa. Summer Islandilla on muuten aivan mielettömät snorklauspaikat aivan rannan tuntumassa.

Mä voin laittaa tänne pari kuvaa Summer Islandilta jos te päädytte lähtemään sinne :)

Muokattu: , käyttäjä: Rayelle

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Rayelle, mukavaa matkaa sinulle, olet ilmeisesti lähdössä reissuun :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jep, ensimmäistä kertaa tuolle suunnalle. Tosin me ollaan täysin varmoja, ettei Barbados vedä vertoja Malediiveille ja Malediivit tulee aina olemaan se ainoa kohde, johon on kerta toisensa jälkeen pakko palata :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyvää matkaa, Rayelle! Jos vaan mahdollista, uppaile jonnekin kuvia käymistänne Malediivien saarista. Olisi kiva nähdä kuvia enemmänkin! Ja laitatko raporttia Barbadoksesta jonnekin, kuulostaa kivalta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos snorkkeli :) Voin mä laittaa, se vaan voi kestää tovin ;)

Ja Barbadoksesta voin käydä raportoimassa tuolla Barbados -ketjussa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mukavaa reissua Rayelle.

Karibian seutu on myös upeata upeine rantoineen. Me pohdittiin maaliskuulle reissua Kuubaan tai Barbadokselle, mutta lopulta päädyimme ottaman reissun Kap Verdelle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itseänikin mietityttää tuo Malediivien vallankaappaus, en ole pahemmin seurannut tilannetta, eikä Suomessa vissiin se ole ollut paljon uutisissa ainakaan aikaisemmin..? Mikäköhän tilanne siellä on? Turistisaarilla on varmaan ihan turvallista, mutta just jos jotku kapinalliset valtais vaikka sen lentokentän niin matkustaminen voi aika lailla hankaloitua. Onkohan mahdollisuutta saada matkasta rahoja takaisin, jos tilanne äityy niin pahaksi, että matka täytyy peruuttaa kokonaan? Tästä hyviä esimerkkejä vois olla viimevuotinen egyptin tapaus, mitenköhän silloin matkatoimistot hoiti asian?

Eilen he onneksi vastasivat Neckermannilta, että vesitasokuljetuksia on kaksi (lentokentältä kauempaan hotelliin ja takaisin) ja venekuljetuksia kaksi (lentokentältä lähempään hotelliin ja takaisin). Venekuljetukset 90 min ja vesitasokuljetukset 45min. Kyllä tuon 90min varmaan veneessä vielä istuu...? Kiitin kovasti heitä ja pyysin josko saataisiin siihen meidän varausvahvistukseen nämä tiedot, kun nyt siinä ei ole kuljetuksista mitään. Yritin selittää mahdollisimman selkeästi, että varausvahvistuksessa, jossa on samalla lasku, pitää olla eriteltynä kaikki mitä matkaan kuuluu. Ettei sitten matkalla tule ikäviä yllätyksiä. En haluaisi matkalla alkaa tapella jostain kuljetuksista vaan olisi hyvä että kaikki olisi paperilla jo ennen matkaa. Mutta pientä edistystä siis :tender:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan lähdössä reissuun malediiveille maaliskuun eka päivä ja pari kirosanaa pääs suusta ku luin noi vallankaappaus jutut...soitin heti toimistolle ja kertoivat että odottavat suomen UM lausuntoa. Malediiveiltä ois tullu tieto että ok matkustaa..ku noi mellakat pääsaarella malella ja hotlut kuitenkin kauempana.. Odotellaan tietoja. Mutta tosiaaan kovasti kaipailisin tietoja tuosta paradise islanf hotlasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siitä lentokenttäsaarelta on 10 min venematka saarelle, jossa Male on. Telkkarissa oleva levoton kuva oli siitä Malen saaren venerannalta, näytti tutulle. Jos lento saapuu illan suussa Maleen, niin vesitasot eivät lennä ja on pakko yöpyä Malen saarella. Meille tuli tämän takia muutos matkaan ja jouduimme yöpymään ensimmäisen yön Malessa.

Samana päivänä näköjään ollaan lentokentällä lähdössä matkaan Mörrimöykyn kanssa.

Muokattu: , käyttäjä: Lebbis

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai ollaan? Minne te? Me lähteään eka päivä ja ollaan toka päivä aamusta perillä. Meillä tuli muutosta kanssa, piti lähteä aluks yhden vaihdon menolla lontoon kautta kello viis mutta paluu lento peruttu ja eka mitä tajottiin ois ollu yön yli olot lontoon ja sri lankassa ja plus ykspäivä matkaa...toinen vaihtoehto oli et plus 300€ ja saatas yks yö olla lisää perillä ja paluunsamantapisilla lennoilla mikätarkotus olikin mut plus pari t untia odotusta. Pyysin matkanjärjestäjää etsimään vielä vaihtoehtoja ku kumpikaan eimieleinen. Nonyt saatiin sit lähtö 1 aamuun ja amusta 2 päivä perillä. 20 jotainpiti lähteä kone takas ni lähteekin jo 11.40 joten ina lyheni mutta ei kentällä öpymisiä. Ihan sika kova matkakuume, mä en oikein osaa edes huolissaniolla...ku pääsaarellahan noita vaan ollu kahakoita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Me lähdetään Kap Verdelle.

Eiköhän se taida rauhoittua siellä Malediiveilla, toivottavasti ainakin.

Jos lento on iltapäivällä lentokenttäsaarella, niin viimeiset vesitasot lähtevät 4-5 aikaan. Lentokenttäsaarella ei voinut yöpyä ainakaan 2009, joten jouduimme hankkimaan hotellin Malesta. Kaikki järjestyi avuliaiden ihmisten kautta, meillä lento oli myöhässä, joten emme päässeet enää vesitasolennolle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kova olisi hinku häämatkalle Malediiveille, mutta tuntuu hirveän työläältä sinne pääseminen, jos ei halua maksaa itseään kipeäksi Finnmatkojen kautta :(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me saatiin nyt maksettua meidän matkasta ensimmäinen osa eli nyt on varmaa että suuntaamme malediiveille häämatkalle heinäkuussa, hurraa :girl_in_love:

Toivotaan nyt vaan, että matka on vaivan arvoinen, ihan helposti ei ole matkaa saatu :girl_haha: Vieläkään ei kaikki ole ihan selvää, mutta luotetaan, että kyllä se siitä ja matka onnistuu... :gpari:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Terveisiä lentokentältält! Odotetaan matkalaukkujen jättöä ja sitnokka kohti lontoota ja sitten huomenna malelle laskeudutaan puolen päivän aikoihin..jei!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Takaisin tultu ja aivan mahtava reissu! Aivan ihana paikka. Lämpöä, turkoosia vettä ja yhdessä oloa. Me oltiin häämatkalla Mauritiuksella joka oli aivan ihana paikka kanssa, mutta niin paljon isompi ja enemmän kaikkea tekemistä. Mutta kyllä Malediivit parempi häämatka kohde. Tahdotaan uudestaan, ajateltiin että next time 6 päivää ja 6 päivää että kaksi saarta olisi kiva kokea :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kova olisi hinku häämatkalle Malediiveille, mutta tuntuu hirveän työläältä sinne pääseminen, jos ei halua maksaa itseään kipeäksi Finnmatkojen kautta :(

Ei ainakaan meillä ollut yhtään vaikeeta se varaaminen! Sen takia ei varmasti kannata jättää väliin... Me varattiin lennot ebookersilta ja hotelli tjareborgin kautta (koska Kuredua ei saanut varattua Hotels.comin kautta). Lennot on Lontoon kautta yhdellä välilaskulla ja Tjäreborgin kautta saa valita juuri sellaisen huoneen kuin haluaa. Lisäksi se kuljetus Malesta Kuredulle piti erikseen varata, mutta sekin onnistui soittamalla Tjareborgille. Ei missään nimessä kannata ottaa Finmatkojen kautta mun mielestä, saa maksaa ihan turhasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla tulee itku :( Me haluttiin ensisijaisesti ensi jouluksi taas Malediiveille, mutta hinnat Saksan kautta näyttivät olevan liian kovat, alkaen yli 3000e/hlö/2 vkoa/all inclusive sellaisille saarille, missä ei olla vielä oltu. Luovuttiin sitten ajatuksesta ja varattiin matka Cayman saarille. Huvikseni surffailin ThomasCookin ja Neckermannin sivuilla pari päivää sitten ja kuinka ollakaan, juuri meille passeli saari joulun ajaksi olisi maksanut enää n. 2300/hlö. Mutta lennot on jo varattu ja hotellistakin maksettu varausmaksu, ei auta enää mikään :( Ensi syksynä uusi yritys.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ No ei tuo Cayman-saaretkaan vaikuta huonolta vaihtoehdolta ainakaan pikaisen Googlen kuvahaun perusteella todetuna.

Eipä olisi enää montaa kuukautta siihen, kun tepastellaan taas Malen lentökentällä. Mä oon niiiiin loman tarpeessa ja onhan se varmaan muutenkin aika lutunen loma tuoreena avioparina. :girl_in_love:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No nuijahan mä olen kun marisen, että mennään "vaan" Cayman saarille ;) Mutta se Malediivit vaan on jotenkin niiiiiiiin erilainen ihan mieletön paikka, just se meidän unelmien kohde. Mille saarelle te snorkkeli olittekaan tällä kertaa menossa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Meedhupparullehan me. Näin muuten viime yönä painajaista siitä saaresta - se oli pimeä ja ankea paikka.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo varmaan tosi ankea :D Mä muistan katselleeni tuota saarta ja vaikutti kaikin puolin loistopaikalta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään