Guest camotar

Kuinka paljon muutat itseäsi häitä varten?

177 viestiä aiheessa

Haluan näyttää mahdollisimman omalta itseltäni, kosmetologi ystäväni tekee suht luonnollisen meikin, ranskalaisen manikyyrin ja laittaa ripsien pidennykset. Hiustenpidennyksiä en aio ottaa, jospa omista hiuksista saisi jonkinlaisen kampauksen aikaiseksi. Kasvohoidot yms. yritän parhaani mukaan hoidattaa itse, kalliista kasvohoidoista en suostu maksamaan, kun itsekin osaa sen verran ihon kuntoa hoitaa :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen toivottavasti aika itseni näköinen. Käytän piilareita jokatapauksessa vapaa-ajalla, hiukset ovat pitkähköt jo valmiiksi ja allergioiden takia en ripsienpidennyksiä edes harkitse.

 

Kynnet mulla on työn takia lyhyet, mutta häitä varten voisin kasvattaa niitä edes hiukan, onneksi siinä on lomaa ennen h-hetkeä. Varmaan sitten ihan vaan itse lakattu ranskalainen manikyyri, tai kaverin kotigeelaus. Jotain, minkä saa sitten helposti pois ennen töihin paluuta. :)

 

Päivettynyt iho on mulle se ehkä tärkein, ei mitään superruskeeta, mutta sellanen kevyesti aurinkoa saanut, terveen näköinen iho.

 

Vuosittaisen suuhygienistikäynnin ajoitan varmaan ennen häitä, mutta en oo koskaan valkaissut hampaita, enkä varmasti tee sitä nytkään, pidän hampaistani ihan tässä sävyssä, enkä usko että sulhokaan kaipailee mitään ylimääräisiä. Käytiin jostain hääblogista löytynyttä budjettia läpi, ja mä totesin että näistä kauneusjutuista voi lohkasta ison kasan pois, sulhon ainoa toive oli, että ne kalliit, kauniit alusvaatteet jäisi budjettiin! :D Saamansa pitää!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kategoriassa "tuttua huttua" piipahdan tarkastuskäynnillä hammaslääkärin luona, otan ripsipidennykset ja suojaan herkästi lohkeilevat kynteni geelivahvistuksella. Saadakseni kampaukseeni lisävolyymia, hankin elämäni ensimmäiset clip-on pidennykset. Hääpäivänä päräytetään sitten kevyehkö meikki nassuun ja peitetään yksi nuoruuden huumassa otettu tatuointi, jonka laserpoistoon ei näillä näkymin ennen häitä ole varaa. Saatan myös hemmotella itseäni ensimmäistä kertaa elämässäni kasvohoidolla hyvissä ajoin ennen häitä.

 

Oletan siis näyttäväni hääpäivänäni itseltäni, mutta normaalia huolitellummalta. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suurin muutos normaaliin lienee se, että pukeudun mekkoon :D 

 

Silmälasit vaihdan piilareihin, äiti laittaa hiukset (jotka leikkaan varmaan lyhyemmäksi sitten häiden jälkeen). Meikin haluaisin ehkä ostaa ammattilaiselta, haluaisin nätit rajaukset ja tärkeimpänä asiana kestävän meikin :) Niin ja jos joku saisi nuo tummat silmänaluset taiottua kerrankin piiloon. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mää en ikinä meikkaa muuta kun juhliin, joten varmasti näytän "oudolta" joidenkin mielestä kun meikkiä tulee.

Kynsiin tulee jonkinnäköinen geelilakkaus, tavallisesti mulla on lyhyet kynnet ilman kynsilakkaa ihan vain töiden takia.

Piilarit tulee olemaan, mutta harva edes on nähnyt mulla silmälaseja.

 

Yritän siis olla mahdollisimman paljon itteni näköinen mutta huoliteltu!  :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En yhtään! Meikkaan itse (peruin häämeikin koemeikin jälkeen..) juhlameikin. Kampaajalle toki menen, ja koekampauksesta tuli tosi hieno. Kynnet lakkaan itse, ei tekokynsiä eikä -ripsiä. Työpaikan päivittäiset pullat olen jättänyt vähemmälle, jottei maha pömpöttäisi vartalonmyötäisessä puvussa. :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En muuta kuin yritän lihottaa itseäni :P Lisäksi yritän saada luomukeinoin mustia silmänalusia pois :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suuhygienistille aion pyytää ajan noin viikkoa ennen häitä.

Kampaus ja meikki ammattilaiselta, kestoripset meinasin hommata. Kynnet saa olla mitä on.

Jokusen kilon meinaan vielä pudottaa, mutta en häitä varten, vaan osana elämäntaparemppaa joka on alkanut jo aikaa sitten.

Vuoden päästä en toivottavasti näytä tältä kuin nyt :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aion olla itseni näköinen :) toki kampaajalla laitan kiharat pitkiin hiuksiini (osaisin toki itsekin mutten jaksa kun siihe menee niin paljon aikaa, aion nauttia kuohuva lasi kädessäni ;) ), ja käyn meikissä (sama juttu, luxusta lähinnä, osaisin itsekin :) ). Ja hieno mekko. Mutta muuta poikkeavaa ei tule :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aion olla itseni näköinen :)

 

Luin koko ketjun läpi, ja aika ihanaa, että ihmisiä on tässä ihan laidasta laitaan, on näitä luonnollisen linjan kannattajia, "jos laitattaisin sitä-ja-tätä en olisi enää oma itseni" ja sitten on täysin vastakkaisen näkökannan edustajia, joihin itsekin kuulun. Olen nimittäin päättänyt, että morsiuslook tulee olemaan "nukkemainen", jota siis voisi pitää melkolailla luonnonkauneuden vastakohtana. Mutta juhlan pitää erottua arjesta, ja arkena pidän lyhyitä, lakkaamattomia kynsiä, maantienvärisissä hiuksissani on reilun juurikasvun jatkeena vaaleampia raitoja, ja meikkiä käytän erittäin hillittyä meikkiä ja huuliin vaan rasvaa antamaan kiiltoa. Onko über laitettu look sitten jotenkin "ei-minua"? Tavallaan sekin on osa persoonaani, että juhliin on aina laittauduttu teemaan sopien. Tällä kertaa pääsen vaan itse päättämään teeman. Kysyin tähän kyllä sulhonkin mielipidettä, että häiritseekö epäaitous ja mitä mieltä on nukkelookista. Se sanoi vaan, että "kuulostaa mielenkiintoiselta", eikä tyrmännyt.

Miten nukkemainen look sitten saavutetaan?

- Ohjeistan ammattilaista meikin suhteen suunnilleen siten, että posliininvaalea iho, poskipunaa, tulipunaiset huulet ja näyttävät silmät. Itse välttelen aiemmin kesällä ruskettumista...

- Parin kilon pudotus lähemmäksi barbiemittoja. Tämä on lähinnä tekosyy päästä eroon jo vuosia itseäni häirinneistä vatsamakkaroista.

- Ripsien pidennys kosmetologilla etukäteen

- Kampaus ammattilaiselta

- Aikuisiän akneihon hoito kosmetologilla ja reseptilääkkeillä

- Hiuksiin vaalennus (ei kuitenkaan vetyperoksidiblondausta)

- Hampaiden valkaisu (tästä oon haaveillu jo aikaisemmin, onpahan tekosyy toteuttaa haave)

Mitä ei mulle tuu:

- Rakennekynnet. Omat kynnet kasvatettuina ja lakattuina tulee tarpeeks näyttävät, en tykkää rakennekynsien tyylistä.

- Hiustenpidennykset. Omat hiukset riittää tarpeeksi näyttävään nukkemaiseen kampaukseen.

Että tämmönen epäaito pakkaus suunnitteilla ;P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsiuslook ei tule eromaan tavallisesta juhlalookista paljoakaan. Kampaus, väri ja meikki ammattilaiselta, mutta en usko lopputuloksen poikkeavan radikaalisti itse tehdystä. (Toiv. ammattilainen tekee hienomman ja kestävämmän, mutta tyyliltään ei eroa.) Kynnet lakkaan ihan arjessakin, samaten meikkaan (hillitty, perusmeikki arjessa) ja hiuksia värjään tavallisestikin. En käy mani/pedissä, kulmien nypinnässä, ihohoidoissa (ellei nyt polttareissa tule jotain turvesaunaa yms :D), solariumissa, hampaidenvalkaisussa (ei toimi) tai minkään lisäkkeen/teko-osan laitossa tms. (omat hiukset, ripset, kynnet jne. on tarpeeksi pitkät) eikä ole tarvetta myöskään laihduttaa. :) Sokerointi on foorumilta siirtynyt ehkä-listalle..

Muokattu: , käyttäjä: Tipzilla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on teippipidennykset hiuksissa jo muutenkin, saattaa ehkä tulla tuuheutta klipsipidennyksistä lisää. Rakennekynnet haluaisin, mutta en oikein osaa olla pitkillä kynsillä, joten tyydyn varmaan vain ranskalaiseen manikyyriin. Hiusten luonnollista väriä en ole edes nähnyt yli kymmeneen vuoteen, joten se on tietenkin ns epäluonnollinen häissäkin. Muuten menen vain meikillä ja kampauksella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En kai mitenkään erityisesti muuta itseäni häitä varten. Menen kampaajalle ja meikattavaksi, joten toivoisin toki saavani kestävämmän ja juhlavamman lookin kuin mitä arkisin käytän tai mitä itse juhlaan osaisin tehdä, mutta silti jollain lailla minun normaalia tyyliäni mukailevan. Tykkään arkenakin meikata, välillä suhteellisen näyttävästikin, joten siinä ei varmaan ole radikaalia eroa muuten kuin kestävyyden osalta. Kiharoita en useinkaan jaksa/osaa tehdä itselleni normaalielämässä, vaikka niistä tykkään, joten haluaisin kiharaisen hääkampauksen. Hiukset värjään samalla värillä kuin muutenkin värjäisin.

 

Mitään rusketusta, hampaiden valkaisua tai kynsijuttuja ei minulle tule, kynnet saatan lakata, mikä on harvinaista. No olishan se hupaisaa jos yhtäkkiä vetäisin jossain suihkurusketuksessa itseni ruskettuneen näköiseksi, kun muuten olen lähinnä kalmankalpea kesälläkin. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En juurikaan muuta itseäni hääpäivänä/päivää varten. Juhlameikin tietty teen ja normaalisti suorat hiukset kiharran :) No onhan ne hiukset värjätyt silloinkin, mutta viimeiset 8 vuotta olen niitä värjännyt nyt muutenkin :) Vaaleat on ollut viimeiset pari vuotta ja vaaleat on kyllä ensi vuonnakin :) Tekorusketusta en tarvitse kun rusketun hyvin, ainakin jos sään puolesta on mahdollista olla ulkona  :girl_haha:  Hiukset, kynnet ja ripset on muutenkin pitkät, niin eipä tarvitse tekohärpäkkeitä :) Hampaiden valkaisua en edes harkitse, paheisiini kun kuuluvat tupakka ja kahvi  :lol:  Menisi valkaisut vaan hukkaan. Muutoin voisin tehdäkin sen. Piilareita käytän muutenkin aina, joten silloin tietty myös. Käytän ihan tavallisia arjessa ja juhlassa, eli silmien värikään ei koe muutosta :) Tatuoinnit ja lävistys saavat myös olla, en siis aio peittää tatuointeja tai ottaa korua pois. En näe siinä mitään järkeä. En myöskään painolleni tee mitään, sekin on valmiiksi ihan ok. Ja iho on myös valmiiksi hyväkuntoinen, tuskin tässä mitään normaalia kummempia ihonhoitorutiineja tarvitsee. 

Nuo yllämainitut kai niitä tavallisimpia muokkauksia on, jos sellaisia tekee :) 

  Olen hääpäivänä vaan juhlavampi versio itsestäni, tunnistettavana aion siis pysyä :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En aio muuttaa itseäni. Vähän ehkä ripsiväriä, arkena kun en meikkaa oikeastaan ollenkaan. Hiukseni ovat olleet samanvärisiksi värjätyt jo useamman vuoden ajan, enkä ajatellut sitäkään seikkaa muuttaa. :)

Olen albiino (en kirjaimellisesti), joka vain palaa auringossa, enkä halua mitään tekorusketuksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva päästä tänne foorumille juttelemaan hääjutuista. Olen nimittäin aivan onneni kukkuloilla koska varasimme juuri kirkon ensi kesälle! Nyt siis alkaa häiden suunnittelu oikein toden teolla. Suurin huolenaiheeni on kuitenkin se, että olen saanut vuosien varrella melkoisen määrän ylipainoa ja siitä pitäisi päästä eroon. Myös tupakoinnin haluaisin lopettaa kovasti ja nyt tilasinkin heti sähkötupakan tuolta kaupasta. Onko kukaan kokellut noita tuotteita? pääseekö niiden kanssa todella irti tupakasta? Tupakan lopettamisen myötä varmaan liikutnakin alkaisi maistumaan paremmin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

weckstrom15, en itse polta, enkä siten ole yrittänyt lopettaakaan koskaan, mutta paras ystäväni yritti vuosi pari sitten lopettaa, ja pääsi sähkötupakan avulla eroon tupakasta puoleksi vuodeksi. Hyvä putki katkesi muistaakseni johonkin ikävään elämäntapahtumaan, olisiko ollut ryppyjä rakkaudessa miesystävän kanssa, en tarkalleen muista. Samaan aikaan oli sähkötupakkanesteet lopussa, joten hän sortui. Joten suosittelen pitämään huolta että nesteitä on tarpeeksi, jos päätät yrittää. :) Minä ainakin hänen ystävänään arvostin tosi paljon että hän poltti niin kauan mieluummin sähkötupakkaa, koska oli paljon mukavampi haistella omenan ja kanelin tuoksuja kuin tupakansavua. Eikä tarvinnut mennä pakkasella ulos hänen seurakseen. :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlameikin, hääkampauksen, manikyyrin ja kulmat laitan ammattilaisella.  ^_^ Lisäksi laihdutan muutaman kilon ennen häitä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hampaiden valkaisu kiinnostaisi! Onko jotain vinkkejä? 

 

Muoks. siihen onkin oma ketjunsa, jatkan siellä :)

Muokattu: , käyttäjä: Nanshe

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En aio erityisesti häitä varten muuttaa itseäni juuri mitenkään. Kampaajalle olen toki menossa, mikä on ehkä se näkyvin muutos. Hiuksia ja kulmia värjään normaalisti muutenkin, joten ne vaan ajoitan sopivasti niin, että hääpäivänä ei näy juurikasvua ja kulmakarvat näyttää hyvälle. Meikkaan aika paljon arkenakin, joten siinä ei tule olemaan suurta muutosta hääpäivänäkään.

 

Aiemmin ajattelin, että voisin häitä varten ottaa rakennekynnet ja ripsipidennykset, mutta se on alkanut tuntua rahan tuhlaukselta. Omat kynnet on kuitenkin ihan nätit, niihin vaan vähän lakkaa ja ripsiin hyvää ripsiväriä, niin se riittää vallan mainiosti. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Enpä oikeastaan mitenkään. Oon ollut jo aiemmin jossain sukujuhlissa mun kansallispuvussa, josta siis tulee mun hääpuku. Kansallispuvun kanssa ei mitään maskeja vedetä naamaan, joten ihan kevyen meikin teen itse. Kampaus on mulle vähän harvinaisempi, yleensä mulla on hiukset letillä tai nutturalla, mut nyt aattelin ihan laittaa ne auki. Hurjaa vai mitä?  :girl_haha:  Kengätkin on matalat, koska eipä kansallispuvun kanssa ole suotavaa mitään korkkareita käyttää. Kynnet ajattelin lakata vaaleansävyisiksi, se on vähän erikoista. Yleensä mulla on jotain tummaa lakkaa, viime aikoina tumman violettia. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noin vuosi ennen häitä sain otettua itseäni niskasta kiinni ja aloitettua uudelleen säännöllisen treenaamisen. Tavoitteena oli varmasti aluksi myös, että muutama kilo painoa sulaisi pois ennen häitä, mutta lopulta paino oli samoissa lukemissa kuin vuotta ennen, tosin olin onnistunut muuttamaan osan läskeistäni lihaksiksi ;) aloitin treenaamisen siis jo ennen kuin olimme edes kihloissa.

Varsinaisesti häitä varten leikkasin hiukseni sopivaan pituuteen kampausta varten. Kampaus oli luonnollinen, eikä mitään lisäkkeitä sun muita laitettu. En värjännyt hiuksia, sillä en ole värjännyt niitä muutenkaan enää vuosikausiin. Meikin teetätin ammattilaisella, ja se oli normaalia voimakkaampi, mutta kuotenkin suht luonnollinen eikä näytä kuvissa vahvalle ollenkaan. Yritin saada hieman päivitystä ennen häitä, mutta sateisen ja kylmän alkukesän vuoksi mentiin kalpealle iholla. Varpaat ja sormet saivat ranskalaisen geelauksen.

Eli summa summarum, en muuttanut itseäni juurikaan häitä varten vaan halusin olla oma itseni :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lisäkkeet tulee päähän ihan kampauksen takia, ei riitä omissa volyymia vaikka näille mitä tekisi :D

Hiukset ja meikin laittaa ammattilaiset, ehkä käyn kynsien geelauksessa.

Ja tämmöstä kevyttä häädieettiä, tosin nyt vasta sen ristin häädieetiksi, ihan itsekseen paino lähti tipahteleen lääkityksen myötä :D

Eli aika pitkälti hyvin omana itsenäni olen ja omalle tyylille uskollisena. Vaalea hääpuku olisi jo todella radikaali muutos, jossa en viihtyisi. Joten nämä pienet lisäykset tuntuu lähes neutraaleilta :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin laittavani vaikka mitä, mutta tulin siihen tulokseen että ei kiinnosta :D Olen aika luonnonlapsi muutenkin, naamassa on korkeintaan ripsiväriä, hiukset ovat värjäämättömät (keskiruskeat) ja menee yleensä nutturalla.

 

Kampaajaystäväni laittaa hiukseni ja meikkaan itse. Meikkiä tulee varmaan erittäin kevyesti. Siitä olen vielä kahden vaiheilla että haluaisinko ripsienpidennykset, voisi helpottaa hääjuhlaa kun ei tarvitse ripsiväriä miettiä..

 

Rakennekynnet unohdin myös, lakkaan kynnet jollain kivalla värillä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yritän laihduttaa hiukan. Solariumia ei, hiustenpidennyksiä ei ainakaan näkyviä (ehkä vähän ekstraa omien sekaan tuuheuttamaan kampausta), toivottavasti kynteni ovat silloin siinä kunnossa että niitä kehtaa näyttää sellaisenaan. Ehkä hiukan tekoripsiä, niin että kuitenkin näyttää aidolta. Mies on opettanut mut arvostamaan luonnollisuuttani, tuskinpa meikkaankaan ihan kamalasti :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään