Homomyönteinen häämatkakohde?


Lakme

Recommended Posts

Hei!

Mieli tekisi kovasti reissuun nauttimaan rauhassa toistemme seurasta häiden jälkeen (tosin käytännön syistä siirtyy varmaan useita kuukausia myöhemmäksi, kun ei ole kunnon lomia). Paljon olemme yhdessä jo matkustelleet, lähinnä Euroopassa, eikä lesbous ole missään muodostunut ongelmaksi (eipä sitä kovasti ole tullut korostettuakaan). Mutta nyt häämatkakohteeksi olisi kiva löytää joku paikka, jossa ei katsota kovasti kieroon / ainakaan jouduta oikeuslaitoksen kanssa tekemisiin, jos sattuu tulemaan esiin, että olemme pariskunta. Aika moni Afrikan valtio jää ainakin listan ulkopuolelle kuulemieni juttujen perusteella.

Olisiko kenelläkään antaa suosituksia? Missä olette olleet häämatkalla tai mihin olette aikoneet mennä? Jonnekin tropiikin lämpöön olisi ihana päästä. :girl_smile:

Edit. Laitoinpa tämän nyt tänne enkä tuonne häämatka-palstalle, kun osuu täältä varmaan helpommin silmään. Ja onhan täällä noita pukeutumis- ja sormuskeskustelujakin. :D Mutta saa siirtää, jos on väärässä paikassa.

Muokattu: , käyttäjä: Lakme
Link to comment
Share on other sites

Guest Minimorsio
Euroopassa kaupunkilomana ihan Amsterdam saattaisi olla erinomainen kohde. Siellähän on spektaakkelimaisia vihkitilaisuuksiakin nimenomaan gay-pariskunnille. Tulppaaniaikaan Hollanti on aivan mahtavan upea kohde ja on siellä todella paljon muutakin nähtävää.

Alkuperäinen taisi kyllä kaivata nimen omaan jotain trooppista kohdetta Euroopan ulkopuolelta. Hänhän mainitsi, että ovat matkustelleet paljon Euroopassa kyllä. Mullakaan ei ole tästä asiasta kokemusta, mutta tuskinpa esim. Havaijilla olisi mitään ongelmia. En nyt muista menikö esitys läpi, mutta siellä ainakin aikoinaan väännettiin parisuhdelaista jossa sallittaisiin myös samaa sukupuolta olevien avioliitot. Oletettavasti tämä tarkoittaa sitä, että homoseksuaalisuus ei siellä ainakaan ole rikos. :)

Link to comment
Share on other sites

olimme puolisoni kanssa thaimaassa (koh lanta + krabi) vuosi sitten ja siellä oli kyllä sen verran lesboja liikkeellä, että jos enemmän ois halunnu lesboja nähdä, niin ois pitänyt osallistua prideille! tutka huusi ja kovaa. :girl_haha: emme olleet häämatkalla, mutta koh lanta oli kyllä niin ihana paratiisi, että sitä voisi suositella häämatkalaisille.

Link to comment
Share on other sites

Miten olisi Miami?

Ehka hieman kliseinen mutta ihan mielettoman ihana paikka. Upeat biitsit, hyvia ravintoloita pilvin pimein, erinomaiset shoppailumahdollisuudet, paljon nahtavaa niin itse Miamissa kuin lahiymparistossa ja latinohenkinen rento meininki, tuntuu kuin ei olisi USA:ssa ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

On olemassa monia paikkoja, joissa nais- tai miespareja ei katsota yhtään pahalla silmällä.

Kait se on enemmin kiinni siitä, miten itse käyttäytyy ja mitä hakee. Jos haluaa kävellä käsi kädessä, halia ja pussailla, niin kannattanee valita joku "varma" kohde. Onhan niitä olemassa kaikenlaisia, ainakin jenkeistä lähteviä, pelkästään seksuaalivähemmistöille suunnattuja risteilyitä sun muita. Amsterdamissa kukaan ei katso perään, vaikka tekisit kadulla mitä, samoin New York. Thaimaassa kuuluisat ladyboyt ovat saaneet aikaa sen, ettei siellä katsota lähes ketään "poikkeavaa", mutta tässäkin yhteydessä kannanee muistaa suurkaupungin ja maalaiskaupungin erot.

Itse voin suositella eksoottisena kohteena ainakin Balia (hotellikokemus seuraavasta) http://www.nusaduahotel.com/whats-news/leading-hotels/

Malesiaa (hotellikokemus seuraavasta) http://www.ritzcarlton.com/en/Properties/KualaLumpur/Default.htm (huom täytyy muistaa Malesian eri alueiden erot)tai sitten Karibianristeilyä http://www.royalcaribbean.fi/

Lisäksi on olemassa jopa seksuaalivähemmistöille suunnattuja matkatoimistoja, kuten http://www.rainbowtravel.com/ ja http://www.rainbowtraveler.com/ , joista saa kaikenlaisia vinkkejä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ollaan nyt puoliskon kanssa varmaan viikon verran istuttu monta tuntia koneillamme ja mietitty tulevaa häämatkakohdetta. Helmikuussa tuntuu olevan sadekausi joka puolella :girl_impossible: Ois ihana lähteä jollekin "paratiisisaarelle" rentoutumaan, nauttimaan hyvästä ruoasta ja viettämään aikaa kaksistaan. Onko kukaan matkustanut Balille tai Malesiaan? Ne vaikuttavat kiehtovilta, mutta olisi kiva kuulla kommentteja, jos joku on kyseisissä maissa käynyt.

Link to comment
Share on other sites

Tämä nyt sopii lähinnä otsikkoon, mutta ei muuten tähän ketjuun. Mutta kun näitä ketjuja on niin vähän niin päätin tähän tyrkkästä oman ehdotukseni

Jos haluaa Eurooppaan lomalle suosittelen Barcelonan vieressä sijaitsevaa Sitgesin kaupunkia. Olimme siellä tänävuonna kesäkuussa ja paikka oli mahtava. Juuri sopivasti rantaa ja kaupunkia. Ja jos rauhallisuus alkoi ahdistaa saattoi helposti(30min) matkustaa junalla Barcelonan vilinään.

Yövyimme hotellissa jonka omistajat olivat homoja ja 80% vieraista oli myös gay-kansaa. Kaduilla oli paljon miespareja ja kyllä niitä naisiakin näki kunhan piti silmänsä auki. Suurin osa homoravintoloista oli tarkoitettu miehille, mutta oli siellä tarjontaa myös naisille. Toisaalta oletan että jos on häämatkalla niin harva silloin haluaa pimeään baariin ketkuttamaan nahkashortseihin verhottua takapuolta :D . Naispareja näki siis istumassa kahviloiden terasseilla ja kävelemässä rantabulevardilla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...

http://www.los-globos.com/index.htm

Hotellin nettisivut eivät näköjään anna ihan parasta kuvaa hotellista, mutta koita googlettaa. Huoneet olivat ihan siistejä, aamupala syötiin mukavalla ulkoterassilla ja henkilökunta oli todella auttavaista. Kannattaa kysyä vinkkejä ruokapaikoista heiltä.

Ulkoterassilla istuttiin myös iltaa muiden asukkaiden kanssa.

Itse oltiin viikko lomasta Sitgesissä ja loppuloma sitten Barcelonassa. Suosittelen vierailua Freixenetin kuohuviini tilalla!

post-29482-129190022674_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Jos haluaa Eurooppaan lomalle suosittelen Barcelonan vieressä sijaitsevaa Sitgesin kaupunkia. Olimme siellä tänävuonna kesäkuussa ja paikka oli mahtava. Juuri sopivasti rantaa ja kaupunkia. Ja jos rauhallisuus alkoi ahdistaa saattoi helposti(30min) matkustaa junalla Barcelonan vilinään.

Sitges on tosiaan Espanjan homomekka, jossa varmasti saa viettää kuherruskuukautta ilman paheksuvia katseita. Gay Friendly -hotelleja ja muita mestoja on vaikka miten paljon (Googlella löytyy). Ja mikä parasta: Sitges on myös naispareille sopiva, toisin kuin moni muu rantakohde.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Löysin tänään sattumalta tämän linkin: Näissä maissa homoseksuaalisuus on jopa kuolemalla rangaistava rikos. Anteeksi että laitan näin kamalan linkin, mutta tuo on hyvä tsekata, jos on joku tietty maa mielessä, koska tuolla luetellaan myös ne maat, jossa homoseksuaalisuus on laitointa. Ainakaan me emme halua lähteä häämatkalle kohteeseen jossa parisuhteemme tekee meistä lainrikkojia, vaikka netissä kuinka sanottaisiin, että ei sinne ole vaarallista mennä... Pois jäivät siis ainakin Malediivit, ja osa Karibian saarista, jotka muuten kuulostivat ihanilta.

 

Jos haluaa tarkempaa tietoa miten jossain päin maailmaa suhtaudutaan homoseksuaalisuuteen, suosittelen Lonely Planetin matkaoppaiden lisäksi Ison Britannian ulkoministeriön sivua Foreign travel advice. Tuolla on lueteltu kaikki maat, ja suuren osan kohdalla on "Local laws and customs"-kohdassa kerrottu myös yleisestä suhtautumisesta homoseksuaalisuuteen, esim. että onko kyseisessä maassa ok kävellä käsi kädessä.

 

Toki nuo antavat aika masentavan kuvan, kun miettii kuinka monessa maassa on ongelmia. :( Me olemme päätyneet haaveilemaan Havaijista, koska halusimme paratiisisaarelle jossa voimme rauhassa kävellä käsi kädessä. :) Havaijissa on myös mahdollisuus rekisteröidä parisuhteensa (civil union) joten siellä toivon mukaan saa olla rauhassa oma itsensä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Onko kellään Italiasta kokemuksia? kyseessähän on katolilainen maa, joten ollaankin siellä pahastikin kieroon? Olen aina halunnut Italiaan ja ajatuksissa oli kymppivuotispäivän kunniaksi lähteä jonnekkin reissuun, Italiaan lento+hotelli ei olisi edes hirvittävän hintainen (ainakaan Roomaan tai Firenzeen). Jos ei Italia, niin entäs Ranska? Nizzaan oli toinen ajatus.

 

Tarkoitus kun ei ole lähteä millekkään homolomalle muita homoja katselemaan. Minulle on yhtä tyhjän kanssa ketä siinä ympärillä pyörii, jahka ne antaa meidän olla rauhassa. Baareissa me nyt ei käydä muutenkaan. Täkeintä olisi saada hotelli, jossa saadaan nurisematta parivuode ja jossa henkilökunta ei kohtelisi kaltoin.

Link to comment
Share on other sites

Me olimme juuri Italiassa, Umbriassa, häämatkalla. Majoitumme pienessä paikassa maaseudulla, ja olin varmistanut etukäteen omistajilta, ettei naispari ole heille ongelma. Ei tosiaankaan ollut. Mietimme välillä tajuavatkohan muut vieraat meidän olevan pariskunta, mutta ei kukaan missään vaiheessa katsonut meitä karsaasti.

 

Kiertelimme päivisin lähiseudulla. En muista huomanneeni muita homo-/lesbopareja, mutta toisaalta, emme mekään kovin huomiota herättäviä ole.

 

Se täytyy Italiasta kuitenkin sanoa, että erityisesti matkailijoita palvelevia liikkeitä (kuten hotellit) lukuun ottamatta, ihmiset puhuvat hyvin vähän englantia.

Link to comment
Share on other sites

^^ Ollaan oltu romanttisella lomalla Roomassa eikä ollut mitään ongelmia. Ainoa kerta kun asia tuli esiin, oli kun respan poika yritti iskeä vaimoani :D Hänen oli mahdottoman vaikea tajuta, että olemme naispari emmekä sisaruksia... Parivuode saatiin kyllä hotellista ihan pyynnöstä, ei ole ongelma. Mutta siis kieroon ei katsottu missään, vaikka jossain kaupungilla saatettiin pussata tms. :) Jos siis Italiaan haluatte, niin lähtekää vaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Eli mä suosittelen Mauritiusta sillä siellä sateenkaaripariskunnat saavat samat häämatkaedut kuin heteropariskunnat. Mikään bailukohde se ei ole joten pariskunnat jotka haluavat tasoa rauhallisessa paikassa on Mauritius the must. Rohkedsti vaan Mauritiuksen expertteihin yhteyttä niin jo alkaa toimimaan. (Aktiv Resor, Mr Travel ja Helin Matkat esim)

Www.aktivresor.fi

www.mrtravel.net

www.helinmatkat.fi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...