evele

Miten järjestää pienet pöydät?

8 viestiä aiheessa

Me kävimme katsomassa juhlapaikkaa, joka muuten olisi tosi kiva, mutta paikan pöydät ovat vain 60cmx120cm ja niitä on vain 30 kappaletta. Meille sanottiin, että tilaan mahtuu 120 vierasta, mutta se tarkoittaa, että yhteen tuollaiseen pöytään tulisi 4 ihmistä. Voiko 60cm leveässä pöydässä muka istua kaksi ihmista vastakkain :girl_impossible: 120cm varmaan kyllä riittää vierekkäin istumiseen, mutta entä jos tekee pöydistä 120X120cm neliöitä johon laittaisi 8 ihmistä, niin tuleekohan kulmissa ahdasta?

Meidän vieraslistalla on hiukan vajaa 100 henkeä (riippuu aveceista), joista 15 on lapsia, eli ihan 120 ei tarvisi saada mahtumaan, mutta vähän nuo pöydät nyt pistää epäilemään. Mielipiteitä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

laita osa pöydistä yhteen ja tee niistä pidempiä jos vain mahdollista. näin saat muutaman pitkän pöydän.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin mäkin sitä paikanpäällä mietin että no problem pistetään aina kaks pöytää vastakkain ja tehään pitkät pöydät, mutta kun noita pöytiä on tosiaan vaan se 30, ja tolleen laitettuna ei yhteen pöytään kohden mahdu kun 2 vierasta, niin meidän vieraat ei vaan millään mahu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

entäs jos teet kakwsi isoa pöytä kokonaisuutta..mahtusko sittenkään??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin siis tossa on se, että ne pöydät loppuu kesken. Tilaan kyllä mahtuisi ja tuolejakin on riiitävästi, mutta vaikka laittas kaksikin pitkää pöytää, niin siitä ei saa kun päätypaikkojen verran (4) lisäpaikkoja. Just ton takia mietin niitä neliöitä.

Lisäys.. Eli siis, niin tietysti mahtuisi, että tekisi pitkiä pöytiä ihan vaan noista 60cm kapeistä pöydistä ja laittas ihmiset istumaan pitkien pöytien molemmin puolin, mutta mun ongelma on just se, että mun mielestä 60 senttiä kuulostaa ihan liian vähältä istua (ja syödä) vastakkain.

Muokattu: , käyttäjä: eevuski

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

niimpäs juu.. se ei auta kun tehä kokeilu istunto.inhottava tilanne kyllä.. :girl_sad:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on pöydät onneksi hieman leveämmät ( :girl_haha: no 5cm, mutta kuitenkin) ja me käytiin ihan paikan päällä "koeistumassa" pöytiä.

Tuo, että laittaisi kaksi pöytää yhteen ja siihen 8hlöä istumaan ei tule onnistumaan. Tuolla tavoin jokainen joutuu istumaan huomattavasti ahtaammin, kuin että tuon kokoiseen pöytään laitettaisi ihmiset istumaan vastakkain. Okei, kyllähän siinä jää enemmän "somistetilaa" keskustaan, mutta ei se ole vieraiden kannalta paras homma. Tuollaiseen kahden pöydän yhdistelmään mahtuu kivuttomasti istumaan 6 henkeä, riippuen pöytien mallista. Tuolla tavoin 30 pöytää riittäisi 90:lle hengelle.

Tuon kokoisiin pöytiin mahtuu kyllä istumaan kaksi vastakkain. Tosin ei kannata suunnitella kovin suuria pöytäkoristeita, kukaan tuskin haluaa että kukkalaite roikkuu lautasella syödessä. :girl_wink:

Me laitetaan noita pöytiä peräkkäin, niin että saadaan pidemmät pöydät ja laitetaan yksi kukka pulloon sinne tänne ja kaitaliina kulkemaan pöydän halki. :) Saattaahan tuo somistus näyttää vähän "halvalta", mutta noihin pöytiin ei vain mahdu enempää tavaraa (kun ottaa huomioon, että pöytiin tulee 4 lautasta, 8 lasia, vesikannu, menu/ohjelmakolmiot) ja olisihan se kiva jos vieraat mahtuisivat myös syömään... :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ja ps. käy katsomassa tuolta somistus-osiosta ketju kapeiden pöytien somistuksesta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään