Jump to content
Naimisiin.info

Polttarivieraiden määrä?


Lakme

Recommended Posts

Mun polttareissa oli 11 + minä, kaksi ei päässyt. Tosin kaikki eivät olleet ihan koko päivää mukana, aamulla oltiin nimittäin tosi aikaisin kuumailmapallolennolla ja siellä meitä oli vain kuusi. Musta oli mahtavaa, että noinkin moni pääsi! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä polttareissa oli minä + 8, joka on minusta sopiva määrä pitää jotenkin alle 10 koska tilojakin (mm. sauna) on helpompi vuokrata jne. Mahtavat olivat tosiaan ja ensi juhannusta odotellessa. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Annan kaasoilleni listan polttareihin kutsuttavista henkilöistä. Listalta löytyy 14 nimeä + tietysti minä :) Toivottavasti mahdollisimman moni tulee pääsemään, kun polttareiden aika on :)

Muokattu: , käyttäjä: Tinkaliina
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

listannut oon 6 kaveria ja sulhon 2 siskoa ketkä haluaisin osallistuvan! ajankohtane asia ei vielä kylläkään ole mutta pari kaveria on jo kyselly polttareitteni järkkäämisestä...

Link to comment
Share on other sites

Mä laskin, että noin 14 plus minä olisi listalla, jonka toimitan kaasolle. Itse olen ollut järjestämässä yli 20 hengen polttareita ja muutamia noin 10 hengen polttareita. Se yli 20 on mun mielestä aika paljon. Jos esim. haluaa polttarisaunaa, on tuolle joukolle aika vähän tarjolla paikkoja. Mutta se on vain mun mielipide. Hauskaa niissä polttareissa oli toivottavasti kaikilla. Morsiamella ainakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mun polttarilistalle tuli n. 20 nimeä. Siinä on 10 hengen tyttöporukka, tunnemme lukiosta ja tämä on ollut vähän sellainen "rikkomaton" porukka eli tosi vaikea olisi sieltä valita että osan kutsuu ja osaa ei, koska kaikki ovat tosi ihania ja rakkaita vaikka kaikken kanssa en olekaan paljoa henk koht tekemisissä. Sitten on joitakin serkkuja, muutama ystävä ala-asteelta asti, muutama lukiokaveri jne. Joitakin henkilöitä vielä mietin tuohon mukaan, jotka on enemmän miehen kavereiden morsiamia, joiden kanssa ollaan kyllä tekemisissä jonkun verran, mutta sitten kun nimilista oli muutenkin niin pitkä niin päätin jättää nämä pois. Luulen että aika moni ei pääse tulemaan, mutta 20 henkeä tuntuu kyllä isolta määrältä että tavallaan ei haittaa jos kaikki ei pääse, vaikka jokainen tietysti olisi mukava olla mukana. Toisaalta kaasot kiitteli, että budjetin kanssa on helpompaa. Ja tosiaan listalla on kaikki sellaisia ihmisiä jotka haluan mukaan.

 

Mielestäni minkä vaan kokoinen porukka käy, kunhan jengi on sellainen että kaikki on ns. syystä mukana. Mut on pari kertaa kutsuttu mukaan polttareihin niin, että on tullut olo että vain maksumiestä etsitään kun ei ole riittävästi ihmisiä muuten.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Omissa polttareissani oli vain kaksi osallistujaa lisäkseni - kivaa oli! Nyt olen järjestämässä noin 15 henkilön polttareita ja aikamoisia haasteita siinä kyllä on aina aikataulujen yhteensovittamisesta porukan logistiikkaan henkilökemioista puhumattakaan. Onneksi on vielä aikaa järjestellä. :)

Link to comment
Share on other sites

Mun polttareissa oli 15 henkilöä + minä. Kaikki olivat päässeet paikalle, jotka olin mukaan halunnutkin :girl_dance:

Tietenkään en tiedä miten järjestelyt ovat sujuneet, mutta ainakin päivän aikana kaikki toimi tosi hyvin vaikka oli noinkin iso porukka. Saatiin jopa hevoset kaikille kun mentiin ratsastamaan :)

Link to comment
Share on other sites

Mun polttareihin on kutsuttu 5 ihmistä, mutta 2 perui jo nyt :girl_sad: Eli yhteensä meitä on 4 (minut mukaan lukien)...Mutta eiköhän tuollaisellakin joukolla osata pittää hauskaa :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Kaasot pyysi minulta nimiä, ja niitä annoin laskematta. Tajusin vasta jälkeenpäin että polttareihin on siis pyydetty 20 henkilöä, joka on alkanut vähän ahdistaa. Kaikki on tosin ihania ihmisiä enkä haluaisi ketään jättää pois, mutta onhan se iso lauma. Toivottavasti kaasot saa jotenkin järjestettyä jotain kivaa :)

 

Jos tilanne olisi se että nyt pitäisi kutsua, niin jättäisin määrän varmaan johonkin kymmeneen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Onpas täällä isojakin porukoita...Mä laitin listaan vaan 7 nimeä. En pitänyt sopivana pyytää polttareihin esim. työkavereita, koska meillä on aika pienet häät, eivätkä he tule häihinkään. Kaksi polttarilistasta asuvat ulkomailla, ja he varmaan ensisijaisesti tulevat häihin..katsotaan onko meitä sitten lopulta mä ja kaaso kahdestaan :D 

 

Kurjaa, jos polttarit ovat olleet pettymys. Tietysti nykyään odotukset ovat myös korkealla. Itse oon yhet polttarit järjestänyt 15 hengen porukalle, ja niistä tuli tosi hauskat ja vauhdikkaat, vaikkei moni tuntenut edes toisiaan. Tietysti vähän samaa meininkiä olisi hauska kokea omissakin polttareissa, mut varmasti osallistujien määrä vaikuttaa moneen asiaan. En halunnut vaikuttaa mihinkään, annoin vain nimet. Tosin toivoin, ettei mua pueta tyyliin nunnaksi, joka myy kortsuja torilla.. eli luultavasti juuri näin käy :D

Link to comment
Share on other sites

Kaikki paisuu: budjetit ja vieraslistat, joten myös polttarilista. Nyt se on 15 + minä, mutta melko suurella varmuudella kaksi ei osallistu. Ehkä se olisi inhimillinen määrä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Taitaa olla 22 henkeä listalla tällä hetkellä... ihan tuotanoin jonkun verran. Mutta meillä onkin kaverihäät, niin ei kai heitä halua pois mistään jättää! Heh.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Yllätyksekseni lähes kaikki "vieraslistaltani" pääsivät polttareihini. Ajattelin, että monet olisivat niin kiinni töissään tai ettei kaikkia yksinkertaisesti kiinnosta. Oli kyllä tosi kiva nähdä kaikkia ja päivä oli tosi hauska. ^_^ 

 

Tunnen vaan jollain tapaa pientä syyllisyyttä siitä, että vieraita oli niin paljon (minä + 10) etten ehtinyt kaikkien kanssa kauheasti viettämään "kahdenkeskistä" aikaa tai muuten huomioimaan. Lisäksi illan päätteeksi meinasi tulla pientä känää siitä, mihin baariin mennään, sillä porukasta löytyi niin eriäviä mielipiteitä. <_< Toisaalta tyhmää varmaan syyttää itseään siitä, ettei osaa vieraassa kaupungissa valita baaria, jossa viihtyisivät sekä boheemit (ja köyhät) opiskelijat että armottomat kreisibailaajat...?

Link to comment
Share on other sites

Nopeasti laskettuna varmasti haluan kutsulistalle 6 naista (sis.kaaso), jotka koen läheisiksi ystäviksi ja toivon todella, että he kaikki pääsisivät paikalle. Sitten "harkinnassa" on vielä 4-6-10 muuta kaveria/miehen kaverin kumppania/sukulaista/ym. Polttareihin on kuitenkin varmaan vielä lähemmäs vuosi :D 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Minun polttareissa oli 10. Oikein sopiva määrä, kerkes viettää aikaa kaikkien kanssa ja kaikille löyty kaveri vaikkei monikaan ollu entuudestaan toisilleen tuttuja.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Polttareissani oli 17 ihmistä ja tekeminen suunniteltu sen mukaan ja niin, että kaikki halukkaat pystyivät osallistumaan tekemisiin.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli 9 henkeä mukana, ja voin sanoa että oli ihan parhaimmat polttarit. Pääsin Carting autoon, ampumaan oikeilla aseilla, nauhoittamaan laulun, ratsastamaan, siivoomaan hevosen tallin, hakemaan lähikaupasta kermaa kylpytakissa ja kumppareissa.Sain myös jalkahoidon ja iltameikin. ☺

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kaikki polttarit, jossa itse olen ollut (myös omissani) oli vierasmäärä siinä kymmenen nurkilla. Mutta tiedän myös polttarit, joissa oli tasan 3 ihmistä (juhlakalu mukaan luettuna) ja ne oli ihan huiput kuulemma!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...