Jump to content
Naimisiin.info

Osallistuuko vihkijä juhlaan, kun vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla?


Pikkupikku

Recommended Posts

Otsikossahan tuo jo tulikin, eli siis osallistuuko vihkijä hääjuhlaan (lähinnä ruokailua ajatellen), kun siviilivihkiminen tapahtuu juhlapaikalla? Olen ollut vieraana monissa kirkkohäissä, joissa pappi osallistuu juhlaan vihkimisen jälkeen, mutta siviilivihkimisen jälkeisestä en tiedä. Osaisiko joku kertoa, miten yleensä on ollut tapana? :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Me kutsuttiin meidän vihkijä juhlaan, mutta hänellä oli toinen meno myöhemmin päivällä, joten ei sitten jäänyt. Kutsuimme siis jo siinä vaiheessa, kun ensimmäistä kertaa olimme sähköpostilla yhteyksissä.

Link to comment
Share on other sites

Me kysyimme tuomarilta tapaamisessa pari viikkoa ennen häitä haluaako hän jäädä syömään, mutta kieltäytyi koska hänellä oli vielä toinen vihkiminen meidän jälkeen.

Näin onkin usein tilanne. Ns. päivystysvuorossa oleva vihkijä hoitaa useamman hääkeikan samana päivänä, joten usein eivät ehdi jäädä juhlimaan. Mutta onhan se kohteliasta kysyä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vastauksista Lainie ja Sahrami79! Ajateltiin kyllä kysyä asiaa vihkijältä itseltään, mutta aattelin ensin kartoitella asiaa täällä. Pitääpä kysyä heti, kun seuraavalla kerralla ollaan yhteyksissä :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kysytty on nyt täälläkin, ja samoin kävi, vihkijä ei pääse osallistumaan koska lähtee vihkimään seuraavaa paria. Kiitti kuitenkin, että ajateltiin. Selvispähän tämäkin ihan vaan kysymällä :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Joo, samoin kävi meillekin. Tuli vihkiminen meidän perään, vaikka vihkiminen on vasta klo 16. Harmi, tämä Leena Meri, joka meidät vihkii vaikuttaa sähköpostivaihdon perusteella mukavalta....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...