Emiliii

Millaiset olisivat omat unelmapolttarisi?

103 viestiä aiheessa

Mun unelmapolttarit olis aika rauhalliset.

Näistä asioista tykkäisin:

- hieman liikuntaa (esmes zumbaa, uintia)

- hyvää ruokaa ja juomaa

- hemmottelua (kuten kasvohoito)

- saunomista

- lasillinen valkoviiniä

- kaason kanssa höpöstelyä :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaisin tehdä jotain mitä en ole ennen tehnyt, mutta mikä ei ole vaarallista. Minusta olisi kaupunkilaistyttönä siistiä kokeilla esim. lehmän lypsämistä vanhan aikaisilla metodeilla, tai lampaan kerimistä ym.

Sitten minusta olisi tosi kivaa pitää polttariporukalle aerobictunti, koska olen itse aerobicohjaaja, mutta asun toisella paikkakunnalla kuin kaverini ja minusta olisi hienoa, että he pääsisivät kokeilemaan jumppaani.

Pitäisin myös tosi paljon musavideon tekemisestä (eikös stokkalla ollut jotain tällaista..?)

Ja sitten loppuillaksi jonkun mökille saunomaan ja syömään. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hmm.. jotain leppoisan hauskaa yhteistoimintaa ihanien ihmisten kanssa

eli porukalla picnikille/brunssille

ehkä jotain toiminnallista yhdessä

mökkeilyä

morsiussauna

paljussa lillumista! :grin:

hyvää ruokaa ja punaviiniä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rakastan yli kaiken tanssimista ja toivoisin, että se näkyisi jotenkin polttareissani. Olisi mahtavaa kokeilla jotain erikoisempaa tai eksoottisempaa tanssilajia porukalla ja illan päätteeksi tietenkin vallata parketti yökerhossa :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hmmm...

*Ihana,hyvä,paras porukka n.10henkilöä!

*Naurua :girl_haha:

*Laulua (karaoke)

* Hyvää ruokaa ja juomaa :girl_drink1:

*Jotain mitä ei normi päivänä tee

*rentoilua

*Hemmottelua

:girl_dance:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ei ole miestä, mutta kun näin tätä ikää on tullut, niin:

- Joku kokkauskurssi

- Kosmetologi

- Rauhallista oleilua ja saunomista

- Ei missään nimessä mitään sporttista tai riekkumista

- Vain lähimmät ystävät paikalla

- Mielellään sen miehen tapaisin sitten loppuillasta ja juhlat ns. yhdistyisivät.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisi kiva viettää viimeiset neitijuhlat hemmottelun parissa. Mentäisiin kaveriporukalla vaikka päiväksi kylpylään ja illalla ykköset päällä syömään ja drinkeille. Ei mitään kiusallista, noloa tai jotain mitä en muutenkaan tekisi, sis. benhihypyt, hassut asut ja päiväkännit.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä en myöskään haluaisi mitään riekkumista, en välttämättä mitään kovin toiminnallistakaan, koska ne aina maksaa. Ehkä ihan vaan sellaset low key-polttarit muutaman ystävän kanssa, mökkeilyä, saunomista, uimista, ruoanlaittoa yhdessä jne.

Joku pusujen myyminen jossain pikku tutussa olis mulle aivan painajainen. :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Fazerin tehtaalle maistelemaan suklaata, sopisi myös opiskelija osallistujien lompakolle, koska vierailu on maksuton. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Fazerin tehtaalle maistelemaan suklaata, sopisi myös opiskelija osallistujien lompakolle, koska vierailu on maksuton. :girl_smile:

Oioi, tuohan kuulosti hyvältä, pitäisiköhän vinkata kaasolle :P

Minun polttareissa voisi olla esim

-Naurujoogaa

-Drinkki/cocktail-kurssi (niin että osaisin tehä muutakin kuin Cuba Libren!)

-Morsiussauna

-Altaassa/paljussa lillumista

-Illasta riekkumista jossain kivassa paikassa, ehkä karaokea?

Bonuksena vielä lannan lapiointia, vuohen tai lehmän lypsämistä tms. On nuo maataloushommat sillain vieraita, että olisi kiva päästä kokeilemaan millasta se sian rasvaus oikeasti on :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä toivon, että mun polttareissa olisi

- perinteinen morsiussauna taikoineen

- hyvää ruokaa ja juomaa

- tärkeimmät ystäväni, joiden kanssa voi rentoutua ja jutella

- joku sellainen juttu, mitä en ole vielä siihen mennessä kokenut (karting, kuumailmapallolento tms.)

- tanssimista ja (live)musaa

Mitään lehmäpukua en laita päälleni, enkä kauppaa kortsuja keskustassa. Se on niin NOT kuin olla ja voi...

Toiveeni olen kyllä jo ääneen sanonut, ja toivon että ne otetaan huomioon polttareita laadittaessa :girl_dance:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa olisi rentoutua ja jutella ystävien kanssa, hyvä ruoka ja juoma ym. Se riittäisi minulle ja olisin kovin onnellinen jo siitä. Viettäisin mielelläni melko tavallista tyttöjen iltaa. Hemmottelut ym. olisi kyllä ihania yllätyksiä, mutta eniten odotan ja toivon vain paikalle toivomieni ihmisten seuraa :girl_smile:

En todellakaan halua mihinkään nolausjuttuihin tai kokeilemaan jotain laskuvarjohyppyä, jonne en haluaisi, vaikka minulle maksettaisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Superhauska aihe ketjulle!

Meille on tulossa sulhasen kanssa yhteisestä toivomuksesta ainakin puoliksi yhteiset polttarit. Ainakin toivon niin! Syynä tälle on se, että kuulutaan samaan kaveriporukkaan ja olisi kurjaa jakautua "tyttöihin" ja "poikiin" tai mitenkään muutenkaan jakaa porukkaa.. ei mitään järkeä.

Mutta siihen toivelistaan.

- olis kiva viettää alkuilta erillään, tehden jotakin molemmille sopivaa hommaa. Mulle vaikka joku hemmotteluhoito, en oo ollu moneen vuoteen! Manikyyri tai vastaava

- ihan suurin unelma olisi saada sellainen boudoir-kuvaus (hehe)

- ei nolaamista, ei minkään myymistä, ei mitään kauhean hurjaa, ei karaokea!!

- suht nopeesti ns. ohjelman jälkeen porukan yhdistäminen ja älyttömät bileet joissa kukaan ei kuitenkaan juo liikaa eikä tule tappeluita, ja mahdollisesti jotain tehtäviä meille molemmille

- tietenkin kaikki parhaat ystävät paikalla

Uskon kyllä että kaaso+bestman -yhdistelmä saa järjestettyä jotakin uskomatonta, olisi sitten kyse minkälaisista polttareista tahansa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oi, mua jännittää ihan kauheasti, mitä mun ihanat kaasot kehittelee mulle ensi vuonna polttareihin! Kovasti niillä tuntuu ainakin ideoita olevan :>

Mun unelmien polttarit sisältäisivät muun muassa seuraavanlaista:

- alkuillasta saunomista esim. jollakin mökillä parhaiden ystävien kesken

- vähän hemmottelua, esim. kasvonaamioita ja sitten yhdessä laittautumista iltaa varten jutellen & musiikkia kuunnellen

- illalla sitten kaupungilla hassuttelua, ehdottomasti jotkut ihan höpsöt vaatteet päälle koko porukalle

- jotain hauskaa ja huomiota herättävää, esim. vedetään zumbaa random ihmisille kaupungin keskustassa tai jaetaan ilmaisia haleja

- sopivasti alkoholia ja juhlamieltä, revittelyä hyvän maun rajoissa

- karaoke olisi suuri plussa, sekä tietenkin baarissa tanssiminen väsymykseen asti

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse tykkäisin esim. jostain hemmotteluhoidosta, hyvästa ruuasta ja tietysti hyvästä seurasta. Toki myös alkoholia voitaisiis nauttia yhdessä, kun kerrankin saa kaikki tärkeät naiset kokoon, niin skumppaa olisi ihanaa nauttia yhdessä, vaikkei se kyllä pakollista ole, enkä tosiaan kauheita kaatokännejä halua ottaa. Itseäni ei haittaa,jos joutuisin pukeutumaan joksikin, mutta jotkut nöyryyttävät jutut ei oo sitten yhtään mun juttuja esim. joku rahankeruusysteemi tai yksin laulaminen kälysessä baarissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tämä on hauska aihe itselleni, nimittäin joskus vuosia sitten koin jo stressiä omista polttareistani. Pelkäsin, että joudun tekemään kaikenlaista mitä en halua, tai että polttareihini ei tulisi tarpeeksi ihmisiä jne. Nyt kun todella olen menossa naimisiin, en stressaa polttareistani laisinkaan. Olemme nimittäin kaasoni kanssa sopineet, että emme järjestä perinteisiä polttareita laisinkaan, vaan lähdemme kaksistaan viikonloppumatkalle Tukholmaan. Kaasoni on paras ystäväni, ja näemme toisiamme aika harvoin kun asumme eri puolilla Suomea, joten mahdollisuus viettää aikaa ihan kahdestaan tuntuu kivalta. Ja reissu kustannetaan puoliksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä tahtoisin jotain aktiviteettia kuten tankotanssi, ratsastus, joku kurssi esim. drinkkien valmistus. No jotain hauskaa mitä en oo vielä kokenu. Sitten hyvää ruokaa ja saunomista ystävien kaa. Baareilua ja karaokea ois kiva kokeilla ku en muuten koskaan uskalla. Ja tahdon et polttarit alkaa heti aamulla :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun unelmapolttarit alkais myös heti aamulla. Parasta olis jos veljeni ihana avovaimo (asuu aivan toisella puolen Suomea) olis päässyt paikalle! Siinä vois olla vaikka jotain vähän miehekästäkin aktiviteettia tyyliin carting tai vaikka värikuulasota! :D Myös joku extreme olis siistiä, vaikka täällä päin Suomee ei taida hirveesti mahdollisuuksia sellaseen olla... Ihan vaan rento oleskelu ystävien kesken, hyvin syömistä ja juomistakin, vaikkapa jotain pelailua. Piknikki olis ihana! Miksei jotain törttöilyäkin, sillai et sopivasti hävettää :girl_wink: Ilta vois päättyä vaikkapa johonkin mökille, tai miksei baariinkin. Kivointa olis päätyä ehkä jopa toiselle paikkakunnallekin! Syödä oikein hyvä aamiainen ennen kotiin lähtöä... Mitään törkykännejä en haluis vetää, vaan haluaisin muistaa päivästä kaiken, enkä potee krapulaa seuraavana päivänä.

Toki mulle kelpais vallan hyvin vaatimattomammatkin polttarit! Tuun olemaan aivan älyttömän tyytyväinen jos tulen saamaan yhtään minkäänlaisia polttareita! Mulla on sen verran vähän tärkeitä ystäviä, ja ne vähätkin asuu ympäriinsä, niinkuin juuri tuo veljen avokki, joka toivottavasti tulee olemaan myös kaasoni :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Haluaa rauhalliset ja mukavat polttari! Ei naamiaisasuja, myyntiä, nolauksia tai tosi kalliita aktiviteetteja (mulla tai kavereilla ei liiemmin ole rahaa...). Hyvää ruokaa ja juomaa, morsiussauna, seurapelejä, yhdessäoloa.. Oi, palju olisi niiiin ihana! Olen vähän kahden vaiheilla toteutuksesta, sillä oman mielipiteeni olen kyllä ilmaissut kaasolle mutta hänet tuntien... Pieni pelko takaraivossa tulen sitten lähempänä häitä odottelemaan ovikellon soittoa ja komentoa "ETYK-varustus mukaan, nyt mennään!".

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Polttarit ovat ajankohtaiset vasta vuoden päästä, joten nyt voi haaveilla :girl_smile: Tärkeimpänä se, että haluan tehdä jotain, mitä en ole tehnyt muissa polttareissa, joissa olen ollut.

Toivoisin yllätystä. En halua etukäteen tietää polttareista, mutta unelma-ajankohtani niille olisi varmaan kaksi viikkoa ennen häitä. Ja ohjelmaksi:

  • ihana aamiainen / brunssi, kauniit pöytäliinat ja kukkia
  • salsatanssitunti, rakastan lattareita!
  • joku hemmotteluhoito, esim. suklaahieronta, olisi ihana
  • meikkaus, kampaus, valokuvaus, jotta olisin loppuillasta nätti (kuva olisi kiva saada muistoksi) :spruce_up:
  • joku hyvä teatteriesitys
  • Hyvää ruokaa ja juomaa kivassa ravintolassa / iloisessa seurassa jonkun kotona
  • Ehkä tanssia pikkutunneille :girl_dance:

Lisäksi toivoisin polttaripäivältä:

  • iloista ja vapautunutta yhdessäoloa ystävien kanssa, heilläkin pitää olla kivaa
  • riittävän väljää aikataulua, kaikki tuo edellä ei varmaankaan edes mahtuisi ohjelmaan
  • mahdollisuutta välipalaan ja hengähtämiseen (esim. jossain kahvilassa) tarvittaessa
  • valokuva-albumia koko päivästä

Erikseen polttareiden jälkeen, ehkä häiden aattoiltana tahtoisin viettää morsiussaunailtaa kaason ja muutaman muun kaikkein läheisimmän ystäväni kanssa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun unelmapolttarit alkais myös heti aamulla. Parasta olis jos veljeni ihana avovaimo (asuu aivan toisella puolen Suomea) olis päässyt paikalle! Siinä vois olla vaikka jotain vähän miehekästäkin aktiviteettia tyyliin carting tai vaikka värikuulasota! :D Myös joku extreme olis siistiä, vaikka täällä päin Suomee ei taida hirveesti mahdollisuuksia sellaseen olla... Ihan vaan rento oleskelu ystävien kesken, hyvin syömistä ja juomistakin, vaikkapa jotain pelailua. Piknikki olis ihana! Miksei jotain törttöilyäkin, sillai et sopivasti hävettää :girl_wink: Ilta vois päättyä vaikkapa johonkin mökille, tai miksei baariinkin. Kivointa olis päätyä ehkä jopa toiselle paikkakunnallekin! Syödä oikein hyvä aamiainen ennen kotiin lähtöä... Mitään törkykännejä en haluis vetää, vaan haluaisin muistaa päivästä kaiken, enkä potee krapulaa seuraavana päivänä.

Toki mulle kelpais vallan hyvin vaatimattomammatkin polttarit! Tuun olemaan aivan älyttömän tyytyväinen jos tulen saamaan yhtään minkäänlaisia polttareita! Mulla on sen verran vähän tärkeitä ystäviä, ja ne vähätkin asuu ympäriinsä, niinkuin juuri tuo veljen avokki, joka toivottavasti tulee olemaan myös kaasoni :)

Mut ku on hyvis ajois liikkeel, ni varmasti polttaritki onnistuu sillain, et rakkaimmat pääsee myös paikalle ;)

Mä oon mun polttari"suunnitelmis" vähä samoil linjoil sun kans. Tosin tossa lauantaina iltaa viettäessä mun päänmenoks jo suunniteltiin vähän kaikenlaista :D kuten esim, että aamu alkaa siiderillä. Saapa nähä mitä tytöt keksii, kovin innoissaan olivat jo :) mukava päivä hyvien ystävien kanssa on kyllä parasta polttariantia!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mua vähän pelottaa mitä mun ystävät keksivät. Ne on ihania ja luulen että niillä on paljon ideoita :D Polttareihin haluaisin ihanan porukan, ja toivon että kaasot kysyvät minulta toiveita ketä päivään haluaisin osallistuvan.

Olisi ihanaa jos päivään kuuluisi esimerkiksi:

-hyvä aamiainen/brunssi

-hauskaa puuhaa, voisi olla villiäkin tai jotian tyttöjen kanssa yhdessä hassuttelua

-meikkaus ja kampaus olisi ihana ja niiden jälkeen valokuvaus (voisi olla sellainen huomenlahjakuvauskin, vähän pilkettä silmäkulmassa)

-hyvää ruokaa ja paljon skumppaa :D

-Illalla esim standuppia tai muuta hauskaa ja bailausta ihanassa porukassa

Pääasiassa siis olisi ihana saada hauskaa tekemistä ystävien kanssa ja hieman hemmottelua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unelmapolttareissani lähdettäisiin risteilylle tai naapurikaupunkiin hotelliin, syömään gourmet-ravinteliin. Olisi kiva tehdä myös jotain uutta, kokeilla melontaa, käydä issikkavaelluksella tms. mutta ei mitään pelottavaa kuten korkeita paikkoja.

Mutta suurin toive on yhteistä aikaa ja ettei päivä kävisi taloudellisesti raskaaksi ihmisille. Ei tyhmiä asuja, korkeintaan kaikille jokin teemapukeutuminen. Ei nolaamista vaan tehtäisiin juttuja yhdessä. Käydä syömässä ulkona tai piknik. Illalla olisi ihanaa päästä tanssimaan kun se ei nykyään tunnu onnistuvan koskaan lastenhoito-ongelmien takia. Saunomisesta en tykkää ylipäätään. Hemmotteluhoidot olisi ikävämpi yllätys, kun en tykkää kenenkään vieraan lääppivän ja tämän onneksi kaaso tietää. Tuo morsiussauna on siitä jännä päähänpinttymä joillekin, ettei uskota että kaikki ei tykkää. Ihan tosissaan on saanut kerran vääntää kättä innostuneen polttarisuunnitteluporukan kanssa siitä, kun tiesi morsiamen inhoavan saunomista muiden kanssa.

Muokattu: , käyttäjä: Ciraf

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Todella ujona, epäsosiaalisena ja esiintymispelkoisena morsiamena olen pyytänyt potentiaalisia polttarin järjestäjiä jättämään suoraan pois kaikki nolaavat ja liian paljon MINUA itseäni esille tuovat aktiviteetit. Ei hölmöjä asuja, ei kortsujen myyntiä kaupungilla, ei karaokea... en itse asiassa juurikaan pidä ihmeemmin mistään järjestetystä ohjelmasta ylipäätään, joten mulla ois unelmissa polttarit jotka pitäis sisällään lähinnä ihan vaan rentoa ja kivaa yhdessä oloa kavereiden kanssa. Hyvää ruokaa, hyvää musiikkia. Tähän asti ollaan kaikista vahviten harkittu porukan kanssa että lähdettäisiin laivalle jonakin sellaisena ajankohtana, jolloin siellä olisi mahdollisesti vieläpä esiintymässä jotain mulle mieluisaa, mutta nyt on noussut vahvasti mietintään myös Turun Ruisrockiin lähtö. Jos silloin sattuisi hyvät ilmatkin vielä kohdalle niin mikäpä sen mieluisampaa kuin istuskella siellä, mahdollisesti jonkun kivan piknikin äärellä, diggailemassa hyvää musiikkia ja aurinkoa ja kesää ja aaaah.<3

Mutta, katsotaan nyt sitten että mihinkä lopputulokseen noitten ihmisten kanssa oikein päädytään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla ei ole oikeastaan mitään kriteerejä polttareille, enempi mua jännittää että pääseekö niihin kukaan kun kaikki kaverit asuu ihan muualla kuin Kuopiossa. Harmittaa, kun omat häät on niin myöhään vuodesta, koska Mikkelin Xon-puisto ois ollut musta ihan mahtava paikka polttareille :D Laivalla pidettävät polttaritkin voisi olla kivat, tosin kaverit veikkailivat ettei mua uskalla päästää tuiterissa huitelemaan ympäri mitään, mikä on hukkumissyvyisessä vedessä :lol: (juu mulla on huono viinapää). Ehkä ainut, mitä polttareihin en haluaisi, olisi joku pusujen, dildojen tai kortsujen myyminen hoitsunasussa Sokoksen kongissa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään