Emiliii

Millaiset olisivat omat unelmapolttarisi?

103 viestiä aiheessa

Mun unelmapolttarit olisi aika perinteiset varmaan - lähinnä hyvien ystävien kanssa yhdessäoloa. Olisi toki kiva jos on järjestetty jotain actionia, vaikka ratsastus tms. joku missä kaikki on mukana. En halua että minua törkätään yksin mihinkään ja muut sitten odottaa. Morsiussaunan haluan ja mieluiten mökille yöksi tai koko viikonlopuksi, mutta en usko tämän olevan mahdollista kun molemmilla kaasoilla on lapsi. Mutta jos vaikka keskustasta sitten hotellin sviitti missä sauna (yhdellä ystävällä oli polttareissa tällainen ratkaisu ja oli hauska) niin siellä voisi olla illan. En halua baariin illalla vaan viettää ihan omalla porukalla aikaa!

 

Ehkä jotain tehtäviä tms. mutta ei mitään nolaamista tms. (eikä mitään mihin liittyy vieraat ihmiset, eli siis en myy mitään tms.).

 

Tärkeintä on kuitenkin se tunne että ystävät haluaa olla siellä ja että kaikilla on kivaa! Niin ja hyvää ruokaa ja tarpeeksi (ei liikaa) skumppaa  :girl_dance:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulla on pieni salainen kontrollifriikkeysongelma, joten koen pientä ahdistusta aina kun ajattelen tulevia polttareitani XD

 

Luotan kyllä kahteen kaasooni, tuntevat minut läpikotaisin ja ovat kuunnelleet hyvin toiveitani. Unelmapolttareissani olisi jokin tyylikäs tai hauska (tai molempia) teema jonka mukaan kaikki olisivat pukeutuneet. Hyviä olisi ihan vaikka joku yksinkertainen glamourteema pikkumustineen ja korkokenkineen. Tai vaikkapa itämainen pukeutuminen, tai... noh, Punanaamion nettisivu on täynnä hauskoja mutta tyylikkään näköisiä rooliasuja jos jonkun teeman mukaan mentäisiin. Teemassa todellakin pitäisi kaikkien olla mukana. Nolaamista en haluaisi, mutta jotain pientä toimintaa kyllä. Hyvää ruokaa, seuraa ja hauskaa. Hyvällä kesäilmalla piknik, brunssi tai vastaava olisi pop.

Luin jostain (omasta mielestäni) ihan loistavan polttari-idean tässä taannoin jonka ehkä pääsen joskus toteuttamaan tai sitä ehdottamaan sitten kun olen järjestämässä jollekin toiselle polttareita. Ideana on että morsian todistaa päivän aikana olevansa "vaimomatskua" erilaisten tehtävien avulla, jokaisesta suoritetusta tehtävästä morsian saa jonkin palkinnon (juomaa, tai jotain muuta pientä kivaa) ja suorituksesta otetaan kuva todisteeksi. Keskeliäisyydellä ja huumorilla tuosta saisi todella hauskat polttari-ohjelman aikaiseksi. Minä ainakin tykkäisin.

Unelmapolttarini olisivat alkoholipitoiset, mutta ei mitkään ryyppäjäiset. En viihdy yökerhoissa joten en haluaisi lähteä jatkamaan iltaa baariin. Johonkin viihtyisään pystäriin korkeintaan. Mieluiten viettäisin ihan vaan aikaa tyttöporukalla. Haluaisin myös päästä nukkumaan ihmisten aikoihin, en ole enää vuosiin jaksanut valvoa myöhään ja yleensä pakkovalvominen on hauskasta kaukana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hihii! 

 

Toivoisin ennen kaikkea, että kaikki pääsevät paikalle :) Eräs ystäväni on tuolloin mahdollisesti joko viimeisillään/synnytyssairaalassa/juuri vastasyntyneen kanssa. Joten hän tuskin tulee, mikä kyllä harmittaa jo etukäteen. 

 

No, mutta siis. Toivoisin, että ajankohta pysyisi salaisuutena ja yllätyksenä. Toivoisin brunssia alkuun, skumppaa ja herkkuja. Jotain mukavaa äksöniä, ihan parasta olisi esimerkiksi sirkustelu isolla porukalla! Illaksi mökkeilemään ja saunomaan, niin että olisi aikaa. Olisi hauskaa, jos joku voisi tehdä vaikka jalkahoidon tai laittaa mulle hiukset kauniisti :) 

 

Mutta uskon, että kaasoni järjestävät kivat polttarit ja olipa ohjelma mitä hyvänsä, noiden ihanien kamujen kanssa on varmasti kivaa! 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unelma polttarini? Jaa-a.. Tykkään reissata niin suomessa, kuin muuallakin joten uus kaupunki olis ihan kiva juttu... toisaalta tiedän, että kaveripiirissäni se rajaisi osallistujien määrää ja minulle kuitenkin kaikista tärkeintä olisi, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Ne joilla on pieniä lapsia eivät varmasti olisi halukkaita lähtemään kauas. Kuitenkin olisi kiva jos illanviettopaikka ei olisi ennestään tuttu, vaikka se lähellä kotikaupunkia oliskin...

 

Hyvä ruoka ja juoma ovat ainakin tärkeä juttu. Jos polttarit aloitetaan aamulla niin joku kotitekoinen buffet-aamiainen olisi aika ihana juttu. Tai jos polttarit alkavat myöhemmin, niin ehkä joku illallinen esim. sushi-ravintolassa tai jossain hienommassa pihvipaikassa :P Olisi kiva jos illalla tarjolla olisi vähän herkkuja sekä jotain kevyempääkin naposteltavaa (hedelmät, dippivihannnekset...). Toivoisin myös, ettei mua juotettaisi liikaa heti aamusta, että jaksaa sitten vetää iltaan asti paremmin.

 

Joku palju ja rantasauna ois myös ykkös juttu. Jotain ohjelmaa, muttei liikaa, että jää aikaa myös vapaalle seurustelulle kavereitten kesken.

 

Jotain aktiviteettia olisi kans kiva olla. Ei kuitenkaan benjiä tai laskuvarjohyppyä...Eikä mitään missä joutuu paljon hikoilemaan. Sen sijaan tervetulleita juttuja olisi kuumailmapallo, riippuliito, megazone, carting tai mönkijät... naurujoogaa olis huippua kokeilla! :D

 

Teema vois olla joku kiva ja naisellinen, hillitty. Mitään noloja kamppeita en halua päälle. Myöskään mistään noloista tehtävistä julkisilla paikoilla en innostu...

 

Baari-ilta olis jees, mutta ei pakollinen. Eikä liian aikaisin mihinkään baariin... Toivottavasti eivät vie mua myöskään mihinkään k-18 baariin esim.Tivoliin... Joku tyylikäs istuskelupaikka vaikka alkuillasta ja sitten johonkin tanssimaan.

 

Yöksi en haluaisi kotiin vaan johonkin mökille, kaverin luo tms... ois kiva krapuloissaan heittää läpyskää kavereitten kanssa, muistella polttari-iltaa, syyä krapulamättöä ja kattoa vaikka elokuvia... Jos polttarit ois koko viikonlopun niin vielä parempi! Toisena päivänä vois ottaa sitte vaikka vähä rauhallisemmin... :D

 

Kovia odotuksia en ole kuitenkaan todellisuudessa polttareille asettanut. Uskon, että mulle on loppujen lopuksi aika helppoa järkätä mukavat polttarit pienelläkin rahalla. Tunnelma on tärkein ja se, että saa olla tärkeitten ihmisten kanssa :)

 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Omat unelmapolttarini ovat:

 

Hyvää ruokaa & Juomaa

Rento tunnelma

Saunomista pitkän kaavan mukaan. (Morsiussauna kaikkine taikoineen)

Saa olla jotain pukeutumista teeman mukaan. (Esim. pupunkorvat kaikille, tai kasvomaalaus tai työhaalarit jne.) Hyvällä maulla. :)

Ketään EI nolata missään vaiheessa. Ei rahan kerjäämistä, eikä minkään myymistä.

Hauskanpitoa porukalla, nautitaan ihanasta päivästä ja rentoudutaan!

Ja illalla viihteelle porukalla! :tender: Tai sitten ollaan mökillä jne. syyään, juuaan ja saunotaan :D 

 

Saa olla jotain EXTREMIÄ. EI pakko todellakaan.  :girl_dance:

Saa olla joku hieronta, kauneusjuttu, mutta ei välttämätön.  

Muokattu: , käyttäjä: T.I

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unelmien polttarit:

* 1-päiväiset

* Turussa

* kaikki listaamani ystävät paikalle pääsisivät

* hyvin kohtuuhitaiset osallistujille

* jokilaivoja & hyvä ravintola

* ei saunomista

* ei pukeutumista polttariasuun

* ei itsensä (tai muidenkaan) nolaamista

* ei mitään extremeä

* ei tehtävien suorittamista

 

Ts. haluan viettää hauskan päivän ystävieni kanssa ravintolassa hyvin syöden ja jokilaivoilla istuskellen (jos ilma sen vain sallii).

 

Itselläni on luja usko siihen, että vähintään kaksi kolmesta kaasostani ymmärtää millaiset polttarit sopivat minulle (28 vuoden ystävyyden perusteella näin oletan :D ).

Yhden kohdalla en ole varma, sillä pyytäessäni häntä kaasoksi kommentit tulevista polttareista olivat sarjaa "puetaan sut hassusti ja teet sitten tehtäviä kaupungilla", johon totesin, että ei tule tapahtumaan. Pääkaasoni on onneksi lupautunut pitämään tämän kolmannen kaason kurissa ja nuhteessa, kun asiasta hänelle kerroin.  ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mun unelmien polttarit ei sisällä mitään noloja asuja tai kaupungilla esineiden/tavaroiden/palvelujen myymistä. Haluaisin viettää rauhallisen ja mukavan päivän ystävieni kanssa nautiskellen heidän seurastaan, vaihdellen kuulumisia ja tarinoita. Saunomista, uimista, siideriä ja hyvää + epäterveellistä ruokaa. Jos jotain aktiviteettia pitäisi miettiä, niin mulle riittäisi vaikka koripallo-ottelu jossain lähikoulun kentällä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unelmapolttaripäivä olisi sellainen, joka sisältäisi yhdessäoloa kaikista lähimpien ystävieni kesken. Ehdottomasti haluaisin mökille saaristoon ja tietenkin morsiussaunaan kaikkine taikoineen. Ohjelmanumerona voisi olla esim. verkkojen laskeminen/ kalastaminen kunhan päivän ruoka ei kuitenkan jää siitä kiinni (nautin kalastamisesta, mutta en ole hyvä siinä). Päivään voisi liittyä muutakin hemmottelua kuten hieronta tai jokin kasvohoito.
 Missään nimessä omiin polttareihini ei saa liittyä morsiamen yllättämistä aamulla (ohjelmaa minun ei tarvitse tietää, mutta ajankohdan haluan tietää etukäteen) tai minkäänlaista nolaamista kenellekään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä tykkäisin jostain extremestä (tai no jätetään benjihyppy pois kuitenkin) eikä mua yhtään haittaa, vaikka minut "nolattaisiin" ja kiertäisin kaupungilla tyyliin myymässä jotain jotenkin erikoisesti pukeutuneena tmv.. Parasta nauraa vaan itselle, hyvin se menee. :girl_haha:

 

Sit illalla olis kiva saunoa porukalla jossain, mutta mitään kauneushoitoja mulle ei tarvi, en sellaisista kovin välitä. Baareissakaan en oikein viihdy. Noo, jospa ne jotain hauskaa keksii. :girl_hide:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla alkaa tulla annoskateus. Bestman on ottanut yhteyttä ja kertoi mulle sulhasen polttariaikataulun. Se haetaan pe töistä ja palautetaan sunnuntaina. Mäkin haluan koko viikonlopun polttarit!! Mutta ei mulle tule varmaan kun ykspäiväset vaan, en usko että on edes yöpymistä. Ei se sinällään haittaa koska oon siihen varautunut, mutta silti vähän oon kateellinen :girl_sad:  Tai siis paljonkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minun unelmapolttarit olisivat rennon rempseät, jossa kaikilla olisi hauskaa. Se olisi sellainen päivä, jolloin kaikki hyvät ystäväni, jotka on kutsuttu tottakai juhliinkin pääsisivät viettämään päivää yhdessä. Päivän aikana saa olla jotain extremeäkin, mutta ei mitään tukkaputkella ja kelloaikataululla juoksemista paikoista toiseen, nou nou! Saunomista, seurustelua, hyvää ruokaa jne. En laita pahakseni jos kaasot pukevat päälleni jonkin erikoisen asukokonaisuuden ja laittavat myymään jotakin kaupungille. Pääasia on kuitenkin, että on hauskaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ystävän kanssa vaikka brunssille/elokuviin kaupungille, ehkä hierontaa ja jotain hemmotteluhoitoja (koskaan en ole sellaisissa käynyt, joten olisi "extremeä" minulle) ja sitten rauhallista illanviettoa esim. kokkaillen ja viiniä nautiskellen. Jos oikein haluaa repäistä niin voi vaikka kutsua toisenkin kaverin  ;)

 

 

Jos oikein fantasioidaan niin ehkä joku pieni ulkomaanreissu olisi mukava tehdä samaisten kavereiden kanssa :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näistä unelmapolttareista saakin hyvin koottua vinkkejä ja ideoita. Olisi kiva tietää missä määrin nämä morsiamien toiveet ovat toteutuneet? Ovatko kaasot osanneet järjestää oikeanlaiset polttarit? Tuliko vastaan vielä parempia ideoita vai mentiinkö täysin metsään? Tosin taitaa olla että nämä tarinat onkin sitten joko tuolla parhaat/kamalimmat polttarit-ketjuissa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisi kiva saada hemmottelupäivä hyvässä seurassa....

Sauna jne...

Ei mitään kapakkakierrosta, ehtii niissä käydä jos haluaa myöhemminkin :)

 

Mutta ei mitään älytöntä tiukalla aikataululla olevaa settiä, vaan leppoisa päivä hyvässä seurassa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unelmapolttaripäivä olisi sellainen, joka sisältäisi yhdessäoloa kaikista lähimpien ystävieni kesken.

Ehdottomasti tämä. Voisimme käydä seinäkiipeilemässä, vaeltamassa tai benjihyppäämässä. En välitä kylpylöistä saunoineen, joten mieluummin jänniä aktiviteetteja. Toisaalta, ilta herkkuruoan ja valkoviinin parissa kelpaisi myös.  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aamusta vaikka jotain tekemistä (hikijumppaa tai muuta), ei nolaamista. Mökille voitais siitä mennä ja sielä lämmittää sauna (ellei oo lämmin jo kun mennään), saunoa, syödä ja viettää ihanaa aikaa ystävien kesken :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unelmapolttarini olisivat sellaiset, joihin kaikki rakkaat ystäväni pääsevät mukaan! Jotain kivaa aktiviteettia, johon kaikki pääsevät osallistumaan. Ei siis niin, että morsian suorittaa jotain tehtäviä ja muut katsovat vierestä. Minäkin tykkäisin enemmän jostain kivasta aktiviteeteista kuin kauneushoidoista, voisi olla joku ennestään tuntematon tanssilaji, kiipeilytunti tai kuumailmapallolento (jos ei olisi rahasta kiinni!) tai issikkavaellus <3 Mutta iloitsisin kyllä melkeinpä mistä vaan, rakastan yllätyksiä :D Olisin niistä kauneushoidoistakin tosi onnellinen, että ystäväni ovat halunneet yllättää minut. Minäkään en välttämättä haluaisi polttareissa baariin, koska tosiaan niissä aina porukka hajoaa eikä pysty enää oikein keskustelemaan. Päivä voisi huipentua vaikka saunailtaan ja rentoutumiseen jossain mökillä, herkkujen ja viinin kera :) 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Unelmapolttarit olisivat ehdottomasti semmoiset, joissa tehtäisiin jotakin yhdessä koko porukalla. Vaikkapa cartingia, tanssitunti tai jotain vastaavaa. En haluaisi mitään kortsun myyntiä sukkahousuissa ja ballerina-mekossa tai muuta "nolaavaa" ohjelmaa. Sitten saunaan, hyvää ruokaa ja illalla hallitut perseet ja tanssimista aamuyöhön jossain kapakassa  :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Samoilla linjoilla edellisten kanssa. Tiiviillä kaveriporukalla hauskaa yhdessä. Saunomista, syömistä, juomista. Nolaamisjutut saa unohtaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Polttareiltani toivoisin ensisijaisesti sitä, että kaikki haluamani ihmiset pääsisivät paikalle. Tämä saattaa olla vaikeaa kun kaverit ovat suurin osa opiskelijoita, ja vieläpä eri paikkakunnilla. Polttarit saisivat kestää päivän tai vaikka koko viikonlopun, kunhan käytännön asiat (koiran hoitopaikka) olisi järjestetty ja sulhaselle infottu. :D En haluaisi polttareihin ryöstämistä heti aamusta, ja päiväkin olisi kiva tietää etukäteen niin ei tarvitse lähteä rasvaisilla hiuksilla ja karvaisilla kintuilla matkaan... Tekemisen puolesta olisi ihanaa jotain jännää aktiviteettia tehdä porukalla. Ehdottomasti niin, etteivät polttarivieraat vain katso vierestä kun morsian suorittaa tehtäviä tai on hemmoteltavana. Ei mitään pelkojen ylittämistä (korkeita paikkoja), vaan vaikka escape roomin suorittaminen yhdessä porukalla tai vaikka uuden lajin kokeilemista. Ei kuitenkaan sellaista jonka seurauksena voi häissä olla mustelmat näkyvillä. :lol:  Mukavaa yhdessä oloa saisi olla myös, ei koko iltaa baarissa niin, ettei pysty keskustelemaan. Baariin ei edes tarvitsisi lähteä. Myös hemmotteluhetki kävisi, kunhan hoidossa ei olisi vain morsian. Mökillä voisi porukalla tehdä itse kasvonaamioita yms.

 

Uskon kaasojeni järjestävän minulle ihanat polttarit, he osaavat kyllä kysellä mitä en haluaisi ja mitä toivoisin. Kaasot ovat samalla linjalla nolaamisten ja strippareiden kannalta, kaasoni ovat parhaita ystäviäni, joten tietenkin he haluavat kaikille mukavan illan. Ja sen verran innokkaita järjestelemään ja pitämään langat käsissään ^_^

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Monet kavereiden polttarit kokeneena ja yhdet kaason roolissa järjestäneenä on itsellekin tullut joitain haaveita.

Perjantaina alkavat polttarit, joissa pe ollaan vaikka vaan kaason kanssa ja la sitten koko kaveriporukalla, olisivat kivat. Jos jotain extremeä olisi (jos vaikka vanhemmat olusivat halunneet maksaa laskuvarjohypyn) tämä extreme olisi hyvä tehdä jo perjantaina jolloin voi olla selvinpäin ja jos illan olisi rauhassa ehtisi palautua, nukkua hyvin ja pitkään. Lauantaina jaksaisi sitten riekkua yömyöhään. Joku teema-asu on ihan must. Esim yksissä polttareissa oltiin urheiluasuissa ja hiuksissa/kaulassa oli salibandypalloja kun morsian harrasti pelejä. Jotain kivaa mutta ei rankkaa tekemistä lauantaille ja hyvää ruokaa+juomaa. Lauantaina polttarit voisivat päättyä mökille, ei kuitenkaan omalle. Morsiustaiat jees, vieraiden ihmisten häiriköinti nounou mutta muuten ei haittaa nolailukaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos ei mitään rajoitteita olisi niin haluaisin vaikka mitä... ja unelmiahan tässä kyseltiin eli:

-Kukkaseppeleet(ei tarvitse olla aidot) itselläni ja kaikilla polttareihin osallistuvilla

-Kaikki tärkeimmät ihmiset paikalla <3

-Spa-rentoutusta ja saunomista

-Jokin kiva aktiviteetti esim. sumopainipuvut, tuulitunneli, pakohuone, carting rata...

-Meikkaus ja kampaus illan bileisiin

-Hyvää ruokaa, sushipaikka tai Amarillo esimerkiksi.

-Illan aloittelua Steam Helsinginssä ja jatkot DTM:ssä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, Lumen said:

Jos ei mitään rajoitteita olisi niin haluaisin vaikka mitä... ja unelmiahan tässä kyseltiin eli:

-Kukkaseppeleet(ei tarvitse olla aidot) itselläni ja kaikilla polttareihin osallistuvilla

-Kaikki tärkeimmät ihmiset paikalla <3

-Spa-rentoutusta ja saunomista

-Jokin kiva aktiviteetti esim. sumopainipuvut, tuulitunneli, pakohuone, carting rata...

-Meikkaus ja kampaus illan bileisiin

-Hyvää ruokaa, sushipaikka tai Amarillo esimerkiksi.

-Illan aloittelua Steam Helsinginssä ja jatkot DTM:ssä

Minusta nuo kaikki kuulostavat aivan toteuttamiskelpoisilta (ja ihanilta) haaveilta. Luulin jo ekan rivin jälkeen että haaveissa on 20 hengen porukan lennättäminen Havajille, Bratt Pitt tarjoilemaan drinkkejä jne!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@Sammakkoprinsessa Jos vielä pidemmälle menisi niin sitten jossain Las Vegasissa/tm ulkomailla polttarit xD Normaalisti tuo lista onkin mielestäni ihan kohtuullinen ja toteutettava, mutta suurin osa ystävistäni ja myös itse olen pienituloinen, joten joillekin voi olla deal breaker pelkkä yksikin liian kallis aktiviteetti, saati että vielä olis rahaa syömiseen ja meikkaukseen tai mihinkään spa:han. Haluaisin että kaikki pääsevät polttareihin osallistumaan ja se valitettavasti rajoittaa mitä kaikkea voi tehdä. :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onneksi meikkaamisen ja kampaamisen voi tehdä itse, sushipaikat on kohtuuhintaisia ja monet aktiviteetit on edullisia. Ja tärkeintä asiaa eli hyviä ystäviä polttareissa ei rahalla edes saa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään