Kakkukahvit vs ruokailu


Guest morsian

Recommended Posts

Miltä kuullostaa hääjuhla pienemmällä porukalla jossa tarjotaan kakkukahvit(monipuolinen kakkupöytä makeaa ja suolaista) kirkon jälkeen ja sitten vähän myöhemmin kun alkoholit tulee kehiin sitten "iltaruokaa". Eli ei perinteisesti seisovapöytä ruokailua. Vieraat odottavat vain pientä juhlaa. Helpompi toteuttaa näin... Onko ihan etikettien vastaista? Porukka on tosiaan perhepiiristä.

Link to comment
Share on other sites

Vihkiminen on siis kolmelta ja juhlapaikalla siis ollaan joskus neljän jälkeen. Perhejuhla kyseessä ja pari kaveria. "iltaruoka" helpompi vain toteuttaa, se on kampaajalta ja kirkosta käsin aika vaikea kokata... Hermothan tässä menee miettiessä kelpaako kaikille vieraille.

Link to comment
Share on other sites

Juu, eiköhän kelpaa :girl_smile: . Aattelin, että sitten olis eri asia, jos häät alkaisi aikaisemmin kuin mainitsemasi ajankohta :girl_sigh: .

Meillä itsellämme vihkiminen klo16, joten siinä klo17 maissa saisi ehkä jo ruokailuun siirtyä. Meille ruuat tulee pitopalvelulta, koska äitini hermoili kokkaamista :girl_haha: . Pienet ~20hlön häät kyseessä. Kahvitukseen tuskin tulee hirmu notkuvaa pöytää meillä, koska muuten tulisi ähky :girl_sigh: . Myöhäisellä tarjolla on pientä suolaista jo alkoholinkin takia..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...