Jump to content
Naimisiin.info

Ilonaiheita


Guest GSM

Recommended Posts

nonnih, ei huonoa jos ei jotain hyvääkin :girl_haha: eilen soitti pappi ja sovittiin tapaamisaika, kanttorikin vastasi mun sähköpostiin tosi nopeasti.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja lisää taas multa ihania uutisia, ei nyt sinänsä häihin liittyen, mutta kuitenkin. sain tämän päivän ja perjantain vapaapäiviksi töistä, oon vissiin tehny niin paljon ylitöitä tässä kevään mittaan :girl_haha:

ehkä tänään sitten pääsen pienentämään pöytäliinoja..

Link to comment
Share on other sites

Mekin saatiin hääharjoitusaika juuri siihen mihin halusinkin sen! :) Ja tosiaan nyt alkaa olla melkein kaikki asusteet kasassa, enää käsilaukku puuttuu mutta sen saan luultavasti la tai ma hoidettua. Ja ylihuomenna mennään ostamaan vihkisormus!!! :gpari:

Link to comment
Share on other sites

Pakko hehkuttaa kun ollaan tällä viikolla saatu niin paljon aikaan.

Tiistaina kävin kampaajalla ja katsottiin jo etukäteen kampausjuttuja, sovittiin hääviikon ohjelma ja hän laittoi mulle vieläpä hiukset kikkaralle ilman lisämaksuja. Lisäksi saatiin aikaan käydä seurakunnan keskusrekisterissä hoitamassa esteettömyystodistus. Saatiin jo mukaan vihkiraamattu papille vietäväksi.

Keskiviikkona yllätyksekseni saatiin sulholle vihki. Ihan sulhon omasta aloitteesta. Samalla sovittiin kihlojen rodinointi ja minun vihkin pienennys. Perjantaina käyn hakemassa sulhon vihkin ja viemässä muut sormukset niille varattuihin 'hoitoihin'.Mielestäni saatiin kaikki halvalla.

Torstaina eli tänään etsin kenkiä: ei löytynyt. Mutta kävin kukkakaupassa keskustelemassa kukista ja samalla reissulla tatuointi päivitettiin.

Oon kyllä tosi iloinen tän viikon saavutuksista :)

Link to comment
Share on other sites

Minä ilostuin, kun kävin listaa läpi ja huomasin, että yli puolet asioista on jo saanut ruksia valmiiksi :-) Lisäksi reilu viikko sitten meni neljän kuukauden raja rikki eli nyt saisi mennä jo hakemaan esteettömyystodistuksen!

Link to comment
Share on other sites

minäkin edistyn vähän! siitä huolimatta että ukko ns. suunnittelee, pelaamalla jotain pelejä :girl_haha:

istumajärjestys on jo, vierasmäärä täysin selvillä, papin tapaaminen lähestyy, pian saan pienennettyä pöytäliinat ja morsiusneidolle on ostettu ihana ihana ihana mekko sekä siihen sopiva kaunis panta! :-X itsellenikin löysin ihanan koristeellisen pannan, ehkä se hiukan lieventää järkytystä, ettei minulle tulekaan huntua! myöskin hartiahuivi löytyi, jos illalla tulee vilpoisempaa niin ei haittaa :girl_smile:

mutta varmasti ihanin asia on se, että kissani on tervehtynyt :-X ei toki liity häihin, mutta kerkisin säikähtää ja olla huolesta suunniltaan kun kissa tuli niin pipiksi.. :girl_impossible: mutta nyt voi taas hyvin, kyllä kivi vierähti sydämmeltä.

Link to comment
Share on other sites

asiat edistyy vielä lisää, tänään sain vietyä esteidentutkinnan eteenpäin = kirkkoherranvirastoon :grin:

Link to comment
Share on other sites

Sain varattua kauempaa tuleville vieraille hotellihuoneita! Täällä hotellit on aika täynnä, joten hyvä etten jättänyt hommaa vieraiden kontolle pelkästään. Kesäkuun loppupuolella ei ehkä huoneita enää olisi ollut. :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli eilen tapaaminen mahdollisen valokuvaajan kanssa ja kyllä me hänet otetaan - jee! Samoin varasin jo ajan meikkiin ja kampaukseen :)

Link to comment
Share on other sites

Tuleva anoppi tykkäsi meidän kutsuista. Kaikki krediitti menee kyllä siskolle joka ne suunnitteli mutta oli otettu hänkin. :)

Link to comment
Share on other sites

Eilen saapui kahviservietit ja niissä on oikea painatus! Myös kakunkoriste tuli ja se on ihan niin hieno kuin toivoinkin! :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Täytyypä muistella hyviä asioita ettei tuo ärsytys-osio vie voittoa..

Eli iloitsen:

- sulhasestani, joka jaksaa olla kiinnostunut ja esittää omia mielipiteitä asioista. Ei vastaile "ihan sama" tai "päätä sä" ja tekee asioita häiden hyväksi kun pyydän, ja jopa miettii asioita ihan itse

- hääpukuni, jonka haluaisin pukea vaikka joka päivä, on se vaan niin ihana

- sormus, jonka saan pujottaa sormeeni. Voisin nyt jo pitää sitä koko ajan :)

- häävalssi, joka jo toisella harjoituskerralla sujui todella hyvin, yllätti minut eniten tähän asti koko häävalmistelujen aikana!

- häätarjoilun juomat, jotka on nyt kauhealla vaivalla rahdattu itse Saksasta

- häiden teemavärit ja koristelut, jotka jo näen mielessäni, tulee olemaan aivan mahtavat

- ystäväni, jotka kuitenkin viime tingassa ilmoittautuvat häihin ja joille sain avautua stressistä, helpotti oloa kummasti

- kaasoni, tukeni ja turvani tässä projektissa, joka ymmärtää mua, sulhoa ja mun riiteleviä vanhempia ja hoitaa vielä tehtävänsä aivan upeasti

Toivottavasti lista kasvaa, kun häät lähenee ja saan taas asioita eteen päin.

Link to comment
Share on other sites

Tänään käytiin Ikeassa ja löydettiin just sopivat astiat karkkibuffetia varten! Testasin myös ajattelemaani pöytäkoristusta ja se näytti kivalta! :-X

Link to comment
Share on other sites

ihanaa, tänään siskoni ilmoitti että oli löytänyt kaitaliinat :girl_smile: eli se on poissa stressilistalta.

eilen sain korjattua pöytäliinat, nyt on enää edessä niiden pesu ja silitys (jossa vähän vaikeuksia, koska pesukone meni hajoamaan viime viikolla :grin: ) täytyy toivoa, että pian kuuluu vakuutusyhtiöltä päätöstä tuleeko uusi kone tilalle vai yritetäänkö (taas kerran) vaan korjata..

olen myös iloinen että mies on niin innoissaan, pääasiassa uudesta pleikkarista, mutta iloinen kuitenkin :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Löysin itselleni hääpuvun! Aivan ihanan löysinkin, parempi on kuin oisin uskaltanut kuvitellakaan :girl_in_love: Lisäksi pitopalvelu ilmoitti, että unelmamenumme onnistuu! Kiva kun välillä etenee nämä tärkeät yksityiskohdat oikein harppauksin.

Muokattu: , käyttäjä: Lulla
Link to comment
Share on other sites

ihanaa ihanaa. tänään sain tietää että tulee ensi viikolla uusi pesukone eli pääsen pesemään nuo pöytäliinat ja silittämään niitä ja viel ehdin treeneihinkin ensi viikolla :grin: pariin viikkoon en ole ehtinyt, ja se on harmittanut ihan suunnattomasti!!! saan oletettavasti kaikki viimeisetkin hääjärjestelyt tehtyä, kiitos työnantajan (tai oikeastaan erään ihanan työntekijämme) kun laittoi minulle laskutusoikeuden --> sain tilattua pelejä, joita ukko pelailee nyt ja minä vasta häiden jälkeen. sulho pysyy pois jaloista pyörimästä :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jee! Mun polttarit on sittenkin tulossa. Ainut vaan että tää morsian on pirun kiireinen koko kesän ja kaaso ei kerro päivämäärää etukäteen eikä annan muidenkaan kertoa. Saas nähä miten käy kun tytöt tulee oven taa ja morsian esim Virossa viinanhakureissulla, 100km päässä catering-firmaa palaveeraamassa tai jotain muuta sellaista hommaamassa kun päivää ei saa etukäteen tietää :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Ällöä :lol: , mutta mä olen iloinen siitä että mulla on maailman ihanin mies, jonka kanssa pääsen viettämään loppuelämän! :-X:girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

Mä oon niiiin iloinen, että miehelle suunnitellut polttarit ainakin alkoivat hyvin. Ilmoitin koiramme näyttelyyn ja sain miehen sillä verukkeella näyttelypaikalle. Parkkipaikalle ajoi sitten puolustusvoimien Sisu. Mies tuumasi vain "jollaki on hieno auto!". No minä, että no niiin on, keitähän siellä lavalla on. Siinä vaiheessa mies sitten huomasi mistä on kyse. Olihan se tyytyväinen, kun ei tarvinnutkaan katsella mitään akkojen koirahömpötyksiä vaan pääsi miesten kanssa kaljottelemaan. Hienosti sain myös aamusella pakattua sille tarvittavat tavarat, kun mies veteli sikeitä. Päivä oli tältä osin aivan täydellinen!

Link to comment
Share on other sites

^ ja ^^ Ihanaa :-X

Mä oon saanu varattua ajan koekampaukseen ja ripsienpidennykseen, lähetettyä (melkein :girl_haha: ) sähköpostia papille ja juhlapaikkaan, laihdutettua suunnilleen sen verran kun on ollut tavoitteena ja siinä ohessa tehtyä ihan oikeita töitäkin :)

Link to comment
Share on other sites

minä huokaisen jo helpotuksesta, enää ei tarvitse jännittää! eilen oli häät, vihkimiset ja juhlat meni oikein hyvin ja tänään kun heräsi vielä tuoreena rouvana aamulla miehensä vierestä niin ei voi enää iloisempi olla :-X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...