Jump to content
Naimisiin.info

Ilonaiheita


Guest GSM

Recommended Posts

  • Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kutsut kohta 2vk kutsutuilla ja meillehän alkaa pikku hiljaa tulemaan vieraita juhliin, miten niin kärsimätöntä mutta epäilen että joudun soittelemaan kuitenkin sukulaisille omalta ja mihene puolelta että onko tulossa ja toteamaan ettei kenenkään tuleminen ole itsestään selvyys :girl_haha: Paras ilmottautuminen oli hääblogin kautta mummi :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

^Tosi kiva!!! Ymmärsin muista yhteyksistä että se ei todellakaan ole ollut mikään itsestäänselvyys...? Hieno homma kuitenkin että näin päättivät! :-X

Meilläkin alkaa olla kohta asiat kunnossa; eilen pistettiin esteidentutkintahakemus netissä (oli aikas helppoa!) ja nyt alkaa alkoholipuolikin olla kunnossa. Mä sain vielä superhienon idean merkitä viinit erikseen omalle listalleen, aivan kuten menukin on ja mä oon siitä nyt ihan innoissani. :grin: Ja vielä niin että viinilistalla on nimi ym. tarpeellinen mutta myös hieman kuvailua jotta voi valita mieleisen punkun tms. Ja se tehdään tietysti samalla tyylillä kuin kutsut olivat ja menut+paikkakortit tulee olemaan. Ja mikä parasta, ne voi tehdä jo vaikka ensi viikolla! Eli mä pääsen tässä kohta ihan tosissaan tähän hääfiilikseen kiinni.

Link to comment
Share on other sites

Mä tuun niin kovin hyvälle tuulelle kun mietin miten hemmetin hyvää musaa meidän häissä kuullaan! :D Taustamusiikkina ja bändin esittämänä (toki pitää vielä toivoa että bändi on hyvä mutta luotan kyllä heihin ja opettajiinsa paljon). Sitten sitä eksyy aina youtubeen kuuntelemaan vanhoja hyviä biisejä kuten Ray Charlesin versio biisistä

... :girl_sigh:
Link to comment
Share on other sites

Tajusin sitten aamulla, että ravintolaruokien arvonlisävero muuttui heinäkuun alusta. Häiden ruokailun osalta hymyilyttää etenkin kun firman nettisivuilla kerrotaan että... "siirsimme arvonlisäveron muutoksen suoraan hintoihin." Muutenkin järjestelyt etenevät mukavasti ja aurinko lämmittää!

Link to comment
Share on other sites

Olen viime aikoina kasvattanut isoa kiitollisuutta sitä seikkaa kohtaan, että olen aikoinani toiminut vaativissa johdon assistentin tehtävissä :girl_smile: Ilman sitä kokemusta olisin todennäköisesti tehnyt useimmat järjestelyihin liittyvät asiat aika moneen kertaan ennen onnistumista! Kyseinen työ opetti myös sietämään epävarmuutta pitkiäkin aikoja... Olkaa kaikki ylpeitä, jotka ovat assarin hommaa tehneet (vaikkei se ehkä itse työssä tunnukaan aina niin mahtavalta!) :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Päätettiin eilen vihkipäivä, juhlapäivä ja varattiin kirkko siunausta varten. Juhlapaikkakin tuntuu jo melko varmalta valinnalta.

Onnellinen ja hämmentynyt olen siitä, että noin puolen vuoden päästä minulla on uusi sukunimi. Kukapa olisi vaikkapa vuosi sitten arvannut, missä tilanteessa elämäni tulisi olemaan.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Redrikan jolta sain mahtavia vinkkejä hääkimpusta, olen nyt käynnyt tilaamassa itselleni morsiuskimpun ja heittokimpun, sulhaselle ja bestmanille vieheet ja kaasolle kukkakorun ranteeseen. En malta odottaa että pääsen näkemään kimput ja muut, ne kuulosti niin hienoilta ja varsinkin floristin ehdottama kukkakoru kaasolle joka tulee köynösmaisesti puna-oransseista marjoista ranteeseen. Olisipa jo elokuu :tender:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...