Ilonaiheita


Guest GSM

Recommended Posts

Sain eilen postista MAAILMAN KAUNEIMMAN hääpuvun! Ja vaikka joudun viedä sitä ompelijalle vähän muokattavaksi niin ei harmita, se on niin ihana! :-X Häihin vielä lähes vuosi, mutta nyt se tuntuu niin todelliselta, kun on puku ostettuna.

Ja tänään löysin kirpputorilta ensimmäiset somistustarvikkeet häihin, halvalla! :girl_haha:

:-X Ihana kuulla!!!! :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ei sittenkään vielä ensi vuonna vaan kahden vuoden kuluttua syksyllä. Silloin juhlitaan! Miehelle ei kuulemma ole juuri väliä mikä päivä valitaan joten se jää mun "huoleksi". Tällä hetkellä on kaksi päivää, joista valita.

Miehen huoleksi jää aika pitkälle häiden kustantaminen koska itse olen opiskelija ja hän hyväpalkkaisessa vakityössä. Se on kuulemma ihan luonnollista. Siis että hän maksaa suurimman osan.

Lisäksi ilmoitin, että nää ja nää asiat pitää ostaa hääjuhliin (ja ehkä myydä myöhemmin jossain) ja mies oli vaan että ok. Yleensä tosi tarkka rahoista(nsa). Muutenkin tuntui olevan tyytyväinen kun sanoin, että mulla on hyvät suunnitelmat :)

Mun vieraslista on ainakin kolme kertaa niin pitkä kuin miehellä mutta siitä ei sanonut sanaakaan. Satun vaan olemaan läheisemmissä väleissä sukulaisten kanssa kuin hän.

Link to comment
Share on other sites

Pitkän ja stressaavan etsinnän jälkeen mulla taitaa vihdoin olla se unelmien morsiuspuku. Menen perjantaina sovittamaan sitä. Sovitin kyseistä pukua ensimmäistä kertaa liikkeessä muutama viikko sitten ja se oli HUIKEAN KAUNIS ja mielettömän kallis. Joten jäi vain haaveeksi...

Nyt ihmeen tuurilla se sama puku on myynnissä yhdellä morsiuspukupalstalla yli puolet halvemmalla kerran käytettynä ja pesulasta puhtaana tulleena! Tää on niiiiiin ihanaa!!!! :-X

Link to comment
Share on other sites

Löysin tänään unelmieni morsiuspuvun. Se oli just eikä melkein. Alfred Angelon ihanuus!!! Jännitin tätä päivää niin paljon, ja nyt on jännityksen tilalla hysteerinen onnen tunne! Päätinkin tilata sen suoraan uutena liikkeestä, ja tämä ihanuus saapuu joulukuun puolessa välissä. :-X

Link to comment
Share on other sites

Kirjoitin jo tuonne toisaallekin että häät ovat sittenkin jo vuoden kuluttua! Nyt huimaa ja on juovuspäinen olo. Muutan tässä vielä miehen luo eli muutoksia on luvassa oikein olan takaa. Vähän olen sekaisin kaikesta. Sain myös liityttyä kuntosalin jäseneksi eli ryhdistäytymistä silläkin rintamalla :)

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli eka tapaaminen kaason kanssa, ja hän on tosi innoissaan ja aivan ihanasti mukana koko jutussa!! Hän pohti jo kovasti millaiset polttarit järjestää.. voi kun ihana jakaa tätä hulluutta!! (sitähän se on vai?! ;))

Ja toinen ilouutinen: miehen ideasta varattiin jo nyt hääyömme ensi kesäksi. Saatiin sviitti kaiken lisäksi.

Link to comment
Share on other sites

mä tulin kovin onnelliseksi kun soitin yhdelle työkaverille (on siis ainoa ihminen joka ei ole mukana järjestelyissä ja tietää koko häistä), puhuttiin puhelimes tunti ja vartti ja puitiin hääasioita, lapsien tekemistä yms. elämän suuria asioita... tuntuu hyvältä kun sai jutelle jollekin muulle kun miehelle. sen asenne kun on et niihin on vielä aikaa ja nipsu jaksoi kuunnella... :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...