Ilonaiheita


Guest GSM

Recommended Posts

Pieniä (ja vähän isompiakin) ilonaiheita:

- löysin täydellisen puvun :wub: Puvun täytyy olla täydellinen, jos se päällä katsoo itseään peilistä ja ajattelee, että ei mun varmaan tarvitsekaan niitä muutamia kiloja tiputtaa. :girl_pinkglassesf:

- mennään naimisiin parhaaseen kaamosaikaan lumen ja jään keskellä

- olen saanut sulkin tykästymään sellaiseen koirarotuun, josta itse tykkään ihan kamalasti, ja soitan huomenna varmaan yhdelle kasvattajalle :give_heart:

Onpas kivaa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kanttori laittoi meiliä ja lupasi soittaa meille meidän häämarssit, siis ainoastaan meille niin että päästään kahdestaan sulhon kanssa kuuntelemaan ne marraskuussa kirkkoon!!! Ihanaa!!! häät siis vasta heinäkuussa. :-X Niitä häämarsseja ei muilla ole ja kanttori oli mielissään kun hankin sille nuotit ja kaikki. Hihiiii!!!

Link to comment
Share on other sites

Olen tosi iloinen kaasostani. Meille tulee ihan minimini pienet häät, enkä ollut kaasoa edes aluksi ottamassa, mutta sitten yksi vanha kaverini "tuppaantui" hommaan ja on nyt ollut aivan mahtava kaaso. En ole missään vaiheessa pyytänyt häntä tekemään mitään muuta kuin auttamaan minua pukuni päällelaitossa, kun se on yksin mahdotonta, mutta hän on itse tarjoutunut auttamaan muussakin. Nyt sitten on takana kivat polttaritkin. En sellaisia pyytänyt, enkä missän nimessä odottanut, mutta sain kuitenkin. Kaaso oli nähnyt tosi paljon vaivaa ja oli tehnyt homman tosi ajatuksella. Eli kyseessä ei todellakaan ollut mitkään tällaiset "puetaan juhlakalu järkyttäviin kuteisiin ja laitetaan torille myymään roinaa, hahhah" -juhlat vaan tosi kiva ilta vietettiin kahdestaan :girl_smile: Yleensäkin hääjärjestlyt alkaa olla tosi hyvällä mallilla ja kaikki on sujunut yllättävänkin kivuttomasti. Ärsytysketjuun ei onneksi ole ollut oikeestaan mitään asiaa :girl_haha:

Link to comment
Share on other sites

Olen tooosi iloinen siitä, että google mapsin kautta matkainto lisääntyi huimasti ja päätettiin miehen kanssa ehkä sittenkin lähteä häämatkalle New Yorkiin, kun aikaisemmin ajateltiin ottavamme halvan äkkilähdön etelään (Mallorca kiinnostais). Heti mietittiin et pistettäs ainakin lahjalista sittenkin pois käytöstä ja pyydetään vaan matkarahaa. Jee!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tulevat appivanhemmat ovat ilmeisesti sittenkin hyväksyneet nopeat avioitumisaikeemme ja ovat nyt vapaaehtoisesti mukana järjestelyissä! Mikä helpotus! Appi halusi ostaa sormuksetkin (on oikein innokkaana)!

Törmäsin ihanaan pukuun, joka on edullinen ja ihan tyyliseni. Sen saa mittojen mukaan!

Näillä jaksaakin taas koko viikon :)

Link to comment
Share on other sites

Eilen vähän jännitti kun aloin puhua siipalleni mahdollisista hääpaikoista.. kun paikkaa ei ole vielä varattu, mutta kateltu on, ja nyt aloin ehdottelemaan että mitäs jos otettais jotain ihan muuta (ollaan siis kateltu erilaisia ravintoloita ja juhlapaikkoja Helsingistä, ja nyt ehdotin että mitäs jos otettais joku työväentalo jostain vähän kauempaa, vaikka jommankumman lapsuudenmaisemista).. ja sehän oli heti messissä ja innoissaan et joo, sellanen olis paljon parempi vaihtoehto! Mulla on kyl paras mies kun se jaksaa vatvoo näitä asioita mun kans ja ollaan niin samanhenkiset ja tykätään samanlaisista asioista, että on helppo järjestää ihan mitä vaan yhdessä :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Emme hirveästi vielä ole kenellekään mainostaneet, että päivämäärä olisi tiedossa. Kerroin tässä lähipäivänä yhdelle läheisimmälle kaverilleni, että näin olisi, niin hän oli todella innoissaan! Tämä kaveri puhuu usein todella suoraan, ja hieman pelkäsin että tulisiko sieltä kuraa niskaan, mutta ei sinne päinkään! :girl_smile: Samalla iski jälleen kamala ikävä ystävääni, sillä kilometrejä on satoja välillämme. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sisko oli huomattavan iloisesti yllättynyt kun kerroin että olemme päättäneet menä naimisiin (vuoden kuluttua) ja pyysin häntä kaasoksi, suostui.

Löysin New Yorkista työmatkalta korut hääpuvun kanssa. Ei aidot mutta ah niin kauniit "helmi+timantti-hopea" korvikset ja kaulakoru 50 dollarilla eli 35 eurolla. Tästä on hyvä lähteä, ensimmäinen hankinta häihin!

Link to comment
Share on other sites

keksin vihdoin miten juhlapaikasta voisi saada nätin!! olen miettinyt pääni puhki mikä väri voisi sopia paikan rumiin verhoihin ja rumiin tuoleihin, ja sitten keksin sen. en halua mitään kamalaa somistushässäkkäsysteemiä mutta jotenkin pitää näyttää yksinkertaisen järkevältä. vaaleanvihreä sopii vielä alkukesästä vietettäviin häihin, kun luontokin on hehkeimmillään :) enää 101 pähkäiltävää asiaa jäljellä mutta kyl se tästä lähtee.

Link to comment
Share on other sites

Olemme miettineet vihkikirkoksi pientä riihikirkkoa, jossa minä en ole käynyt ikinä ja mieskin niin kauan sitten, ettei muista siitä juuri mitään. Tänään löysin netistä tiedon, että siellä järjestetään muutaman viikon päästä kauneimmat joululaulut. Sinne siis katsastamaan paikkaa!:) En vaan millään malttaisi odottaa sinne asti...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Olen tuumannut huivi-/bolero- tms. ongelmaa spagettiolkaimisen puvun kanssa kun häät ovat sydäntalvella. Jokin lämmike on ollut etsinnässä, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan.

Ja sitten äitini tuli kaivoi tänään lomatuliaiset kassistaan ja siellä oli mitä ihanin huivi mulle. Sopii täydellisesti pukuun. Mikä huvittavinta, äidillä ei ole etäistäkään aavistusta puvusta tai edes avioitumisestamme vielä, kun häihin on pari kk aikaa :grin:

Link to comment
Share on other sites

Pidimme sulhasen kanssa pari päivää sitten hääpalaverin, jossa sulhanen sitten sanoi, että "noh, kerranhan sitä vaan mennään naimisiin...", jonka jälkeen sitten sain lopullisen siunauksen pukusuunnitelmilleni ja vihkisormukselleni :-X.

Sulho oli tosin omien sanojensa mukaan "miestä väkevämmän" tarpeessa tämän keskustelun jälkeen... :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Koska kaaso asuu 450 kilometrin päässä, askarreltiin kutsut sulhasen kanssa kahdestaan ja meillä oli todella hauskaa. On muutenkin hienoa että mies osallistuu järjestelyihin mielellään ja on innolla mukana.

Ja lopultakin sain tilaamani hääkakun koristeen ja lautasliinat! Koriste on meidän tarkoitukseemme juuri täydellinen ja liinojen painatukset todella kauniit. Huomenna menemme ostamaan sormukset (sulhasellekin tulee uusi, leveämpi) ja laitamme kutsut postiin! Ihanaa kun asiat tuntuvat sujuvan. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...