Jump to content
Naimisiin.info

Ilonaiheita


Guest GSM

Recommended Posts

  • Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Mun mieheni ilmoitti mulle syyskuun alussa, että haluisikin sittenkin mennä mun kanssa naimisiin. ALunperin hän on siis ollut aina sitä mieltä ettei halua koskaan kenenkään kanssa naimisiin. Olin jo tuosta mielenmuutoksesta onneni kukkuloilla, mutta toissapäivänä mun mies kysyi mentäiskö ens kesänä naimisiin, ja puhuttiin myös että oikean hääsuunnittelun vois potkasta käyntiin pikkuhiljaa saman tien. :) Arvatkaa vaan kuka on ihan onnensa kukkuoilla. :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Löysin kirppikseltä kolme lasiastiaa karkkibuffettia varten. Ekan ostin SPR:n Kontista näköjään euron verran ylihintaan (oli Ikean yks lasikulho), mutta eipä se haittaa, kun hyväntekeväisyyteen meni. Kiersin myös Kirppis-Centerin hyllyt ja yks rouva siellä kyseli, että millasia purkkeja mä etsin. Hän tyhjensi myyntipaikkaansa ja olisi alentanut mulle ties mitä Nuutajärveä. Sain siis kaksi euroa halvemmalla kannellisen kivan vanhan lasipurkin ja molemmille tuli hyvä mieli. Mutta ei siinä kaikki, sillä löysin toisen samanlaisen saman kirpparin ihan toiselta laidalta!
Ostin samalla reissulla kans kaksi iankaikkisen vanhaa lasipulloa (meillä on täällä kotona vanhoja lasipulloja varastoissa paljon edellisten asukkaiden jäljiltä ja osa on oikeasti arvokkaita), joissa lukee kohokirjaimin, että niitä ei osteta takaisin. Jotain Alkon vanhoja? Ne maksoivat kokonaiset 50 senttiä kappale.

Mies on sanonut tosi kauniita asioita tässä viime aikoina. Kun mä katsoin lehdistä, että mikä hääpukusuunnittelija vois olla jotain siihen suuntaan, hän sanoi koirien kanssa lenkille lähtiessämme, että musta tulee tosi kaunis morsian :girl_pinkglassesf: Hän katsoi mun puolestani, että mikä Turun liike jälleenmyy sitä kyseistä ja kysyi sitten, että koska mennään sinne katsomaan mulle kolttua. Hän muisti myös, että mä olin lukenut täältä, että Fiancéeta kehuttiin. Pari päivää aiemmin hän kahmaisi kainaloon ja sanoi hellittelynimi-vaimo. Voi juku

Muokattu: , käyttäjä: Vaio
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Sain elämäni ensimmäisen Hää-Lehden. Mies yllätti! oli lähikaupasta kieli keskellä suuta valinnut ja äkkiä ostanut ettei kukaan tuttu vielä näkisi ja juoruaisi. :girl_haha:

Tuli niin hyvä mieli ja olo, jotenkin vahvistui että toinenkin tosiaan tahtoo tätä ja ehkä mä oikeesti voin alkaa suunnittelemaan häitämme tosissaan. Mulla on siis lupa hömpöttää!!!! <3

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Jei, äiti on lomalla ja lupasi leipoa kahvipöytään tiikerikakut. Helpottaa huomattavasti, sillä mulla on huomiseksi vielä karjalanpiirakoiden vääntämistä (en ole siinä hommassa ekspertti) sekä iltapalatarjottavien tekemistä. Yksin joudun kaiken lisäksi leipoilemaan, sillä sulho on eri paikkakunnalla töissä.

Ihmiset ovat hurjia. En odottanut mitään lahjoja mutta kyllä meitä muistetaan. Sellaisetkin ihmiset , joita ei ole kutsuttu mutta ovat kuulleet äidiltäni häistä, ovat kiikuttaneet äidille (raha)kirjekuoren tuotavaksi meille. Hurjaa. Kivaa. Meillä on häiden lisäksi muutto ja kaikenlaista rahanmenoa, joten tulee todella tarpeeseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...