Ilonaiheita


Guest GSM

Recommended Posts

  • Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pikkusisko on tosi innoissaan häistä, se on ettiny ideoita kakkuihin ja koristeluihin ja ties mitä ja on ihan innoissaan leipomassa varmasti mitä vaan ikinä keksinkin pyytää :) Tänään mennään lisäks kattomaan juhlapaikkaa, ja pitopalvelusta tuli eilen tarjous joka oli edullisempi ku aateltiin! Tosi mainio fiilis :) Ja sulhanen on ihan innoissaan kans!

Link to comment
Share on other sites

Kuvaaja saatiin vihdoinkin buukattua!! :girl_dance:

Alkoi jo näyttämään jo pahalta, kun toivotusta studiosta tarjottiin eioota ja sulholle tuttu ammattikuvaajakin oli varattu sinä päivänä. Mutta samalla mies suositteli kollegaansa, joka vastasi samantien tiedusteluihin. Saatiin sovittua kuvaamiset päällisin puolin, sopuhintaan. Suurimman vaikutuksen teki kuitenkin se tapa, miten kuvaaja itse toivoi tapaavansa meitä "kahvikupposen äärellä" ja haluavansa käydä juhlapaikalla ennen H-hetkeä tutustuakseen pihapiiriin. Matkakustannuksiakaan ei mene, koska kuvaaja asuu ihan juhlapaikan lähellä. Jes!! :grin:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Puolivahingossa onnistuttiin miehen kanssa löytämään mulle tänään The puku.<3 Mekko oli ihan erilainen kuin mitä olin etukäteen ajatellut, olen yrittänyt haeskella tähän mennessä lähinnä jotain sinistä tai violettia mutta tämä... tämä ihanuus onkin yllättäen nyt sitten tummanpunainen mustilla koristuksilla. :lol: En ollut missään vaiheessa osannut edes harkita että mulle tulisi punainen puku mutta kun mies kerta ihastui siihen ja minäkin ihastuin siihen, niin mitäpä siinä sitten. Nyt täytyy vaan sitten nuo jäljellä olevat 11 kuukautta ennen häitä muistaa pitää itsensä poissa mekkosivustoilta, etten vaan vahingossakaan rupea katumapäälle. :grin:

Link to comment
Share on other sites

Ensin näytti pahasti siltä, että meille ei löydy pitopalvelua mistään. Viime viikolla löysinkin pitopalvelun joka on lupautunut tekemään meille tarjouksen. Olin tosi helpottunut kun edes yksi löytyi, joka kaiken lisäksi vaikuttaa hyvältä paikalta. Tänään sitten tupsahti toinenkin tarjous sähköpostiin. Joten meidän juhlissa ei ehkä sittenkään syödä purkkihernekeittoa mikrossa lämmitettynä :girl_dance:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Saa suunnitella!! En osaa ottaa suunnittelusta stressiä kun rakastan sitä. :)

Löysin unelmieni sormuksen ja se on juuri nyt matkaamassa valtameren tuolta puolen kotiin <3 Sitä pitää vielä suurentaa mut ei haittaa!

Ukko antaa miun laittaa hääkoristeluun niin paljon tilpehööriä ("Eihän se ketään haittaa") ! :D

Link to comment
Share on other sites

Nyt täytyy vaan sitten nuo jäljellä olevat 11 kuukautta ennen häitä muistaa pitää itsensä poissa mekkosivustoilta, etten vaan vahingossakaan rupea katumapäälle. :grin:

Älä huoli, jos on löytänyt sen Oikean, niin ei sitä rupea enää vaihtamaan! Itse olen nimittäin iloinen siitä, että vaikka puku löytyi jo alkuvuodesta, niin rohkeasti ostin sen omaksi; missään en ole hienompaan törmännyt! :wub: Ja olen siis ihan aktiivisesti katsellut "muita vaihtoehtoja".

Sen lisäksi löysin tällä viikolla kaupungin hääliikkeen alesta itselleni ihanan hunnun, juuri sellaisen mitä katselin tämän vuoden häämessuilla, mutta en vielä tohtinut alkuvuonna ostaa. Ja nyt sainkin sen yli 20 % alennuksella. Jippii!

Link to comment
Share on other sites

Meillä liikahti nyt viikonloppuna suunnitelmat hurjasti eteenpäin!

- Perjantaina päätettiin, että kerrotaan vanhemmille tulevista häistä heti, kun vain tulee tilaisuus.

- Eilen sitten mies sanoi, että voidaan käydä katsomassa juhlapaikkoja sitten, kun haluan.

Aikaisemmin oli sitä mieltä, että käytäisiin vasta tammikuussa.

- Aamulla laskeskeltiin myös, että saadaan kuitenkin budjetti toimimaan.

Jes, ihanaa! Tästä se lähtee liikkeelle. Ja tietenkin soitettiin heti tänään kahteen juhlapaikkaan,

joissa käydään tutustumassa torstaina ja perjantaina. :girl_pinkglassesf:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Mua ei kyllä stressaa ollenkaan häät, kaikki valmistelu on vaan aivan ihanaa! Tosin häihin on aikaa vielä yli 7 kk, että tuleekohan se stressi sitten myöhemmin? Järjestelyt hyvällä mallilla ja juuri siksi halusinkin hoitaa näin aikaisin kaikki mahdolliset asiat alta pois, ettei sitten tarvitse alkaa stressaamaan ennen häitä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hii, nyt on sitten saatu meidänkin häiden osalta vihdoin ja viimein nuo kuvaushommelit selviteltyä! Kysyttiin tuossa jo alkukevään puolella yhdeltä valokuvausta harrastavalta kaverilta että jos se suostuis tulemaan ensi vuoden elokuussa meille kuvaajaks, tänään tää kaveri nyt sit kävi meidän luona kahvilla, otettiin asia uudestaan puheeksi ja se sanoi että kyllä se voi tulla. Oli ihan älytön helpotus, pelkäsin niin paljon että jos tälle tyypille ei oiskaan enää sopinu ni ois voinu tulla vähän kiire ettiä joku muu sen tilalle... hyvä näin. :girl_dance:

//Muoksista muoksis, tuli lisää iloisia uutisia: sulho ilmoitteli tuossa juuri että meillä on ilmeisesti varaa nostaa sormusbudjettia noin 50-100 eurolla, jippii! Tuo korotus saa aikaan sen että mulla onkin nyt sitten mahdollisuus saada itselleni juuri se sormus jota olen kuolannut jo monen monta vuotta. :girl_in_love:

Muokattu: , käyttäjä: piitu_
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...