Jump to content
Naimisiin.info

Kuinka moni aikoo nauttia alkoholia ennen alttaria?


Violette

Recommended Posts

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Skumppaa minulle kiitos, mutta korkeintaan kaksi lasia. En usko niinkään itse tilaisuuden takia tarvitsevani rauhoittelua, vaan kaiken sen valmistautumishössötyksen. Eipä tarvi niin hirveästi stressata jotain stay-upien hajoamista sitten :) Sitä paitsi, jos aamulla kympinkin tienoilla muutaman annoksen nappaa, ei kolmelta kirkossa enää ole tietoakaan aamuisesta skumpasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

Todellakin aion juhlistaa suurta päivää samppanjalla, mieluusti heti aamusta: lasillinen aamiaisella, lasillinen kampaajalla ja sitten vihdoin vihkimisen jälkeen autossa. Hyvällä ruokahuollolla ja sopivilla väleillä ei pitäisi päästä mikään hiprakka nousemaan (krhm, tottuneelle... :lol:), eli siellä alttarilla kuitenkin on ajatus kirkas. :girl_sigh:

Link to comment
Share on other sites

ei ole suunnitelmissa. muutenkin tulee varmastikin nautiskelut jäämään aika vähiin holin osalta :) autossa sit ehkä lasilliset tuoren aviomiehen kans mutta ennen ei! mies onki sit luku sinällään, sen osalta en osaa sanoo mitään :grin: mut toivoisin että ei sekään mitään ihmeemmin ottaisi, en halua viinanhöyryistä vihkisuudelmaa :grin:

Muokattu: , käyttäjä: flaps
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

1-2 lasillista kampauksen & meikin yhteydessä kaasojen seurassa kun nautitaan vähän "shamppanja-aaamiaista evästyyliin" :D Olen hämmästynyt, jos päädyn ottamaan mitään holillista (tai välttämättä edes muuta juotavaa kuin vettä) kirkossa tai hääautossa. Itse juhlissa on sen verran kattava menu juomineen, etten varmasti sielläkään juo kaikkea...

Link to comment
Share on other sites

Aamupäivällä saatan tilkan viiniä siemaista, ja todennäköisesti sakastissa ennen alttarille kävelyä nostan kaasoni kanssa "viimeisen maljan naimattomana naisena", kuten siskonikin teki omana hääpäivänään. Pyytänen siis kaasoani ottamaan salaa kirkkoon mukaan minipullon kuoharia tai taskumatin..

En tiedä, auttaako se rentoutumaan, mutta ehkä se siinä tilanteessa tuntuu sopivalta.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Saattaa olla että bestman saa ohjeistuksen että povarista pitää löytyä taskumatti josta saatan ottaa siemauksen miestä vahvempaa ennen vihkimistä.

En tykkää viskistä enkä muustakaan sellasesta, mutta veikkaan että hääpäivänä se saa olla mitä tahansa missä on alkoholia.. :D

Luultavasti morsian ottaa myös jotain naista vahvempaa.. :D

Muokattu: , käyttäjä: 07072012
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...