Jump to content
Naimisiin.info

Kirkon varaaminen


mömmö

Recommended Posts

  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Arviolta 1 vuosi ja 4 kuukautta ennen vihkimistä.

Soitin eräs aamupäivä virastoon vain kysyäkseni, milloin kirkon varaaminen onnistuu, kun siitä ei ollut missään tietoa. Vihkiajan pystyikin saman tien varaamaan ja iltapäivällä kävimme sulhon kanssa varaamassa kirkon, kun kellonaika oli ensin yhdessä päätetty.

Link to comment
Share on other sites

Jyväskylän kirkkoherranvirastoon soittelin tänään, varaaminen onnistui myös näin ulkopaikkakuntalaiselta heti. Toukokuussa selviää lopullisesti kuka on pappina ja kanttorina. Nyt sai esittää toivomukset kenet haluaa.

Häät on siis 25.8.2012. Saatiin se kirkko ja aika mitä haluttiinkin, aika tyhjää tuntui olevan.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_mietityttää

Tuli mieleen, että miten varasitte kirkon? Mä varasin sen sähköpostilla, tarkoitukseni oli soittaa, mutta kun sieltä vastattiinkin sähköposteihin niin hyvin, niin se sitten varattiin niin. Onko muut varanneet söhköpostilla, vai puhelimitse? Kai siihen sähköpostiinkin voi yhtälailla luottaa, kuin puheluun. Laitoimme kuitenkin useammankin viestin toisillemme.

Link to comment
Share on other sites

Häät elokuussa 2012, varasimme kirkon helmikuussa 2011 eli n. puolitoista vuotta aikasemmin.

Ja kirkko varattiin soittamalla kirkkoherranvirastoon ja nopeasti kävi ! :) Ei ollut varauksia vielä tuolle päivälle, joten saimme päättää kellonajan itsellemme mieleiseksi. Asumme suht isossa kaupungissa ja hääkirkkomme on suosittu kirkko, niin oli pakko olla aiemmin liikkeellä, joten mielummin on liian ajoissa liikkeellä, kun liian myöhään !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Me ei saada ensi kesän häihin varata kirkkoa ennen tammikuuta. Epäreiluksi asian tekee se, että ollaan pieneltä paikkakunnalta, joka on kuntaliitoksella liitetty isompaan kaupunkiin. Tähän kaupungin kirkkoon saa varauksia tehdä jo vuodelle 2013, mutta "omaan" kirkkoomme vasta tosiaan ensi vuoden alusta. Syy on se, ettei tiedetä riittääkö pappeja tänne "sivukirkolle". :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Vanha ketju, vastaan silti.

Tänä aamuna soitin klo 8 kirkkoherranvirastoon ja monta kertaa sai yrittää että pääsin läpi. Meinasi epätoivo jo herätä.. Nyt on vihkikirkko ja -aika varattu! Täällä päin siis ruvettiin ottamaan ensi kesän 2014 varauksia joulukuun ekana arkipäivänä. Lähetin virastoon soiton jälkeen vielä sähköpostilla varmistuksen että varaus on varma.

Muokattu: , käyttäjä: maarit87
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Menimme poikaystäväni kanssa kihloihin noin kuukausi sitten ja häät ovat kesällä 2016. Olin heti hirveän innokas aloittamaan hääsuunnittelun, mutta ajattelin, että eihän vielä kahta vuotta ennen sentään... Tätä lukiessani huomasin, että jotkut ovat varanneet kirkonkin jo kahta vuotta ennen! Päätin siis antaa itselleni luvan aloittaa hääsuunnittelu ja rekisteröidyin tänne. Nyt pitäisi vain päättää, mihin kirkkoon sitä haluaisi.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Meillä on häät heinäkuussa 2016 ja kirkko on jo varattuna! Meille oli alusta asti selvää, mikä kirkko halutaan, ja oltiinkin ensimmäiset varaajat kyseiselle päivälle. Ties vaikka oltaisiin oltu ensimmäiset varaajat koko kesälle :D Eipä sitä mielestäni kannata pitkittää, jos juhlapaikka on jo varattuna!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...