Jump to content
Naimisiin.info

pelkkä vihkipaikka


mop

Recommended Posts

Meillä alkusyksyhäät, siviilivihkinen ja juhlapaikka on varattu helsingin keskustasta. Vieraita on tulossa 150. Toki vihkimisen voisi järjestää juhlapaikallakin, mutta kauhea hinku olisi järjestää vihkiminen jossain muualla. Kun kirkkoa ei ole, ei olisi "riisi"sadetta ja hienolla autolla siirtymisiä ym. jotka ovat olennainen osa häitä!

Onko joku tehnyt näin? Onko kenelläkään ehdotuksia kokemuksia jostakin hyvästä ja edullisesta paikasta vaikka erikoisemmastakin järjestäää pelkkä vihkiminen jossain helsingissä josta olisi sitten siirtyminen varsinaiseen juhlapaikkaan?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Veikkaisin, että ainakaan kovin edullisesti ei ole mitään, koska noita paikkoja, joihin mahtuu 150 vierasta on muutenkin vain kourallinen ja teidän vihkiminen veisi mahdollisuuden järjestää siellä samana päivänä muita juhlia, joten vuokra olisi varmaan normaali tilavuokra ( Keskustassa varmaankin jotain 1000 ja 2000 välillä).

Paikan pitäisi siis myös ilmeisesti olla sellainen, josta olisi oma uloskäynti, jotta riisinheitto onnistuisi? Olisin muuten ehdottanut jotain hotelli Kämpin tiloja, mutta niissä ei taida olla tuota mahdollisuutta.

Joitain muita ravintoloita kannattaa kysyä. Jos esim. järjestäisitte niiden tiloissa samalla jonkun coctailtilaisuuden tyyppisen niin sitten voisi ehkä onnistua. Kivoja erikokoisia tiloja on esim. ravintola Sipulilla.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...