Siirtyminen kirkosta hääpaikalle


Tuulikki81

Recommended Posts

Tyhmä kysymys mahdollisesti, mutta miten paljon aikaa kannattaa varata siirtymiseen kirkosta hääpaikalle? Matkaa on 13-14 kilometriä ja autolla olisi tarkoitus ajaa. Kirkko sijaitsee Helsingin keskustassa ja hääpaikka tosiaankin kauempana. Päivä on lauantai ja ilta, ei ehkä kovin paljon liikennettä.

Olen miettinyt myös, millä kulkuvälineellä olisi fiksuinta kuljettaa joukko ulkomaalaisia vieraita, jotka eivät tule omilla autoillaan. Vuokraisinko minibussin/bussin vai laittaisinko kaikki tilatakseihin? Taksien tilaus kannattaisi tietysti sitten hoitaa etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

paljonko autottomia vieraita on? jos on yli 30 niin kannattaa varmaan vuokrata ihan kunnon bussi, jos taas sen alle, niin esim. 3 tilataksia varmasti riittää. jos juhlapaikalle on helppo löytää (tai on hyvin selkeät ajo-ohjeet), niin itse ajamiseen varmaan menee n. 20 minuuttia, vaikka olisikin liikennevaloja matkalla. kannattaa kuitenkin varata 30-45 minuuttia siirtymiseen, niin ei tule teille eikä vieraille stressiä aikataulusta, kaikki saavat sitten rauhassa tervetuliaismaljat käteen jne.. :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...