mors1

Omatoimimatkoista.. ?

2 viestiä aiheessa

Hei!! Onko kukaan käynyt tai onko kukaan menossa häämatkalle Karibialle tai väli-amerikkaan heinä -tai elokuussa?? Oliko/Onko matkanne valmispaketti vai omatoimimatka eli maksettu vain hotelli ja edestakainen lento?? Kertokaa kokemuksianne.

Me nähtävästi joudumme tekemään ns omatoimimatkan koska kesällä(heinäkuussa)matkatoimistot eivät järjestä pakettimatkoja.. Onko miten "riski-altista" lähteä omatoimi matkalle. Toiveenamme on päästä Mexikoon Plya De Carmeniin tai Curacao tai sit joku ABC saarista..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me teimme häämatkan omatoimimatkana Karibialle, tosin vähän idemmäksi (Guadeloupe ja Dominica). Emme varanneet etukäteen kuin lennot, eli hankimme siis myös majoitukset vasta paikan päällä. Tätä helpotti tosin se, että nuo saaret olivat minulle tuttuja jo ennalta, joten tiesin mistä etsiä. Matkailimme aika budjettilinjalla, joten saimme kuukauden reissun pidettyä ihan kohtuuhintaisena.

Heinä-elokuu on hurrikaaniaikaa. Vaikka ABC-saaret ovatkin hurrikaanialueen ulkopuolella (tosin niin Grenadastakin väitettiin, kunnes sinne osui 2004 ja 2005 hurrikaanit kahtena peräkkäisenä vuotena), niin säät ne sotkevat isommalta alueelta, vaikka eivät ihan kohdalle osuisikaan. Eli jos jossain päin Karibiaa riehuu iso myrsky, niin muuallakin on pääsääntöisesti sateista ja tuulista. Tuo ei haittaa jos reissu on tarpeeksi pitkä. Kuukauden reissulla muutama päivä huonoa säätä ei haittaa, mutta viikon matkalla se on aikasen ikävä juttu. Välttämättä ei tietysti osu kohdalle lainkaan pidemmänkään reissun aikana.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään