Jump to content
Naimisiin.info

Hääsviitin hinta?


Guest morsian 2011

Recommended Posts

meillä taitaa olla hiukkasen yli 300€ hääyön hinta. sisältyy yöpyminen, aamiainen, ihan normaali jutut mitkä hotelliyöhön yleensäkin. kaiketi sitten shamppanjaa on sviitissä kun saavumme :girl_smile:

300€ on ihan kohtuullinen summa ja ollaan sovittu sulhon kanssa että maksetaan se sitten puoliksi.

Link to comment
Share on other sites

Meillä maksaa 390€ ja sisältää huoneessa valmiina hemmottelujuttuja hääyötä varten, seuraavana aamuna aamiaisen kuohuviinin kera) tarjoiltuna huoneeseen, jotain hemmottelua meille sitten seuraavana päivänä ja esim. kuntosalin ja hemmotteluhuoneiden yms. vapaan käytön oleskelun aikana

Link to comment
Share on other sites

Aika kalliilta kuulostaa, mutta riippuu tietenkin kaupungista. Me vietämme hääyön Oulun keskustassa olevassa hotellissa. Hääsviitti (huoneessa joko sauna tai poreamme), kylpytakit ja -tossut, skumppaa, suklaata ja hedelmätarjotin. Aamulla iso aamiainen huoneeseen ja check-out vasta klo 14. Hinta 250 euroa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Hiukan hääsviittejä selanneena on tuo 300e mielestäni aika kohtuu summa. Sillä näyttäisi saavan kuohuvat ja suklaat ja myöhäisen luovutuksen ja kivan sängyn :girl_haha:

Itse vielä pyörittlen mahdollisuutta ottaa jokin ihan perushuone, koska sitä varmaan vaan kaatuu täysin puhkipoikki sängylle ja kuorsaa aamuun asti. Se siitä romantiikasta :-X:grin:

Saas nähä kuinka käy... :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...