rizie

Millainen on häiden kokonaisbudjetti?

997 viestiä aiheessa

Meillä on laskeskeltu että jotain 8 tonnin pintaan ainakin saadaan tuohon kulumaan, tilavuokra vie melkein 1500 ja pitopalvelu rapiat 3 tonttua. Juomat haetaan virosta joten siitä suunnitellaan selviävämme alle tonnilla. Vieraita on kutsulistalla tällä hetkellä 85.

Tuohon ei sisälly häämatka, sen on miehen isä luvannut kustantaa meille häälahjaksi eli eiköhän johonkin mahdollisimman kauas lähdetä :) Puvun teen itse, joten sillekään ei hintaa ihan hirveästi tule. Kukat tulevat isoksi osaksi omasta pihasta tai jos ei ehdi kukkaan niin sitten osittain suodatinpusseista Martha Stewartin ohjeilla. :)

Itse maksetaan varmaankin suurin osa, ainakaan mitään sponsseja ei olla pyydelty. Miehen isä hakee juomiset joten tuskin suostuu ottamaan niistä rahaa ja mun isä hoitaa bändin, joten tuskin siitäkään meille mitään kuluja aiheutuu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me yritettään selvitä n. 5000 eurolla. Kutsuttuja about 70 henkilöä. Vielä näyttää suhteellisen hyvältä, että pitäis riittää. Häämatka ei kuulu tuohon summaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli 28 vierasta 12.3. Tampereen Finlaysonin palatsin upeassa vihkitilaisuudessa ja hääjuhlassa. Häihin kului 8065e johon sisältyi 2000 euron häämatka muttei vihkisormusta.

Ehdottomasti kannattaa rajoittaa vierasmäärää (karsia mammat ja enot pois...) ja panostaa ruokaan, juomaan ja tilaan.

Kukaan ei oikeesti diggaa jumppasalihäistä, joissa tarjotaan kylmiä lihapullia ja tusinalohja ja saa jonottaa vessaan....

Ruokabudjetti oli 138e/hlö ja se kattoi aitoa shampanjaa,avecit ja viiniä niin monta kaatoa kuin vain vieraille meni. Lisäksi illalla oli drinkkibaari vieraille. Osa maksoi juomia itse, osa antamillamme drinkkilipuilla

Juhlista tuli elegantit, eikä tarvinnut miettiä että miten paljon kukakin juo ja meiltä kuluu rahaa. Tärkeintä oli tunnelma ja vieraiden viihtyvyys. Emme tinkineet muusta kuin että elävän musiikin osalta tyydyimme vihkiseremoniassa vain pianistiin (loistava Pianisti Heidi Rosenlund, puh 040 513 2292 [email protected] ) emmekä jousikvartettoon.

Myös tilan somistuksen annoimme ammattilaiselle: somistaja Terhi Laitakari, [email protected] jottei morsiamen tai kaason tarvinnut stressata lainkaan vaan keskittyä olennaiseen: rakkauden hääjuhlaan.

:)

Muokattu: , käyttäjä: tinka123

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan menossa naimisiin vuoden päästä täällä Etelä-Pohjanmaalla. Häihin tulee n200hlöä(,joka täkäläisittäin on vähän.)

Alustavaa hääbudjettia on saatu kasaan ja se liikkuu noin 7000eurossa. Meille siis tulee se ihan perus-ruokapöytä lihapullineen ja häät pidetään kylätalolla. Kahvipöydän antimet ja koristelut tehdään itse-jo ihan ammattinikin vuoksi.

Jotenkin itse tykkään enemmän tälläisistä perus-juntti-häistä: kaikki oleminen on vapaampaa. Juhlatalo on käytössämme koko viikon, itse juhlassa ei tarvitse katsoa kelloa, että koska tulee valomerkki vaan saadaan juhlia täkäläisittäin aamuviiteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hui...ahistus iskee kun näitä lukee. Enpä ollut ajatellut kunnolla vielä koko budjettia...Ajattelin vaan hankkia kaikkea mitä hääpäivään haluan kohtuuhinnalla. ;) Mutta mutta, ei taida 7000e riittää 110 henkilölle plus 15 lapselle...??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä laskeskelin alustavasti ja erittäin yläkanttiin budjettia, ehkä joku 5000-6000e menee. Häät pidetään siis kotona, luultavasti otetaan pitopalvelu hoitamaan ruuat. Vieraita tulee n. 60-70. Viinat haetaan Virosta. Mies ei tarvi uutta pukua, hääkarkkeja eikä muitakaan vastaavia ole tulossa. Tulee sellaset yksinkertaset puutarhahäät :) Matkaan ei sisälly häämatkaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Matkaan ei sisälly häämatkaa.

Anteeksi, mutta mua vaan hihitytti tää kauheasti. :girl_haha: Tajusin toki, että matkalla taidat tarkoittaa summaa. :)

Edit. Ja tietysti itsekin kirjoitusvirheitä näpyttelin...

Muokattu: , käyttäjä: Minimorsio

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan budjetoitu häihimme 20000€. Tämä sisältää myös häämatkan, johon yksinään olimme laskeneet sen 8000€. Haluamme ikimuistoisen häämatkan paikkaan, jonne ei ihan joka toinenkaan vuosi tule lähdettyä. Vieraita olemme kutsumassa noin 60, joista viisi ovat lapsia. Olemme molemmat yksimieleisi siitä, että tahdomme sijoittaa tähän päivään, sillä onhan se kuitenkin once in a lifetima :girl_smile: Vierasmäärän olemme rajoittaneet vain niihin ihmisiin, joiden kanssa haluamme päivämme viettää, joten montaa sukulaista ei kutsulistalta löydy. Päätimme sijoittaa niihin ihmisiin, jotka meille oikeasti ovat tärkeitä :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laskeskelimme pärjäävämme 6000e budjetilla. Eniten satsaamme pukuuni, valokuvaukseen ja kunnon ruokaan - juomapuoli hoituu omasta takaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä budjetina n. 1000€ ja oikeesti aateltiin sillä pärjätä :girl_smile:

Tila 270€

ruuat tehdään ite ja juomatkin tulevat virosta n. 400€, ei tarjoillaa lämminta ruokaa vaan iltapala buffet.

puvut yht 120€

sormus 150€

paikka on niin kaunis ettei tarvitse koristeluja. meikki ja kampauskin onnistuu iteltä ja kimppu tulee luonnon kukista.

toivotaan että pysytään budjetissa ;) toki ehkä vähän pitää ylittää...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ja siis meille tulee vieraita n 50 joista reilu 10 on lapsia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä budjetti on n. 5000€,josta suurin osa menee ruokaan ja juomaan.. vaikkakin ruoat tulee sukulaisen "pitopalvelusta" ja juomat haetaan Virosta.. Hämatkaa tuohon ei sisälly. On tullut huomattua, että rahaa menee yllättäviin paikkoihin ja paljon..Vaikka yrittää koristeet ja kukat yms. valita huolella ja seurata hintoja, niin kyllä sitä vaan kuluu.. Niin ja meille on tulossa 80-90 hlö juhlat. =)

Myöhemmin selvisi, ettei selvitäkään niin vähällä..=) Sormukset veivät meidän budjetin uusiksi.. pari tonnia siis lisää säästettävää...

Muokattu: , käyttäjä: Lara83

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen muistaakseni vastaanut jo tähän ja korjannutkin (en jaksanut selata), mutta muutoksia on tullut.

Laitoin (muistaakseni) tänne, että kokonaisbudjetti on 12 000eur.

Kaikkineen tuo kyllä ylittyy ja runsaasti.

Matkaa varten on vaatteita ostettu jo tonnilla ja kai tuohon pitää lisätä kaikki matkan muutkin kulut.

Ja nimenvaihtoon liittyvät kustannukset on vielä lisättävä...

Ja se jälkikahvitus... (sukulaisia ja muita varten)

Veikkaus: koko proseduuriin liittyvät kustannukset menee lähelle 15 000 euroa, jos ei jopa enemmän. Tosin ei olla budjetoitu kokonaisuutta kovin tarkkaan, mutta alunperin mietittiin 10 000 euroa olevan katto. (ei sitten ihan onnistunut) :girl_cray:

Toisaalta.... Once in the lifetime!

Muokattu: , käyttäjä: PTSP

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän budjetti on noin 11 000e, vieraita n. 70. Tossa summassa on mukana (kohtuullisen edullinen) häämatka.

Suurimmat kustannukset tulevat tilasta (900e), tarjoiluista (2000e + alkoholi 800e), bändistä (900e) ja valokuvaajasta (700e). Pukuni ei sisälly tuohon budjettiin, koska vanhempani ostivat sen meille lahjaksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän budjetti on 15 000 e.

Häät pidetään Pohjanmaalla ja vieraita on 220.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän budjetti oli 8500e eikä siinä ollut vihkisormusta mukana (7500e).

Vieraita oli 28 ja 3 lasta. Eli todella laadukkaat, ei mitään kanisteriviiniä vaan aitoa shampanjaa, palatsijuhlat ja yömyöhään tanssia dj:n johdolla.

Meidän häissä emme halunneet säästää vaan tarjota ainoastaan parasta VAIN läheisimmille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yritämme pitää budjetin 4000 eurossa, josta vanhemmat maksaa 3000

ja me 1000.

Juhlapaikan vuokra pelkästään 1500, joten tiukoille menee.

Tosin juhlapaikkaan ei sitten muita koristeita tarviikkaan, kun on niin kaunis.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ollaan mietitty sellasta 5000e mut musta vähän tuntuu et se ylittyy aika rajusti :D en ole kovin tarkkaa budjettia tehnyt.. se maksaa mitä maksaa.. :D en jaksa tehä siitä kovin ressiä et toi ei saa maksaa ku sen ja sen verran.. se maksaa sen mitä maksaa piste. siihen etitään jostain rahat. ja ite maksetaan häät ja niihin säästetään ei oteta lainaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

10 000 € ilman häämatkaa, siitä sitten tuleekin toinen mokoma :girl_smile:

Suunnilleen näin tuo jakautuu:

juhlat 5000 €

bändi 900 €

kukat 1000 €

ulkonäkö 1000 €

kuvaus 1000 €

painotuotteet 400 €

muut kulut 600 €

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mä olen tainnut kirjoittaa tänne ennenkin, mutta kun häät pieneni rajusti, on budjettiki pienentynyt.

Luulin että meillä menisi joku vajaa tonni häihin, nyt kun ne on TOSI pienet, mutta juttuja listatessa tuliki ihan reipas summa.

Eli vieraita n. 13, maistraatti vihkiminen, sitten ruokailu ravintolassa-

Eli

Hääparin vermeet (sis. sormukset) 638 €

Kukat 20 €

hääkuvaus 50 e

Juhlat 415 €

Kutsut 16 €

Kampaamo 100 €

= 1254 €

Häämatka on erikseen, eli mennään roomaan asusteleen leirintäalueelle 5 yöksi, lennot ja yöpyminen yhteensä n. 800 €

Jotenki sitäyrittää pähkätä miten tuota saisi kutistettua, yli puolet kuluista on jo hoidettu mutta silti. ja varmasti tulee vielä ikäväiä yllätyksiä..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huhuh, onpa helpottavaa (tai pelottavaa..) lukea muidenkin budjetteja..

Meillä vieraita n. 120, ruokaan ja pariin viinilasilliseen menee n. 40€/pax. Olisimme halunneet tarjota myös juomat, mutta koska alko maksaa ravintolassa aika lailla, päädyimme tarjoamaan vain "pohjat" ja boolia. Ruuan hintaan kuuluu kaikki, eli vuokra, pöytäliinat, astiat, henkilökunta jne, lisäkuluja tulee vuokrattavasta saunasta ja meidän majoituksestamme.

Minun pukuni maksoi 700€, miehen puku vielä puuttuu.

Juhlista puolet maksavat minun vanhempani ja me ja sulhasen isä toisen puolen.

6000-7000 € siis juhllin kaikkineen, häämatka ei kuulu tähän, vaan aiomme pyytää sitä lahjaksi. Lähdemme luultavimmin Viroon johonkin ihanaan kartanokylpylään <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä ei olla ees laskettu tarkkaa budjettia, vaan rahaa menee vaan sitä mukaa kun ostellaan tarvittavia juttuja.

Mut uskoisin et 8000€ riittänee meidän 110 hlön häihin. Häämatkaa siihen ei tosin sisälly.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän budjetti on 7000€ reilun 100 hengen juhliin. Eniten panostetaan ruokaan, mun pukuun ja hyvään valokuvaajaan. Häämatka ei sisälly tohon hintaan, vaan saadaan se lahjaksi sulhon vanhemmilta :)

Muokattu: , käyttäjä: Sany

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään