rizie

Millainen on häiden kokonaisbudjetti?

997 viestiä aiheessa

<p>Kaksi opiskelijaa menee naimisiin ja budjetti on sen mukainen. Meille on tulossa alle 70 vierasta, ja tilavuokra on 100 e. Ruoat ja juomat hommaamme ite. Budjetti on siis 1000-1500e

Muokattu: , käyttäjä: fairytonia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät tuossa parin kuukauden päästä, ja voisinkin kirjoitella oman budjettimme suurinpiirtein.

Vieraita 50

Juomat Virosta, superalkon laskurilla hintaa tulee n. 350-400€ (sis. alkujuoman, alku-ja pääruualle eri juomat, jälkiruokaviinin, konjakit, booliaineet ja oluset illaksi.)

Ruuat maksaa n. 300€. Runsas alkuruokapöytä (kolme salaattia, kalat, tapaksia ja muuta), pääruuaksi riistaa, jälkiruokajuustot ja kakut. Olen ammatiltani kokki, joten ruokien valmistus on siis omilla harteillani.

Oma pukuni maksaa teetettynä n. 150€, tuttu ompelija tekee. Miehen puku maksoi 300€. Sormukset ovat samat kuin kihlasormukset.

Kampaus minulle 70€, kynnet ja meikin tekee kaveri.

Se etuhan tässä on, että vanhempani omistavat juhlapaikan! Eli tilavuokra, pöytäliinat, astiat, servetit, sauna ja palju sekä majoitus ilmainen. Kaikki vieraat voivat jäädä yöksi.

Kutsukortit tehtiin itse, en edes muista paljonko niihin meni rahaa.. Ehkä joku 35€ postimerkkeineen.

Koristeet kävin hakemassa Ikeasta, maksoivat 80€. (isoja kynttilöitä, maljakot pöytiin, koristehiekkaa yms. yms.)

Hääautona toimii läheisen tallin suomenhevosruuna ja reki. En tiedä paljonko maksaa, isäni järjesti asian.

Miehen ystävä toimii pianistina ja valokuvaajana, bändiä ei tule.

Eli vähän reilu tonni menee näihin pippaloihin. Realisoitui hyvin tätä topicia lukiessa, että mikä etu tuosta porukoiden paikasta on! Huh, jäis varmaan juhlat pitämättä jos pitäisi 5000€ heittää pelkkään pitopalveluun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanaa nähdä että on monen kokoisia häitä! Niin se vaan on että jokainen tekee omalla budjetillaan parhaansa ja kutsuu juuri niin monta henkeä mitä haluaa.

Meillä on vasta alustava budjetti ja hääviettopaikkamme vuodelle 2013 ei suostu vielä vahvistamaan hintoja kun ei tiedä onko silloin jo markka jälleen käytössä.. Noniinno...

Budjeimme 75:n hengen häille on vähän vajaa 17'000€, ilman häämekkoa, sormuksia tai matkaa. JAIKS! Olemme kylläkin laskeneet kaikkiin ihan maksimi budjetit, esim vieraille 75€ ruokiin ja 26€ juomiin + ulkomaavieraiden hotellihuoneet yms. Tiloihin saa viedä omat juomat ja vihkiminen ilmaiseksi kirkossa. Vieraiden kuskaaminen on myös budjetoitu.

Voin päivittää luvut sitten kun tiedämme tarkemmin mitä tuleman pitää. Sulhanen on kutenkin ihan ok häiden kustannusten kanssa kunhan ei tuosta enää paljon nouse, joten saa nähdä miten käy :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on vasta alustava budjetti ja hääviettopaikkamme vuodelle 2013 ei suostu vielä vahvistamaan hintoja kun ei tiedä onko silloin jo markka jälleen käytössä.. Noniinno...

Anteeksi, mutta?? :blink::rolleyes:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Paikan isäntä on näyttänyt 2011/2012 hinnat, ja sanonut ettei hinnat välttämättä nouse yli 10%. Hieman hullua se kyllä on nyt kun toit esille, tosin varausmaksuakaan emme maksa ennen kun hinnoista on sovittu, varmankin nyt loppukesästä. Mutta joo, olen kummaksuvat katseesi ansainut :blush:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän hääbudjetti meinaa revetä liitoksistaan. Ellen sitten löydä pukua alesta. Mutta alle 2000e pyritään jäämään..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielenkiinnolla olen lukenut näitä kommentteja ja todennut, että itse mennään sillä kalliilla versiolla mutta kallis on morsiamen makukin, no can do. :girl_sigh:

Juhlat Helsingissä kuumimpaan sesonkiaikaan, vieraita 120, bändi, ammattikuvaaja ja kallis mekko.

Budjetti n. 15 000 + unelmien sormus ja häämatka jonka kohteesta ei tingitty ja ekstrana pysähdys Pariisissa pari päivää.

Juhlia on monenlaisia ja juuri hääparien näköisiä ja oloisia. Meidän juhlat koostuvat mielestämme laadukkaista tekijöistä ja niistä olemme myös valmiita maksamaan. Nautimme isoista juhlista ja järjestämme niitä mielellämme. :kiss3:

Kukin tavallaan. Olen ollut myös pienemmissä juhlissa ja ne ovat olleet ihan yhtä ihanat ja hääparin näköiset. Oma motto onkin, että rahalla ei saa onnea mutta joskus se on oiva apuväline unelmien toteuttamiseen. :girl_wink:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän hääbudjetti on n.1500€. Pitäen sisällään kakkukahvit 40 hengelle, sormuksen, puvun, kukat ja tilavuokran.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä häät ens kuussa ja vieraita tulee häiden sijainnista johtuen 3.loput näkee häät netistä livenä jos jaksavat valvoa yöllä :) bileet pidetään las vegasissa ja matkoineen ja pukuineen ja sormuksineen maksaa n.2000€.siihen sisältyy häämatka miamiin 2 viikoksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meillä on vasta alustava budjetti ja hääviettopaikkamme vuodelle 2013 ei suostu vielä vahvistamaan hintoja kun ei tiedä onko silloin jo markka jälleen käytössä.. Noniinno...

*tipahti tuolilta* Siis wööt :blink:

:-X

Pistetääs nyt taas mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Vieraita kutsuttu 75 kipaletta ja Varsinais-Suomessa juhlitaan elokuussa 2013. Budjetin katoksi on pistetty 6000-7000e ja sitä rukkaillaan tässä sitä mukaa, kun menot oikeasti täsmentyy. Mitä halvemmalla päästään, sen parempi tietty, mutta satsataan mieluummin niihin isoihin asioihin.

Ruoka 75 henkeä x 30e = 2250e

Juomat 300e

Juhlapaikka 500e

Kutsut 30 x 1,5e = 45e

Koirien hoitopaikka 100e

Kuvaus 300e

Kiitos-kortit 30 x 1,5e = 45e

Paperitarvikkeet 30e

Häälehdet (vieraille) 50e

Kampaus+meikki 180e

Kasvohoidot 50e

Manikyyri 50e

Miekkoseni puku 400e

Mun kaikki vaatetus ja kengät 800e

Koristelu (sis. kukat) 80e

Kakku 60e

Hääyö 100e

Sormukset 600e

YHTEENSÄ 5940e

(tämän vieressä on oma sarake, johon tulee toteutunut budjetti)

Postimerkit ?

Avustajien kiitokset ? (tarkoittaa vanhempiamme ja puheiden pitäjiä)

Ohjelma ?

Karkkibuffan karkit ja purkit ?

Alkottomat juomat ?

Muuta ?

Tarkoitus on ostella pikkuhiljaa ja olen tässä myös tehnyt to-do-listaa sillä periaatteella, että ostokset jakautuu koko vuodelle. Kaikki maksetaan omasta pussista ellei joku vanhemmista itse tarjoudu häälahjana maksamaan jotain.

Häämatka ei ole mukana budjetissa. Tehdään joku viikonloppureissu Turusta johonkin Eurooppaan, kun kivan hintainen lento osuu kohdalle.

Muokattu: , käyttäjä: Vaio

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi jessus mitä budjetteja..

Ite vasta suunnitteluasteella ja häät ehkä parin vuoden päästä. Laskeskelin että näillä hinnoilla, mitä nyt on niin voisin päästä alle 4000 € noissa kustannuksissa. Eniten tuossa maksaa paikka ja ruoka sekä bändi ja ne sormukset. Ruoka tehdään ite joten näillä näkymin hintaa tulee 1200 €, bändi 500 € ja paikka 500 €. Oma puku tulee maksamaan max 100 € kun mummi lupasi tehdä mun unelmien puvun jo aikoja sitten.. Unelmien sormusta en saa kun sen suhteen mulla on toooodella kallis maku, joten pakko harkita niiden osalta rahatilanne tarkkaan..

Häämatkaa tuskin tulee ihan heti kun nyt poika 5 kuukautta vanha.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis miten te pääsette noin pieniin budjeteihin?! Itsellekkin olisi tietty ihanteellista, että olisi mahdollisimman halvat häät, koska ollaan vielä molemmat opiskelijoita (mies kyllä valmistuu luultavasti ennen häitä), muttamutta... :wacko: Olen nyt laskeskellut budjetiksi n. 11 000 euroa. Ja siihen ei sisälly häämatkaa, meillä tulee olemaan häälahjatili ja niillä rahoilla toivotaan, että saadaan häämatka kustannettua. Häät siis 17.08.2013 ja Porissa tai Porin seudulla, vieraita 100-130 henkeä. Paikkaa ei olla vielä varattu, mutta näyttäisi, että pitopalveluun ja paikkavuokraan menee jo helposti n. 4500e :wacko: Nyt mietitään sitten, että jos otettaisiin A-oikeudellinen paikka, olisiko tosi mautonta, ettei kustannettaisi vieraile kuin häämalja ja saisivat ryypätä omilla rahoilla? :D Muuten juomiin menee helposti tonni. Sitten sormukset, meidän puvut, kaasojen ja bestmanin puvut. Äiti onneksi parturi-kampaaja, joka saa laittaa ilmaiseksi koko hääseurueen hiukset :D Kutsukortit ja koristelut pyritään askartelemaan itse, mutta valokuvat ja kukat maksaa... ja mahdollinen hääauto.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulossa häät nyt talvella 2012 ja budjetti on vähän yli 3000 euroa ja kutsuttuja 75 henkilöä. Budjettiin ei sisälly sormukset eikä häämatka, mutta ollaan saatu neljäksi vuorokaudeksi saunallinen ja takallinen hääpaikka 100 euroa, pitopalvelu 2100 euroa, hääsviitti 50 euroa, minun ja sulhon hiukset 100 euroa koekampauksineen ja minun ja äitini meikit koemeikkeineen 120 euroa. Eli aika paljon ollaan suhteita käytetty :) hääpuku oli alle 300 euroa ja sulho käyttää omaa mustaa pukua. koristeet olen saanut kans halvalla oisko max. 70 euroa menny (ikea on kiva paikka :D). studiokuvauksissakin käydään, mutta sitä en ole budjettiin laskenut, koska maksu tulee vasta häiden jälkeen. Niin ja juomat halusi välttämättä ostaa sulhon isä, joten jos ne olisi pitänyt itse kustantaa olisi budjetti ollut 3500euroa. Morsiuskengät olivat 70 euroa. Että näin meillä :) En itse halua kauheita summia yhteen päivään tuhlata, mutta en myöskään paheksu heitä, jotka haluaa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eilen laskin budjettia jo toteuneille ja tuleville hankinnoille, summaksi tuli 10250euroa. Tähän mennessä häitä varten säästetty jo yli 3000euroa ja suurinpiirtein 2500 eurolla jo hankintoja tehty. Eli noin 5000 euroa pitää vielä hankkia. Ollaan tosi hyvin pysytty budjetissa. Ehkä suurimmat kulut 4500 e(pitopalvelu+häätila), 1000 e hääpuku, 950 e (juomat ja hakumatka), 800 e (vihki, ei vielä hankittu, voi siis olla paljon vähemmänkin) ja 1000 euroa valokuvaus. Tämä budjetti ei ole vienyt meitä kaurapuurolinjalle vaan ollaan noin puoli vuotta tähän mennessä aina laitettu palkasta sivuun ja esim joululahjat ja mun valmistujaislahjat pyydettiin rahana.

Tämä budjetti ei sisällä häämatkaa koska lähdetään matkalle vasta pari kuukautta häiden jälkeen ja sekin todennäköisesti joku äkkilähtö <:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

4000 euron pintaan tähdätään, vähän osviittaa saamme viimekeväisistä ystävieni häistä, joissa käytettiin samaa pitopalvelua. Meillä tosin saattaa olla puolet enemmän vieraita (80-90). Onneksemme me ja iso osa kutsutuista on kasvissyöjiä ja vegetaarinen menu paljon lihaanista halvempi. Lisäksi löysimme minulle sormuksen hintaan 130e, ja unelmieni puku kummittelee e-bayssa alle kahdellasadalla. Suunnittelut ovat sen verran alkuvaiheessa, että alkoholipolitiikkaa emme ole päättäneet. Valokuvaus ainakin tullee puoli-ilmaiseksi kaverilta (jos se saisi päättää, olisi varmaan täysin ilmaista, on meinaan sellainen tyyppi, jolle saisi melkein maksaa, että se malttaisi laittaa kameran joskus alas :girl_haha: ).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis miten te pääsette noin pieniin budjeteihin?! Itsellekkin olisi tietty ihanteellista, että olisi mahdollisimman halvat häät, koska ollaan vielä molemmat opiskelijoita (mies kyllä valmistuu luultavasti ennen häitä), muttamutta... :wacko: Olen nyt laskeskellut budjetiksi n. 11 000 euroa. Ja siihen ei sisälly häämatkaa, meillä tulee olemaan häälahjatili ja niillä rahoilla toivotaan, että saadaan häämatka kustannettua. Häät siis 17.08.2013 ja Porissa tai Porin seudulla, vieraita 100-130 henkeä. Paikkaa ei olla vielä varattu, mutta näyttäisi, että pitopalveluun ja paikkavuokraan menee jo helposti n. 4500e :wacko: Nyt mietitään sitten, että jos otettaisiin A-oikeudellinen paikka, olisiko tosi mautonta, ettei kustannettaisi vieraile kuin häämalja ja saisivat ryypätä omilla rahoilla? :D Muuten juomiin menee helposti tonni. Sitten sormukset, meidän puvut, kaasojen ja bestmanin puvut. Äiti onneksi parturi-kampaaja, joka saa laittaa ilmaiseksi koko hääseurueen hiukset :D Kutsukortit ja koristelut pyritään askartelemaan itse, mutta valokuvat ja kukat maksaa... ja mahdollinen hääauto.

Eihän noihin summiin pääsekkään jos ei jostain suunnasta tingi. Vaatteet maksaa ostettuna todella paljon, itse tehtynä säästää jopa 90% ja ompelijallakin säästää jopa puolet. Pitopalvelukin maksaa todella paljon. Jotkut yritykset pyytää 20€ ja toiset 40€ samasta menusta per henkilö. Jos Hääpaikka on ravintola tai muu vastaava niin juomat ja ruuat täytyy ottaa paikanpäältä kun taas paikka, jossa ei omaa pitopalvelua ole tulee tottakai halvemmaksi. Mitä enemmän olet valmis tekemään itse, sitä halvemmalla pääset. Niin ja vieraiden määrä myös vaikuttaa tottakai. Meille tulossa max 60 henkee ja jos musta riippuis ni 40 kun en mitään siskon jätkän koiran kaimoja halua kutsua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, nyt oonkin edistynyt tässä budjetin pienentämisessä! Eli todennäköisesti päädytään nyt juhlapaikkana sellaiseen, josta ei mene paikkavuokraa, jos yli sata henkeä, ja menut siellä on 29-35 euroon, plus sitten onnittelumaljat ja ruokajuomat ajateltiin kustantantaa vielä itse, mutta muuten jokainen joutuu itse kustantamaan juomansa. Plus että kyseinen paikka tarjoaa hääparille hääyön, ja sinne on vieraidenkin mahdollisuus majoittua :) Eli näin ollen säästetään paikasta n. 500 euroa, hääyöstä n. 200 euroa, ja siitä, ettei tarjota enempää alkoholia omasta pussista n. 500 euroa! Aika hyvin näin alkajaisiksi. Paikkaa ei tosin ole vielä lyöty lukkoon, mutta luulen, että päädymme siihen, koska toinen paikka tulisi noin paljon kalliimmaksi. Lisäksi hääpukuun asusteineen olin varannut 1000 euroa, mutta nyt olen löytänyt netistä todella ihanan häämekon alle 400 eurolla :give_heart: Eli kun muut asusteet laskisi siihen, niin säästän varmaan n. 300 euroa :) En kyllä vielä viitsi tilata tuota hääpukua, kun tarkoitus olisi laihduttaa ennen hääpuvun ostamista :D Mutta nyt näyttäisi, että päästään alle tuon 10 000 euron :) Täytyypäs keksiä vielä lisää säästökohteita!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän budjetti on alustavasti 6000 euroa. Vieraita on tarkoitus kutsua 80. Häät on syksyllä, joten siitä voi olla apua. Seuraavanlaista ideaa on ajateltu:

- ruokaan 3000 euroa

- juhlatilaan 500 euroa (Meillä on tämän suhteen edullinen maku.)

- morsiuspukuun 700 euroa (Tämä on jo hankittu. Törsäsin, mutta tulipahan täydellinen.)

- sormukseen 500 euroa

- vihkimiseen 200+matkakulut (Jos siviilivihkiminen juhlapaikalla maksaa.)

- Sitten jää reilusti vielä kaikkeen muuhun.

Kukkia ei tule, mutta kynttilöitä tulee paljon. Tykkään askarrella, joten koristelut hoidan itse. Meikin ja kampauksen hoidan myös itse. Budjettiin on ajateltu sisällyttää myös hääyö, mutta ei häämatkaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Budjetti 80-90 vieraalle on 10000€

Tässä omaa budjettilaskelmaa

- Juhlapaikka 1350€, minulla on kallismaku tämän suhteen. Olen etsinyt sopivaa paikkaa varmaan 1,5 vuotta.. Esteetikko mikä esteetikko..

- Ruoka n. 45-50€/vieras (sisältää ruokailun, kahvit+laaja valikoima makeaa tavaraa, iltapalan) Tämäkin asia on itselleni hyvin tärkeä, että ruoka on hyvää ja sitä on paljon..

- Juoma n. 300€

- Morsiammen pukeutuminen 1000€ (kaikki mahdollinen+hiukset, meikki yms)

- Sulhanen, bestmanit ja kaasot 600-700€

- Sormus 700-1000€

- Kaikki muu 1000€ (kutsut, kiitoskortit, somisteet, kukat, kuljetus juhlapaikkaan yms)

- Valokuvaus 500€

- Bändi, en osaa määritelä mitä kaverit sitten pyytävätkään..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on laskettu, että rahaa saisi palaa maximissaan 3500 euroa (ei sisällä häämatkaa). Yritetään päästä edullisesti ja mahdollisesti alle 3000 euron, mutta saa nähdä :)

Askarrellaan itse, ostetaan käytettyinä ja ruokailussa ei näillä näkymin käytetä pitopalvelua. Vieraita tulossa n.75.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä pyritään pysymään jotenkuten 4000 euron paikkeilla, mikä on täysin realistista näin pieniin häihin (vieraita 20-30).

Tosin...ihmeen helposti mopo meinaa lähteä käsistä, oli kyse mistä tahansa pikkuasiasta.

Ja aina sama veruke: "Jos nyt vähän paremmat kynttilät/ ruuat/ liinat/ servietit hommataan...kerrankos sitä nyt häitä vietetään!" :P

Lopullinen summa kiipeää varmaan salakavalasti yli neljän tonnin, kun materiaalia hankitaan pienissä osissa joka tilistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

oikeesti kyl mä aina oon tienny et häät maksaa mut et 10 000 menee helposti :blink:

Mä jo sanoin et ei kai me niin kalliita häitä nyt pietetä ku mies sano et 5000e säästetään häitä varten..

Nyt meni kyl unelmien hääpaikasta haaveet äkkiä pois en tiedä hintaa mut tän perusteella siihen jo menis toi 5000e on vielä niin kaunis paikka.

Taidetaanki jäähä seurakuntatalolle :D No oli kyl mietteissäki et jos viittis sukulaisia vaivata ja laittaa ne tekemään ruuat kun itellä ei sitä taitoa kyllä löydy kun häävieraita tulee joku 60-100 henkee varmasti olemaan ja jos 30e/henkilö pitopalvelumaksaa nii 100 hengellehän se on jo 3000e. No onneksi häihin on vielä aikaa ja tajusin jo nyt tämän asian nii alan miettiä sellaisia paikkoja mihin saa tuua omat eväät :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

oikeesti kyl mä aina oon tienny et häät maksaa mut et 10 000 menee helposti :blink:

Mä jo sanoin et ei kai me niin kalliita häitä nyt pietetä ku mies sano et 5000e säästetään häitä varten..

Nyt meni kyl unelmien hääpaikasta haaveet äkkiä pois en tiedä hintaa mut tän perusteella siihen jo menis toi 5000e on vielä niin kaunis paikka.

Taidetaanki jäähä seurakuntatalolle :D No oli kyl mietteissäki et jos viittis sukulaisia vaivata ja laittaa ne tekemään ruuat kun itellä ei sitä taitoa kyllä löydy kun häävieraita tulee joku 60-100 henkee varmasti olemaan ja jos 30e/henkilö pitopalvelumaksaa nii 100 hengellehän se on jo 3000e. No onneksi häihin on vielä aikaa ja tajusin jo nyt tämän asian nii alan miettiä sellaisia paikkoja mihin saa tuua omat eväät :grin:

Tuosta omien eväiden tekemisestä pakko antaa vinkki, vaikka aika itsestäänselvähän se taitaa olla.

Olen ollut monta vuotta töissä juhlapaikassa, jossa häitäkin paljon vietetään. Se ruokien tekeminen ammattilaisellekin on hiukan hermoja raastavaa, koska tottakai haluaisi että se hääparin päivä olisi täydellinen myös siltä osin. Jos ihan ummikkona lähtee tekemään ruokia omiin juhliinsa, niin mieti tosi tosi tarkkaan valmiiksi kaikki astiat mihin laitetaan tarjolle, ottimet, koristelu, esillepano ja kaikki muu valmiiksi. Se työmäärä on aika iso ihan simppelilläkin menulla.

En missään nimessa halua teilata ajatusta omien ruokien tekemisestä, aion tosiaan omiin häihinikin ne ruuat itse tehdä, mutta muista että huolellinen suunnittelu pelastaa hiusten repimiseltä viimeisinä päivinä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on Helsingissä häät vuoden päästä ja vieraita ollaan kutsumassa noin 80, ja mitään hankintoja ei ole vielä tehty, mutta budjetti näyttää tällä hetkellä tältä:

molempien vaatteet: 600 e (sisältää myös alusvaatteet ja kengät)

ulkonäön ehostaminen: 200 e

sormukset: 400 e

tilavuokra: 800 e

ruoka, astiat ja tarjoilu: 1300 e (ruoka tulee osittain ammattikoululta ja osin itsetehtynä)

juomat: 500 e (haetaan Tallinnasta)

kutsut, paikkakortit ja kiitoskortit: 150 e

vihkijä: 300 e

hotelli: 150 e

joustovara: 100 e

yhteensä: 4500 e

Suurin kysymysmerkki on tällä hetkellä ruokaan menevä rahamäärä, mutta kaikki muu on aika tarkkaan jo laskettu. Ruoka on kuitenkin yksi juhlan tärkeimmistä elementeistä, joten se saisi olla hyvää ja sitä saisi olla paljon. Jos näyttää siltä, että rahat eivät riitä, harkitsemme maistraattivihkimistä ja yöpymistä hotellin sijasta kotona. Hääkakun ja valokuvauksen saamme häälahjana, joten niitä ei ole laskettu budjettiin mukaan.

Viime kesänä laskin samalle juhlalle budjetiksi 7500 euroa, mutta säästäminen osoittautui hankalaksi, niin budjettia oli pakko laskea. Hassuinta on ehkä se, että viimeksi tuo 7500 tuntui ehdottomalta alarajalta, mutta nyt 4500 vaikuttaa ihan kohtuulliselta budjetilta. Suurin säästö taitaa tulla pitopalvelusta luopumisesta ja häämekon ostamisesta netistä.

Muokattu: , käyttäjä: Rosarum

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä budjetti on noin 4000 euroa, voi mennä yli tai jäähä alle. Häistä tulee pienet alle 50 ihmisen. Mennään melekosen rennolla meiningillä ja pelkällä iltajuhlalla, käydään aiemmin päivällä maistraatissa vihittävänä. Pitopalveluhan lohkaseen suurimman yksittäisen osan budjetista :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään